شما رو الان بن کردند یا بن شده بودید. کدوم آی دی
بن شده بودم داداش. خب الان بگم ممکنه دکتر دوباره بنم کنه عزیزم! بی خیال بابا. بچه ها، حاج احسان! دلار به نظرتون با چند بسته میشه امروز؟
شما رو الان بن کردند یا بن شده بودید. کدوم آی دی
بن شده بودم داداش. خب الان بگم ممکنه دکتر دوباره بنم کنم عزیزم! بی خیال بابا. بچه ها، حاج احسان! دلار به نظرتون با چند بسته میشه امروز؟
اخه این حرف یعنی چی چرا بدون پشتوانه حرف میزنیدبه نظر من هر عقل سلیمی میفهمه که تو این مملکت چیزی پایین بیا نیست
الان هم همین فروش دلار باعث افزایش عرضه شده و خود بخود قیمت کشیده پایین
این هم یه بازی سیاسی هست که احمدی نژاد راه انداخته که دولت بعدی چند وقتی مشغول بشه
اگر هم الان پایین بیاد به واسطه رفع تحریم و....اقتصاد ایران اقتصاد بیماریه و به این زودی حداقل نمیتونه ثبات بده
این قضیه کاملا هیجانیه وقتی قیمت تو 1 روز 100 تومن بالا پایین میشه
یه سری نوشتن قیمت به 2500 برمیگرده بعدم با 1 صلوات به 2000
وقتی بودجه رو 2500 تعریف شده خیلی خنده دار میشه
این امضای من
مرداد ماه قیمتش دیدنی میشه
به نظر من که فرصت خرید هست
از هفته پیش دلار 400 تومن اومده پایین.
به نظر شما کار دولت میتونه باشه؟ دلار رو 3400 فروخت، الان داره با 3000 تومن جمع میکنه! 400 تومن سود! بدون کم شدن ذخیره ارزی!
البته من تو عمرم دلار خرید و فروش نکردم فقط حدس میزنم:blush:
جنسی که پایین بیا نیس پس بهتر که سفتتر هم بشه !سف کرد بدجور
میخواستم تشکر کنم و بگم تمامی اسپم ها رو دارم دونه به دونه میخونم . ادامه بدید خواهشا
واقعا جای تشکر داره این تحلیل های شما و پست های شیک و درست و حسابی کاربران اینجا بسیاری عالی !
جنسی که پایین بیا نیس پس بهتر که سفتتر هم بشه !
حداقل میتونیم به خودمون دلداری بدیم اگه فلان چیز رو گرون خریدیم بخاطر دلاره .
من به این قضیه فکر می کردم ولی متاسفانه فکر نمی کنم اینطور باشه. برای اینکه حجم فروش اگر زیاد بشه مجلس بهش گیر میده. آخر کار دولته مجلس می توه حسابی به دولت گیر بده و حالشو بگیره.
راستی قیمت فروش شده 3140 .
ذخیره ارزی به اون شدت پایین نمیاد که، فقط 1 هفته این وضع ادامه داره و مجلس خیلی نمیتونه حرفی بزنه چون عملا ذخیره ای کم نشده! و اینکه مجلس از پایین اومدن ارز بدش نمیاد.
وقتی میبینه نرخ رو به کاهشه حرفی نمیزنه تا تاثیری داشته باشه.
اخه این حرف یعنی چی چرا بدون پشتوانه حرف میزنید
هیچ چیز تو این مملکت ارزون نشده؟!
الان موبایل لپ تا ارزون نشده؟!
اهن و میلگرد ارزون نشده؟!
من پدرم پلاستیک سازی داره مواد پلیمیری کاهش شدیدی داشتن!
اونایی ک در مورد اقلام مصرفی حرف میزنن داییم فروشنده عمده برنج ه دیروز ک حرف مزد میگفت بار جدید برنج هندی تا 30% کاهش قیمت داشته خب این بار نهایت تا ی هفته اینده تو بازار توزیع میشه!
هر گرونی ه ی حدی داره وقتی ک از حد گذشت کاهشش صد در صده
مرغ 8 تومنی رو ک کسی یادش نرفته!
همین طور پسته!
ببا ی قیمت نجومی رفت بالا بعدش خود بازار مدیریت کرد و قیمتشون تعدیل شد
الانم دلار 1200 نخواهد شد ولی روند نزولی داره و ثابت میمونه
اون بودجه ای ک ازش صحبت میکنید مدتش چقدره؟! ایا برای کل سال بسته شد؟!!!
ضمنا همین الان دلار در مرکز مبادلات 2477 ه پس چ توضیحی وجود داره ؟!
شما میگی همین امروز فرصت خرید یعنی پس فردا پایینتر نمیاد دگ؟!
چون نمیشه رو یک ماهه دگ رو حرفتون حساب کرد خیلیا بودن 10 روز پیش میگفتن اگه اومد زیر 3 فلان میکنیم و بهمان اما ناپدید شدن ولی میشه تو ی بازه زمانی کوتاه اظهار نظر کرد
اتفاقا الان دوران درمان اقتصاد بیمار ایران ه
دچار تب شده ولی نشانه های بهبود رو داره نشان میده
وقتی روزی 500 میرفت بالا خیلی طبیعی ه ک برای اصلاح و واقعی کردن نرخ دلار روزی 100 بیاد پایین!
تمامی المانها حاکی از کاهش قیمت در شرایط فعلی دلیلی برای افزایش دیده نمیشهيكي يه تحليل درست كنه ببينيم چه خبره؟!!!
کسی منطقی نگفت چرا اومد پایینمیخواستم تشکر کنم و بگم تمامی اسپم ها رو دارم دونه به دونه میخونم . ادامه بدید خواهشا
واقعا جای تشکر داره این تحلیل های شما و پست های شیک و درست و حسابی کاربران اینجا بسیاری عالی !
هیچ کدومتون که توی این بازار هستید حتی نفهمیدید این افت برای چی هست و برای چی دلار پائین اومد و نیت پشت اون چی هست . بفرمائید تحلیل کنید در بعدالظهر خدمت تمامی عزیزان که تشریف میبرن برای یه مدتی استراحت عرض میکنم .
حتی اون عزیزانی که کلمه دلال رو قرقره میکندد اگر دلال واقعی رو میشناختن الان بارشون رو بسته بودن .
ادامه بدید ممنون میشم