• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Vahid1984

Registered User
لایک‌ها
2
گویا از 10 تیر دو تا تحریم سنگین داریم از سوی آمریکا

حمل و نقل دریایی ایران هدف تحریم هایی که 10 تیر اجرایی می شود

اجرای تحریم کامل فروش طلا به جمهوری اسلامی از 10 تیر !

چه فکر می کنین؟ چقد این تحریما می تونن تاثیر بزارن؟

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
این 3040 از کا اومده؟!

سایت ه یا صرافی؟

ادرس یا شمارشش لطف کنید

چون همین الان قیمت گرفتن 2970 بود میخوام ببینم قیمت خرید اون 3040 چنده؟!!!!!!!

3150 کرد
از سایت!
فکر کنم جارو برقیارو روشن کردن...

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
ون همین الان قیمت گرفتن 2970 بود میخوام ببینم قیمت خرید اون 3040 چنده؟!!!!!!!

آقا اصلا 2600 . کشتی ما رو با این چونه زدنت. ارزون شده.قبول :D. ولی حالا حالا ها جا داره. من مهر 91 ، یورو خریدم 3170 . الان انقدر که پایین اومده ،تازه من 20 درصد سود کردم .هنوز یکسال هم نشده. از این بالا و پایین شدنها دلار زیاد داشته. دیگه جو روانی از قبول قطعنامه که مهمتر نداشتیم. دلار 175 تومنی در عرض یکهفته شد 30 تومن - من خریدم :p- ، سال بعدش رسید به 340 تومن

هیچکس از خوب شدن اوضاع اقتصادی ناراحت نمیشه. الان من دلار دارم . اگر دلار بیاد پایین و بقیه چیزها هم پایین بیاد که برای من فرقی نمیکنه ! قدرت خرید من حفظ میشه. اگر دلار بیاد پایین و بشه 1000 تومن و بقیه چیزها- خونه ، ماشین، حقوق- همینجوری بمونه ، خب ارزش خونه من هم به دلار 4 برابر شده . میفروشم میرم امریکا بهترین خونه رو میخرم .ماشین پرشیام رو هم 30 هزار دلار میفروشم میرم بنز میخرم. باز هم به نفع منه. کلا فکر نکن اینجا کسی ناراحت میشه که دلار میاد پایین ، فقط امثال من معتقدن که این پایین امدن خبر و نشونه بهبود اوضاع اقتصادی نیست

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
فکر کنم پریروز بود که گفتم اختلاف مبادله ای و آزاد کم شه وارد کننده ها حواله ها گندشونو ....
امروز یه واردکننده بهم زنگ زد گفت گفتن 2950 بزنم یا نه بهش گفتیم بدو که داره میکشه بالا:D فکر کنم داره حواله ها یکی یکی زده میشه چون همه منتظر کفش بودن:D کسی از حواله همین الان و نه نیم ساعت قبل قیمت داره؟ سایت زده 3150

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
افتک مارو اذیت نکنید انصافاً تمام تحلیلاش بدون قرضه
بدو خوب همه جا هست مخصوصاً تجهیزات پزشکی خودم شاهد بودم طرف با ارز 1200 تومن جنس آورده بود دلار 3800 تومنی هم بالاتر میفروخت بدلیل اینکه اون کشور تحریممون کرده و یا ورود اون وسیله یا دستگاه ممنوع شده
این وسط نه دکتری که میخره و نه وارد کننده ضرر میکنه همه از مریض بدبخت میگیرن
از دندونپزشکا گرفته تا سایر موارد... هر ماه یه تعرفه میدن
:blush:
انصافا بازار خیلی کثیفی داره. مخصوصا در بخش پوست.بزرگترین وارد کننده و آموزش دهنده !! لیزر یه مهندس الکترونیکه! در حالی که به خود متخصصین پوست مجوز واردات نمیدن. قداست حرفه پزشکی به لجن کشیده شده از دست دلال ها. ما که الان کم کم از بازار ایران خارج شدیم و فقط صادر میکنیم

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
مقاومت فعلی 2850 ....
از این پایین تر نمیاد مگر اینکه واقعا برنامه بر این باشه که سرمایه های عامه کسانیکه دلار دپو کردن رو جمع کنند از کف بازار { جمع کردن نقدینگی }
و بعد در فرصت مناسب مجدد با چند صد تومان اختلاف با یک جو روانی مجدد به خریداران از جنس همان جماعت بفروشن.

دیگه کم کم بعضیا دارن تابلو میکشن پایین تا حضوری با چونه زدن سرمایه های مردم عامه رو تا زیر 40٪‌ارزش خریدشون از دستشون در بیارن.

بخشی از صرافان و طلا فروشان جزو عقبه هاشمی و به طبع اون روحانی هستن پس این بازیا بعید نیست از این قشر .

