• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

aqaye_khas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
متاسفانه این همه اینجا پست خورد و تحلیل کردید و دلال گفتید به همدیگه و ............. 1 فاکتور رو دقیقا فهمیدم که متاسفانه 90% کاربر های اینجا تحلیل سیاسی رو برای سود اقتصادی یاد نگرفتید

عرض میکنم :

بازار بر اساس مسائل روانی ریزش اولیه رو شروع کرد که طبق نظر بعضی دوستان بلی رئیس جمهور شدن آقای روحانی فاکتور اصلی بود . در پی اون لغو تحریم بانک ملت شد فاکتور دوم این تا اینجا

ریزش اصلی رو به صورت عمقی نگاه کنید . رک و راست باشیم در مملکت ایران تکنیکال و فاندامنتال به درد نمیخوره مهم شناخت جنس سیاست هست چندین بار هم به همه در پست هام گفتم ولی هیچ کسی توجهی نمیکنه و نخواهد کرد :D وقتی این فاکتور ها پیش اومد جرقه اولیه سقوط قیمت ارز و سکه در فکر دارندگان زده شد ولی با توجه به تحریم ها و خزانه خالی و اوضاع فعلی ایران خب کسانی که واقع گرا هستند تخلیه موجودی نمیکنند . حالا وقتی سراشیبی فراهم هست اوضاع فکری مردم هم فراهم هست فاکتور سوم که عملا هل دادن مردم چی هست ؟ عرض میکنم دولت فعلی . یادتون نره دولت تا ساعت 11 روز 14 مرداد دست افراد فعلی هست . سناریو احتمالی این هست که به هر ضرب و زوری قیمت ارز و طلا رو با توجه به افت انس و مقاومت اون با حباب در بازار ایران در این سراشیبی هل بدن و به این کاهش دامن بزنن البته پشت این سناریو اهداف سیاسی هم هست که با اون اهداف اصلا کاری ندارم . حالا این ریزش باز یه رانت بوجود میاره برای افرادی که از نقشه مطلع هستند و به راحتی یه ثروت باد آورده قانونی بدون مالیات براشون به ارمغان میاره . بازی نخورید چشماتون باز باشه عالم سیاست از اون چیزی که فکر میکنید کثیف تر هست . بار 1001 ام جنس بازار و سیاست رو بشناسید روی پوزیشنی هم که دارید هیچ موقع بی دلیل اصرار نکنید این نوسانات فرصت طلایی و پول رایگان هست باید با روند همیشه همراه بود و در بازار ارز و طلا و سایر بازارهای مالی عوض اینکه بلوط باشید سعی کنید چوب بید باشید که بتونید با روند خم بشید بلوط شکننده هست ولی بید خیر . عامیه نوشتم که عامه فهم باشه بنده هیچ موقع با نمودار مسئله ای رو تحلیل نمیکنم چون مسائل در ایران مثل روز روشن هستند پشت هر روندی یه سود بزرگ اقتصادی برای .......... هست . (نقطه چین رو با هر چی دوست دارید پر کنید :D) بشناسید سیاست رو که بتونید بدون استفاده از رانت سود کنید در ایران علم تکنیکال و ....... به درد معامله گران عملا نمیخوره شاید 20% ولی بیشتر از این مقدار خیر .

پر سود باشید .

پی نوشت : روی 3820 تومان عرض کردم بازی ارز تموم شد .
شما تو این چند روز ک دلار کاهش شدید داشت اینجا نیومدین

امروز ک بازهم برخلاف تفکر بعضی از دوستان نسبت ب روز قبلش ی کاهش کمی پیش اومده و جو گرونی پیش اومده اومدین پست زدین!

خب اما در مورد حرفاتون اون چیزی ک بسیار واضحه اینکه دولت فردای روز انتخابات تا حد زیادی قدرتشو از دست میده و حتی بسیاری از مدیران بزرگشون و حتی وزرا میرن دست بوس رییس جمهور منتخب نه امید حفظ سمت بلکه ب امید اینکه ی سمت پایینتر حداقل بدست بیارن

نمونه کاهش قدرت دولت احظار رییس دولت ب دادگاه بود ک بعد از انتخابات رخ داد!

