• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mohammad_agha

Registered User
لایک‌ها
9
در این که امروز چراغ دلار سبز شد شکی نیست . نمی دونم روند عوض شده یا نه ولی هرچی که هست یک موج صعودی در این روند نزولی هست. امروز صبح کسانی که رو 2850 2900 خریدند می تونستند سود کنند.( سود کردند) افرادی رو می شناسم که 10000 تا امروز با بدبختی خریدند و صرافی نمی فروخته. بی شرفا دلارای ملت رو پارو کردند. گفتم که اومدن روحانی یعنی = ابتدا نزول ولی بعد صعود.از این موج باید درست استفاده کرد. الان دو حالت وجود داره اینکه این بالا رفتن یک اصلاح کوتاه مدته تا ضرر عده ای جبران بشه در هر بالایی بفروشن .یا این که این اصلاح نیست و روند تغییر کرده و صراف ها بردند.من تازه کارم و اصلا با دپو کردن دلار باسه ارزش ریال حال نمی کنم ولی خوب وقتی خرج به دلار شد باید دیگه هر کسی این روند رو بشناسه. همه این هایی هم که دلار در قیمت بالا خریده بودند و خیلی دیر مثل دیروز و امروز فروختند نمی دونم اصلا با خودشون فکر کردند با چه پشتوانه ای ریخت؟ اگر هدفی هم از این نزول تعمدی در کار باشه بعید می دونم خود "روند" صعودی بشه تا قیمت 3650 دوباره چون ملت ریال تازه دستشون اومده و در کف می خرند.
اونچه که بشتر به نفع بنده وشما هست رو 3000 ثابت بشه یه نزول رو جنس ها ببینیم همین!.

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
از چند نفر سوال کردم گفتن دیگه دلارا از دسته مردم درومده ازین به بعد قیمت صعودی میشه.البته من اصلا تا حالا یه دلار هم خرید فروش نکردم.این فقط نظره چند نفره دیگه بود

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
متاسفم که یه سری افراد توی تاپیک تا یه قرون ارزون میشه دادو هوار میکنن منتظر دلار 2500 تومن .. دیگه این حرف ها نخ نما شده.

امروزم بازار گذشت و صرافی ها به اون چیزی که میخواستند رسیدند و بستند و رفتند تا سه شنبه ساعت 12.

جوی که همراه سیر نزولی انس طلا شروع کردند و به همین راحتی دلارای مردم رو 800 زیر قیمت خریدندو بردند و دپو کردند تا برای هفته های آتی بفروشند!

اون بابا امروز میگفت دیدین گفتم؟ بهم خندیدین اونروز گفتم 2800 از الان منتظر 2500 ای باشید....

ازون طرف توی این تاپیک اون اقلیتی که نه سمت گرونی هستند و نه سمت ارزونی بلکه سمت عقل و واقع بینی هستند از جمله همین آقای افتک و خود من که هرچی میگیم بابا والا بلا این ریزش ها مشکوکه و تحریم ها سرجاشه و 10 تیر 2 تحریم دیگه هم اضافه میشه متهم میشیم به جو منفی به بازار و طرفدار افزایش قیمت ارز.

یا اون بابا امروز اومد گفت اونایی که گفتن اگر زیر 3 تومن بشه کی بود میگفت چی میده!؟ عزیزم من بودم گفتم جوابشو به موقش بدم و اون موقعش الانه،

آره داداش میدم 1000 دلار بهت میدم اما به شرطی بیاد زیر 3 تومن فیکس بشه و بمونه نه ازین 2950 تومنیای لحظه ای.

اون دوستی که از من خواسته بود چند روز پیش بهش آمار بدم بفروشه یا نه بیاد الان خودش اعلام کنه من چی گفتم بهش؟

از سه روز پیش گفتم زیر 3 تومن بیاد و اختلاف به 300-400 برسه حواله های ارزی شدید باعث افزایش میشه دعا کنید نرسه زیر 3 تومن.

جو روانی که شما به این تاپیک میدین باعث میشه یه سری افراد گمراه شن و با ضرر بفروشند.

خود من یورو 5000 تومنی خریدم و 4690 تومنیم خریدم ولی تا الان نه یک یورو و نه یک دلار فروختم و نه استرسی بهم وارد شده، نه به فکر سودم و نه هیچی فقط فکر حفظ ارزشش بودم و هیچوقتم نمیفروشم به قول جناب افتک که نمیدونم بن شده چی شده حتی اگه دلار 1000 تومنم بشه من دلار دارم از چی باید ناراحت باشم خوشحالم میشم.

و باز به قول ایشون اگر میایید اینجا حرفتونو میزنید بزنید اما چیزی رو که شنیدید عمه یا خالتون توی دبستان یا آموزش پرورش گفته ملاک نیست اون چیزی که بهش باور دارید بگین.

