• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
عجب خبر دست اولی!!!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
ننه ی صمد ، خب شما خبر دست اول بذار بچه ها حال کنن ، به جای کل کل کردن و دلار بالای 4ت گفتن ..

http://forum.persiantools.com/search.php?searchid=4308618

یک پست درست حسابی از شما دیده نمیشه :دی

azada

Registered User
لایک‌ها
279
به نظر دوستان تحريم جديد ده تير تا چه حد مي تونه روي قيمت دلار تاثيرگذار باشه؟

Captive

لایک‌ها
16,664
به نظر دوستان تحريم جديد ده تير تا چه حد مي تونه روي قيمت دلار تاثيرگذار باشه؟

تا مرداد به نظر نمیرسه بمب هم بتونه قیمتی که بعضی ها میخوان بهش برسن رو تغییر بده ( نظر شخصی ) :دی

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
بی صبرانه منتظر فردا و تغییراتش هستم

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
همین که تو خبره جمعی کافیه!!! وقتی تو رو داریم دیگه لازم نیست کسی پست درست و حسابی بزنه!!!

پ.ن : دوستان توجه داشته باشید که بعد از جمع شدن بساط گفتگوی آزاد ، یک مشت نخاله که شب و روز اونجا پلاس بودند سرازیر شدند تو تاپیک های دیگه از جمله این تاپیک. پس هر مزخرفی که هرکس سر هم کرد رو جدی نگیرید. بگذارید به حساب همون خزعبلاتی که اونجا می گفتند:دی

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من به فردا شدیدا امیدوارم. فکر نیکنم فردا میتونه تکلیف این چند روز رو مشخص کنه. قیمت شدیدا پایین نشانه کاهش هفته اینده است.
ثابت بودن و افزایش شدید نشونه عدم تغییر تا 14 مرداده.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Captive

لایک‌ها
16,664
به احترام افرادی که این تاپیک رو میخونن ، چیزی بهت نمیگم خوشکله :دی ، و نمیخوام بشه مثل جریان تجهیزات پزشکی ، همه من رو میشناسن و پستام رو خوندن ، شما رو هم میشناسن :دی .. قضاوت با دوستان...

در ضمن فعلا دلار بالای 4ت نمیره پس آب رو بریز اونجایی که علف میروید !!

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
آخرین قیمت دلار = 2800 :wacko:

Captive

لایک‌ها
16,664
آخرین قیمت دلار = 2800 :wacko:

آخرین قیمت دلار یعنی در آخرین لحظات صراف و دلال های عزیز 2800 میفروختن؟؟ میشه بیشتر توضیح بدید .. یا منظورتون اینه که کف قیمت 2800 هست؟

mahdips3

Registered User
لایک‌ها
121
دوست عزیز ،کاربر محترم GlobalTech که فرمودید "یک مشت نخاله که شب و روز اونجا پلاس بودند سرازیر شدند تو تاپیک های دیگه از جمله این تاپیک" ، همه افراد عضو این انجمن ،انسان تشریف دارند و صاحب شعور و غرور .بهتر است مانند افرادی صحبت نکنید که بعد از شنیدن حرف هایشان ،آدم حضور در قرون وسطا رو متصور می شه؟؟هرکس نظر و عقایدش برعکس نظر و عقیده ایشان بود ،حکم به شکنجه و سوزاندن می دادند؟ به چه اجازه ای به بقیه لقب "نخاله" می دهید؟ چون حرف ها و نظراتشان با شما یکی نیست؟ تاپیک مباحث ارز هست.پس بهتره به حاشیه کشیده نشود. ممنون

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
همین الان توی بقالیه محله ما 2700 معامله شد ! :D:D:D

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
نمیدونم چرا جو این تاپیک اینجوریه ! این خاله زنک بازیها چیه راه انداختید ! بابا هممون تو یک سایت تو یک انجمن تو یک مجموعه به نام پی تی داریم فعالیت میکنیم احترام همدیگه رو نگه دارید، هرکس نظری داره یکی سود کرده یکی ضرر با توجه به این موضوع نظر خودش رو میگه دلیل نمیشه که هرچیزی برخلاف میل ماست اینجوری بهش عکس العمل نشون بدیم ! درثانی این تاپیک حکم خدایی نداره که هرچیزی که داخلش درج میشه درسته ! سایت رسمی هم نیست که 100% همه اخبار درست باشه ! بعضی از دوستان طوری رفتار میکنند انگار الان مرجع رسمی قیمت گذاری ایران تو این تاپیک رقم میخوره که اینقدر واکنش نشون میدند ! بزارید هرکس هر نظری داره بگه اصلا من میگم دلار فردا میشه 1000 تومان ! الان دیگه آیه نازل میشه فردا قیمت میاد رو 1000 تومان؟! نکنید این رفتار هارو بخدا زشته..

ali_khujaste

Registered User
لایک‌ها
5
تائید میشه
من یکشنبه شب برای خرید یورو برای مسافری که عازم بود رفتم صرافی
قیمت دلار 2800 بود و فروش هم داشت

نه خیرم!