در مورد تحلیلتون با اینکه خیلی عامیانه نوشته بودین! من چیز زیادی متوجه نشدم بالاخره میره بالا میاد پایین نوسانهای اینده رو چطور پیش بینی میکنید؟

چند تا توصیه ایمنی کرده بودین ک محکم بایستید و از این طور صحبتها ک حقیقتا با منطق من جور نمیاد

در قسمتی هم فرمودین ک خزانه خالی دولت ایا واقعا فکر میکنید ک خزانه دولت خالی ه از ارز؟!

در هر صورت بازم ممنون از وقتی ک گذاشتین
:)

aminjpo

Registered User
لایک‌ها
102
سلام دوستانم من نیم ساعت پیش هزار دلار خریدم با دلار 3080 تومن مطمن باشید تا هفته دیگه دوباره به 3500 می رسه

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
شنیده بودم دشمنان اصلاحات شروع میکنن به تخریب رئیس جمهور منتخب
ولی نمیدونستم ملت احمق همیشه در صحنه اینقدر زود پا میدن .

فعلا که پا رو شما دادین به **** اسلامی و همیشه در صحنه بودنتون هم که از مهرهای شناسنامتون معلومه این یکی که خودشم داره میگه اصلاح طلب نیست این امام زاده که بهش دخیل بستین شفا نمیده

Last edited:

aqaye_khas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستانم من نیم ساعت پیش هزار دلار خریدم با دلار 3080 تومن مطمن باشید تا هفته دیگه دوباره به 3500 می رسه
خب رفیق شما ک اینقدر مطمئنی چرا فقط 1000 تا ده هزارتا میگرفتی!

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

قیمتتون برای ساعت 8 شب عالیه.
نشون میده نوسان امروز واقعا عجیب بوده.
اینکه بعد از ظهر هم فروش دارن برام حسابی جالبه با این کاهش قیمت.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
من كه سبد دارم چه جنگ بشه چه صلح سودمو ميكنم. فقط به حرص خوردن اينو و اون ميخندم هاهاها.
جالبه دكتردكستر بعد از اينكه همه اتفاقا ميوفته مياد ميگه ديد من گفتم كه فلان ميشه بيثار ميشه بقولي بيان واضحات ميكنن ايشون. آخه الان كه قيمتها تو كفه كي مياد تخليه كنه ؟ به هرحال از كلي گوئي چيزي در نمياد بقول شما كسايي كه ميان تحليلهاي سطحي سياسي ميكنن از كجا ميخوان روند و بازار و سياست رو بشناسند ؟ خوب شما كه ميشناسي بيا بهشون بگو.
تا زمانيكه تحريمهاي خفن بانك و سوئيفت و نفت حل نشه دلار بين 3 تا نزديك 4 تومان نوسان خواهد داشت پس جو گير نشيد. نگهداري مقداري طلا و دلار در سبد شما خوبه چون اين مملكت خرتوخره. بهترين راه هم كه ميخوايد ضرر نكنيد تشكيل سبده و نظرات ديگرا را گوش كنيد ولي نهايتا بدون جوگير تصميم بگيريد. نگذاريد پول مفت تو جيب صرافها و دلالها بره.

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
بازار مسکن هم همینطور که پیش بینی میشد دچار رکود شدید شده که احتمالا تا دوسال ادامه پیدا میکنه

نه بابا!!! راست ميگی؟ مگه مسکن شير پاکتی هست که اين قدر سريع معلوم بشه؟
يه چيزی بگو بگنجه بابا جان ميخواين جو بدين به همين دلار جو بدين مسکن با جو کار نميکنه

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
متاسفانه این همه اینجا پست خورد و تحلیل کردید و دلال گفتید به همدیگه و ............. 1 فاکتور رو دقیقا فهمیدم که متاسفانه 90% کاربر های اینجا تحلیل سیاسی رو برای سود اقتصادی یاد نگرفتید

عرض میکنم :

بازار بر اساس مسائل روانی ریزش اولیه رو شروع کرد که طبق نظر بعضی دوستان بلی رئیس جمهور شدن آقای روحانی فاکتور اصلی بود . در پی اون لغو تحریم بانک ملت شد فاکتور دوم این تا اینجا

