• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
دوشنبه که روحانی بره آمریکا و یهو ببینیم آمریکا شد کشور دوست و برادر:D دلار چند می شه اونوقت؟
بستگی داره اگر دست بدن و حرف های عادی و رو به امید بزنن امکانش زیاده به 2600 برسه
اگر مثل اون قبلی حرف های گنده تر از دهنش بزنه امکانش هست برگرده به بالای 3400

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
به نظر من قیمت از این پایینتر میاد. همیشه وقتی جو بازار جوریه که اکثرا اعتقاد دارن کف قیمته ، قیمت پایینتر میاد... اما من خودم ریسک نمیکنم و در همین قیمتها دوباره خرید میکنم. فردا یا پس فردا
عمیقا موافقم باهات . 34 هست می خواهند مذاکره کنند . 16 سال هم اصلاحات بود گرانی های عجیبی هم در این دوران دیدیم . این بار هم طبق معمول شکست می خوره و بالاتر می ره.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
افتک رو حرفت حساب کردم می ره بالا به چند نفر از اشنایان مشاوره اقتصادی دادم . رو سپیدم کن:rolleyes:

من شانسم خوب نیست.باید از دکتر مشاوره میگرفتی :D.... اگر آشنایان شما صبر داشته باشن ضرر نمیکنن.
از ابتدای امسال میلادی تا حالا ارزش لیر ترکیه 50 درصد نسبت به دلار افت داشته.جالبه

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
عمیقا موافقم باهات . 34 هست می خواهند مذاکره کنند . 16 سال هم اصلاحات بود گرانی های عجیبی هم در این دوران دیدیم . این بار هم طبق معمول شکست می خوره و بالاتر می ره.

حتی اگر به توافق هم برسند اثرش 6 ماهه. هر وقت پول برق ارزون شد ، من باور میکنم دلار هم ارزون بشه.شاید دلار به نسبت مستقیم با تورم پیش نره ، اما قطعا در خلاف جهت تورم هم پیش نمیره

پ.ن: فقط یک توصیه دوستانه میکنم ! دلار نمیخرید، عیب نداره نخرید ، سکه نمیخرید ، اشکال نداره نخرید. اما ریال به ریال پولتون رو پس انداز کنید.این دولت تورمی به وجود میاره که صبح تا شب به جون الفنون دعا کنید:wacko:

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
قیمت واقعی دلار 4000 تومنه
اگر سوویفت باز بشه بر خلاف نظر همه چون تعداد معاملات میره بالا نیاز ارزی هم میره بالا و دلار قیمت واقعی پیدا میکنه
این کاهشی که الان هست کاملا سیاسیه و سودش میره فقط تو جیب صراف های گردن کلفت
فقط طلا نخرید چون انس ریزشیه و اگر شایعات دیروز درست باشه از اکتبر قراره 18 میلیارد دلار از خرید اوراق قرضه کم بشه و بر اساس
هفته آینده امکان ریزش تا حمایت 1270 هم میره
دلار تا آخر سال 3200 کمتر نخواهد بود نهایت زورش 3000 تومنه اونم در صورتی که واردات به شدت کنترل بشه

این نظر منه هر کس با نظر خودش خرید و فروش کنه

ضمنا من در خرید منتظر میشم تا به کف برسه
این جور مواقع تکنیکال واسه شناخت کف خوب عمل میکنه
قویترین نقطه حمایتی همون 2670 تومنه که بعید میدونم اونجا بمونه و فقط اون قیمت رو تاچ میکنه لذا هر قیمتی زیر 2800 قیمتی بسیار مناسب برای خریده

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
من شانسم خوب نیست.باید از دکتر مشاوره میگرفتی :D.... اگر آشنایان شما صبر داشته باشن ضرر نمیکنن.
از ابتدای امسال میلادی تا حالا ارزش لیر ترکیه 50 درصد نسبت به دلار افت داشته.جالبه
دکتر که مرا به سختی به یاد می اورد:)
لیر ترکیه که همیشه در حال سقوط بوده . هر چند وقت هم مدام 0 کم می کنند باز هم بی فایده است .
من روی حرف تحلیلگر بازار ارز حرفی نمی زنم خودم ام هم ریالی به دستم بیاد حتما به بازاری می برم که ترکش تورم اتی را کمتر احساس کنم .

