ftec
کاربر تازه وارد
کمی مشاوره بده ببینم من چه بخرم.
به نظر من فردا یا پس فردا بخر. دلار هم بخر
کمی مشاوره بده ببینم من چه بخرم.
اگه کسی قصد خرید داره بخره الان
چند تومن بالا پایین تفاوتی نداره.
(این از نظر اقتصادی)
ولی از نظر انسانی:
بزنید به کار به خدا کلی آه و نفرین مردم پشت این طور خرید و فروشاست
شما کار پیشنهاد بده. به اون هم میزنیم . آه و نفرین این مردم هم تاثیر برعکس داره.خوشحال میشم نفرینشون پشت سرم باشه
جارو بگیر دستت 5 صبح پاشو مثل مرد خیابونارو جارو بزن .
خودت مرد باش ناله و نفرین مال کلید اسراره .
دلال که کارش دلالی و سود بردنه . اگه به نال و نفرین مردم بود این همه ناله و نفرین به خیلی ها تا الان جواب داده بود.
اصلا آقا گیریم که تاثیر ناله و نفرین واقعی باشه. کی میخواد منو نفرین کنه ؟ اون راننده تاکسی که هر روز کرایه 900 رو از من هزار تومن میگیره یا بعدیش که کرایه 1250 رو 1300 میگیره ؟ اون مغازه داری که وقتی میبینه کار آدم گیر یک پیچه ، پیچ رو 500 تومن حساب میکنه ؟ اون کارمندی که برای کاری که وظیفشه رشوه میگیره ؟ یا اونی که دائم در حال نماز و نهاره یا رفته عتبات ، دو هفته میری پیداش نمیکنی ؟
طلا فروشا كه خيلي ... هستند هر جا ميريد هر چقدر هم كه طلا پايين اومده باشه قيمت اجرت رو افزايش دادن و جبران كردن يه جوري كاهش قيمت رو ...
بزاريد اقا بزاريد سر هم كلاه بزاريد بخوريد بچاپيد رشوه بگيريد دزدي بكنيد از هر طريقي كه شده به پوله برسيد بقيش مهم نيست در اخر هم برينيد و برينيد ...
قبل از اينكه به داد اقتصاد برسند اول به داد فرهنگي كه ميون مردم مثل ويروس شايع شده رو بگيرند كه دو روز ديگه دلار ١٠٠ تومن هم بشه هيچ فايده اي نداره ...
البته در کلیت با نوشته های شما هیچ مخالفتی ندارم
اما مساله اینجاست که شروع کننده این بازی مردم نبودن بلکه مردو در این بازی گیر کردن
پارسال یادتونه
یکی تو این مملکت خراب شده اومد به اون پیرزنی که پولش رو تو پس انداز نگه داشته بود تا امرار معاش کنه بگه آهای پیرزن فرا قراره پولت نصف بشه ها
شب خوابیدی صبح که بلند شدی تا شب نشده ارزش پولت نصف شد
این یعنی خیانت به مردم
به مال مردم
یادمه در جریان همین شوک ارزی یک خانم بیوه ای رو در بنگاه مسکن دیدم که خونه اش رو فروخته بود تا کوچکترشو بخره با بقیه امرار معاش کنه
با پولی که گرفته بود همون نصف خونه قبلیش نمیشد
اینا درد من و شماست
اونایی که رانت داشتن یک شبه به جیب زدن
من هم رفتم بیست سال درس خوندم یک شبه تمام داراییم باید نصف میشد
الان چرا میخرم چون دارن به مردم دروغ میگن
اگه راست میگن فرداش بیان تک نرخیش بکنن بشه مثلا 3000 تومن همه برن دنبال کارشون
خودشون نمیخان چون جیبشون از این راه پر میشه
همین ذهنیت هست که مملکت رو به قهقرا برده
الان نصف مردم میگن بقیه میخورن چرا من نخورم از بالا تا پایین ...
حتی خیلی ها دزدی هاشون و دولا پهنا حساب کردناشون رو با همین توجیه میکنن و میگن حقمونه!
اگه اصلاحی باشه هر کس باید از خود شروع کنه ... تا وقتی که ملت فکرشون و ذهنشون دلالی هست اوضاع همین هست !
نه دیگه ... من به کسی بدی نمیکنم .مال کسی رو نمیخورم. دزدی نمیکنم ، با کسی هم دولا پهنا حساب نمیکنم.... اما حاضر هم نیستم که پولم رو بخوابونم تو کاری که ضرر کنم بخاطر سود دیگران
اتفاقا اگر همه ذهنیت من رو داشته باشن مملکت درست میشه. در اقتصاد سالم ،منافع شخصی همیشه مقدم بر منافع ملیه. هرکی غیر از این بگه شعار میده. ایران به اقتصاد آزاد نیاز داره بر پایه منافع شخصی نه ایثارگری و مهرورزی
همین اقتصاد تک محوری و در انحصار چند سرمایه گذار بزرگ داخلی هست که همه چیز به نابودی کشیده شده مطمئنا وقتی اقتصاد ازاد و منافع شخصی میون بیاد سرمایه گذاری برای فروش و دارمد بیشتر هم از همه جا شروع میشه حتی سرمایه های خارج از کشور برای رونق صورت میگیره و باعث میشه هم نفع شخصی مد نظر باشه هم رقابت که متاسفانه سیاست اقتصادی کشور ما بخاطر اینکه میخوان تمام نفع ها و مدیریت و کنترل ها تحت نظر خودشون باشه و سودش هم به خودشون برگرده اجازه اقتصاد ازاد داده نخواهد شد.
اونم چه تحلیلگرهایی!!همه با تفکرات جهانی!
پست بالایی رو ببینی میگیری مطلب رو!!
ممنون از مدیران.
بنظرتون زیر 2900 میره امروز؟
نرخ اسکناس در صرافی جلالی
کليه قيمت ها به تومان مي باشد
ارز فروش خريد
دلار آمريکا 2915 2870
ممنون.جلالی نمیدونم از کی تا حالا شده صراف !!! این و برادرش اول از یه واحد توی پاسداران اونم بدون مجوز شروع کردن . البته کار توی ایران رو . توی ایران این فرد داخل صراف جماعت حساب نمیشه . که تا به امروز هم مجوز رسمی از بانک مرکزی ندارن
پی نوشت : اول که با یکی از بچه های پاساژ افشار که اتفاقا فرد شناخته شده ای بود کار میکرد بعد رفت سراغ یه فردی در پل حافظ به نام قاری - بعد رفت سراغ هادی ساعی در آخرین حرکت هم رفت سراغ یکی از هنر پیشه های خانم .
در کل ایشون صراف نیست . دلیل نمیشه کسی وب سایتی داشته باشه که با عنوان صرافی باشه و واقعا صراف باشه . رسول جلالی رو از جمع صراف های ایران بیرون بیارید .
نه دیگه ... من به کسی بدی نمیکنم .مال کسی رو نمیخورم. دزدی نمیکنم ، با کسی هم دولا پهنا حساب نمیکنم.... اما حاضر هم نیستم که پولم رو بخوابونم تو کاری که ضرر کنم بخاطر سود دیگران
اتفاقا اگر همه ذهنیت من رو داشته باشن مملکت درست میشه. در اقتصاد سالم ،منافع شخصی همیشه مقدم بر منافع ملیه. هرکی غیر از این بگه شعار میده. ایران به اقتصاد آزاد نیاز داره بر پایه منافع شخصی نه ایثارگری و مهرورزی
ممنون.
فکر کنم قیمت هاش هم همیشه بالاتر از بازار میزنه!درسته؟