aqaye_khas
کاربر تازه وارد
شما تو این چند روز ک دلار کاهش شدید داشت اینجا نیومدینمتاسفانه این همه اینجا پست خورد و تحلیل کردید و دلال گفتید به همدیگه و ............. 1 فاکتور رو دقیقا فهمیدم که متاسفانه 90% کاربر های اینجا تحلیل سیاسی رو برای سود اقتصادی یاد نگرفتید
عرض میکنم :
بازار بر اساس مسائل روانی ریزش اولیه رو شروع کرد که طبق نظر بعضی دوستان بلی رئیس جمهور شدن آقای روحانی فاکتور اصلی بود . در پی اون لغو تحریم بانک ملت شد فاکتور دوم این تا اینجا
ریزش اصلی رو به صورت عمقی نگاه کنید . رک و راست باشیم در مملکت ایران تکنیکال و فاندامنتال به درد نمیخوره مهم شناخت جنس سیاست هست چندین بار هم به همه در پست هام گفتم ولی هیچ کسی توجهی نمیکنه و نخواهد کرد وقتی این فاکتور ها پیش اومد جرقه اولیه سقوط قیمت ارز و سکه در فکر دارندگان زده شد ولی با توجه به تحریم ها و خزانه خالی و اوضاع فعلی ایران خب کسانی که واقع گرا هستند تخلیه موجودی نمیکنند . حالا وقتی سراشیبی فراهم هست اوضاع فکری مردم هم فراهم هست فاکتور سوم که عملا هل دادن مردم چی هست ؟ عرض میکنم دولت فعلی . یادتون نره دولت تا ساعت 11 روز 14 مرداد دست افراد فعلی هست . سناریو احتمالی این هست که به هر ضرب و زوری قیمت ارز و طلا رو با توجه به افت انس و مقاومت اون با حباب در بازار ایران در این سراشیبی هل بدن و به این کاهش دامن بزنن البته پشت این سناریو اهداف سیاسی هم هست که با اون اهداف اصلا کاری ندارم . حالا این ریزش باز یه رانت بوجود میاره برای افرادی که از نقشه مطلع هستند و به راحتی یه ثروت باد آورده قانونی بدون مالیات براشون به ارمغان میاره . بازی نخورید چشماتون باز باشه عالم سیاست از اون چیزی که فکر میکنید کثیف تر هست . بار 1001 ام جنس بازار و سیاست رو بشناسید روی پوزیشنی هم که دارید هیچ موقع بی دلیل اصرار نکنید این نوسانات فرصت طلایی و پول رایگان هست باید با روند همیشه همراه بود و در بازار ارز و طلا و سایر بازارهای مالی عوض اینکه بلوط باشید سعی کنید چوب بید باشید که بتونید با روند خم بشید بلوط شکننده هست ولی بید خیر . عامیه نوشتم که عامه فهم باشه بنده هیچ موقع با نمودار مسئله ای رو تحلیل نمیکنم چون مسائل در ایران مثل روز روشن هستند پشت هر روندی یه سود بزرگ اقتصادی برای .......... هست . (نقطه چین رو با هر چی دوست دارید پر کنید ) بشناسید سیاست رو که بتونید بدون استفاده از رانت سود کنید در ایران علم تکنیکال و ....... به درد معامله گران عملا نمیخوره شاید 20% ولی بیشتر از این مقدار خیر .
پر سود باشید .
پی نوشت : روی 3820 تومان عرض کردم بازی ارز تموم شد .
امروز ک بازهم برخلاف تفکر بعضی از دوستان نسبت ب روز قبلش ی کاهش کمی پیش اومده و جو گرونی پیش اومده اومدین پست زدین!
خب اما در مورد حرفاتون اون چیزی ک بسیار واضحه اینکه دولت فردای روز انتخابات تا حد زیادی قدرتشو از دست میده و حتی بسیاری از مدیران بزرگشون و حتی وزرا میرن دست بوس رییس جمهور منتخب نه امید حفظ سمت بلکه ب امید اینکه ی سمت پایینتر حداقل بدست بیارن
نمونه کاهش قدرت دولت احظار رییس دولت ب دادگاه بود ک بعد از انتخابات رخ داد!
در مورد تحلیلتون با اینکه خیلی عامیانه نوشته بودین! من چیز زیادی متوجه نشدم بالاخره میره بالا میاد پایین نوسانهای اینده رو چطور پیش بینی میکنید؟
چند تا توصیه ایمنی کرده بودین ک محکم بایستید و از این طور صحبتها ک حقیقتا با منطق من جور نمیاد
در قسمتی هم فرمودین ک خزانه خالی دولت ایا واقعا فکر میکنید ک خزانه دولت خالی ه از ارز؟!
در هر صورت بازم ممنون از وقتی ک گذاشتین