• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان اگر شما یک نگاه اجمالی به کشورهای دور و بر بیاندازید و وضعیت برخی کشورهای جهان سومی بررسی کنید متوجه می شوید که اگر چه از نظر اقتصادی و منابع نفتی بسیار ضعیف تر از ایران هستند مثل افغانستان ولی ارزش پولشان بیش تر از ایران است به عبارت دیگر باید گفت ارزش پول پایین ایران تا حد زیادی ناشی از مناسبات منفی سیاسی با امریکا و غرب بوده و اگر زمانی این روابط عادی گردد مطمین باشید ارزش پول تقویت می شود.. حال باید دید آن روز کی فرا میرسد.

من از شما یه سوالی دارم
الان اگر یه آمریکایی بیاد ایران دلارش رو به ریال تبدیل کنه آیا میتونه همون کالایی که تو آمریکا میخریده اینجا هم بخره
برای مثال :
10 دلار با قیمت امروز میشه 28 هزار تومن = یک کیلو گوشت گوساله ( البته اگر بتونی گیر بیاری )
با 10 دلار تو آمریکا چقدر گوشت گوساله میتونی بخری مثال های دیگه هم خودتون بزنید تا متوجه منظورم بشید

الان گوشت چرخ کرده حلال در آمریکای شمالی کیلویی 6.58 است
یعنی کیلویی زیر 20 هزار تومن!!!
ماهی تن 1 دلار و 1 دلار خرده ای.
سیب زمینی 5 کیلوش 2 دلار!

الان همه کالاها در ایران از آمریکا گرونتره بنابراین صادرات با دلار پایین صرف نمی کنه پس دلار مبادله ای خودش هنوز پایینه
اگر دلار آزاد هم بخاد به اون نزدیک بشه دیگه هیچ تولید کننده ای باقی نمیمونه

Lucky Luke PT

Registered User
لایک‌ها
9
من از شما یه سوالی دارم
الان اگر یه آمریکایی بیاد ایران دلارش رو به ریال تبدیل کنه آیا میتونه همون کالایی که تو آمریکا میخریده اینجا هم بخره
برای مثال :
10 دلار با قیمت امروز میشه 28 هزار تومن = یک کیلو گوشت گوساله ( البته اگر بتونی گیر بیاری )
با 10 دلار تو آمریکا چقدر گوشت گوساله میتونی بخری مثال های دیگه هم خودتون بزنید تا متوجه منظورم بشید

الان همه کالاها در ایران از آمریکا گرونتره بنابراین صادرات با دلار پایین صرف نمی کنه پس دلار مبادله ای خودش هنوز پایینه

بنده آمریکام. گوشت گوساله یک کیلوش (معادل دو پوند) محال ۱۰ دلار بشه خرید... شاید یک پوندش رو بشه ۱۵ دلار خرید. گوشت گوساله گرونه اینجا! یه چلوکباب سلطانی توی یک رستوران ایرانی متوسط میفروشن حدودا ۳۰ دلار... ۹۰،۰۰۰ تومان. ایران چنده یه پرس سلطانی؟! آخ گفتم حوسم شد پولم که ندارم... بخرید لذتشو بببرید...

lion33

Registered User
لایک‌ها
316

این جمله "حمایت از تولید ایرانی" فقط در مورد تحریم صدق میکنه. اگر تحریم ها به طور کامل برداشته بشه کشور نیازی چندانی به تولیدات اشغال داخلی نداره.

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
به به چه خوب از تحلیل های خوب شما استفاده می کنیم.

اونس بعد از خبر ادامه طرح فدرال رزرو یهو بالا رفت اما بعدا یه خبر دیگه انداختن جلو که درسته طرح ادامه داره اما از اکتبر 18 میلیارد کاهش خواهیم داشت
همین باعث شد روند انس برگرده. حمایت 1333 نمی شکست اونوقت امید به صعود بود اما الان چون زیر حمایت اومده به احتمال بسیار زیاد اول به سمت 1300 میره و اگه اونو بشکنه میره واسه حمایت 1275 /
اینم تحلیل تکنیکالش در زیر :

http://charts.mql5.com/2/571/gold-d1-fibo-group-ltd-2.png

به هر حال طلا فعلا خطریه اگر بره زیر 1300 هر چی خریدی از سوراخ بینیت میاد پایین
البته اگر از حمایت 1300 برگرده تا 1365 هم صعود خواهد داشت باید حواست دوشنبه به انسی خانم باشه
ولی فکر کنم اول میره سمت 1300