همونطور که امروز الکی اول وقت 150 اومد پایین قشنگ نقشه حیلیگرانشونو عملی کردند و ب راحتی 250 الان روش بردند .

امیدوارم شما درست بگین مال عید باشه به هرحال من از بالارفتنش خوشحال نمیشم ازینکه اینقدر یه عده ساده لوحانه به قضیه نگاه میکنن در حیرتم.

باز سه شنبه تا 1 قرون کم شد بیائید بگین دیدی اشتباه کردی دیدی ؟ من اگر نظرمو میگم لحظه ای نیست و دارم اون قسمت توازن عرضه تقاضارو میگم. الان میگم نرمش روی 3500 هست اونم با اومدن دولت جدید و مدیریت فوقالعادش.
پارسال 6-7 ماه قبل از عید گفتم دلار بر اساس تورم روی 3250 بسته میشه و همون حدودا فکر میکنم یه ذره بالاتر بسته شد.

اون لحظه ای که شما داشتین راجع صرافی ها و خودکشی شون حرف میزدید فقط عروسک خیمه شب بازی اونا بودین و بس. صرافی کارش اینه درک میکنه کی بخره کی بفروشه اونا همکارا خودشونم توی این بازی کثیف ناخواسته بازی میدن منو شما که هیچی نیستیم!

وقتی من میگم صرافی منظورم صرافی و هر کسی که پشت این قضایا هست یا بقول معروف مافیای ارزی.

یه حسیم بهم میگه یه کسی یا کسانی دارن برای دولت جدید شاخ شونه میکشن که آره ما میتونیم ارز رو هر وقتی خواستیم به هر قیمتی برسونیم و در کنارش ...

Last edited:

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
از چند نفر سوال کردم گفتن دیگه دلارا از دسته مردم درومده ازین به بعد قیمت صعودی میشه.البته من اصلا تا حالا یه دلار هم خرید فروش نکردم.این فقط نظره چند نفره دیگه بود

اگه اینطوری باشه که پس عجب بازی کثیفی بود!
یعنی دوباره دلار میشه 3600 ؟:(

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
اگه اینطوری باشه که پس عجب بازی کثیفی بود!
یعنی دوباره دلار میشه 3600 ؟:(

دادا اون کسایی که میتونن جوابمونو بدن مثل اینکه قهر کردن دیگه پست نمیدن

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

بچه های قدیمی که سابقا تحلیل های خوبی میکردن الان قهر نیستن ولی از ما عاقل ترن. بازار الان تحلیل دقیقی نداره نمیشه پیش بینی کرد.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
الان باز 3100 شد داره پایین میاد!!!

Vahid1984

Registered User
لایک‌ها
2
متاسفم که یه سری افراد توی تاپیک تا یه قرون ارزون میشه دادو هوار میکنن منتظر دلار 2500 تومن .. دیگه این حرف ها نخ نما شده.

امروزم بازار گذشت و صرافی ها به اون چیزی که میخواستند رسیدند و بستند و رفتند تا سه شنبه ساعت 12.

جوی که همراه سیر نزولی انس طلا شروع کردند و به همین راحتی دلارای مردم رو 800 زیر قیمت خریدندو بردند و دپو کردند تا برای هفته های آتی بفروشند!

اون بابا امروز میگفت دیدین گفتم؟ بهم خندیدین اونروز گفتم 2800 از الان منتظر 2500 ای باشید....

ازون طرف توی این تاپیک اون اقلیتی که نه سمت گرونی هستند و نه سمت ارزونی بلکه سمت عقل و واقع بینی هستند از جمله همین آقای افتک و خود من که هرچی میگیم بابا والا بلا این ریزش ها مشکوکه و تحریم ها سرجاشه و 10 تیر 2 تحریم دیگه هم اضافه میشه متهم میشیم به جو منفی به بازار و طرفدار افزایش قیمت ارز.

یا اون بابا امروز اومد گفت اونایی که گفتن اگر زیر 3 تومن بشه کی بود میگفت چی میده!؟ عزیزم من بودم گفتم جوابشو به موقش بدم و اون موقعش الانه،

آره داداش میدم 1000 دلار بهت میدم اما به شرطی بیاد زیر 3 تومن فیکس بشه و بمونه نه ازین 2950 تومنیای لحظه ای.

اون دوستی که از من خواسته بود چند روز پیش بهش آمار بدم بفروشه یا نه بیاد الان خودش اعلام کنه من چی گفتم بهش؟

از سه روز پیش گفتم زیر 3 تومن بیاد و اختلاف به 300-400 برسه حواله های ارزی شدید باعث افزایش میشه دعا کنید نرسه زیر 3 تومن.

جو روانی که شما به این تاپیک میدین باعث میشه یه سری افراد گمراه شن و با ضرر بفروشند.

