• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اتفاقا نمایشگاهها پر از دلالهایی مثل شماست. این چیزی به ارزش کارتون اضافه نمیکنه :p

قضیه لنزها هم مربوط به زمانیه که لنز میفروختید. در تاپیک خودت عنوان کردی که دکتر ... از ما خرید کرد ، پزشک خوبیه ! دکتر... الکی اسم در کرده. من هم از روابطی که داشتم تحقیق کردم دیدم که بعععله :p

چرا اسم این دکتر ها رو نمی زنی. آیا از دکتر های می ترسی یا از کسی دیگه ای.
روابط داشتی؟:lol:
روابط دوست عزیز من مدتهاست دارم مطالب شما رو می خونم از اون یکی ای دیتون تا این آیدیتون کاملا با شما آشنام.
اسم دکتر ها رو بگو تا قشنگ برات توضیخ بدم کفت ببره.

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
صرافی جلالی قیمت رو نمی زنه
یه سایت دیگه عمغرفی می کنید که معتبر باشه
ممنون

ببینیم میشه امروز زیر 3000 بمونه :)

بن بست.کام

---------------------------------------------------------------

دوستان به نظرتون بازم میاد پایین یا باز برمیگرده بالا
یه سفر 3 ماهه دانشجوبی دارم ، باید یورو بخرم
اساتید نظرشون چیه ؟

aqaye_khas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب ب نظر من دلار امروز روی 3 فیکس میشه ب صورت رسمی ولی ب طور غیر رسمی احتمالا زیر 3 هستش

من نمیدونم چرا دوستان توقعشون رو بالا بردن همین ک دلار داره روزی 100 ریزش میکنه حرکت بزرگی ه بالاخره باید مقاومت بازار رو هم در نظر گرفت توقع نداشته باشید ک ی روز بشه 2500!

دوستان با هم دعوا نکنید خیلیا از پستها هستن ک ارزش جواب دادن ندارن (شاید خیلیا پستهای منو جزو این دسته بدونن)

رنود کاهش دلار اصلا مساله غیر منطقی نیست پس سعی نکنید این مساله رو غیر منطقی جلوه بلید در واقع بالا رفتن بی حساب و کتاب دلار این جور ریزش رو هم در پی داره

این قانون ه اقتصاد ه همون بلایی ک سر انس 1900 دلاری اومد حالا داره سر دلار میاد پس مساله عجیبی نیستش

در نهایت طبق پیش بینی دیروزم دلار امروز :

دقیقا همین طوره

فعلا ک روند کاهشی دلار ادامه داره اولی بازارهایی ک ب این مساله واکنش نشون میدن بازارهای موبایل و لپ تاپ و لوازم برقی ه چون اینها ب صورت روزانه قاچاق میشن و بازارشون ب شدت رقابتی ه

و اما تا اومدن دولت اقای روحانی این روند کاهشی ادامه داره تا دولت با ی بازار با ثبات بیاد روی کار

بعد از اون ه تو ی بازه زمانی شش ماهه روند کاهشی قیمتها شروع میشه

مثلا برای ارزون شدن همون ماستی ک مثال زدین!

اول باید مواد خوراکی دام ک ب صورت وارداتی با قیمتهای جدید وارد بشه بعد قیمت شیر کاهش پیدا میکنه و سپس قیمت ماست

ولی میشه اول ماست رو ارزون کرد بعد دلار رو ایا؟!!!!!!

نمیشه پس دوستان از این حرفا نزنن

در مورد قیمت خودرو حتی اگه دلار ب 2500 هم برسه تا زمانی ک دولت مستقر نشه قیمتش کاهش پیدا نمیکنه

با حضور دولت جدید بدون شک مدیران دو خودروسازی بزرگ کشور برکنار میشن و با حضور مدیران توانای اصلاحات ان شاالله اون مساله هم حل میشه

بعضی از دوستان میان میگن ما تو این سی سال ندیدیم چیزی ارزون شه

ب اون عزیزان عرض میکنم ک حافظه تاریختینو قوی کنید و دوران بعد از پذیرش قطنامه جنگ رو ب یاد بیارید!