اگر خبر کاهش اوراق ماه اکتبر نبود تارگت انس تا 10 اکتبر 1410 بود

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
خدا به داد اون یوزری برسه که از بد حادثه پاش به این تاپیک باز میشه ، و بر اثر جوی که یه سری از دوستان میدن یا میره خرید بالا انجام میده یا با آیه یاس بعضی دیگه از دوستان میره دارو ندارش رو میفروشه !!!!!!!!!!!! .........مثل اون یوزری که سکه روی 1.500 خریده بود یا اون کسی که پول بازنشستگی باباش رو سکه 1.500 خرید کرده بود و اومده بود اینجا میگفت کی بفروشم ؟؟؟؟؟؟

خدا وکیلی به پست هایی که زده میشه دقت کنید

اونی که نفروخته و نگه داشته دائم میگه این هیجانه و جو روانی و فردا میکشه بالا ..............کدوم فردا ؟؟؟؟؟؟؟؟
اونی که فروخته و الان نداره ، دائم میگه این هیجانه و جو روانی فردا میکشه پایین تر ..............کدوم فردا ؟؟؟؟؟؟؟؟

تا حالا دیدید کسی بیاد بگه من اشتباه کردم ، باید میفروختم .................( منظورم یوزر با سابقه )
یا کسی بگه من اشتباه کردم نباید میفروختم

یعنی همه دوستانی که اینجان مدام سود میکنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا یکی از دوستان یکبار نمیاد از سابقه ضرراش بگه تا اون نیو یوزر که بالا گفتم بدونه ریسک توی اینجا حرف اول و آخر رومیزنه ؟؟؟؟؟
چرا یکی نمیاد بگه من فلان موقع یه تحلیل اینجوری داشتم ، با این مبنا و با این پیشبینی ، ولی درست در نیومد ، و ضرر کردم ؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
.
.
من خودم تعداد بالا روی 343000 تومن خرید داشتم ، روی 1.400-1.500 نفروختم ، رسید به 722 فروختم . که باز کشید بالا و به قول معروف " خرما بر نخیل و دستان من کوتاه "

یجورایی اینجا هم مثل جامعه ماست ، یه عده دوست دارن اتفاقات بر اساس سود کردن اونا پیش بره ،،،،،،،،،،،،،حالا توی واقعیت نه تنها سود نکردن بلکه هنوز توی ضرر هستند ولی دائم میگن من درست گفتم ، اونجا نباید اینجوری باشه و ...
طرف فروخته با چشاش میبینه بازار صعودیه ...................میاد آسمان ریسمون میبافه که وایسا ببین فردا اگه نریخت !!!!!!!!!!!!!
اون یکی خریده با همه جاش داره لمس میکنه ، بازار ریزشیه .............میاد آسمان ریسمون میبافه که وایسا ببین فردا اگه صعودی نشد!!!!!!!!!!!!!
.
.
.
.
قصد جسارت و بی احترامی به کسی رو نداشته و ندارم ، من از همه بدترم .

ایکاش یکم با واقعیت ها کنار بیایم ، و هرچیزی رو با منافع خودمون رنگ و لعاب بهش ندیم.

موفق باشید .

کماکان از پیگیران مستمر و روزانه این بازار و تحلیل به دور از حب و بغض خیلی از دوستان واقع بین ، هستم.

Last edited:

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
تا حالا دیدید کسی بیاد بگه من اشتباه کردم ، باید میفروختم .................( منظورم یوزر با سابقه )
یا کسی بگه من اشتباه کردم نباید میفروختم

یعنی همه دوستانی که اینجان مدام سود میکنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا یکی از دوستان یکبار نمیاد از سابقه ضرراش بگه تا اون نیو یوزر که بالا گفتم بدونه ریسک توی اینجا حرف اول و آخر رومیزنه ؟؟؟؟؟
چرا یکی نمیاد بگه من فلان موقع یه تحلیل اینجوری داشتم ، با این مبنا و با این پیشبینی ، ولی درست در نیومد ، و ضرر کردم ؟؟؟؟؟؟؟

کماکان از پیگیران مستمر و روزانه این بازار و تحلیل به دور از حب و بغض خیلی از دوستان واقع بین ، هستم.

