• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دکتر جان از روزی که فرمودید روی 3820 بازی تموم شد تا حالا دو تا نوسان بالای 600-700 تومنی داده.
ده روز پیش 3640 بوده الان 3040
این تازه شروع بازیه. یعنی روی 100 تا 60 میلیون سود میداده.
بعد جسارتا دو ساله پستهاتونو میخونم همیشه میفرمایید جنس سیاستها رو بشناسین. خوب یه راهنمایی کوچولو کنید تا بشناسیم
جسارت کردم البته چون میدونم سعه صدر دارید

تایم فریمهای خواصی رو بارها دادم برید از روی همون تایم فریم ها بخونید . اگر دلار به این صورت نوسان داشته هیچ کسی در بازار نمیتونه در سقف بفروشه و در کف خرید کنه احتمالش 1% هست که بتونید واقعا در قیمت هایی که ذکر کردید خارج و داخل شد حالا اگر رقمی که برای بازی روی میز قرار دادید بالا باشه باز در موقع نقد کردن و فول خرید شدن نمیشه به سرعت تبدیلش کرد

در ضمن گرامی اگر 2 سال هست دارید پست های بنده رو دنبال میکنید بارها تایم فریم ها رو دادم برید بخونید هم اقتصادی و سیاست کلی سیستم رو بعدا میبینید که یه قصه رو چند بار در این مملکت میگن و هنوز هم برای مردم جالب هست و در کمال ناباوری هیچ کسی هم یادش نیست . در ضمن عزیز جان زمین از نواسانات ارز ترقیش بیشتر بوده و غیر قابل مقایسه هست . سر کوچه همین آقای ا.ن که در نارمک هست و صرافی و میوه فروشی و .......... همه نرخ هایی دارن که در هیچ کجای ایران دیدنی نیست در 8 سال پیش متری چند بود ؟ الان چند هست ؟

8 سال پیش دلار چند بود ؟

اگر قیمت زمین در نارمک در 8 سال پیش که حدود 700 تا 800 تومن بوده در نظر بگیریم امروز چند هست ؟ جواب این سوال رو برید بپرسید و پیدا کنید

قیمت 890 تومان ارز رو مد نظر بگیرید و قیمت سقف 4000 تومن رو .

الان زمین دیگه دبگه عمرا سر کوچه و در محل ایشون پیدا نمیشه عزیز جان . خود ایشون هم خانه پدریشون رو تخریب کردن و الان به جاش یه آپارتمان چندین طبقه نوساز هست . با توجه به اینکه الان نمیشه زمین گیر اورد در اون منطقه معیار رو میزاریم آپارتمان .

عزیز الان در منطقه نارمک آپارتمان نوساز متری 2300000 (2 میلیون و سیصد هزار تومن) هست ؟

بازی ارز رو وقتی گفتم تموم شده متاسفانه وقتی دوستان دیگه پرسیدند چرا ؟ مگه بازم نوسان نداره ! بوده فلان قدر الان فلان مبلغ هست و خب این یعنی اینکه مثلا روی x مبلغ فلان مقدار سودش بوده . توضیح دادم که تحلیل یا بهتر بگیم پست این گونه افراد اشتباه هست چون اجناس قیمت هاشون از نواسانات و نرخ ارز زدن جلو . جایی رسید که دیگه شما حتی اگر برای اینکه ارزش سرمایتون پائین نیاد هم دلار بخرید باز هم قدرت خریدتون رو از دست میدید . به این دلیل هست که در ایران یک قصه رو میشه چندین و چند بار تعریف کرد و باز هم شنیدنی باشه و هیچ کسی هم حتی یادش نیاد و فقط بگن که برام آشنا هست !!!

azada

Registered User
لایک‌ها
279
من كه با اين شرايط همون كوتاه مدت ٢٠ درصد بانك رو مي پسندم
اينجوري خيالم و فكرم راحت تره!
به دوستان ديگه كه شغل اصلي شون موج سواري نبست هم همين توصيه رو ميكنم

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
من كه با اين شرايط همون كوتاه مدت ٢٠ درصد بانك رو مي پسندم
اينجوري خيالم و فكرم راحت تره!
به دوستان ديگه كه شغل اصلي شون موج سواري نبست هم همين توصيه رو ميكنم