الان قرار نیست قطنامه ای پذیرش بشه چون در اون صورت افت شدید و ناگهانی قیمت بسیاری از اقلام رو شاهد خواهیم بود

قراره ی دولت تندرو کنار بره و دولتی بر روی کار بیاد ک شعارش تعامل و صلح و سازش با دنیا س

امروز هم اخبار خوبی شنیده شد

دیدار اقایان عارف و سید محمد خاتمی و اکبر هاشمی رفسنجانی با دکتر روحانی نوید ی ائتلاف بسیار قوی رو برای مدیریت شرایط بحرانی حال حاضر میده

با توجه ب این دیدارهای انجام شده من افت بیشتری رو نسبت ب امروز برای فردا پیش بینی میکنم

فردا احتمالا قیمت رو 3000 با ی خورده کوچک فیکس شه ک بعدشم بازار برای ی استراحت کوچولو بره تعطیلات!

گول شیطنت صرافها رو هم نخورید دارن ی بازیهایی در میارن ی دفعه 100 تومن کاهش میدن بعد 30 تومن میکشن بالا ک جو افزایشی بدن ولی ب نظر من این روند ب ضررشون تموم میشه چون بدتر بازار از دستشون خارج میشه

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
دسترسی چند کاربر به این بخش محدود بشه تاپیک به روال عادی خودش برمیگرده
دکتر جان دست به کار شو :دی

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
دلار ۳۱۳۰
2gheroon.com

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دلار ۳۱۳۰
2gheroon.com

ماله تزدیکی به تعظیلیه. همیشه قبل از تعطیلی قیمت میره بالا. نگران نباشید روند رو به پایینه. فقط چون فردا عیده آخر وقت با قیمت بالا بسته میشه.

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
به نظرتون تنها دلیلش کاهش تقاضا و فروش مردم میتونه باشه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
به نظرتون تنها دلیلش کاهش تقاضا و فروش مردم میتونه باشه؟

فکر می کنم مردم دم تعطیلی فروش کمتر می کنن برای همین قیمت کمی میره بالا.

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
جناب افتک دهن به دهن این بچه های کم و سن سال نذار . من همون اول که ایشون و پستهای رگباریش رو دیدم فهمیدم چیزی نیست جزء تخلیه روانی و ارضای فکری نه یه تحلیل درست حسابی .
تا دیروز به دلال ها و صراف ها گیر داده بود امروز هم گیر داده به تولید کننده ها . فردا هم گیر میده به چوپون ها و مسافر کش ها !
احتمالآ تنها شغل شریف تو جامعه ایران وارادات تجهیزات پزشکیه و بقیه کلاه بردار و شارلاتان هستن .
من اگه مدیر این انجمن بودم تا حالا ایشون رو به خاطر توهین های پی در پی شون به اکثر اقشار جامعه 100 بار بن کرده بودم . واقعا خیلی بی درو پیکر شده پی تی .

aqaye_khas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستانی ک حاضر نیستن از بازار قیمت بگیرن و میخوان از سایت قیمت بگیرن حداقل از ی سایتی قیمت بگیرین ک ا خرید و فروش داشته باشه الان مدیر اون سایت دو قرون حاضره دلار رو 3030 بخره؟ 100زیر قیمت!

اینم سایت ی صرافی ک همچنان قیمتش از بازار بالاتره ولی خب ب نسبت واقعی تره :

http://www.o-xe.com

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب افتک دهن به دهن این بچه های کم و سن سال نذار . من همون اول که ایشون و پستهای رگباریش رو دیدم فهمیدم چیزی نیست جزء تخلیه روانی و ارضای فکری نه یه تحلیل درست حسابی .
تا دیروز به دلال ها و صراف ها گیر داده بود امروز هم گیر داده به تولید کننده ها . فردا هم گیر میده به چوپون ها و مسافر کش ها !
احتمالآ تنها شغل شریف تو جامعه ایران وارادات تجهیزات پزشکیه و بقیه کلاه بردار و شارلاتان هستن .
من اگه مدیر این انجمن بودم تا حالا ایشون رو به خاطر توهین های پی در پی شون به اکثر اقشار جامعه 100 بار بن کرده بودم . واقعا خیلی بی درو پیکر شده پی تی .

من از بابت توهین هایی که به شما و دیگران شده عذر خواهی می کنم.
مشکلتون حل شد هر چند من هیچوقت شخص خاصی رو نام نبردم.
ولی جالبه شما هم توی کار نقل و انتقال دلار هستید.