خود من یورو 5000 تومنی خریدم و 4690 تومنیم خریدم ولی تا الان نه یک یورو و نه یک دلار فروختم و نه استرسی بهم وارد شده، نه به فکر سودم و نه هیچی فقط فکر حفظ ارزشش بودم و هیچوقتم نمیفروشم به قول جناب افتک که نمیدونم بن شده چی شده حتی اگه دلار 1000 تومنم بشه من دلار دارم از چی باید ناراحت باشم خوشحالم میشم.

و باز به قول ایشون اگر میایید اینجا حرفتونو میزنید بزنید اما چیزی رو که شنیدید عمه یا خالتون توی دبستان یا آموزش پرورش گفته ملاک نیست اون چیزی که بهش باور دارید بگین.

همونطور که امروز الکی اول وقت 150 اومد پایین قشنگ نقشه حیلیگرانشونو عملی کردند و ب راحتی 250 الان روش بردند .

امیدوارم شما درست بگین مال عید باشه به هرحال من از بالارفتنش خوشحال نمیشم ازینکه اینقدر یه عده ساده لوحانه به قضیه نگاه میکنن در حیرتم.

باز سه شنبه تا 1 قرون کم شد بیائید بگین دیدی اشتباه کردی دیدی ؟ من اگر نظرمو میگم لحظه ای نیست و دارم اون قسمت توازن عرضه تقاضارو میگم. الان میگم نرمش روی 3500 هست اونم با اومدن دولت جدید و مدیریت فوقالعادش.
پارسال 6-7 ماه قبل از عید گفتم دلار بر اساس تورم روی 3250 بسته میشه و همون حدودا فکر میکنم یه ذره بالاتر بسته شد.

اون لحظه ای که شما داشتین راجع صرافی ها و خودکشی شون حرف میزدید فقط عروسک خیمه شب بازی اونا بودین و بس. صرافی کارش اینه درک میکنه کی بخره کی بفروشه اونا همکارا خودشونم توی این بازی کثیف ناخواسته بازی میدن منو شما که هیچی نیستیم!

وقتی من میگم صرافی منظورم صرافی و هر کسی که پشت این قضایا هست یا بقول معروف مافیای ارزی.

آفرین گل گفتی.

دلار الکی بالانرفته که الکی بیاد پایین! 10 تیر با تحریمات جدید خدا می دونه چی می خواد بشه.

Jack_81

Registered User
لایک‌ها
11

دوست گرامی انتظار داری کی بیاد تحلیل کنه؟ اون شخصی که خاله و عمه اش توی آموزش پرورش شنیده بودن دلار 1000 میشه؟ یا اون کسی که سنگ دولت امید و آرزو را به سینه میزد؟
آدم خودش باید عقل داشته باشه و واقعیت ها را ببینه. دلار شاید بیاد پایین ولی نه فقط با حرفهای بی سر و ته بعضی افراد. امیدوارم قیمتها پایین بیاد و ثبات برقرار بشه.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
کلا قیمت دلار حواله ملاک قیمت حقیقی هست دقت کنید در دام این صرافی ها نیافتید جالبه دلار حواله قیمتش امروز تغییر چندانی نکرد
الان بحث مهم در جهان سوریه هست و همدستانش که در صورت ادامه تحریم ها شدید تر علیه همکاران سوریه ادامه پیدا می کنه
در کشور عزیزمون تا حالا ندیدم چیزی در بلند مدت ارزون بشه (در بلند مدت ) و این هم باز در مورد ارز صدق میکنه و متاسفانه نباید انتظار زیادی داشت
امیدوارم تمام پیش بینی های من اشتباه از آب در بیاد و دلار ارزون بشه و سریعتر ازاین کشور (ابر قدرت گرونی و تورم و...) فرار کنم.

صحبت فرار اومد/بنده هم هستم/دورچلند آلمان و استرالیا کسی نظری نداره؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
البته همونطوری که نباید هر پایین اومدنی رو توجیج کرد نباید برای هی بالارفتن هم سریع دلیل آورد.

اینها فقط نظرات منه از دیدن بازار پر التهاب روبرو ممکنه اصلا درست در نیاد لطفا بیخود منو شماتت نکنید. متاسفانه بخشی از تحلیل سیاسیه ولی زیاد وارد ماجرا نمیشم.

دلار از هفته قبل ، دقیقا بعد از انتخابات تغییرات شدیدی داشته که بعضا برای بازار و مردم نتیجه خوبی داشته.
اما این تعییرات یه دفعه و بدون برنامه نبوده و خیلی ساده انگاریه که بگیم دلار بیخود و بی چهت اومده پایین. حتما با برنامه ریزی بوده اما از طرف کی مهمه.