کوتاه مدت 20 درصد کدوم بانک ميده؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

اونایی که میگن از 10 تیر روند صعودیه آیا میشه مطمئن بود ؟
به نظر من نه . چون در ایران هیچ چیز قابل پیش بینی نیست

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
فعلا که پا رو شما دادین به **** اسلامی و همیشه در صحنه بودنتون هم که از مهرهای شناسنامتون معلومه این یکی که خودشم داره میگه اصلاح طلب نیست این امام زاده که بهش دخیل بستین شفا نمیده

ابوالحسن بنی صدر در تحلیل انتخابات یازدهم ریاست جمهوری گفته است:" پیروز این انتخابات **** اسلامی ایران بود چرا که طی یک فرایند آرام و حساب شده پرچم اصلاحات از محمد خاتمی گرفته شد و آن را به یک عنصر میانه رو و محافظه کار به نام حسن روحانی دادند
:whistle::p:cheff:

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان تا پایان انتخابات نوسانات زیادی خواهیم داشت. مراقب سرمایه های خود باشید. پیشنهاد میکنم کسانی که دنبال سود تا 30% هستند پولهاشونو بزارن بانک یا دست کسی بدن کار کنه چون بیشتر از 30% نه سکه بالا خواهد رفت نه دلار و این سقفشه و با این کار خودشون رو از نوسانات و ضررهای هنگفت و استرس دور خواهند کرد. البته توصیه من به افراد عادی بود و افراد به اصطلاح حرفه ای خودشون بهتر صلاح میدونن.

این پست سه ماه پیش هست. هنوز هم معتقدم دوستان اگه در بانک بزارن بولشونو بیشتر به نفعشون هست. قیمت دلار باز هم بالا داره و این نوسانات بازی های پشت پرده هست. این مردم هیچ وقت از گذشته عبرت نمیگیرن.

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
این پست سه ماه پیش هست. هنوز هم معتقدم دوستان اگه در بانک بزارن بولشونو بیشتر به نفعشون هست. قیمت دلار باز هم بالا داره و این نوسانات بازی های پشت پرده هست. این مردم هیچ وقت از گذشته عبرت نمیگیرن.

بانک که نه دوست من.
آخه بانکی که سالیانه 20 درصد میده و از اون طرف خود دولت اعلام کرد تورم رسمی میانگین 31 درصد بوده یعنی بازم سرمایه هاشون از بین میره.
بهتره مردم عادی در زمینه ای که بلدن و تخصص دارن کسب و کار راه بندازن تا هم به تولید یا خدمات کمکی بشه و هم سرمایه شون از تورم و جو روانی بازار
دو طرفه در امان باشه.

ST92

Registered User
لایک‌ها
43
سلام به همگی.
من یه ماه یه بار این تاپیکو یه نیمچه نگاهی بندازم یا نندازم.پس اینجا جواب ندین.خیلی کارتون گیر بود بهم پ.خ. بدین
در مورد بانک که ( روسای بانکا اینو بخونن ترورم میکنن :دی ) اگه درست حسابی تحقیق کنین میبینین که چرت و پرت زیاد تحویل مردم دادن، هم وام با اسم سود علی الحساب یا هر چیز دیگه ای که سود ثابت ازتون میگیره یا حسابی که بهتون سود ثابت تایین شده میده کلا نزوله و اسم بهره حذف شده و اسمای دیگه جاش گذاشته شده تا حلال بشه.چون احتمال ضرر کردنتون تو بانک وجود نداره. من اقتصاد خوندم و نه فقه ولی خوب درس فقه مربوط به اقتصادو تا جایی که بهمون مربوطه رو خوندیم و اگه هم خواستین مطمین بشین از یه روحانی که با اقتصاد سر و کار هم داره و نه منبر ترجیحا بپرسین. حالا شروع میکنین به حرف گفتن به من.
چیزی که حلاله و با اوضاع در حال توسعه بودن ایران احتمال سود آور بودنش بالاست یعنی سود بالایی داره و البته البته البته ریسک و خطر زیادی هم داره (نکته حلال بودنش مشارکتی بودن و خطر داشتنشه) سرمایه گذاری رو سهام هست که ظاهرا سود اول تو دنیا رو جدیدا هم دادیم. فردا رفتین سرما یه گذاری کردین بدبخت هم شدین به من فوش ندین. خطرناکه حسن

این دلالی ها که تو کشور راه افتاده و دلال نامحدوده و تولید کننده محدود و مصرف کننده هم که بدبخت فلک زده، باید یکم جمع و جور بشه. دلار و سکه میخرین و میفروشین جیب بقیه مردم کشورتون رو خالی میکنین تو جیب خودتون ، بدون اینکه خودتون خبر داشته باشین.اگه خبر هم داشته باشین که خوش به حال وجدان بیدارتون!

