• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
منظور من شخص شما نبود کلی عرض کردم.

اقتصاد سالم خیلی تعریف ساده ای داره
اقتصاد سالم اقتصادی هست که از بیزنس درآمد حاصل بشه نه از پول درآمد کسب کرد (حتی اگه از پول هم در آمد حاصل میشه اون درآمد حاصل از یک فعالیت اقتصادی سازنده باشه) . این خودش باعث رونق اقتصادی کارآفرینی و .. میشه که امیدوارم به اون دوران برسیم ... اگر این اتفاقات بیوفت, بقیه موارد هم درست میشه.

من مخالف این نظریه شما هستم. کار -بیزینس- با سرمایه گذاری دو مقوله جداست.در سرمایه گذاری فقط پوله که کسب درآمد میکنه .در بهترین اقتصادهای دنیا هم سرمایه گذاری به شکل سفته بازی و بورس بازی وجود داره و هیچ اشکالی هم نداره... مشکل ایران سود اینجور کارها نیست. مشکل ریسک بالای کارهای دیگره. هرکی تجربه داشته باشه میدونه که راه اندازی یک کار جدید در ایران چه ریسک بالا و مشقاتی داره. نمیشه کسی را که از نظر مالی تامینه و نیازی نداره خودشو به آب و آتیش بزنه، مجبور کرد که این ریسک رو متحمل بشه
بازار ارز میگن ریسک داره! اما ریسکش در مقابل ریسک کار تولیدی صفره

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
طرف اومده لقب دکتر گذاشته اینجا واسه خودش واقعا فکر کرده خبریه!!!!!!

البته تقصیر همش واس اون نیست اینقدر اینجا دکتـــــــــــــــــــــــر بیا دکتــــــــــــــــــــــــــــر بیا میکنن ک طرفو توهم برداشته واقعا خودشم باور کرده موعود اخر الزمان ه!!!!!

نه داداش من تو تا حالا بارها و بارها غیب گویی اشتباه کردی همه هم دیدن

قبلا اومدی گفتی ک بازار ارز و باید قیدشو زد چون تو دست و بالت نداشتی حالا ک دوباره پولتو ریختی تو دلار بازم میای همچین زیر پوستی اینجا جو خرید میدی!!!

پست میزاره ک نفت و معادن ایران نبود پراید 80 تومن بود بعد میاد میگه تحریما ایران و از پا انداخته بالاخره نفت فروش میره و تاثیر داره یا نداره!!!

بعدشم خب اینا جزو داشته های ایران ه خب بیا صنایع و کشاورزیشم در نظر بگیر اون موقع اگر اینارو نداشت پراید 120 میلیون بود و تو کلی خوشحال!

میفرمیاند حضرت عجل ک نرخ ارز از تفاضل تورم دو تا کشور درمیاد!!

خب پس چرا نرخ تورم ژاپن ک منفی بود !!!! ارزش پولش این جوریه!

در مورد تولید ک گفتی تو تولید کننده ای؟!

ک اگر بودی این حرفو نمیزدی کارگر پاکستانی ک پارسال با 600 کار میکرد الان با 900 وای نمیسه افغانیا همه دارن میرن مواد اولیه سر ب فلک کشید و کلی کارخونه تعطیل شدن

برادر من اسمون و ریسمون میبافی واسه سیگار!!!!! (این قسمت رو رجوع کنید ب اخراجیهای 2)

خودت مرد باش و این کارارو بزار کنار یا برو ی گوشه ای ب کارت مشغول باش و این جماعت رو سر کار نزار

دوست عزیز دگ هم قول داده ک دلار زیر 3000 تومن فلان میکنه امروز گزارشات کذبش از قیمت دلار تو این صفحه موج میزنه!

اقا دیروز دلار 2900 بود قیمت صرافیا امروز شده 2910!

بابا حق بدید ب بازاریا طرف 1000 تا دستش ه دار ه یقه جر میده اونا هم همه زورشونو میزنن برای نگه داشتن این قیمتها!

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
این افت و خیر بر اثر بمب باران سیاسی هست که پرزیدنت محترم راه انداختن و این مورد در 8 سال گذشته واقعا بی نظیر بوده و قابل تفکر و احترام هم هست . فقط میشه به عنوان فرصت قلمداد کرد .

اقتصاد علت و معلول هست و فاند و تاثیر میخواد . پست دیشب من رو هم بخونید . ارز ارزان در این مملکت توجیه اقتصادی ندارد چون باعث شدن باز شدن گیت واردات میشه .