ریزش اصلی رو به صورت عمقی نگاه کنید . رک و راست باشیم در مملکت ایران تکنیکال و فاندامنتال به درد نمیخوره مهم شناخت جنس سیاست هست چندین بار هم به همه در پست هام گفتم ولی هیچ کسی توجهی نمیکنه و نخواهد کرد :D وقتی این فاکتور ها پیش اومد جرقه اولیه سقوط قیمت ارز و سکه در فکر دارندگان زده شد ولی با توجه به تحریم ها و خزانه خالی و اوضاع فعلی ایران خب کسانی که واقع گرا هستند تخلیه موجودی نمیکنند . حالا وقتی سراشیبی فراهم هست اوضاع فکری مردم هم فراهم هست فاکتور سوم که عملا هل دادن مردم چی هست ؟ عرض میکنم دولت فعلی . یادتون نره دولت تا ساعت 11 روز 14 مرداد دست افراد فعلی هست . سناریو احتمالی این هست که به هر ضرب و زوری قیمت ارز و طلا رو با توجه به افت انس و مقاومت اون با حباب در بازار ایران در این سراشیبی هل بدن و به این کاهش دامن بزنن البته پشت این سناریو اهداف سیاسی هم هست که با اون اهداف اصلا کاری ندارم . حالا این ریزش باز یه رانت بوجود میاره برای افرادی که از نقشه مطلع هستند و به راحتی یه ثروت باد آورده قانونی بدون مالیات براشون به ارمغان میاره . بازی نخورید چشماتون باز باشه عالم سیاست از اون چیزی که فکر میکنید کثیف تر هست . بار 1001 ام جنس بازار و سیاست رو بشناسید روی پوزیشنی هم که دارید هیچ موقع بی دلیل اصرار نکنید این نوسانات فرصت طلایی و پول رایگان هست باید با روند همیشه همراه بود و در بازار ارز و طلا و سایر بازارهای مالی عوض اینکه بلوط باشید سعی کنید چوب بید باشید که بتونید با روند خم بشید بلوط شکننده هست ولی بید خیر . عامیه نوشتم که عامه فهم باشه بنده هیچ موقع با نمودار مسئله ای رو تحلیل نمیکنم چون مسائل در ایران مثل روز روشن هستند پشت هر روندی یه سود بزرگ اقتصادی برای .......... هست . (نقطه چین رو با هر چی دوست دارید پر کنید :D) بشناسید سیاست رو که بتونید بدون استفاده از رانت سود کنید در ایران علم تکنیکال و ....... به درد معامله گران عملا نمیخوره شاید 20% ولی بیشتر از این مقدار خیر .

پر سود باشید .

سلام آقای موذنی

چرا تکنیکال جواب نمیده همه تکنیکال بازها بارها گفتند که دلار به 3100 سقوط میکنه و مظنه به 435 بارها هشدار دادند

تکنیکال قبلا هشدار ها رو داده بود که با گذشت زمان فاند هاش هم اومد انتخاب شدن آقای روحانی و لغو تحریم بانک ملت و همین جو احساسی

--------------------------------------------------

اگر حالا که تکنیکال و فاند جواب نمیده روند چی میشه گیجه نزول یا صعود؟

-------------------------------------------------

sarve-azad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

عرض میکنم :

پر سود باشید .

دکتر جان از روزی که فرمودید روی 3820 بازی تموم شد تا حالا دو تا نوسان بالای 600-700 تومنی داده.
ده روز پیش 3640 بوده الان 3040
این تازه شروع بازیه. یعنی روی 100 تا 60 میلیون سود میداده.
بعد جسارتا دو ساله پستهاتونو میخونم همیشه میفرمایید جنس سیاستها رو بشناسین. خوب یه راهنمایی کوچولو کنید تا بشناسیم
جسارت کردم البته چون میدونم سعه صدر دارید

sajadns

Registered User
لایک‌ها
1
????????

فایل های ضمیمه

• 2013-06-23_231717.jpg
    2013-06-23_231717.jpg
    41.1 KB · نمایش ها: 260

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
امروز به ما عظما رفتیم انقد نوسان دیدیم،چه وضعشه آخه
آخرین قیمتی که من تو سطح شهر گرفتم 3200 فروش بود و 3080 خرید

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
این توهم دلار 2800 تومن از کجا شروع شده ؟

سرویس شدم امروز اینقدر گفتم دلار 2800 نیست اگه هست برام بخر !