آقا کسی اینجا ضامن سود و ضرر دیگران نیست. نیو یوزر خودش باید عقلش رو به کار بگیره. هر کسی برنامه زندگیش یجوریه. من نرخ خریدهام رو نوشتم قبلا .روی بعضیهاش فعلا ضرر کردم و روی بعضیهاش سود. همونهایی که سود کردم هم اگر پارسال در اوج قیمت میفروختم و الان دوباره میخریدم خیلی بیشتر سود میکردم.اما نکردم و نمیکنم ، چون برنامه مالی من نوسانگیری در این بازار نیست... شاید نیو یوزری که شما میفرمایید بخواد از این بازار کسب درآمد ماهانه بکنه برای خرج زندگیش. من ارزم رو روی سهام سرمایه گذاری میکنم و اونجا هم سود یا ضرر میکنم. خب شرایط ما با هم یجور نیست که اون مشابه من عمل کنه

من نظرات همه دوستان را میخونم و نکاتی توش برام تامل برانگیزه. حتی تحلیل اشتباه هم یک تفکر و منطقی در پشتش قرار داره که در شرایط دیگری ممکنه بکار من بیاد.البته بعضی از پستها هم بقول شما حب و بغضه و تفکری پشتش نیست;)

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
این جمله "حمایت از تولید ایرانی" فقط در مورد تحریم صدق میکنه. اگر تحریم ها به طور کامل برداشته بشه کشور نیازی چندانی به تولیدات اشغال داخلی نداره.

مردم از ارزون شدن ارز خوشحال مي شن چون دوباره مي تونن انواع و اقسام کالاها وارداتي رو بخرن و سالي دوبار برن آنتاليا و تايلند
هیچ چیزی تولید نمیکنیم و هیچ تولیدی منتهی به ایجاد شغل نمیشه به اون صورت!
سالیان سال هست که نفت میفروشن و با پولش به کارمندان حقوق میدن و کارمندان هم کار خاصی نمیکنند!
یعنی یه نفتی هست، از زمین درش میارن شرکتهای خارجی، بعداً یه ذره اش رو به دولت میدن، دولت هم یه عالمه اش رو حیف و میل میکنه، ته اش رو میده به کارمندان!
کاهش نرخ ارز به خودی خود بد نیست، اگه ایران کشور بشه که بتونه نیاز خودش رو تامین کنه، و اینقدر چوب بستنی و سوزن و عروسک وارد نکنه، و بتونه همه چیز رو تولید کنه، و خودش هم مصرف کنه میتونه جلوی کاهش بیکاری رو بگیره.
آمريکا الان n ساله خودشو داره جر مي ده که چين نرخ برابري يوان رو بياره پايين و يوان رو با ارزش کنه
و چين هم اصلا" و ابدا زير بار نمي ره ، اين دقيقا" فرق يک کشوري که صادرات و توليد ملي و صنعتي داره با ايرانه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوستانی که پی ام میزنند و نمی تونم جواب بدم . مدتی بود درگیر کارهام بودم و متاسفانه نبودم . از فردا کما فی السابق هستم

به شخصه : هنوز دارم میخرم روی هر نرخی میخرم فعلا (البته با توجه به گپ هایی که در ساعات ایده آل بازار زده میشه و بسته به فرصت و نقدینگی که دارم مقدارش متاسفانه محدود هست). برای بنده ضرر نداره به واسطه نوع شغلم حتی اگر بگیم با آمریکا هم روابط گل و بلبل شد و تونستیم ویزای توریستی بگیریم جیکس ثانیه بنده این مقدار رو به دید دلار واحد 1 حساب میکنم و در کار خودم استفاده میکنم و از تسعیر اون سود ریالی در میارم . پس حواستون باشه بر اساس پست من نتیجه گیری نکنید چون پوزیشن هایی که میگیریم زمین تا آسمون فرقی نمیکنه .