برای خرید یورو ، دلار یا طلا رو پیشنهاد می کنی؟

هر وقت احساس کردی روند صعودی می خواد بشه بگو کمی دلار بگیرم که ایفون 5 که نشد بخرم حداقل 5s رو قطعی کنم:evo:

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418

مرتیکه ابله رفته دنبال ده هزار تومن:lol:
اینور رو ول کرده

آخه نادان فکر نمی کنی ده تومن مشغولت کرد که خانه افت کرد؟
هان؟

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
لیر ترکیه که همیشه در حال سقوط بوده . هر چند وقت هم مدام 0 کم می کنند باز هم بی فایده است .
من روی حرف تحلیلگر بازار ارز حرفی نمی زنم خودم ام هم ریالی به دستم بیاد حتما به بازاری می برم که ترکش تورم اتی را کمتر احساس کنم .

اِ اِ اِ اِ پندار؟ خودتی؟
ماشالله چقدر پیر شدی؟:D

من که تکلیفم مشخصه
ریال می دهم دارو می خرم
نه سکه نه دلار نه یورو

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
اگر سوویفت باز بشه بر خلاف نظر همه چون تعداد معاملات میره بالا نیاز ارزی هم میره بالا و دلار قیمت واقعی پیدا میکنه
فقط طلا نخرید چون انس ریزشیه و اگر شایعات دیروز درست باشه از اکتبر قراره 18 میلیارد دلار از خرید اوراق قرضه کم بشه و بر اساس
دلار تا آخر سال 3200 کمتر نخواهد بود نهایت زورش 3000 تومنه اونم در صورتی که واردات به شدت کنترل بشه

قویترین نقطه حمایتی همون 2670 تومنه که بعید میدونم اونجا بمونه و فقط اون قیمت رو تاچ میکنه لذا هر قیمتی زیر 2800 قیمتی بسیار مناسب برای خریده
توجه دوستان به یه تحلیل بسیار جالب سایت طلا و مصاحبه با وفادار+هادی حق‌شناس جلب میکنم (هم در مورد سکه هم ارز تحلیل ایشون به شدت به واقعیت نزدیک بوده همیشه و بر خلاف کشتی آرای که از نزدیک میشناسمش و آدم درستی نیست و هرروز مصاحبه های چرت و بی سر و ته و پیشبینی های همیشه اشتباه داره برعکس ایشون واقعاً آدم سالم و با سوادیه)

آیا سقوط قیمت‌ها ادامه خواهد داشت؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102

تحلیل خوبیه . ممنون

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
فکر می کنم قیمت ها امروز خیلی پایین اومد
به این قیمتها مشکوکم از این بابت که فردا مراسم هفته دفاع مقدسه
خیلی ها مصاحبه خواهند کرد
از آنجای هم که این کاهش کاملا جنبه روانی داره امکان داره فردا یه بازگشت قیمتی مختصری داشته باشیم

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

هر وقت احساس کردی روند صعودی می خواد بشه بگو کمی دلار بگیرم که ایفون 5 که نشد بخرم حداقل 5s رو قطعی کنم:evo:

والا به نظر من دلار زیر 3200 و یورو زیر 1.33 دلار برای خرید مناسبه.البته اگر بخوای واقعا سود کنی - جلوتر از تورم باشی- ، باید روشهای خاصی استفاده کنی.یجورایی ریسکهای سرمایت رو هج-hedge- کنی. بعدا یبار میگم که من چیکار میکنم

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
من نظرم واسه خريد 2700 هست اونم 3شنبه اخر وقت يا 4شنبه صبح بعدش رو به بالاست مكر اينكه نرمش قهرمانانه بشه در سطح تيم ملي كه امكانش كمه

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
من نظرم واسه خريد 2700 هست اونم 3شنبه اخر وقت يا 4شنبه صبح بعدش رو به بالاست مكر اينكه نرمش قهرمانانه بشه در سطح تيم ملي كه امكانش كمه

قانون ذهن معکوس رو شنیدین
همه گذاشتن همون روزی که شما در نظر دارین برن بخرن
نتیجه چی میشه خلاف نظر اکثریت رخ میده
مثلا اگر یادتون باشه همه نگه داشته بودن برن روز مراسم تنفیذ روحانی دلار و سکه بخرن اما کف دلار و سکه 5 روز قبلش زده شده بود
و دقیقا همون روزی که همه فکر میکردن روز خریده به دلیل هجوم خریداران به بازار همون روز جو هیجانی شد و دلار و سکه بالا رفت
الان هم مطمئن باشید قبل از اون روزایی که شما فکر می کنید فرصت خرید میاد و رد میشه میره

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
قانون ذهن معکوس رو شنیدین
همه گذاشتن همون روزی که شما در نظر دارین برن بخرن
نتیجه چی میشه خلاف نظر اکثریت رخ میده
مثلا اگر یادتون باشه همه نگه داشته بودن برن روز مراسم تنفیذ روحانی دلار و سکه بخرن اما کف دلار و سکه 5 روز قبلش زده شده بود
و دقیقا همون روزی که همه فکر میکردن روز خریده به دلیل هجوم خریداران به بازار همون روز جو هیجانی شد و دلار و سکه بالا رفت
الان هم مطمئن باشید قبل از اون روزایی که شما فکر می کنید فرصت خرید میاد و رد میشه میره
موافقم اگه زودتر هم رو 2700 اومد بايد خريد اما با توجه به نامه نگاريهاى انجام شده دور از ذهن نيست 4شنبه خبر خيلى خوبى بشنويم و تا 2500 هم ريزش ببينيم