متاسفانه دولت در بازه ای از زمان به دلیل کمبود بودجه اقدام به فروش بی رویه دلار نفتی با قیمت بالا کرد. این تغییر قیمت از آذر دو سال پیش شروع شد. در مرحله اول فروش برای دولت سود زیادی داشت. این سود زیاد از دید بازار ارز ایران پنهان نموند به طوریکه بازار از کنار افزایش قیمت ناگهانی سود خوبی کرد.
در مرحله بعدی دولت در جهت کنترل بازار اقدام به کاهش قیمت کرد که نتیجش توسط هم خریداران و هم فروشندگان تایید شد (بهار سال قبل) ولی متاسفانه دوباره به دلایل اقتصادی که دولت درگیر بود دوباره در شهریور سال قبل اقدام به افزایش قیمت کرد.
اینجا اتفاقی افتاد که از کنترل دولت خارج بود. علاوه بر کاهش فروش نفت در اثر تحریم و اثر مستقیم تحریم ها بر ارزش پول ملی ، بازار ارز که از فروش سال قبل سود خوبی رو تجربه کرده بود هم بر قیمت ارز دولتی افزود به طوریکه دلار از بازه 2000 تومن در عرض جند روز تا 3000 تومن و بالاتر هم ارتقا پیدا کرد.

متاسفانه به دلیل فشار تحریم ها اینبار دولت نتونست قیمت ارز رو تثبیت کنه و کنترل از دست دولت به بازار ارز منتقل شد این رو میشه از تغییرات شدید قیمت و ثابت نبودن قیمت ارز درک کرد چرا که اگر قیمت در دستان دولت قرار می گرفت سعی می کرد حداقل برای مدت کوتاهی قیمت رو ثابت نگه داره که در سال گذشته دیده نمی شد.

ار اینجا به بعد دو تا تجلیل کاملا چدا گانه برای آینده میشه کرد:

بازاری های ارزی در راستای افزایش سود اقدام به تغییر قیمت کردند. در این صورت متاسفانه تغییرات شدید قیمت بعد از انتخابات ، زاده این تصمیمه و از سه شنبه و شاید کمی واقع بینانه تر از هفته های بعد خصوصا از 10 تیر به بعد همونطور که دوستان گفتند با یک اشاره تلویحی به تحریم جدید، قیمت شدیدا افزایش پیدا خواهد کرد و به حدود 3700 قبل بر می گرده و حتی بد بینانه تر شاید تا 4 تومن هم افزایش پیدا کنه و به اینصورت دلار های خانگی که با شایعه کاهش قیمت از دستان مردم خارج شده بود با قیمت بیشتر به خودشون فروخته میشه. برای این مورد میشه یک نشانه خیلی مهم دید. همونطور که گفتم بر خلاف دفعه های قبلی که با تلاطم بازار صرافی ها اقدام به برداشتن قیمت می کردن و بعضا حتی صرافی های بزرگ هم از ساعت 2 به بعد تعطیل می کردند این سری روز قبل از عید همچنان تا ساعت 5 دارند کار می کنن که آدم رو حسابی می ترسونه.

تحلیل دوم که خود من بهش معتقدم و شاید بهتر بگم امیدوار ترم.

به نظر میاد انتخاب دولت امید اونهم در مدت 10 تا 15 روز قبل از انتخابات و پیروزی آقای روحانی (که در بین مردم خیلی شناخته شده نبود) شاید خیلی هم بدون برنامه انجام نگرفته باشه. شاید در پشت پرده یک برنامه ریزی دقیق برای تغییر در وضعیت اقتصادی و سیاسی مملکت انجام شده باشه. اینطوری اون بازار ارز می تونه در خدمت همین قشر قوی باشه و تغییرات قیمت با دقت بیشتری انجچام شده باشه.
مثلا افزایش قیمت سال قبل با برنامه ریزی دقیق همراه با افزایش قیمت دولت باعث افزایش نارضایتی مردم بشه و هم اینکه با برنامه دقیق و همکاری های بازاریان نرخ ارز دوباره طی مدتی کوتاه (مثلا 1 ماه) به حدود ارز مباده ای برسه.
دقت کنید که ارز مبادله ارز نفنی نیست. ارز وارد کننده است که با قیمت محاسبه شده به این قیمت فروخته میشه. ای یعنی در بهترین حالت قیمت ارز آزاد به مرجع نزدیک میشه و احتمال اینکه از اون کمتر بشه وجود نداره.
اگر این سناریو درسست یاشه در مدت کوتاهی همونطور که گفتم قیمت شدیدا نزول پیدا می کنه و بازار آرام میشه. برای این مورد حتما باید تا آخر هفته صبر کرد.

تحریم های سری جدید سنای آمریکا تجریم های جدیدی نیستند. تحریم ریال ایران بر ارزش ریال تاثیری نداره برای اینکه هدف بستن حساب های ریالی است که بعضی ها در بانکهای حارجی باز کردند برای پشتیبانی کشور. به نظر می رسه حجم این حساب ها زیاد نباشه.
تحریم خودرو هم بر بازار ایران خیای تاثیر نخواهد گذاشت برای اینکه مطمئننا فرانسه و چین دو کشور بزرگ تاثیر گذارنده بر اقتصاد خودرو ایران شامل معافیت آمریکا خواهند شد و بقیه کشورها هم مثل کره مدتی است که به صورت رسمی از بازار ایران خارج شده اند.