پی نوشت : قابل توجه آن دسته از افرادی که میگفتن من باب حفظ سرمایه دلار میخرن . قابل توجه در 1 سال گذشته تا به الان با توجه به رشد دلار و طلا عملا حتی حفظ سرمایه و قدرت خرید نکردید . به این دلیل هم میخرم چون این افت ها فاند اقتصادی ندارن و اقتصاد به اصطلاح دو دو تا هست و رابطه علت و معلول هست . این افت ها به خاطر مسائل و هیجان سیاسی هست . من برای خودم خط قرمز خروج رو 3300 و یا حتی زودتر در نظر میگیرم . باتوجه به خرید امروز من میانگین خریدم تا به اینجا 2998 تومان هست .

خواهش دارم پی ام نزدید و راهنمایی بخوایید چون در مسائل مالی من به هیچ عنوان اظهار نظر نمیکنم و نسخه به اصطلاح برای کسی نمیپیچم .
موفق باشید

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
آقا کسی اینجا ضامن سود و ضرر دیگران نیست. نیو یوزر خودش باید عقلش رو به کار بگیره. هر کسی برنامه زندگیش یجوریه. من نرخ خریدهام رو نوشتم قبلا .روی بعضیهاش فعلا ضرر کردم و روی بعضیهاش سود. همونهایی که سود کردم هم اگر پارسال در اوج قیمت میفروختم و الان دوباره میخریدم خیلی بیشتر سود میکردم.اما نکردم و نمیکنم ، چون برنامه مالی من نوسانگیری در این بازار نیست... شاید نیو یوزری که شما میفرمایید بخواد از این بازار کسب درآمد ماهانه بکنه برای خرج زندگیش. من ارزم رو روی سهام سرمایه گذاری میکنم و اونجا هم سود یا ضرر میکنم. خب شرایط ما با هم یجور نیست که اون مشابه من عمل کنه

من نظرات همه دوستان را میخونم و نکاتی توش برام تامل برانگیزه. حتی تحلیل اشتباه هم یک تفکر و منطقی در پشتش قرار داره که در شرایط دیگری ممکنه بکار من بیاد.البته بعضی از پستها هم بقول شما حب و بغضه و تفکری پشتش نیست;)

حرفتون کاملا صحیحه اینجا یه جامعه مجازیه و هیچ کس ضامن سود و زیان کسی نیست ، ولی همین که یوزر های که دستی بر آتش دارن بیان بگن آقا منم ضرر داشتم و سود هم داشتم.
باعث میشه اعتبار این تاپیک ها بالاتر بره .

این خیلی مهمه که پست های این چنینی توی این تاپیک باشه برای ، یجور آلارم دادن به همون یوزر ایی که سرمایه ندارن و میان بخشی از ملزومات زندگیشون رو تبدیل به سکه و طلا و دلار میکنن.
به هر حال ممنون .

mehdidotcom

Registered User
لایک‌ها
35
من از شما یه سوالی دارم
برای مثال :

اینکه روش های محاسبه تورم داخلی و خارجی و... که کم کنند حقه ای از طرف اقتصاد دانان وابسته به گروهای منافع طلب مطرح شده تا افکار عمومی گمراه شود
چرا در کشوری که بسیار ثروتمند هست باید انقدر پول ملی بی ارزش بشه که مردم قدرت خرید خودشان را از دست بدهند؟
دوست من اولا در ایران کالاها بسیار ازران تر از امریکا هست مثلا شیر در امریکا 1 دلار و خودره ای هست و در ایران کمتر از یک دلار و البته از اورپا بسیار ارزان تر
علت گران شدن کالاهای داخلی افزایش بیخود نرخ ارز بود که موجب سود اوری عده ای شد میشناسم کسانی را که از افزایش قیمت ارز و .... یکشبه ره صد ساله رفتن ما در ایران کالای ایرانی نداریم توجه کنید چون تکنولوزی نداریم
هر کالای تولیدی که در ایران تولید میشه یک درصدی از مواد اولیه اون از خارج باید وارد بشه فکر میکنید چرا کره گران شد و مدتی کمیاب؟چرا شیر گران شد؟افزایش نرخ ارز به ضرر تولید کننده هست چون باید بهای تمام شده اش بالا بره
قیمت کالا بالا میره و بالبطع قدرت خرید مردم کم میشه و تولید نابود بلائی که بر سر خودرو سازی امد این حرف ها برای کشور هایی که تولید مستقل دارند خوبه همین نوشابه از بطری 600 تومان رسیده به 2000 تومان تنها به خاطر نرخ ارز
تثبیت نرخ ارز تا زمانی که ما تولید بدون نیاز به واردات نداشته باشیم الزامی است مگر نه مردم از گشنگی میمیرند امیدوارم دولت تدبیر و امید به فکر مردم باشند و بگذارند نرخ ارز بیاد پائین و کسری بودجه خودشان را از طرق دیگر تامین کنند
نظیر فروش اوراق مشارکت و ....
اگر دولت مثل سال 79 بخواد دخالت کنه نمیگدارد نرخ ازر از 2800 تومان پائین تر بیاد اما اگر بازار را آزاد بگذارند کار خودش را بکنه به نظر من چون مصنوعی رفته بالا با برداشته شدن تحریم ها یا کم شدن آنها میاد پائین انتظار چامعه کاهش هست دوستان خیلی از اقتصاد دانان بر خلاف نظر شما قیمت واقعی امروز دلار را جدود 1600 تومان محاسبه میکنند یک سرچ تو نت بزنید
بعضی از اقتصاد دانان منافع طلب قیمت واقعی اونرا 3400 تومان میدانند دولت قبلی ملاک را میانگین این دو قیمت گرفت و شد قیمت ارز مبادله ای اگر مشکلات اقتصادی برداشته شه میاد پائین تنها راه نجات اقتصاد ما کاهش نرخ ارز و قطع یارانه نقدی می باشد که با کاهش تورم امکان پذیر است

