دقیقادوستان عزیز خودم به عینه دیدم
بعضی مواقع مثل الان شاید فلان صرافی بزنه 3000 تومن ولی شرط اینجاست بهش بگی 10 هزار تا میخوام با همون قیمت بده و نگه ندارم.
گفتن قیمت وقتی مفیده که بشه با اون قیمت خرید کرد ، اسما که شما هر چقدر بیار پایین فایده ای نداره.
آقا اصلا 2600 . کشتی ما رو با این چونه زدنت. ارزون شده.قبول . ولی حالا حالا ها جا داره. من مهر 91 ، یورو خریدم 3170 . الان انقدر که پایین اومده ،تازه من 20 درصد سود کردم .هنوز یکسال هم نشده. از این بالا و پایین شدنها دلار زیاد داشته. دیگه جو روانی از قبول قطعنامه که مهمتر نداشتیم. دلار 175 تومنی در عرض یکهفته شد 30 تومن - من خریدم - ، سال بعدش رسید به 340 تومن
هیچکس از خوب شدن اوضاع اقتصادی ناراحت نمیشه. الان من دلار دارم . اگر دلار بیاد پایین و بقیه چیزها هم پایین بیاد که برای من فرقی نمیکنه ! قدرت خرید من حفظ میشه. اگر دلار بیاد پایین و بشه 1000 تومن و بقیه چیزها- خونه ، ماشین، حقوق- همینجوری بمونه ، خب ارزش خونه من هم به دلار 4 برابر شده . میفروشم میرم امریکا بهترین خونه رو میخرم .ماشین پرشیام رو هم 30 هزار دلار میفروشم میرم بنز میخرم. باز هم به نفع منه. کلا فکر نکن اینجا کسی ناراحت میشه که دلار میاد پایین ، فقط امثال من معتقدن که این پایین امدن خبر و نشونه بهبود اوضاع اقتصادی نیست
یه چند پوند داشتم هی دست دست کردم نفروختم .... درعرض 1 هفته 1000 تومن سقوط کرد قیمتش !
میشه قیمت خریدشم بزنی؟!صرافی سپند پاسداران
دلار فروش: ۳۲۰۰
Sent from my iPhone using Tapatalk
فروش : 3220 - خرید : 3160 . هم اکنون.
اقا این و شمارشو لطف میکنیچشم.
باور نکردنیه!
اما خریدشون
۳،۰۵۰
روی چشم!
الان پیدا میکنم توی همین پسن ادیت میکنم میزارم
ویرایش:
نمابر:
۲۷۱۵۱
تلفن:
۲۷۱۵۰
فقط این نکته رو بگم که تلفنی بهتون قیمت نمیده!
فکر کنم بازی داره تموم میشه. امیدوارم سه شنبه دلار صعودی نشه.
منبعگر رفتار متضاد و جدیدی از سوی بانک مرکزی و بازیگر نسبتا دولتی، نیمه خصوصی دیگر؛ یعنی شرکت های بزرگ صادراتی در ماه های آینده صورت نگیرد، قیمت دلار در اعداد حول و حوش 3500 تومان برای مدتی باقی می ماند.» به گفته وی «اگر بازار از حالت خوشبینی فعلی فاصله بگیرد و در صورت عدم تغییر جدی در تحریم ها، رشد قیمت ها بعد از چند ماه دوباره شروع می شود.» او مسیر رشد قیمت ارز در بازه زمانی بلند مدت را این بار با «سرعت کمتر» عنوان کرد و گفت: «در صورت کاهش نسبی تحریم ها نیز، قیمت می تواند به ثبات برسد یا اندکی کاهش یابد.»
کوزه چی با بیان اینکه برای کاهش بیش تر قیمت ها در بازار ارز لازم است که در بحث صادرات نفت و نقل وانتقال بانکی گشایشی صورت بگیرد؛ خاطر نشان کرد: «اگر توافق خاصی در بحث مذاکرات هسته ای رخ ندهد و بانک ها همچنان با محدودیت روبه رو باشند؛ بعید است که افت قابل توجه دیگری در قیمت ها رخ دهد.» او افزود: «اگر صادرات نفت ایران به روال قبلی خود؛ یعنی دو میلیون بشکه در روز بازگردد و تحریم های **** بانکی نیز برداشته شود قیمت دلار به نظر من می تواند تا سطح 2500 تومان کاهش پیدا می کند. این بستگی به اتفاقات آینده دارد