نتیجه این تجلیل ها تا آخر هفته مشخص میشه. به نظر من اگر چه شاید با خرید دلار الان بشه تو چند روز آینده از تحلیل اول سود خوبی بدست آورد احتمال ضررش بیشتره برای همین صیر کردن بهترین پیشنهاد به نشر میاد.

موفق باشید.

Last edited:

sharoon

Registered User
لایک‌ها
5
خوب دست سیاه و کثیفشون رو شد.از همون اول هم نمیشد زیاد جدی گرفت .
امروز خیلیا دلارای نازنینشون رو سپوردن دست گرگ !!!
اما فکر نکنم دیگه برگرده روی 3600 .
3شنبه میاد روی 3300 ثابت میشه .

این کارشناسی حاصل چندین سال سابقه در مساعل سیاسی و اقتصادی کشور و اشنایی با روحیات مردم ایران (که روحانی سرشون کلا گذاشت) هست .

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
یه چیزی که من مطمئنم اینه که قیمت امروز ارز کمتر از دیروز بود. حالا به فرض بگیم ۲۰ تومن.

ولی کیتکو که ۴ و ۵ قیمتش تا ۳۲۰۰ بالا رفت دوباره تا ساعت ۷ تا ۳۰۶۰ هم پایین اومد. کلا از بقیه سایتها آپدیت تر هست. سایت صرافی المپیک نرخش بالا نرفت زیاد و روی ۳۰۵۰ باقی موند. دو قرون هم از ساعت ۴ که قیمت رفت روی ۱۱۷۰ دیگه کمتر نشد و آپدیت نکرده.
یادم نمیاد این چند وقته بین صرافی ها انقدر اختلاف وجود داشته باشه. من فکر میکنم این آشفتگیه داخل بازار رو میرسونه و حدسم اینه بعضی صرافی ها با بالابردن قیمت دلار سعی کردن از سقوط شدیدش که توی امروز اتفاق افتاد جلوگیری کنن که تا حدی موفق بودن.

یه نکته ای که هیچ کدوم از دوستان توجه نمیکنن این هست که همه میان میگن اتفاقی نیافتاده که قیمت بیاد پایین ولی خوب چرا کسی نگفت مگه امروز اتفاقی افتاد که یدفعه تو اوج پایین اومدن دلار قیمت برگشت. و رفت بالا و بعدش دوباره اومد پایین. به نظر من این فقط یه شوک بود از طرف یه عده خاص که فکر میکردن با این کار میتونن جلوی افت رو بگیرن و مردم رو منصرف کنن از فروش مثله همین جوی که الان بین ما ایجاد شده و همه شک کردیم. اگه از پس فردا دوباره شاهد سقوط قیمت بودیم احتمالا این پیش بینی من درسته ولی در غیر اینصورت حق با بقیه دوستانه.

شما نگاه کنید بالاخره بسیاری از دلالا و صرافا و حتی مردم الان دلار دارن و اونها مثله بعضی از افراد تو این سایت دوست ندارن قیمت دلار انقدر کم بشه. حداقل تو کوتاه مدت. و طبیعی هست که عکس العمل نشون بدن و بخوان کاری انجام بدن در برابر این افت قیمت. ولی به نظرم تو این شرایط اونا تعیین کننده قیمت نمیتونن باشن

felex

Registered User
لایک‌ها
137
ایران کلاً روی شایع است.
هر کی توی ضرره (دلار داره ، ماشین خریده و ...) به هر نحوی سعی می کنه تا تحلیلی بذاره که قیمت بره بالا و یا پیش بینی می کنه که افزایش قیمت داریم
خیلی ها هم که معمولی یا دعا می کنن یا دلشونه قیمت بیاد پایین تا بتونن به یه تیکه از ارزوی دلشون برسند و کالای مورد علاقشون رو بخرند

در هر صورت توی ایران نمیشه 5 دقیقه بعد رو پیش بینی کرد چه برسه به چند روز!
چرا ؟ چون یه سری اتفاقات پشت پرده هست که روی قیمت تاثیر می ذاره که دوستان در اون حدی نیستدند(بی ادبی نشه) که از اون اتفاقات آگاه باشند و مطمئن باشید کسی هم که بدونه نمیاد برای من و شما تحلیل کنه.

منم مثل همه امیدوارم دلار بیاد پایین تا به آرزوی دلم برسم : )

aqaye_khas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
البته همونطوری که نباید هر پایین اومدنی رو توجیج کرد نباید برای هی بالارفتن هم سریع دلیل آورد.