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
من از شما یه سوالی دارم
برای مثال :

کاملا تایید میشه.
عمق فاجعه وقتی مشخص تر میشه که بدونید متوسط درآمد ماهانه یک امریکایی حداقل 2500 الی 3000 دلاره ولی در ایران 150 الی 200 دلار! همه چیز هم گرونتر از امریکاست!

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
همه چیز هم که رابطه با غرب نیست . خود کشور هم باید تولید کننده باشه . دوستان مثالایی خوبی زدن مثل ترکیه.

بله کلا با طناب این افتک تو چاه نرید . پوسیدست :D

واعجبا

رابطه با غرب یک متغیر مهم است.
متغیرهای دیگر هم نقش دارند مخصوصا مدیریت کلان

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
کاملا تایید میشه.
عمق فاجعه وقتی مشخص تر میشه که بدونید متوسط درآمد ماهانه یک امریکایی حداقل 2500 الی 3000 دلاره ولی در ایران 150 الی 200 دلار! همه چیز هم گرونتر از امریکاست!

دقیقا همه چی‌ گرونترِ

یه تاپیک دیگه گفتم الان با همین دلار گرون شما یه واحد ۱۵۰ متری داشته باشی‌ متری ۱۰ بفروشی می‌شه ۱.۵ میلیارد تومن یعنی‌ با همین دلار گرون می‌شه ۵۰۰ هزار دلار!

نمی‌دونی با این پول چکارا که نمی‌شه کرد اونور!

http://www.rightmove.co.uk/overseas-property/property-40523593.html

http://www.rightmove.co.uk/overseas-property/property-39731785.html?showcase=true

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
دقیقا همه چی‌ گرونترِ

یه تاپیک دیگه گفتم الان با همین دلار گرون شما یه واحد ۱۵۰ متری داشته باشی‌ متری ۱۰ بفروشی می‌شه ۱.۵ میلیارد تومن یعنی‌ با همین دلار گرون می‌شه ۵۰۰ هزار دلار!

نمی‌دونی با این پول چکارا که نمی‌شه کرد اونور!

4 bedroom house for sale in 904 Brightwater Cir, Maitland, Florida, 32751, United States of America, USA

5 bedroom house for sale in Florida, Osceola County, Kissimmee, USA

با 1.5 میلیارد باید تو شریعتی یه مغازه 40 متری خرید ولی با همین پول میشه تو منهتن یه واحد تجاری خیلی بزرگ با تمام امکانات و لوازم و مجوز و ... خرید که حداقل ماهی 30-40 هزار دلار درامد داره

