طرف اومده لقب دکتر گذاشته اینجا واسه خودش واقعا فکر کرده خبریه!!!!!!
البته تقصیر همش واس اون نیست اینقدر اینجا دکتـــــــــــــــــــــــر بیا دکتــــــــــــــــــــــــــــر بیا میکنن ک طرفو توهم برداشته واقعا خودشم باور کرده موعود اخر الزمان ه!!!!!
نه داداش من تو تا حالا بارها و بارها غیب گویی اشتباه کردی همه هم دیدن
قبلا اومدی گفتی ک بازار ارز و باید قیدشو زد چون تو دست و بالت نداشتی حالا ک دوباره پولتو ریختی تو دلار بازم میای همچین زیر پوستی اینجا جو خرید میدی!!!
پست میزاره ک نفت و معادن ایران نبود پراید 80 تومن بود بعد میاد میگه تحریما ایران و از پا انداخته بالاخره نفت فروش میره و تاثیر داره یا نداره!!!
بعدشم خب اینا جزو داشته های ایران ه خب بیا صنایع و کشاورزیشم در نظر بگیر اون موقع اگر اینارو نداشت پراید 120 میلیون بود و تو کلی خوشحال!
میفرمیاند حضرت عجل ک نرخ ارز از تفاضل تورم دو تا کشور درمیاد!!
خب پس چرا نرخ تورم ژاپن ک منفی بود !!!! ارزش پولش این جوریه!
در مورد تولید ک گفتی تو تولید کننده ای؟!
ک اگر بودی این حرفو نمیزدی کارگر پاکستانی ک پارسال با 600 کار میکرد الان با 900 وای نمیسه افغانیا همه دارن میرن مواد اولیه سر ب فلک کشید و کلی کارخونه تعطیل شدن
برادر من اسمون و ریسمون میبافی واسه سیگار!!!!! (این قسمت رو رجوع کنید ب اخراجیهای 2)
خودت مرد باش و این کارارو بزار کنار یا برو ی گوشه ای ب کارت مشغول باش و این جماعت رو سر کار نزار
دوست عزیز دگ هم قول داده ک دلار زیر 3000 تومن فلان میکنه امروز گزارشات کذبش از قیمت دلار تو این صفحه موج میزنه!
اقا دیروز دلار 2900 بود قیمت صرافیا امروز شده 2910!
بابا حق بدید ب بازاریا طرف 1000 تا دستش ه دار ه یقه جر میده اونا هم همه زورشونو میزنن برای نگه داشتن این قیمتها!
فرقی باید بین تحصیل کرده اقتصاد و تحصیل نکرده اون باشه . که خوب عیان شد .
جو نمیدم به بنده هیچ ربطی نداره که کی چی کار میکنه و کی میخره و کی میفروشه . بارهای این نکته رو برای افرادی مثل جناب عالی که عقلشون به چشمشون هست گفتم و هی دارم میگم ! سنتون پایین هست تقصیر ندارید .
شما هنوز رابطه تورم منفی ژاپن با ارزش پولیش رو نمیدونید و همچنین نمی دونید که این تورم منفی بخش املاک چقدر در فشار قرار داده و .......... دارید اظهار نظر میکنید . حتی نمی دونید که ژاپن تنها کشوری بود که بزرگترین آسیب رو در جنگ جهانی دوم دید و عملا اقتصاد نابود شده ای داشت ولی به سرنوشت آلمان و اسکناس های 1 میلیارد مارکی دچار نشد اونم فقط به خاطر پشتکار مردمش بود . اگر شخصی برای مثال در ژاپن 10 ساعت قرار باشه که کار کنه راندمان 95% داره ولی راندمان کار در ایران کمتر از 5% هست . مردم ژاپن و واحد پول ملی اون رو با هیچ کجای دنیا حساب نکن . یه سونامی اومد و نیروگاه اتمی دچار مشکل شد هیچ مغازه ای غارت نشد به هیچ خودپرداز دیگه چه به برسه به بانک دستبرد زده نشده بود . خدا نکنه زلزله فقط توی تهران بیاد . خدا شاهده اون روز مردم همدیگر رو تیکه پاره میکنن .
هنوز رابطه تولید کننده با نرخ ارز ارزان که باعث نابودی تولید میشه رو نمیدونید
از 2 هزار سال پیش روی سیگار - مشروبات الکلی و ورق بازی (هر چیزی که تمامی اقشار مایل به مصرف کردن باشن بدون توجه به شکاف طبقه اجتماعی) مالیات میبستن مالیات اینها به مراتب بیشتر ارزاق بود . هنوز این رو نمیدونید که نرخ تورم واقعی روی این اقلام به شدت خودشون رو نشون میده بعد ربطش میدید به فیلم مفتضحانه اخراجیها دلیل عدم آگاهی شما هست
در ضمن بنده داشتم و شغلم رابطه مستقیم با ارز داره (صراف هستم) بازده مطلوبی نداشت از این بازار شیفت کردم به املاک و هنوز هم در املاک هستم . فرصتی پیش اومده دارم استفاده میکنم . پرابلم ؟
در مورد صنایع . رک راست ایران صنایع نداره . برای مثال تشریف ببر سایت گمرک رو بخون برای مثال ما ذوب آهن و فولاد سازی داریم ولی حجم عمده ای از صادرات غیر نفتی ایران سنگ آهن هست . یعنی خام فروشی . یعنی حراج ثروت ملی . همین سنگ آهن تبدیل به فولاد بشه ارزش اون چندین برابر میشه . نفت خام رو صادر میکنیم یعنی پتروشیمی رسما تعطیل . کشوری دارای صنعت هست که مثل سوئیس جزء بزرگترین تولید کننده های فولاد در اروپا باشه ولی خودش معدن سنگ آهن نداشته باشه در مقایسه با ایران (از لحاظ مقادیر کانی میگم)
در مورد خودرو یا بهتر بگیم تابوت های سیار که گران ترین و بی کیفیت ترین کالا دنیا خودروی ایرانی هست . اگر به اون قیمت بود ایران بدتر از زیمباوه بود و امثال شما وقت پست زدن در این فروم و نداشتن چون تورم به ثانیه تاثیر گذار بود
از پستهای من خوشتون نمیاد میخوایید فحش یا ناسزا بدید خوب نیست به این شکل پست بزنید و چیزایی که آنی به فکرتون میرسه رو مکتوب کنید . احترام خودتون میاد پایین و کمال بی اطلاعی جناب عالی رو از وضع و تحلیل اقتصادی میده