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان اگر شما یک نگاه اجمالی به کشورهای دور و بر بیاندازید و وضعیت برخی کشورهای جهان سومی بررسی کنید متوجه می شوید که اگر چه از نظر اقتصادی و منابع نفتی بسیار ضعیف تر از ایران هستند مثل افغانستان ولی ارزش پولشان بیش تر از ایران است به عبارت دیگر باید گفت ارزش پول پایین ایران تا حد زیادی ناشی از مناسبات منفی سیاسی با امریکا و غرب بوده و اگر زمانی این روابط عادی گردد مطمین باشید ارزش پول تقویت می شود.. حال باید دید آن روز کی فرا میرسد.

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
من نمیدونم چرا این همه پیشگو ما داریم!!!!!

طرف اومد گفت دلار اومد زیر 3000 فلان و فلان میکنم و بعدا اومد بهش تبصره داد ک اگه اومد و موند!!!!

دوستان و عزیزان خواهشا ب این تاپیک پر و بال ندین دگ روزگار سکه و دلار گذشت برید و بیخیالش بشید.

بقیه هم مجبور میشن دندون طمعشون رو بکنن

mfahimnia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمیدونم چرا این همه پیشگو ما داریم!!!!!

طرف اومد گفت دلار اومد زیر 3000 فلان و فلان میکنم و بعدا اومد بهش تبصره داد ک اگه اومد و موند!!!!

دوستان و عزیزان خواهشا ب این تاپیک پر و بال ندین دگ روزگار سکه و دلار گذشت برید و بیخیالش بشید.

بقیه هم مجبور میشن دندون طمعشون رو بکنن

ببینید با موارد جزئی حکم کلی می دید......همیشه همین بالا پایین ها توی بازار بوده ....... شما نمیتونید همینطوری بگید که دورانش به سر اومده یا هرچی.باید نشست و صبر کرد.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
دوستان اگر شما یک نگاه اجمالی به کشورهای دور و بر بیاندازید و وضعیت برخی کشورهای جهان سومی بررسی کنید متوجه می شوید که اگر چه از نظر اقتصادی و منابع نفتی بسیار ضعیف تر از ایران هستند مثل افغانستان ولی ارزش پولشان بیش تر از ایران است به عبارت دیگر باید گفت ارزش پول پایین ایران تا حد زیادی ناشی از مناسبات منفی سیاسی با امریکا و غرب بوده و اگر زمانی این روابط عادی گردد مطمین باشید ارزش پول تقویت می شود.. حال باید دید آن روز کی فرا میرسد.

آقا ارزش پول افغانستان بیشتر از ایران نیست. شما عددها رو با هم مقایسه نکن.اگر به عدد باشه کره جنوبی هم ارزش پولش کمتر از افغانستانه... افغانیها میان اینجا کار میکنن ، چون پولی که بابت کار بهشون میدن از افغانستان بیشتره. الان بعضیهاشون میگن دیگه برای ما نمیصرفه تو ایران کار کنیم

وضعیت تورم و اشتغال تحصیلکرده ها اظهر من الشمسه . ایران اقتصادش داغون شده. سیاست در درازمدت تاثیر غیر مستقیم در اقتصاد داره. تاثیر مستقیم فقط در حد شوک روانیه. همین بغلمون ترکیه روابظش با امریکا عالیه. یبار 6 تا صفر از پولشون حذف کردن ، الان باز همون آشه و همون کاسه. در 6 سال گذشته ارزش پولشون نصف شده ! چرا ؟ چون تورم دارن .صنعت ندارن. یک درآمد توریست دارن. ما هم یک درآمد نفت داریم که روش سرمایه گذاری نشده و هزینه استخراجش بالاتر رفته.تازه بعضی از منابع مستقل میگن ذخیره ها خیلی کمتر از میزانیه که اعلام میشه

30 سال پیش ایران 58 میلیارد بشکه نفت داشته. در این 30 سال بیشتر از 30 میلیارد بشکه استخراج شده. الان میگن 100 میلیارد بشکه نفت داریم. کشفیات جدید قبول ... تکنولوژی جدید استخراج هم قبول .... اما باز هم ...:p

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543

به به چه خوب از تحلیل های خوب شما استفاده می کنیم.

بالا