اینها فقط نظرات منه از دیدن بازار پر التهاب روبرو ممکنه اصلا درست در نیاد لطفا بیخود منو شماتت نکنید. متاسفانه بخشی از تحلیل سیاسیه ولی زیاد وارد ماجرا نمیشم.

دلار از هفته قبل ، دقیقا بعد از انتخابات تغییرات شدیدی داشته که بعضا برای بازار و مردم نتیجه خوبی داشته.
اما این تعییرات یه دفعه و بدون برنامه نبوده و خیلی ساده انگاریه که بگیم دلار بیخود و بی چهت اومده پایین. حتما با برنامه ریزی بوده اما از طرف کی مهمه.

متاسفانه دولت در بازه ای از زمان به دلیل کمبود بودجه اقدام به فروش بی رویه دلار نفتی با قیمت بالا کرد. این تغییر قیمت از آذر دو سال پیش شروع شد. در مرحله اول فروش برای دولت سود زیادی داشت. این سود زیاد از دید بازار ارز ایران پنهان نموند به طوریکه بازار از کنار افزایش قیمت ناگهانی سود خوبی کرد.
در مرحله بعدی دولت در جهت کنترل بازار اقدام به کاهش قیمت کرد که نتیجش توسط هم خریداران و هم فروشندگان تایید شد (بهار سال قبل) ولی متاسفانه دوباره به دلایل اقتصادی که دولت درگیر بود دوباره در شهریور سال قبل اقدام به افزایش قیمت کرد.
اینجا اتفاقی افتاد که از کنترل دولت خارج بود. علاوه بر کاهش فروش نفت در اثر تحریم و اثر مستقیم تحریم ها بر ارزش پول ملی ، بازار ارز که از فروش سال قبل سود خوبی رو تجربه کرده بود هم بر قیمت ارز دولتی افزود به طوریکه دلار از بازه 2000 تومن در عرض جند روز تا 3000 تومن و بالاتر هم ارتقا پیدا کرد.

متاسفانه به دلیل فشار تحریم ها اینبار دولت نتونست قیمت ارز رو تثبیت کنه و کنترل از دست دولت به بازار ارز منتقل شد این رو میشه از تغییرات شدید قیمت و ثابت نبودن قیمت ارز درک کرد چرا که اگر قیمت در دستان دولت قرار می گرفت سعی می کرد حداقل برای مدت کوتاهی قیمت رو ثابت نگه داره که در سال گذشته دیده نمی شد.

ار اینجا به بعد دو تا تجلیل کاملا چدا گانه برای آینده میشه کرد:

بازاری های ارزی در راستای افزایش سود اقدام به تغییر قیمت کردند. در این صورت متاسفانه تغییرات شدید قیمت بعد از انتخابات ، زاده این تصمیمه و از سه شنبه و شاید کمی واقع بینانه تر از هفته های بعد خصوصا از 10 تیر به بعد همونطور که دوستان گفتند با یک اشاره تلویحی به تحریم جدید، قیمت شدیدا افزایش پیدا خواهد کرد و به حدود 3700 قبل بر می گرده و حتی بد بینانه تر شاید تا 4 تومن هم افزایش پیدا کنه و به اینصورت دلار های خانگی که با شایعه کاهش قیمت از دستان مردم خارج شده بود با قیمت بیشتر به خودشون فروخته میشه. برای این مورد میشه یک نشانه خیلی مهم دید. همونطور که گفتم بر خلاف دفعه های قبلی که با تلاطم بازار صرافی ها اقدام به برداشتن قیمت می کردن و بعضا حتی صرافی های بزرگ هم از ساعت 2 به بعد تعطیل می کردند این سری روز قبل از عید همچنان تا ساعت 5 دارند کار می کنن که آدم رو حسابی می ترسونه.

تحلیل دوم که خود من بهش معتقدم و شاید بهتر بگم امیدوار ترم.

به نظر میاد انتخاب دولت امید اونهم در مدت 10 تا 15 روز قبل از انتخابات و پیروزی آقای روحانی (که در بین مردم خیلی شناخته شده نبود) شاید خیلی هم بدون برنامه انجام نگرفته باشه. شاید در پشت پرده یک برنامه ریزی دقیق برای تغییر در وضعیت اقتصادی و سیاسی مملکت انجام شده باشه. اینطوری اون بازار ارز می تونه در خدمت همین قشر قوی باشه و تغییرات قیمت با دقت بیشتری انجچام شده باشه.
مثلا افزایش قیمت سال قبل با برنامه ریزی دقیق همراه با افزایش قیمت دولت باعث افزایش نارضایتی مردم بشه و هم اینکه با برنامه دقیق و همکاری های بازاریان نرخ ارز دوباره طی مدتی کوتاه (مثلا 1 ماه) به حدود ارز مباده ای برسه.
دقت کنید که ارز مبادله ارز نفنی نیست. ارز وارد کننده است که با قیمت محاسبه شده به این قیمت فروخته میشه. ای یعنی در بهترین حالت قیمت ارز آزاد به مرجع نزدیک میشه و احتمال اینکه از اون کمتر بشه وجود نداره.
اگر این سناریو درسست یاشه در مدت کوتاهی همونطور که گفتم قیمت شدیدا نزول پیدا می کنه و بازار آرام میشه. برای این مورد حتما باید تا آخر هفته صبر کرد.

