mohammad_agha
Registered User
- نوشتهها
- 46
- لایکها
- 9
در این که امروز چراغ دلار سبز شد شکی نیست . نمی دونم روند عوض شده یا نه ولی هرچی که هست یک موج صعودی در این روند نزولی هست. امروز صبح کسانی که رو 2850 2900 خریدند می تونستند سود کنند.( سود کردند) افرادی رو می شناسم که 10000 تا امروز با بدبختی خریدند و صرافی نمی فروخته. بی شرفا دلارای ملت رو پارو کردند. گفتم که اومدن روحانی یعنی = ابتدا نزول ولی بعد صعود.از این موج باید درست استفاده کرد. الان دو حالت وجود داره اینکه این بالا رفتن یک اصلاح کوتاه مدته تا ضرر عده ای جبران بشه در هر بالایی بفروشن .یا این که این اصلاح نیست و روند تغییر کرده و صراف ها بردند.من تازه کارم و اصلا با دپو کردن دلار باسه ارزش ریال حال نمی کنم ولی خوب وقتی خرج به دلار شد باید دیگه هر کسی این روند رو بشناسه. همه این هایی هم که دلار در قیمت بالا خریده بودند و خیلی دیر مثل دیروز و امروز فروختند نمی دونم اصلا با خودشون فکر کردند با چه پشتوانه ای ریخت؟ اگر هدفی هم از این نزول تعمدی در کار باشه بعید می دونم خود "روند" صعودی بشه تا قیمت 3650 دوباره چون ملت ریال تازه دستشون اومده و در کف می خرند.
اونچه که بشتر به نفع بنده وشما هست رو 3000 ثابت بشه یه نزول رو جنس ها ببینیم همین!.
اونچه که بشتر به نفع بنده وشما هست رو 3000 ثابت بشه یه نزول رو جنس ها ببینیم همین!.