به جای اینکه کار تولیدی و به نفع رفاه کشورمون بکنیم افتادیم به جون هم. کیک اقتصادی ثابته و هرچقدر شما بیشتر ازش بخوری به یه عده ی دیگه کمتر میرسه. بعدشم میشینیم زمین و آسمونو به هم میدوزیم فلانی فلان طور کرد و بهمانی فلان کلاه برداری رو کرد. یکم به خودتون نگاه کنین و انگشت اعتراضتونو برگردونین رو به خودتون. لایف استایل ایرانی ها رو بخونین، ببینین که حتی به طور علمی اثبات شده که شدیدا خود خواهیم و بیشتر با مادیات کار داریم و به حرف میرسه بابا نماز خون و حاجی و همه چی هستیم. سر خودمونم کلاه میذاریم والا، با خودمونم رو راست نیستیم.
حرفامم با پایه و اساس علمی میزنم که به قول یه استاد بزرگواری حرف مفت نزده باشم. کارمون شده حرف مفت زدن.

این تاپیک دو جور بحث داره که باعث شده من این حرفا رو بنویسم: یکی اینکه یکی یه حرفی میزنه و اگه درست در اومد چند بار دیگه همیشه احساس میکنه حرفش حقه و درست. آقا پیشبینی قیمت دلار حتی اگه پروفسور اقتصاد هم باشین با مکتبا و طرز تفکر های مختلف فرق میکنه. یکی از استادامون چند سال پیش پیشبینی کرده بود که قیمت دلار میشه فلان موقع 2800 و استادای تهران که باهاش جلسه داشتن خندیده بودن و اون موقع که اون پیشبینی کرده بود شد حدود 3000 .خوب خندیدن اونا به خاطر شرایطی هست که در نظر گرفتن و مکاتب مختلفی که از نظریاتش استفاده میکنن. حالا شما دیگه بخوایین از آسمون بیارین دیگه چی بگم. البته نمیکم دلال هایی که همیشه تو بازارن نمیتونن برآورد کنن. بله میتونن ولی بازم نمیشه روش صد در صد حساب باز کرد.
دوما اینکه اینجا شده تاپیک دعوا.دو صفحه خوندم از اینجا نصفش نوحین به هم دیگه بود و خودشون رو علامه دونستن. اینجا اومدین اطلاعاتتون رو به اشتراک بذارین نه اینکه بقبولونین.

حالا میگین من حتما میگم دلالی یه کار خیلی بده، نه اینو نمیگم. پیغمبر خدا تاجر بود اولش و خودش هم میگفت که بیشتر سود تو تجارته. اما آخه چجور تجارتی؟ تجارتای مفید زیاده. یه چیزی که ملتتون شدیدا احتیاج دارن رو وارد بکنین یا ببرین یه شهر دیگه از شهرتون یا اینکه توزیعش کنین. این خیلی خوبه. اما بعضیا میان چیزی که نه کیفیت داره نه به درد مردم میخوره رو وارد میکنن و به زور براشون با چشم و هم چشمی یا هر چیز دیگه ای احساس احتیاج رو ایجاد میکنن ( بازاریابی خیلی کثیفیه ).
این دلار هم که برا ما شده دوکون. خیلی جالبه که اول قیمت وسایل کامپیوتری میرفت بالا برا دلار. حوالی عید قیمت هارد اکسترنالو در میاوردم تا یه دونه لازم داشتم بخرم و البته بیخیالش شدم. هارد تو تهران با دلار پایین اومد ولی ارومیه برعکس، بالا رفت! پرسیدیم چرا؟ جواب این بود که خرید قبلیه. ببخشیدا، خرید قبلیه که خرید قبلیه، به درک، قبلا که دلار گرون میشد خرید قبلیو سه برابر به مردم نخوروندین؟ خوب الانم دلار پایین کشیده دیگه.