امیدواریم تا زیر 2800 بیاد پایین البته بهمراه کاهش قیمت ها در سطح جامعه
نه اینکه فقط بیان بگن دلار رو کشیدیم پایین = حماسه اقتصادی شکل دادیم :D

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
آقا خواهشاً بساط این اسپم بازی و پست های بی مصرفتون رو جمع کنید. معلومه که اینجا هر کسی سنگ خودشو به سینه میزنه. هر کس هم میاد اینجا میگه خوشحالیم که وضع مردم بهتر میشه حرف الکی زده. همه فقط فکر منافع خودشون هستند. من پست ها رو دنبال می کردم و این قضیه بهم ثابت شد. طرف میخواسته لپ تاپ بگیره پولش نرسیده حالا آرزو میکنه دلار بیاد پایین. یا یک نفر دیگه دلار خریده حالا که اومده پایین ناراحته. یا اون بابا به قول خودش وارد کننده تجهیزات از فلان کشوره به فکره اینه که دلار بیاد پایین تا بتونه با سرمایه محدودی که داره سفارش بیشتر بده.
تاپیک به جای دو تا بحث سازنده شده جای کل کل و رو کم کنی و اراجیف صد من یه غاز و اعلام لحظه ای و اسپم گونه قیمت ارز و سکه. بس کنید دیگه!

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
همچنن بازار خريد داره؟
الان چه قيمت ميخرن؟
درهم چه قيمت شده؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این ممکت بخواد درست هم بشه دلال ها که نصف مردم دلال شدن الان نمیذارن ...

فاتجه همچین مملکتی و مردمش رو باید خوند ..

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
درسته . کلا این اقا خودشو عقل کل میدونه. تو همه ی زمینه ها هم یه دستی داره. شما بگو لوازم پزشکی ایشون تولید کننده است. بگو خودرو ایشون وارد کننده است. بگو مواد غذایی ایشون سرمایه گذاره .

آقا به شما چه مربوط ایشون چی کارست؟ کار خودتونو بکنید.

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
آقا به شما چه مربوط ایشون چی کارست؟ کار خودتونو بکنید.

من کامنتم رو حذف کردم. برای این گفته بودم که تو چند تا تاپیک قبل به من هم گیر داده بود. پس به منم مربوط میشد. شما هم لطفا درست صحبت کن. خیلی هنر داری افرادی مثله ایشون رو از تاپیک بیرون کن. که تاریخ عضویتش ۳ ماهم نیست. روزی ۵۰ تا اسپم میذاره تا آماره پستاش بره بالا

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
بلاخره بساط دلالي جمع ميشه نگران نباشيد ايناهم بيخود مقاومت ميكنند دالارروندش كاهشي هست

In The Rain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
صرافی جلالی قیمت رو نمی زنه
یه سایت دیگه عمغرفی می کنید که معتبر باشه
ممنون

ببینیم میشه امروز زیر 3000 بمونه :)

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
درسته . کلا این اقا خودشو عقل کل میدونه. تو همه ی زمینه ها هم یه دستی داره. شما بگو لوازم پزشکی ایشون تولید کننده است. بگو خودرو ایشون وارد کننده است. بگو مواد غذایی ایشون سرمایه گذاره .

نخیر . در بحث اسپم و حرفهای بی پایه و اساس شما پیشکسوتی :p

شما اگر یه جا تناقض تو حرفهای من پیدا کردی جایزه داری ! چون من همه چی رو نمیگم ، اما هرچی میگم راست میگم ! چیزی که از اینور و اونور شنیدم رو نمیام بگم خودم انجام دادم

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
بلاخره بساط دلالي جمع ميشه نگران نباشيد ايناهم بيخود مقاومت ميكنند دالارروندش كاهشي هست

یعنی واقعا دولت میخواد جمع بشه ؟ :D
چون توی 33 ساله گذشته شاهد بودیم که همواره خود دولت به عنوان دلال بزرگ تو همه حوزه ها حضور داره.
از دوران سازندگی گرفته تا اصلاحات و بهار و حالا هم هرچند امیدوارم بودم این دولت در حال تشکیل دیگه پاشو
از بازارها بکشه بیرون اما باز هم نقش دلالی رو خوب بازی میکنن.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
این تغییرات قیمت چند لحظه قبل خیلی جالبه. بین 2950 و 3100 هی نوسان می کنه.
جالبه که صرافی ها تعطیل نکردن.
قیمت ها که نوسان پیدا می کنه معمولا نوسان پیدا می کنه تعطیلش می کنن. اما الان نکردن جالبه.

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
دلار تا 2940 که پایین اومده الان توی نوسان شدیده... 3030 تا 3130

In The Rain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز چرا افرادی که می خواد بحث های شخصی بکنند تو پیام خصوصی انجام نمیدن چه معنی داره چند نفر بشینن دعوای شما ها رو نگاه کنند

لطفا رعایت کنید.

جواب ندان به بحث های بی مورد بهترین جوابه

بالا