گیت واردات را هم می بندن .قحطی و گرونی با هم میاد .مثل 68 تا 76:rolleyes:

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
این افت و خیر بر اثر بمب باران سیاسی هست که پرزیدنت محترم راه انداختن و این مورد در 8 سال گذشته واقعا بی نظیر بوده و قابل تفکر و احترام هم هست . فقط میشه به عنوان فرصت قلمداد کرد .

اقتصاد علت و معلول هست و فاند و تاثیر میخواد . پست دیشب من رو هم بخونید . ارز ارزان در این مملکت توجیه اقتصادی ندارد چون باعث شدن باز شدن گیت واردات میشه .

دکتر جان مشکل اینه که خیلی از قدرتمندان این کشور اصلا کارخونه و ... ندارند که کارشون بخوابه و کارشون فقط واردات هست از موز و کاغذ و آهن بگیر تا خودرو و شکر و برنج و باقی چیز ها

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

البته تقصیر همش واس اون نیست اینقدر اینجا دکتـــــــــــــــــــــــر بیا دکتــــــــــــــــــــــــــــر بیا میکنن ک طرفو توهم برداشته واقعا خودشم باور کرده موعود اخر الزمان ه!!!!!

قبلا اومدی گفتی ک بازار ارز و باید قیدشو زد چون تو دست و بالت نداشتی حالا ک دوباره پولتو ریختی تو دلار بازم میای همچین زیر پوستی اینجا جو خرید میدی!!!

پست میزاره ک نفت و معادن ایران نبود پراید 80 تومن بود بعد میاد میگه تحریما ایران و از پا انداخته بالاخره نفت فروش میره و تاثیر داره یا نداره!!!

بعدشم خب اینا جزو داشته های ایران ه خب بیا صنایع و کشاورزیشم در نظر بگیر اون موقع اگر اینارو نداشت پراید 120 میلیون بود و تو کلی خوشحال!

ک اگر بودی این حرفو نمیزدی کارگر پاکستانی ک پارسال با 600 کار میکرد الان با 900 وای نمیسه افغانیا همه دارن میرن مواد اولیه سر ب فلک کشید و کلی کارخونه تعطیل شدن

برادر من اسمون و ریسمون میبافی واسه سیگار!!!!! (این قسمت رو رجوع کنید ب اخراجیهای 2)

خودت مرد باش و این کارارو بزار کنار یا برو ی گوشه ای ب کارت مشغول باش و این جماعت رو سر کار نزار

دوست عزیز دگ هم قول داده ک دلار زیر 3000 تومن فلان میکنه امروز گزارشات کذبش از قیمت دلار تو این صفحه موج میزنه!

بابا حق بدید ب بازاریا طرف 1000 تا دستش ه دار ه یقه جر میده اونا هم همه زورشونو میزنن برای نگه داشتن این قیمتها!
دوست عزیز احترام رو نگه دار
دکتر حتی اگر چیزی که ما میگیم نباشه قطعا و یقینا از 98 درصد بچه های اینجا بیشتر در زمینه اقتصاد و بازار میفهمه و که قطعا من و تمام کسانی که تو این چند روز پست زدن جزو 98 درصد میشیم
یه سری افراد هم که جون یه سری دهاتی ها براشون مهم نیست و اینطوری حرف میزنن به نظرم بویی از انسانیت و شرف نبردن
شما هم تحلیلتو بزار
اینجا کف بازار سبزه میدون نیست که با تحلیلا این ور و اون ور بشه بازار.

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
همین کاربر بالایی(2-3 تا پست بالاتر) اگه خاطرش باشه گفت من دلار 5000 تومنی رو میبینم!!!باز اگه یادش باشه من بهش گفتم حرفت منو یاد اح..نژ..د میندازه گفت خوبه چه شباهتی :دی

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

فرقی باید بین تحصیل کرده اقتصاد و تحصیل نکرده اون باشه . که خوب عیان شد .

جو نمیدم به بنده هیچ ربطی نداره که کی چی کار میکنه و کی میخره و کی میفروشه . بارهای این نکته رو برای افرادی مثل جناب عالی که عقلشون به چشمشون هست گفتم و هی دارم میگم ! سنتون پایین هست تقصیر ندارید .