تحریم های سری جدید سنای آمریکا تجریم های جدیدی نیستند. تحریم ریال ایران بر ارزش ریال تاثیری نداره برای اینکه هدف بستن حساب های ریالی است که بعضی ها در بانکهای حارجی باز کردند برای پشتیبانی کشور. به نظر می رسه حجم این حساب ها زیاد نباشه.
تحریم خودرو هم بر بازار ایران خیای تاثیر نخواهد گذاشت برای اینکه مطمئننا فرانسه و چین دو کشور بزرگ تاثیر گذارنده بر اقتصاد خودرو ایران شامل معافیت آمریکا خواهند شد و بقیه کشورها هم مثل کره مدتی است که به صورت رسمی از بازار ایران خارج شده اند.

نتیجه این تجلیل ها تا آخر هفته مشخص میشه. به نظر من اگر چه شاید با خرید دلار الان بشه تو چند روز آینده از تحلیل اول سود خوبی بدست آورد احتمال ضررش بیشتره برای همین صیر کردن بهترین پیشنهاد به نشر میاد.

موفق باشید.
یه چیزی که من مطمئنم اینه که قیمت امروز ارز کمتر از دیروز بود. حالا به فرض بگیم ۲۰ تومن.

ولی کیتکو که ۴ و ۵ قیمتش تا ۳۲۰۰ بالا رفت دوباره تا ساعت ۷ تا ۳۰۶۰ هم پایین اومد. کلا از بقیه سایتها آپدیت تر هست. سایت صرافی المپیک نرخش بالا نرفت زیاد و روی ۳۰۵۰ باقی موند. دو قرون هم از ساعت ۴ که قیمت رفت روی ۱۱۷۰ دیگه کمتر نشد و آپدیت نکرده.
یادم نمیاد این چند وقته بین صرافی ها انقدر اختلاف وجود داشته باشه. من فکر میکنم این آشفتگیه داخل بازار رو میرسونه و حدسم اینه بعضی صرافی ها با بالابردن قیمت دلار سعی کردن از سقوط شدیدش که توی امروز اتفاق افتاد جلوگیری کنن که تا حدی موفق بودن.

یه نکته ای که هیچ کدوم از دوستان توجه نمیکنن این هست که همه میان میگن اتفاقی نیافتاده که قیمت بیاد پایین ولی خوب چرا کسی نگفت مگه امروز اتفاقی افتاد که یدفعه تو اوج پایین اومدن دلار قیمت برگشت. و رفت بالا و بعدش دوباره اومد پایین. به نظر من این فقط یه شوک بود از طرف یه عده خاص که فکر میکردن با این کار میتونن جلوی افت رو بگیرن و مردم رو منصرف کنن از فروش مثله همین جوی که الان بین ما ایجاد شده و همه شک کردیم. اگه از پس فردا دوباره شاهد سقوط قیمت بودیم احتمالا این پیش بینی من درسته ولی در غیر اینصورت حق با بقیه دوستانه.

شما نگاه کنید بالاخره بسیاری از دلالا و صرافا و حتی مردم الان دلار دارن و اونها مثله بعضی از افراد تو این سایت دوست ندارن قیمت دلار انقدر کم بشه. حداقل تو کوتاه مدت. و طبیعی هست که عکس العمل نشون بدن و بخوان کاری انجام بدن در برابر این افت قیمت. ولی به نظرم تو این شرایط اونا تعیین کننده قیمت نمیتونن باشن

تا حدود 80% با این نظرات موافقم

mahdips3

Registered User
لایک‌ها
121
دوستان این پایین و بالا رفتن هم مطمئن باشید یه محدوده ای داره.در دراز مدت و با روی کار آمدن دولت جدید و احتمالا دادن چندین امتیاز به غرب و در مقابل رفع تعدادی از تحریم ها ،به مرور قیمت های کاهش هست.یعنی در افق بلند مدت چند ماهه.ولی اینکه دلال ها از هیجانات بعد انتخابات استفاده کردند و مقداری دلار ارزان خریداری کردند و بعدا دوباره با نرخ بالای 3200 خواهند فروخت شکی نیست ولی دوباره بازار نزولی خواهد بود.چند روز دیگر صبر کنید.
چه بعضی دلال های گرامی بخواهند و چه نخواهند ،با آرام تر شدن فضای سیاسی و بدنبال آن فضای اقتصادی ،خواهی نخواهی نرخ ارز کاهش خواهد بود!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
متاسفانه این همه اینجا پست خورد و تحلیل کردید و دلال گفتید به همدیگه و ............. 1 فاکتور رو دقیقا فهمیدم که متاسفانه 90% کاربر های اینجا تحلیل سیاسی رو برای سود اقتصادی یاد نگرفتید