چرا فقط فروشنده های دلار با ما مشکل دارند.!!!

majideadib

Registered User
لایک‌ها
85
اقایونی که کل کل میکنید همدیگه رو کوچیک کنید دادش من اینجا تاپیک از عنوانش مشخصه در‌مورد چیه
والا من‌که باور نمیکنم شما ۲ تا اصلا کاره ای باشید توی بحث پزشکی، اگه هم‌ باشید برای‌جامعه‌ پزشکی متاسفم
جمع کنید بحث خاله خان باجی بازی رو ببرید‌ جای دیگه
مدیران سایت که واسه تاپیک‌آپ زدن یه هفته کاربر رو‌بن میکنند چرا رسیدگی نمیکنند؟
چند نفر باید تذکر بدن؟؟؟؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
ریال 20درصد صعود کرده تادوماه دیگه احتمالا دلار به 2500 میرسه از2500 احتمالا دیگه پایین تر نمیاد چون خودشون گفتن دلار دیگه به قیمت قبل برنمیگرده حتی اگه مشکل کمبود دلار حل بشه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقایونی که کل کل میکنید همدیگه رو کوچیک کنید دادش من اینجا تاپیک از عنوانش مشخصه در‌مورد چیه
والا من‌که باور نمیکنم شما ۲ تا اصلا کاره ای باشید توی بحث پزشکی، اگه هم‌ باشید برای‌جامعه‌ پزشکی متاسفم
جمع کنید بحث خاله خان باجی بازی رو ببرید‌ جای دیگه
مدیران سایت که واسه تاپیک‌آپ زدن یه هفته کاربر رو‌بن میکنند چرا رسیدگی نمیکنند؟
چند نفر باید تذکر بدن؟؟؟؟

شرمنده ام حق با شماست. ببحث رو تموم می کنیم.

mahfarman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از بابت توهین هایی که به شما و دیگران شده عذر خواهی می کنم.
مشکلتون حل شد هر چند من هیچوقت شخص خاصی رو نام نبردم.
ولی جالبه شما هم توی کار نقل و انتقال دلار هستید.

چرا فقط فروشنده های دلار با ما مشکل دارند.!!!
آقای بنیامین خان یاسینی... مدیر من رو به خاطر یه حرف 30یا30 بن کرد و مجبور شدم با یوزر جدید بیام. نه دلالم نه تو کار نقل و انتقال... ولی به بحث ارز و... علاقه دارم. داداش میخوای کل کل کنی جا واسه این کارا زیاده...

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
به نظر من هر عقل سلیمی میفهمه که تو این مملکت چیزی پایین بیا نیست
الان هم همین فروش دلار باعث افزایش عرضه شده و خود بخود قیمت کشیده پایین
این هم یه بازی سیاسی هست که احمدی نژاد راه انداخته که دولت بعدی چند وقتی مشغول بشه
اگر هم الان پایین بیاد به واسطه رفع تحریم و....اقتصاد ایران اقتصاد بیماریه و به این زودی حداقل نمیتونه ثبات بده
این قضیه کاملا هیجانیه وقتی قیمت تو 1 روز 100 تومن بالا پایین میشه
یه سری نوشتن قیمت به 2500 برمیگرده بعدم با 1 صلوات به 2000
وقتی بودجه رو 2500 تعریف شده خیلی خنده دار میشه
این امضای من
مرداد ماه قیمتش دیدنی میشه
به نظر من که فرصت خرید هست

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
شما رو الان بن کردند یا بن شده بودید. کدوم آی دی

Last edited:

aqaye_khas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ریال 20درصد صعود کرده تادوماه دیگه احتمالا دلار به 2500 میرسه از2500 احتمالا دیگه پایین تر نمیاد چون خودشون گفتن دلار دیگه به قیمت قبل برنمیگرده حتی اگه مشکل کمبود دلار حل بشه
پیش بینی من تک نرخی شدن دلار ه یعنی حول حوش 2400 2500 ک البته چون روند نزولی ه ی مدت از این رقم هم کمتر میره ولی ثبات روی همین نرخ هست

البته در صورت تعامل با غرب ک روند زمان بری هست ب نظرم روند کاهش باز هم ادامه داره چون حقیقتا ارزش دلار نباید ظرف دو سال 100% رشد داشته باشه!(مقایسه با دلار 1200 تومان)

بالا