شما هنوز رابطه تورم منفی ژاپن با ارزش پولیش رو نمیدونید و همچنین نمی دونید که این تورم منفی بخش املاک چقدر در فشار قرار داده و .......... دارید اظهار نظر میکنید . حتی نمی دونید که ژاپن تنها کشوری بود که بزرگترین آسیب رو در جنگ جهانی دوم دید و عملا اقتصاد نابود شده ای داشت ولی به سرنوشت آلمان و اسکناس های 1 میلیارد مارکی دچار نشد اونم فقط به خاطر پشتکار مردمش بود . اگر شخصی برای مثال در ژاپن 10 ساعت قرار باشه که کار کنه راندمان 95% داره ولی راندمان کار در ایران کمتر از 5% هست . مردم ژاپن و واحد پول ملی اون رو با هیچ کجای دنیا حساب نکن . یه سونامی اومد و نیروگاه اتمی دچار مشکل شد هیچ مغازه ای غارت نشد به هیچ خودپرداز دیگه چه به برسه به بانک دستبرد زده نشده بود . خدا نکنه زلزله فقط توی تهران بیاد . خدا شاهده اون روز مردم همدیگر رو تیکه پاره میکنن .

هنوز رابطه تولید کننده با نرخ ارز ارزان که باعث نابودی تولید میشه رو نمیدونید

از 2 هزار سال پیش روی سیگار - مشروبات الکلی و ورق بازی (هر چیزی که تمامی اقشار مایل به مصرف کردن باشن بدون توجه به شکاف طبقه اجتماعی) مالیات میبستن مالیات اینها به مراتب بیشتر ارزاق بود . هنوز این رو نمیدونید که نرخ تورم واقعی روی این اقلام به شدت خودشون رو نشون میده بعد ربطش میدید به فیلم مفتضحانه اخراجیها دلیل عدم آگاهی شما هست

در ضمن بنده داشتم و شغلم رابطه مستقیم با ارز داره (صراف هستم) بازده مطلوبی نداشت از این بازار شیفت کردم به املاک و هنوز هم در املاک هستم . فرصتی پیش اومده دارم استفاده میکنم . پرابلم ؟

در مورد صنایع . رک راست ایران صنایع نداره . برای مثال تشریف ببر سایت گمرک رو بخون برای مثال ما ذوب آهن و فولاد سازی داریم ولی حجم عمده ای از صادرات غیر نفتی ایران سنگ آهن هست . یعنی خام فروشی . یعنی حراج ثروت ملی . همین سنگ آهن تبدیل به فولاد بشه ارزش اون چندین برابر میشه . نفت خام رو صادر میکنیم یعنی پتروشیمی رسما تعطیل . کشوری دارای صنعت هست که مثل سوئیس جزء بزرگترین تولید کننده های فولاد در اروپا باشه ولی خودش معدن سنگ آهن نداشته باشه در مقایسه با ایران (از لحاظ مقادیر کانی میگم)

در مورد خودرو یا بهتر بگیم تابوت های سیار که گران ترین و بی کیفیت ترین کالا دنیا خودروی ایرانی هست . اگر به اون قیمت بود ایران بدتر از زیمباوه بود و امثال شما وقت پست زدن در این فروم و نداشتن چون تورم به ثانیه تاثیر گذار بود

از پستهای من خوشتون نمیاد میخوایید فحش یا ناسزا بدید خوب نیست به این شکل پست بزنید و چیزایی که آنی به فکرتون میرسه رو مکتوب کنید . احترام خودتون میاد پایین و کمال بی اطلاعی جناب عالی رو از وضع و تحلیل اقتصادی میده

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
یه سری افراد هم که جون یه سری دهاتی ها براشون مهم نیست و اینطوری حرف میزنن به نظرم بویی از انسانیت و شرف نبردن
شما هم تحلیلتو بزار
اینجا کف بازار سبزه میدون نیست که با تحلیلا این ور و اون ور بشه بازار.

انسانیت و شرفم از تو و امثال تو خیلی بیشتره. اگر انقدر خنگی که جمله شوخی رو با 3 تا اسمایلی خنده اینور و اونورش نمیتونی تشخیص بدی ، برو به مراکز ویژه کودکان استثنایی کمکت میکنن

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
فرقی باید بین تحصیل کرده اقتصاد و تحصیل نکرده اون باشه . که خوب عیان شد .

جو نمیدم به بنده هیچ ربطی نداره که کی چی کار میکنه و کی میخره و کی میفروشه . بارهای این نکته رو برای افرادی مثل جناب عالی که عقلشون به چشمشون هست گفتم و هی دارم میگم ! سنتون پایین هست تقصیر ندارید .