من هم تکزیب میکنم!!!
اتفاقاً خودم شخصاً رفتم صرافی چند تا صفحه عقب تر میتونین ببینید! هم آدرس دادم! هم شماره تماس!
فروششون ۳۲۰۰ بود! خریدشون ۳۰۵۰ تومن
این نرخ دلارشون بود!
اتفاقاً از آخرین سفری که داشتم مقداری لیر ترکیه هم داشتم که بهشون فروختم! و از من هر لیر رو به مبلغ ۱۵۲۰ تومن! فاکتور هم دارم!
این قیمتهای در پیت رو از کجاتون در میارین!؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

Captive

لایک‌ها
16,664
نمیدونم چرا جو این تاپیک اینجوریه ! این خاله زنک بازیها چیه راه انداختید ! بابا هممون تو یک سایت تو یک انجمن تو یک مجموعه به نام پی تی داریم فعالیت میکنیم احترام همدیگه رو نگه دارید، هرکس نظری داره یکی سود کرده یکی ضرر با توجه به این موضوع نظر خودش رو میگه دلیل نمیشه که هرچیزی برخلاف میل ماست اینجوری بهش عکس العمل نشون بدیم ! درثانی این تاپیک حکم خدایی نداره که هرچیزی که داخلش درج میشه درسته ! سایت رسمی هم نیست که 100% همه اخبار درست باشه ! بعضی از دوستان طوری رفتار میکنند انگار الان مرجع رسمی قیمت گذاری ایران تو این تاپیک رقم میخوره که اینقدر واکنش نشون میدند ! بزارید هرکس هر نظری داره بگه اصلا من میگم دلار فردا میشه 1000 تومان ! الان دیگه آیه نازل میشه فردا قیمت میاد رو 1000 تومان؟! نکنید این رفتار هارو بخدا زشته..

یه عده هستند جدیدا بنفشی شدن :دی ( البته ) ما هم بنفشیم به کسی بر نخوره ، اینا جدیدا میان تو تاپیک که وااااای وایییی دلار 1226 در راهه :)

عده ای دیگر هم از همون اوایل انقلاب اینجا پست میزدند و میزنن که وااااااااااای بدبخت شدیم 2 هفته دیگه پفک نمکی تحریم میشه دلار میره بالای 4ت ، یه آشنا هم داریم تو شرکت واحد اونم تایید کرده...

عده ای دیگر هم هستند که کم و بیش میدونن داستان چیه :دی و زیاد هم اینجا پست نمیدن :)

یه عده هم که حزب باد هستند و کلا واسشون فرقی نمیکنه !!

در کل هر 4 مورد اشتباه هست ، من شرایط کاریم جوری هست که میبینم ملت چه اخلاقی دارند ، دقیقا اگر دلار 3ت باشه و یکم بره بالا ، کاربر هست که میریزه واسه خرید :دی ، ولی اگر 3500 باشه و نزولی باشه ، دیگه هیچکس واسه خرید نمیاد !!

هر 2 اشتباه هست چون باید شرایط رو آدم بسنجه ، به قول قدیمی ها بالا پایین کنه ، ببینه واقعا با این اوضاع موجود چه قیمتی در کوتاه مدت و چه قیمتی در بلند مدت رو در پیشه رو داریم :) ، و در پایان هدف هم کمک کردن باشه ، نه اینکه آدم بیاد اینجا منم منم کنه و از رشادت هاش بگه :)

وقتی کاربر میاد میگه فلانی قاتل هست و همه فهمیدن به زودی دلار میشه 4ت شما دیگه انتظار داری 4 تا آدم درست حسابی بیاد اینجا بازار رو تحلیل کنه؟

ali_khujaste

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزیز
در درجه اول سپاس بابت فرمایشاتتون
میتونین جهت اطلاع تشریف ببرین صرافی خوشبین در پاساژ نخل محلاتی
قیمتی که دارم مربوط به بکشبنه ساعت 7 عصر بود

من هم از شما ممنونم برادرم! اما پستهای اون روز بنده رو ببینید فکر کنم حدود ساعتهای۴ یا ۵ بود!
ضمن اینکه شک دارم صرافی بیشتر از ۵ باز بمونه! تا ساعت ۷؟؟؟؟

ali_khujaste

Registered User
لایک‌ها
5
بله عزیز جان
صرافی نخل دو شعبه داره ، شعبه دوم تا ساعت 4.30 کار میکنه و بعد از اون مشتری ها رو به شعبه اصلی که تو پاساژ نخل هست هدایت میکنه
اونجا هم معمولا تا 8 جوابکو هستن
ضمن اینکه از 118 میتونین شماره تلفنشو بگیرین
به ما تلفنی گفت یورو قیمت در نیونده اما وقتی حضوری رفتیم فروخت بهمون

ممنون به اطلاعاتم ازافه شد شاید به کار بیاد ! آدمیزاده دیگه به هر حال در مورد اعلام تلفنی هم آره معمولاً به هیچ وجه تلفنی قیمت نمیدم!! البته نه همشون!

azada

Registered User
لایک‌ها
279
دوستان لطف كنين تحليل ارائه بدين
در مورد تحريم جديد
----------
ضمنا من يه نظري دارم مبخوام نظر شماها رو هم در موردش بدونم
------->
نظر من: بانك مركزي مي تونسته و مي تونه دلار رو به طور دائم روي 2400 نگه داره.اما به چن دليل اجازه افزايش قيمت تا 3700 رو داده و اينكه حالا كم كم اون دلايل داره مرتفع ميشه و كم كم زمينه براي تثبيت دلار فراهم مبشه
---------
اگه نظرم درست بود , اون دلايل رو بيان ميكنم

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
به نظر بنده قیمتها انشاالله روز به روز پایین تر خواهد آمد , قیمت ها بیشتر روانی بود تا حقیقی
برداشت بنده $ تا قیمت 2500 هم طی ماه آینده خواهد رسید .

در خصوص تحریم ها هم اثر داره منتها نه به حدی که جو روانی بازار داخل حاکم بود .

در کل اونهایی که دارند و ذخیره کردند میگن باز گرون میشه
اونهایی هم که مثل بنده نه یک $ ذخیره کردن و نه خواهند کرد دیدشون + هست که همینطور که شاهدش هستیم قیمت کاهش پیدا میکنه .

تا بوده همین بوده ...

پیروز و پایدار باشید

بالا