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
پی نوشت : قابل توجه آن دسته از افرادی که میگفتن من باب حفظ سرمایه دلار میخرن . قابل توجه در 1 سال گذشته تا به الان با توجه به رشد دلار و طلا عملا حتی حفظ سرمایه و قدرت خرید نکردید . به این دلیل هم میخرم چون این افت ها فاند اقتصادی ندارن و اقتصاد به اصطلاح دو دو تا هست و رابطه علت و معلول هست . این افت ها به خاطر مسائل و هیجان سیاسی هست . من برای خودم خط قرمز خروج رو 3300 و یا حتی زودتر در نظر میگیرم . باتوجه به خرید امروز من میانگین خریدم تا به اینجا 2998 تومان هست.
ممنون از دکتر عزیز =)
وقتی نرخ تورم 40% هست یعنی هرسال 40% ارز داره گرون میشه و امت خر تشریف دارند تا وقتی که بهو بکشه بالا بعد...

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
کاملا تایید میشه.

همه چيز گرون تر نيست
موارد مصرفي رو حساب كنين همه چي ارزون تر هست الان
قيمتهاي تو نت رو نگاه نكنين از مسي كه اونجاست ٤تا قيمت بگيرين اقلام مصرفي از اينجا گرون تر هست
يعني خورد خوراك اينارو ميگم يا حتي رستوران

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
ممنون از دکتر عزیز =)
وقتی نرخ تورم 40% هست یعنی هرسال 40% ارز داره گرون میشه و امت خر تشریف دارند تا وقتی که بهو بکشه بالا بعد...

در یک سال منتهی خدمتتون عرض کردم . بازدهی بازارهای کالا و بازاهای موازی بیشتر از ارز بود و هست برای مثال خودرو . بنده 1 سال منتهی رو گفتم . مثال میزنم برای شخصی که میخواد قدرت خریدش حفظ بشه . در 1 سال منتهی به این تاریخ امروز 31 شهریور چند درصد این کالا گران شده ؟ و ارز با فراز و نشیب هایی که داشت به صورت میانگین چند شده ؟ در ضمن افزایش نرخ ارز با تورم ایران کاملا غیر منطقی هست . اگر قرار بود قیمت ارز بر مبنای تورم در این مملکت محاسبه میشد و ساپورت نفت و دولت پشتش نبود پراید رو الان باید میخریدید 80 میلیون تومن . در جواب شما : بله این امت عمق اون چیزی که تشریف دارن رو فقط خودشون میدوندند . (محترمانه میخوام صحبت کنم ولی پست جناب عالی محترمانه نیست و خط قرمزی رو رعایت نکردید پس اگر میبینید پست به این شکل هست ناراحت نشدید ) برای مثال هنوز شما رابطه و فرمول محاسبه نرخ تورم و ارزش گذاری پول ملی در مقابل نقود بی گانه رو نمیدونید ولی دارید اظهار نظر میکنید . این اظهار نظر شما رو من براتون تکمیل میکنیم . موقعی که در تربون سیاسی بیان بگن تحریم کاغذ پاره هست و لفظ دیپلماتیک با ژست های سیاسی و حرف های یک شخص یا جریان بیاد در سطح بین المللی مطرح بشه و عمق فاجعه ای که میتونه این حرفها بزاره و .......... محاسبه نشه نتیجه اقتصاد این میبینید که هست . البته این رو بدونید که حتی موقعی که ارز به 4000 تومن رسید باز هم پشتش ساپورت نفت و معادن و ....... همه چیز این مملکت پشتش بود . اگر کشوری بودیم که این ذخایر رو نداشتیم به بهران اقتصادی که آلمان به اون دچار شده بود و الان اسکناس های 1000 تومنی باید 6 صفر بیشتر میدیدم که تازه همون ارزش رو داشته باشه . همین الان هم ارزش پول ملی داره به شدت کنترل میشه که میبینید قیمتش این هست .

مشکل نقدینگی بسیار زیادی که وجود داره حل نشده این فاکتور اول
مشکل تحریم ها حل نشده هنوز . فاکتور دوم
گام عملی برای حل مناقشه سیاسی ایران برداشته نشده . فاکتور سوم
تولید در این مملکت هنوز احیاء نشده . فاکتور چهارم
رانت و انحصاری بودن برخی از صنایع که مثال بارز اون صنعت خودرو هست هنوز پابرجا هست . فاکتور پنجم
ارز ارزان برای این مملکت سم هست . دلیل : وقتی قیمت ارزها (نقود بیگانه) پایین بیاد به این شکلی که الان میبینید باز تولید توجیه خودش رو از دست میده و درهای واردات باز میشه . تولید در این مملکت نفس های آخرش رو میکشه عملا با این کار میشه تیر خلاص . باید تولید کننده براش بصرفه که بیاد دست به تولید بزنه . پس توجیه ارز ارزان در این مملکت توجیه ناپذیر هست . یکی از مزایای ارز گران این هست که تولید توجیه پیدا میکنه در مقایسه با واردات .