شما هنوز رابطه تورم منفی ژاپن با ارزش پولیش رو نمیدونید و همچنین نمی دونید که این تورم منفی بخش املاک چقدر در فشار قرار داده و .......... دارید اظهار نظر میکنید . حتی نمی دونید که ژاپن تنها کشوری بود که بزرگترین آسیب رو در جنگ جهانی دوم دید و عملا اقتصاد نابود شده ای داشت ولی به سرنوشت آلمان و اسکناس های 1 میلیارد مارکی دچار نشد اونم فقط به خاطر پشتکار مردمش بود . اگر شخصی برای مثال در ژاپن 10 ساعت قرار باشه که کار کنه راندمان 95% داره ولی راندمان کار در ایران کمتر از 5% هست . مردم ژاپن و واحد پول ملی اون رو با هیچ کجای دنیا حساب نکن . یه سونامی اومد و نیروگاه اتمی دچار مشکل شد هیچ مغازه ای غارت نشد به هیچ خودپرداز دیگه چه به برسه به بانک دستبرد زده نشده بود . خدا نکنه زلزله فقط توی تهران بیاد . خدا شاهده اون روز مردم همدیگر رو تیکه پاره میکنن .

هنوز رابطه تولید کننده با نرخ ارز ارزان که باعث نابودی تولید میشه رو نمیدونید

از 2 هزار سال پیش روی سیگار - مشروبات الکلی و ورق بازی (هر چیزی که تمامی اقشار مایل به مصرف کردن باشن بدون توجه به شکاف طبقه اجتماعی) مالیات میبستن مالیات اینها به مراتب بیشتر ارزاق بود . هنوز این رو نمیدونید که نرخ تورم واقعی روی این اقلام به شدت خودشون رو نشون میده بعد ربطش میدید به فیلم مفتضحانه اخراجیها دلیل عدم آگاهی شما هست

در ضمن بنده داشتم و شغلم رابطه مستقیم با ارز داره (صراف هستم) بازده مطلوبی نداشت از این بازار شیفت کردم به املاک و هنوز هم در املاک هستم . فرصتی پیش اومده دارم استفاده میکنم . پرابلم ؟

در مورد صنایع . رک راست ایران صنایع نداره . برای مثال تشریف ببر سایت گمرک رو بخون برای مثال ما ذوب آهن و فولاد سازی داریم ولی حجم عمده ای از صادرات غیر نفتی ایران سنگ آهن هست . یعنی خام فروشی . یعنی حراج ثروت ملی . همین سنگ آهن تبدیل به فولاد بشه ارزش اون چندین برابر میشه . نفت خام رو صادر میکنیم یعنی پتروشیمی رسما تعطیل . کشوری دارای صنعت هست که مثل سوئیس جزء بزرگترین تولید کننده های فولاد در اروپا باشه ولی خودش معدن سنگ آهن نداشته باشه در مقایسه با ایران (از لحاظ مقادیر کانی میگم)

در مورد خودرو یا بهتر بگیم تابوت های سیار که گران ترین و بی کیفیت ترین کالا دنیا خودروی ایرانی هست . اگر به اون قیمت بود ایران بدتر از زیمباوه بود و امثال شما وقت پست زدن در این فروم و نداشتن چون تورم به ثانیه تاثیر گذار بود

از پستهای من خوشتون نمیاد میخوایید فحش یا ناسزا بدید خوب نیست به این شکل پست بزنید و چیزایی که آنی به فکرتون میرسه رو مکتوب کنید . احترام خودتون میاد پایین و کمال بی اطلاعی جناب عالی رو از وضع و تحلیل اقتصادی میده

دکتر خواهشا از پست های انتقادی این شکلی بگذرید
نمی دونید چه ... که هر وقت دکتر میاد پست میده یه سری حتما باید به فحش بکشنش تا بنده خدا دیگه نیاد و فقط نظاره گر این تاپیک باشه !

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
ای بابا ! بیخیال دوستان ! هرجا میری دارن به هم میپرن !

بسه دیگه ! اینجا کسی تجربه ای چیزی داره بگه در غیر این صورت ، ارزش نداره وقت بزارید و بیاید همدیگرو ناراحت کنید . به خدا ارزش نداره ....

