• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

ali_khujaste

Registered User
لایک‌ها
5
جسارت میکنم در حضور بقیه چیزی میگم!
اما نظر شخصی من اینه که این صرافی جلالی یه چیزیش میشه! بیشتر التحتبات بازار رو اون دامن میزنه! چجوریه که دولت نمیتونه مثل سایت مثقال بکشتش پایین؟ یا نمیخاد؟ یا شاید نمیزارن؟
به هر حال من شخصاً یه دانشجویی بودم که خارج از ایران تحصیل میکردم! به خاطر همین دلار مجبور شدم مثل خیلی های دیگه برگزدم! در صورتی که فقط یک سال مونده بود تا مدرک رو بگیرم! خیلی زور داره! خدا شاهده من از خدامت بیاد پایین بقول اون دوستی که میگفت هر کسی میگه مردم راحت شدن دروغ هست راست میگه خداییش من هنوز چشم براهم باز هم بیاد پایین! تا شاید بازم بتونم برن ادامه بدم! اما همونطور مه اول گفتم به نظر شخصی خودم! اینت الکی هستش! بازی خودشون هست!

Sent from my iPhone using Tapatalk

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یه تحلیل تقریبا درست و واقع بینانه

منبع

این خبر احتمالا قبل از لغو تحریم بانک ملت نیست. قکر می کنم لغو تحریم بانک ملت و قبل از اون شکایت بانک صادرات خودش بر این پیش بینی ها تاثیر گذاشته.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

Jack_81

Registered User
لایک‌ها
11
به نظر من این نوسانات هیجانی هست و بر اساس حرف های بی اساس بعضی هاست. تا اقدامی صورت نگیره چطور ممکنه قیمت ها کاهش پیدا کنه درصورتی که قیمت اجناس وارداتی تغییری نکرده؟
اینها همش بازیه. مثل دفعه قبل.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
به نظر من این نوسانات هیجانی هست و بر اساس حرف های بی اساس بعضی هاست. تا اقدامی صورت نگیره چطور ممکنه قیمت ها کاهش پیدا کنه درصورتی که قیمت اجناس وارداتی تغییری نکرده؟

باید صبر کرد و دید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جسارت میکنم در حضور بقیه چیزی میگم!
اما نظر شخصی من اینه که این صرافی جلالی یه چیزیش میشه! بیشتر التحتبات بازار رو اون دامن میزنه! چجوریه که دولت نمیتونه مثل سایت مثقال بکشتش پایین؟ یا نمیخاد؟ یا شاید نمیزارن؟
به هر حال من شخصاً یه دانشجویی بودم که خارج از ایران تحصیل میکردم! به خاطر همین دلار مجبور شدم مثل خیلی های دیگه برگزدم! در صورتی که فقط یک سال مونده بود تا مدرک رو بگیرم! خیلی زور داره! خدا شاهده من از خدامت بیاد پایین بقول اون دوستی که میگفت هر کسی میگه مردم راحت شدن دروغ هست راست میگه خداییش من هنوز چشم براهم باز هم بیاد پایین! تا شاید بازم بتونم برن ادامه بدم! اما همونطور مه اول گفتم به نظر شخصی خودم! اینت الکی هستش! بازی خودشون هست!

بازی دلاری به ضرر خیلی ها تموم شد و بعضیا این وضعیت سود کردن.
صرافی جلالی یکبار فیلتر شد رفت یه سایت دیگه باز کرد ولی اون جدیده رو دیگه فیلتر نکردن.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

الان صراف ها دارن با دمشون گردو مشکنن . چرا؟ چون با ایجاد جو هیجانی ، خوب دلارهای ملتو از چنگشون در آوردن و اصطلاحاً خودشونو پر کردن. حالا همون آدمهای فلک زده که طی 9-8 روز گذشته بردن دلاراشونو دودستی به قیمت مفت تقدیم اینها کردن دارن میزنن تو سر خودشون. همین آدما از سه شنبه به بعد برای خرید میرن تو صف می ایستند. حالا صبر کن تماشا کن.

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
تا وقتی فکری به حال تولید نشه و راه اندازی کسب و کارهای جدید
و ایجاد بازارهای موازی و رقیب که برای مردم جذابیت داشته باشه و سود آوری که سمتش برن،
نمیشه بازار ارز رو از ایجاد التهاب و جو روانی درآورد.

الان یک عده دلارهاشون رو نقد میکنن اما بازار موازی وجود نداره که سرمایه ها رو سمتش ببرن.به همین
خاطر بدون توجه به سایر مباحث در بلند مدت بازهم سرمایه ها جذب بازار طلا و ارز میشه.

مگر اینکه:
بورس قوی و شفافی داشت
یا
تولید رو بهش بها داد و جذابیت پیدا کنه
یا
سود بانکی به اندازه تورم واقعی در جامعه بشه نه الان که 10 - 20 درصد از تورم اعلامی خود دولت عقبه

ali_khujaste

Registered User
لایک‌ها
5
بازی دلاری به ضرر خیلی ها تموم شد و بعضیا این وضعیت سود کردن.
صرافی جلالی یکبار فیلتر شد رفت یه سایت دیگه باز کرد ولی اون جدیده رو دیگه فیلتر نکردن.

من شنیده بودم سایت مثقال رو دامینش رو از طرف گرفتن! منظورم رو که میگیری! گرفتن! نخریدن!
یه زمانی میگفتن مردم رو از داخل خودشون کنترل میشه کرد؟؟ الان دقیقاً مثل ایناس!! من میگم حتی الان صرافی جلالی هم مثلاً مال خودشونه! دولت، بانک مرکزی یا هر کسی که الان توی این بازی سود میبره!
مردم رو با استفاده از خود مردم هدایت و کنترل میکنن!
تا به هدفشون برسن!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
امام هم شد 1150000

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
امیدوارم نظر شما درست باشه. به امید روزی که با افتخار بتونبم بگیم ایرانی هستیم و در ایران زندگی می کنیم.