در مورد قیمتا هم باید اول منتظر این باشیم که ببینیم دولت جدید چه سیاستهای اقتصادی و غیر اقتصادی ای ( که البته من در مورد دوم سر رشته و علم حرف زدن در موردشو ندارم) اجرا میکنه و البته خودمم تا حدودی امیدوارم ولی خوب قیمتا که عمرا به موقع دلار 1000 تومنی بر نمیگرده و باید درآمد واقعی مردم به حالت قبلی برگرده و البته قسمتی از این تورم نتیجه ی توسعه ی کشور هست و کاملا طبیعی و خوبه و کوتاه مدت و یا میان مدته و همین که تورم انتظاری ملت در حالت کلی فروکش کنه و فکر نکنن بازم قراره گرون بشه همه چی و میخواد ارزون شه خودش به فروکش کردن اون بخش اعظم تورم که در اثر توسعه نیست خیلی کمک میکنه و ایشالا اوضاع معیشتیمون خیلی بهتر میشه با گذشت زمان. این دلار هم کمرش بشکنه خیلی خوب میشه برا کشور.
این مدت که درآمد نفتی نداشتیم و تحریم شدیدی شدیم خودش باعث خودسازیمون میشه و تا حدودی بهتر فهمیدیم که بهتره به فکر درآمدای تولیدی و صادراتی باشیم و من خودم نسبت به تحریم به جز تورم، برعکس عموم، دید مثبتی داشتم البته در کوتاه مدت.

حرفای منم ایراد دارن و اگه واقعا از رو حساب و کتاب و علمی بتونین به منم کمک کنین، دریغ نکنین و خودمم مشتاقم. بالاخره منم اول راهم و ا تجربه کسب کنم کار زیاد دارم. البته تجربه ای که حرف مفت باشه به درد هیچ کس نمیخوره و اوضاع رو بدتر هم میکنه.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
سیاست غرب در مقابل ایران ، سیاست چماق و هویج است .. چند روز دیگه تحریم طلا شروع میشه و من اطمینان کامل دارم که اگر قیمت جهانی طلا پایین نیاد .. طلا و ارز در ایران به شدت بالا خواهد رفت

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
سیاست غرب در مقابل ایران ، سیاست چماق و هویج است .. چند روز دیگه تحریم طلا شروع میشه و من اطمینان کامل دارم که اگر قیمت جهانی طلا پایین نیاد .. طلا و ارز در ایران به شدت بالا خواهد رفت
بحث صرف قیمتها نیست. بحث عدم سود آوری و حتی عدم حفظ ارزش پول با خرید ارز و سکه است
ظاهرا دیگه افزایشهای به سقف رسید و تموم شد

امروز هم اونس کف رو تا 1278 رفت و همین الان 1283 است که یعنی در هر حال افت داشته

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702

خیر همیشه صادق نیست.
قبل از ممنوعیت واردات خودرو بالای 2500 سی سی و قبل از گرونی های 70% ماشین ها سال گذشته نمیشد این فرمول رو پیاده کرد.
برای مثال پارسال حدودای ماه 9 تا آخر سال اکثر خودروهای وارداتی 30-70 میلیون افزایش قیمت داشتند و یادمه همین مگان از 55 تومن شده بود 75-80 تومن
بله اگر کسی به پولش هیچ احتیاجی نداره و زندگیش تامینه بذاره بانک اما یکی دنبال خونست یکی دنبال خودرو ...

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
سلام به دوستان بعد از مدتها به این تایپیک سر زدم و محیط اینجا رو مثل گذشته گرم و اکتیو می بینم از این به بعد سعی می کنم در کنار دوستان به تجزیه و تحلیل بازر بپردازیم به یاد گذشته ها

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
سایت تابناک و الف این کاهش قیمت ارز بیشتر به بانک مرکزی و سیاست هاش ربط داده!!!
حالا باز بهمنی داستان گفته خداکنه فردا برعکسش نشه!!!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
کد:
http://en-maktoob.news.yahoo.com/iranian-currency-gains-change-presidency-105025704.html

بالا