مهم این هست که وقتی دارید در این بازار سرمایه گذاری میکنید بدونید چی کار میکنید . بازار ارز سرمایه گذاری بلند مدت در ایران نداره یعنی فی الواقع که بخرید که قدرت خریدتون حفظ بشه خیر حفظ نمیشه بلکه در مرور زمان تحلیل میره چون ارز در ایران مقوله رانت - کنترل دولتی و سوپاپ اطمینان هست . (عامه نویسی میکنم که همه بتونن منظور رو بگیرن)

میان مدت و کوتاه مدت باید در این بازار سرمایه گذاری کرد . اول سرمایه گذاری در این بازار رو یاد بگیرید . کار نداشته فلانی چی گفت و فلان شخص گفته بخرید یا بفروشید یا در سایت های بشینید نمودار و تحلیل های تکنیکال رو ببینید که چهار تا خط هست عملا در ایران ! (در ایران البته - تکنیکال در ایران جواب نمیده و باید سیسنم حاکمه اقتصادی و سیاسی رو بشناسید و اندیکاتور های این سیستم رو تحلیل کنید چون به همه چی گره خورده از نرخ قبض پرداختی برق و آب تا نرخ ارز و ..... تعیین کننده این سیستم هست)

در آخر در صورت سرمایه گذاری در این بازار این فاکتورها از من به شما نصیحت :

چیزی به نام خرید پله ای نداریم چون نباید برای خودتون مثلا 5 مرحله خرید تعیین کنید در ادامه میگم چرا
قیمت میانگین خرید هاتون براتون ملاک باشه نه اینکه فلان مقدار رو به فلان قیمت خریدید .
هیچ موقع فقط خریدار نباشید نقطه ورود و نقطه خروج و مقدار ریسک پذیری تون رو مشخص کنید .
با روند بازار نجنگید
در ایران با اندیکاتور ها کاری نداشته باشید سیستم رو بشناسید و اندیکاتور های اون رو تحلیل کنید . نیازی به داشتن تکنیکال هم نیست تاریخ 34 ساله ایران پر هست از اندیکار هایی که بارها و بارها تکرار شدن .
طمع نکنید
هیچ موقع منتظر کف قیمت و سقف قیمت برای ورود و خروج نشید
اگر نقدینگی دارید و در این بازار از هر قیمتی وارد میشید برای خودتون پله خرید تعیین نکنید برای مثال 100 میلیون دارید و میخوایید طی 5 مرحله خرید کنید چون احتمال ضرر شما از سودتون بیشتر هست (با مثال میگم دقیق طریقه ای خودم عمل میکنم رو). این بازار نقطه حتمی وررود و خروج نداره و رمزش طمع نکردن هست . برای مثال به شخصه در قیمت 3310 شروع کردم به خرید ولی فاکتور عدم جنگ در سوریه رو میدادم ولی خریدم پشیمون نیستم چرا ؟ چون بر طبق مدیریت سرمایه مبلغی رو که برای این کار اختصاص دادم فقط 1% رو خرید کردم . چرا ؟ فاکتور وجود روسیه و 5 بار وتو بر علیه قطعنامه هایی که میخواست بر علیه سوریه تصویب بشه . بعد از اینکه اوضاع آروم شد به قیمت 3280 رسید 2% مبلغ سرمایه خرید کردم . همون طور که دیدیم روسیه پیشنهاد آمریکا رو هوا قاپید و این قائله تا الان که ختم به خیر شده موقعی که به نرخ 3090 رسید 2.5% دیگه رو خرید کردم . دیگه نخریدم چون بمب باران سیاسی دولت آقای روحانی شروع شد . حواستون باشه ایشون به شدت فردی سیاست مدار هستن و دیگه خودتون پیر و استاد سیاست ایران رو میشناسید نیازی نیست نام ببرم :D . قضیه برکناری رئیس دانشگاه آزاد پیش اومد . **** صحبت از نرمش قهرمانانه کرد ! در این مرحله احتمال آزاد شدن زندانیان سیاسی رو میدادم که خوشبختانه این افراد هم آزاد شدن و به آغوش خانواده هاشون برگشتن و یه سوپرایز بسیار خوب برای مردم ایران بود . امروز در 2873 به مقدار 9.5% مبلغ کل سرمایه اصلی رو خرید کردم . چرا در آخرین بار 9.5% وارد کردم ؟ چون میانگین قیمت تموم شده دلار رو برای خودم کم کردم به این صورت . دقت کنید از هیچ الگوی منظمی پیروی نشده چون اساس این بازار بر بی نظمی هست و از بی نظمی به نظمی جامع میرسه . تا به اکنون فقط 15% سرمایه دگیر خرید شده هست ;) نه 100% این یعنی اینکه اولا هیجانی و از روی احساسات نباید در این بازار وارد شد و همچنین نباید برای خودتون سقف خواصی برای خرید و یا همچنین پله (تعداد دفعات خرید) معین بشه که صد البته قبلش باید سیستم حاکمه بر اقتصاد و سیاست این کشور و اندیکاتور های اون رو بشناسید . پست رو برای زدم و جواب شما رو دادم چون به شخصه راهی که مردم میرن و کارهایی که میکنن به هیچ عنوان برام مهم نیست و حتی حاضر نیستم که رفتاری که میکنن رو حتی ازش تقلید کنم . چون اگر همه اقتصاد رو میفهمیدن همه راک فلر بودن و هر موقع از روی احساسات و به خاطر اینکه همه کاری رو انجام میدادن خواستم با اونها همراه باشم ضرر کردم .