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15

تجمع صدها دلال ارز در چهارراه استانبول/دلار 2800 تومان شد

نظر شخصی‌ >> تنها علتی که می‌تونه قیمتا رو بیاره پاین اینه که این ۸ سال سونامی داره تموم میشه و اینا میخوان آخر کار بگن ما دلار رو با این قیمت تحویل گرفتیم و بعده ۸ سال با x تومن قیمت به دولت بعدی تحویل میدیم !!! حالا ببینیم شما چیکار می‌کنید ، این کار یعنی‌ دوباره فشردن همون فنره قیمت‌ها و در کنارش خالی‌ کردن ذخیره ارزی خریداران شخصی که به قول خودشون ۱۸ میلیارد دلار دست مردم ذخیره شده

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069

چون شما هزار تا خرید کردید دلیل نمیشه قیمت دوباره افزایش پیدا کنه :)
تا اواخر مرداد ماه به نرخ 2500 خواهیم رسید ( دلیل شخصی حوصله ندارم توضیح بدم)

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
در کوتاه مدت کف قیمت 2800 - 2850
میان مدت 3100 - 3300
بلند مدت { خدا داند }

{ بــــه نـــــظرم من دلار نزدیک به نرخ ارز مبادله ای 2450 تومان به این زودی ها شاهد نخواهیم بود }

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
ای خداااا همه اینجا تحلیلگر شدن
یکی میگه 2500 میشه
یکی میگه 3500

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
ای خداااا همه اینجا تحلیلگر شدن
یکی میگه 2500 میشه
یکی میگه 3500

شما چند مد نظرته؟
128fs318181.gif

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من كه سبد دارم چه جنگ بشه چه صلح سودمو ميكنم. فقط به حرص خوردن اينو و اون ميخندم هاهاها.
جالبه دكتردكستر بعد از اينكه همه اتفاقا ميوفته مياد ميگه ديد من گفتم كه فلان ميشه بيثار ميشه بقولي بيان واضحات ميكنن ايشون. آخه الان كه قيمتها تو كفه كي مياد تخليه كنه ؟ به هرحال از كلي گوئي چيزي در نمياد بقول شما كسايي كه ميان تحليلهاي سطحي سياسي ميكنن از كجا ميخوان روند و بازار و سياست رو بشناسند ؟ خوب شما كه ميشناسي بيا بهشون بگو.
تا زمانيكه تحريمهاي خفن بانك و سوئيفت و نفت حل نشه دلار بين 3 تا نزديك 4 تومان نوسان خواهد داشت پس جو گير نشيد. نگهداري مقداري طلا و دلار در سبد شما خوبه چون اين مملكت خرتوخره. بهترين راه هم كه ميخوايد ضرر نكنيد تشكيل سبده و نظرات ديگرا را گوش كنيد ولي نهايتا بدون جوگير تصميم بگيريد. نگذاريد پول مفت تو جيب صرافها و دلالها بره.

خیر من نظرم این نبود اصلا واضحات رو نگفتم اتفاقا بخشی رو گفتم که اگر واضحات بود ملت نمیریختن مالشون رو دستی بفروشن .

سلام آقای موذنی

چرا تکنیکال جواب نمیده همه تکنیکال بازها بارها گفتند که دلار به 3100 سقوط میکنه و مظنه به 435 بارها هشدار دادند

تکنیکال قبلا هشدار ها رو داده بود که با گذشت زمان فاند هاش هم اومد انتخاب شدن آقای روحانی و لغو تحریم بانک ملت و همین جو احساسی

--------------------------------------------------

اگر حالا که تکنیکال و فاند جواب نمیده روند چی میشه گیجه نزول یا صعود؟

-------------------------------------------------

دلیلش این هست که روند رو نمی تونید با تکنیکال وقوعش رو قیقا بفهمید . دلیل اصلی گره خوردن منافع اشخاصی خواص و طبقه خواص در سیستم این مملکت هستند که منافع این طبقه همیشه ارجح بر منافع کلیه مردم بوده و هست و خواهد بود .

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
در کوتاه مدت کف قیمت 2800 - 2850
میان مدت 3100 - 3300
بلند مدت { خدا داند }

{ بــــه نـــــظرم من دلار نزدیک به نرخ ارز مبادله ای 2450 تومان به این زودی ها شاهد نخواهیم بود }

این نظر شخصی منه و مسئولیتی هم موجب نمیشه :p

بالا