عرض میکنم :

بازار بر اساس مسائل روانی ریزش اولیه رو شروع کرد که طبق نظر بعضی دوستان بلی رئیس جمهور شدن آقای روحانی فاکتور اصلی بود . در پی اون لغو تحریم بانک ملت شد فاکتور دوم این تا اینجا

ریزش اصلی رو به صورت عمقی نگاه کنید . رک و راست باشیم در مملکت ایران تکنیکال و فاندامنتال به درد نمیخوره مهم شناخت جنس سیاست هست چندین بار هم به همه در پست هام گفتم ولی هیچ کسی توجهی نمیکنه و نخواهد کرد :D وقتی این فاکتور ها پیش اومد جرقه اولیه سقوط قیمت ارز و سکه در فکر دارندگان زده شد ولی با توجه به تحریم ها و خزانه خالی و اوضاع فعلی ایران خب کسانی که واقع گرا هستند تخلیه موجودی نمیکنند . حالا وقتی سراشیبی فراهم هست اوضاع فکری مردم هم فراهم هست فاکتور سوم که عملا هل دادن مردم چی هست ؟ عرض میکنم دولت فعلی . یادتون نره دولت تا ساعت 11 روز 14 مرداد دست افراد فعلی هست . سناریو احتمالی این هست که به هر ضرب و زوری قیمت ارز و طلا رو با توجه به افت انس و مقاومت اون با حباب در بازار ایران در این سراشیبی هل بدن و به این کاهش دامن بزنن البته پشت این سناریو اهداف سیاسی هم هست که با اون اهداف اصلا کاری ندارم . حالا این ریزش باز یه رانت بوجود میاره برای افرادی که از نقشه مطلع هستند و به راحتی یه ثروت باد آورده قانونی بدون مالیات براشون به ارمغان میاره . بازی نخورید چشماتون باز باشه عالم سیاست از اون چیزی که فکر میکنید کثیف تر هست . بار 1001 ام جنس بازار و سیاست رو بشناسید روی پوزیشنی هم که دارید هیچ موقع بی دلیل اصرار نکنید این نوسانات فرصت طلایی و پول رایگان هست باید با روند همیشه همراه بود و در بازار ارز و طلا و سایر بازارهای مالی عوض اینکه بلوط باشید سعی کنید چوب بید باشید که بتونید با روند خم بشید بلوط شکننده هست ولی بید خیر . عامیه نوشتم که عامه فهم باشه بنده هیچ موقع با نمودار مسئله ای رو تحلیل نمیکنم چون مسائل در ایران مثل روز روشن هستند پشت هر روندی یه سود بزرگ اقتصادی برای .......... هست . (نقطه چین رو با هر چی دوست دارید پر کنید :D) بشناسید سیاست رو که بتونید بدون استفاده از رانت سود کنید در ایران علم تکنیکال و ....... به درد معامله گران عملا نمیخوره شاید 20% ولی بیشتر از این مقدار خیر .

پر سود باشید .

پی نوشت : روی 3820 تومان عرض کردم بازی ارز تموم شد .

30we

Registered User
لایک‌ها
135
امروز که تموم شد و دوستان گوهربار سخن ها گفتند ولی خواهشا یاد بگیرید وقتی سوادی از چیزی ندارید نوستراداموس بازی در نیارید و پیش بینی کنید....این سیاسی بازی هایی که تو تاپیک راه انداحتید خیلی مسخرست و کاملا جناحیه,یکی سنگ آریا مهرش رو به سینه میزنه و چپ و راست میگه شیخ حسن قاتله.....یکی هم به کمتر از خدا دونستن روحانی رضایت نمیده,همین شکل تفکر شماست که باعث میشه وقتی تیم ملی میره جام جهانی شعار با کلید روحانی رفتیم جام جهانی رو مردم تو خیابون بدن,آقای خاص لطفا یه نگاه تو ماه بنداز شاید عکس روحانی رو اونجا هم دیدی!
تاپیک ستاد انتخاباتی رئیس جمهور منتخب که نیست هرچی میشه میگید روحانی,این کار نه تنها سودی نداره بلکه باعث میشه هرگونه بحرانی هم که به وجود بیاد به گردن ایشون بیافته و به ضرر شما تموم بشه,دارید مردم رو به اسطوره تخیلی اکبر شاه نزدیک می کنید که فکر میردن هرچی هست و نیست زیر سر ها#شمی هست....
تحلیل کنید اونم با استفاده از قوه عقل و پروپاگاندا جناحیتون رو تموم کنید.

بالا