مختارید از این نوشته ها خواه پند بگیرید یا اینکه درباره اونها کمی تامل کنید یا با یک پست حاوی توهین و فحش جواب بدید . انتخاب به عهده خودتون هست . راهی که همه میرن و کارهایی که همه میکنن دلیل نمیشه درست باشه

و مهمترین فاکتور

این سیستم از من و شما بسیار زیرک تر هست و سیاست مدار ترین آدم هایی هستن که این کره خاکی به خودش دیده و همیشه از هرکجا احتمال چرخش این افراد وجود داره که میتونه تمام نقشه هاتون رو بهم بریزه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
همه چيز گرون تر نيست
موارد مصرفي رو حساب كنين همه چي ارزون تر هست الان
قيمتهاي تو نت رو نگاه نكنين از مسي كه اونجاست ٤تا قيمت بگيرين اقلام مصرفي از اينجا گرون تر هست
يعني خورد خوراك اينارو ميگم يا حتي رستوران

عمق فاجعه در درامد قشر تحصیل کرده در ایران و در مقایسه با آمریکا هست

اندیکاتور های اقتصاد و رابطه دستمزد و بزرگی شهر ها رو بدونید .

از لحاظ ریاضی با اعداد همه چیز قابل توصیف هست . مثال میزنم بدونید بعضی از این فرمول ها در کتاب های اقتصاد پیدا نمیشه و باید مقالات ISI رو بخونید که از مغز افراد نخبه میاد بیرون

به فرض روزانه 8 ساعت کار بدون اضافه کاری و حجم و فشار کاری مساوی :

برای مثال شخصی که در یک شهر با جمعیت 75000 نفر کار میکنه در آمریکا و مهندس باشه 5000$ درامد داره
همین مهندس اگر در یک شهر متوسط با جمعیت 500000 نفر کار کنه درآمدش معادل : 5750$ هست
اگر این مهندس در یک شهر بزرگ با جمعیت بالای 4000000 کار کنه درآمدش میشه : 6500$ هست
و اگر در یک ابر شهر جمعیت بالای 15000000 نفر کار کنه درآمدش معادل با : 7250$ هست .

هر چقدر شهرهای بزرگتر میشه درآمد هم بیشتر میشه فی الواقع فرومول 15% درامد اضافه در مقایشه شهرها هست یعنی هرچقدر شهرهای بزرگ تر میشه سطح رفاه و درآمد بالاتر میره . این میشه عمق فاجعه در ایران منظور ایشون رو بگیرید چی هست .

بالا