امیدوارم خدا از دهنت بشنوه.

من شنیده بودم سایت مثقال رو دامینش رو از طرف گرفتن! منظورم رو که میگیری! گرفتن! نخریدن!
یه زمانی میگفتن مردم رو از داخل خودشون کنترل میشه مرد؟؟ الان دقیقاً مقل ایناس!! من میگم حتی الان صرافی جلالی هم مثلاً مال خودشونه! دولت، بانک مرکزی یا هر کسی که الان تین بازی سود میبره!
مردم رو با استفاده از خود مردم هدایت و کنترل میکنن!

والا چی بگم. همونطور که شما می گید کمی مشکوکه این صرافی جلالی. قیمتهای همیشه کمی از بازار بالاتره و جزوه معدود صرافی هایی که میتونه مبالغ بالا اسکناس بده.
شاید هم همینطور باشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
الان صراف ها دارن با دمشون گردو مشکنن . چرا؟ چون با ایجاد جو هیجانی ، خوب دلارهای ملتو از چنگشون در آوردن و اصطلاحاً خودشونو پر کردن. حالا همون آدمهای فلک زده که طی 9-8 روز گذشته بردن دلاراشونو دودستی به قیمت مفت تقدیم اینها کردن دارن میزنن تو سر خودشون. همین آدما از سه شنبه به بعد برای خرید میرن تو صف می ایستند. حالا صبر کن تماشا کن.

این اتفاق ممکنه. امیدوارم مردم بتونن کمی مفاومت کنن. اگر بازی فروش بوده باشه که من فکر نمی کنم مردم اگر چند روز صبر کنن همه چیز درست میشه.

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
به نظرم چون فردا تعطیلی هست و روزهای بعد از تعطیلی همیشه یه کاهش قیمت داریم. الان صرافی ها دارن تمام تلاششون رو میکنن که قیمت رو بالا بکشن. ولی بازم بعید میدونم بتونن جلوی این جو رو با این کارا بگیرن.

با این حال الان کیتکو قیمت زده ۳۱۷۰ و المپیک ۳۰۵۰ قیمت زده.

به نظر من اگه قرار بود قیمت رو ۳۱۷۰ یا ۳۲۰۰ دیروز باشه امروز انقدر سقوط نمیکرد و تا زیر ۳۰۰۰ تومن نمیرفت. صرافیا دست به دامن هر چیزی میشن تا تو کوتاه مدت بتونن سود کنن. به نظرم قیمت منطقی امروز همون ۶۰ - ۳۰۵۰ هست. دوباره از پس فردا کاهش داریم. اینایی هم که میگن داره میره بالا ببینید کسی اصلا خرید داره؟ به نظرم مردم از ترسشون هم که شده به خاطر سقوط قیمتها توی دولت بعدی حداقل تا روی کار اومدن دولت بعد یا دور جدید مذاکرات خرید انجام نمیدن (البته مردم عادی منظورم هست که این مدت کلی ارز ذخیره کرده بودن)

ali_khujaste

Registered User
لایک‌ها
5
صبح من دیدم دوتان توی اینجا قیمتهای ۲۸۰۰ میدن! واقعاً خوشحال شدم! رفتم بیرون ! از عمد هم رفتم صرافی ببینم واقعاً چجوریه! این حجومی که میگن چیه داستان! رفتم دیدم نه بابا! از ۲۸۰۰ تا ۳۲۰۰ خیلی اختلاف هست!! یه سری از دوستان هم اینجا جو الکی میدن!

sharoon

Registered User
لایک‌ها
5
من فکر میکنم اینا تاثیرات روانی جامعه است.
و امروز هم بخاطر هجوم مردم برای فروش دلارهاشون قیمت کاهش یافت.
چون هیچ تحریمی برداشته نشده.

امیدوارم روی 2 بمونه اما پیشبینی من اینه که تز سه شنبه سعودی میره بالا تا روی 3200-3300 ثابت میمونه.البته خیلی اروم اروم میره بالا

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

ali_khujaste

Registered User
لایک‌ها
5
جو این تاپیک هم دقیقاً مثل جو بازار هستش!!
الکی شلوغ! آخرش هم همین آش و همین کاسه!
بودیکی وار!

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
دوستان دلار اومد ۳۲۰۰
کسی میدونه جریان چیه؟

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

bene

Registered User
لایک‌ها
481
کلا قیمت دلار حواله ملاک قیمت حقیقی هست دقت کنید در دام این صرافی ها نیافتید جالبه دلار حواله قیمتش امروز تغییر چندانی نکرد
الان بحث مهم در جهان سوریه هست و همدستانش که در صورت ادامه تحریم ها شدید تر علیه همکاران سوریه ادامه پیدا می کنه
در کشور عزیزمون تا حالا ندیدم چیزی در بلند مدت ارزون بشه (در بلند مدت ) و این هم باز در مورد ارز صدق میکنه و متاسفانه نباید انتظار زیادی داشت
امیدوارم تمام پیش بینی های من اشتباه از آب در بیاد و دلار ارزون بشه و سریعتر ازاین کشور (ابر قدرت گرونی و تورم و...) فرار کنم.

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
بابا یکی بیاد یه تحلیل درست حسابی بزاره بفهمیم چه خبره؟

بالا