راستی دوستانی که صبح جوو میدادن برید بخرید کجان ؟!!! چی شد ؟ بالا نرفت ! :D

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
همین کاربر بالایی(2-3 تا پست بالاتر) اگه خاطرش باشه گفت من دلار 5000 تومنی رو میبینم!!!باز اگه یادش باشه من بهش گفتم حرفت منو یاد اح..نژ..د میندازه گفت خوبه چه شباهتی :دی

خدا رو شکر که دلار الان 7 تومن شده شما ذوق کردی. من از دعوا کردن با آدمهای تکراری خوشم نمیاد:D
موضوع اصلی پول تو جیب منه که به تناوب زیاد بشه. تحلیل و درست در آمدن حرف و دعا و نفرین و تاپیک و غیره ارزونی شما

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
گیت واردات را هم می بندن .قحطی و گرونی با هم میاد .مثل 68 تا 76:rolleyes:

قحطی نمیاد گرانی و تورم در ایران بوده و فاکتور جدیدی نیست از روزی که هویدا در ایران اعدام شد و 12 سال تثبیت نرخ ها که ایشون در ایران انجام داده بود و این کار بسیار خوار و خفیف شمرده شد دیگه ایران روی ثبات رو ندید . از لحاظ اقتصادی ثابت بودن نرخ ها درست نیست حتی دلار خودش سالیانه 2% تورم رو تجربه میکنه و امری طبیعی هست چون اگر تورم کنترل شده ای وجود نداشته باشه بسیاری از تولید کننده ها انگیزشون رو از دست میدن عرض کردم کنترل شده نه مثل ماله ایران که ............ کالای لوکس رو اجازه واردات نمیدن که خوب هست . اگر به این چنین باشد باید دست چنین سیاست مداری رو بوسید . فرق ما مردم ایران با جاهای دیگه این هست که وقتی مثلا میگن روغن قرار هست گرون بشه همین مردم میان و تمامی طبقات سوپر مارکت ها و بقالی ها رو جارو میکنن . از همین تاریخ برگردید دقیقا به 2 سال پیش که کاربرانی بودند که میگفتن قحطی میاد و کنسرو بخرید و برنج و............ بزارید در خانه هاتون . ولی هیچ کدوم از اون اتفاقات رخ نداد .

جریان سیاسی فعلی زمین تا آسمون با حاکمه 8 سال پیش فرق داره . حتی حرف هایی که در خطاب با خبر گذاری ها زده میشه دونه به دونه سنجیده و برنامه ریزی شده هست . طوری هست که بازار نمی تونه واکنش نشون بده

دفعه 1000 و یکم سیستم حاکمه اقتصادی و سیاسی رو بشناسید .

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
دکتر خواهشا از پست های انتقادی این شکلی بگذرید
نمی دونید چه ... که هر وقت دکتر میاد پست میده یه سری حتما باید به فحش بکشنش تا بنده خدا دیگه نیاد و فقط نظاره گر این تاپیک باشه !

یه دونه قربون دکتر برم الهی هم ته پستت میزدی تاثیرش بیشتر بود:D

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
قحطی نمیاد گرانی و تورم در ایران بوده و فاکتور جدیدی نیست از روزی که هویدا در ایران اعدام شد و 12 سال تثبیت نرخ ها که ایشون در ایران انجام داده بود و این کار بسیار خوار و خفیف شمرده شد دیگه ایران روی ثبات رو ندید . از لحاظ اقتصادی ثابت بودن نرخ ها درست نیست حتی دلار خودش سالیانه 2% تورم رو تجربه میکنه و امری طبیعی هست چون اگر تورم کنترل شده ای وجود نداشته باشه بسیاری از تولید کننده ها انگیزشون رو از دست میدن عرض کردم کنترل شده نه مثل ماله ایران که ............ کالای لوکس رو اجازه واردات نمیدن که خوب هست . اگر به این چنین باشد باید دست چنین سیاست مداری رو بوسید . فرق ما مردم ایران با جاهای دیگه این هست که وقتی مثلا میگن روغن قرار هست گرون بشه همین مردم میان و تمامی طبقات سوپر مارکت ها و بقالی ها رو جارو میکنن . از همین تاریخ برگردید دقیقا به 2 سال پیش که کاربرانی بودند که میگفتن قحطی میاد و کنسرو بخرید و برنج و............ بزارید در خانه هاتون . ولی هیچ کدوم از اون اتفاقات رخ نداد .

جریان سیاسی فعلی زمین تا آسمون با حاکمه 8 سال پیش فرق داره . حتی حرف هایی که در خطاب با خبر گذاری ها زده میشه دونه به دونه سنجیده و برنامه ریزی شده هست . طوری هست که بازار نمی تونه واکنش نشون بده

دفعه 1000 و یکم سیستم حاکمه اقتصادی و سیاسی رو بشناسید .

والا به نظر من سیستم همون سیستم 68 تا 76 ئه ، فقط یک رنگ مرغوب و یک پولیش خوب روش زدن که ظاهرش خوشگل بشه. از فروردین 93 عیار این سیستم مشخص میشه

در مورد واردات هم شما لیست کالاهای الویت 10 رو دیدید حتما . اینها به نظر خود شما لوکسه ؟ بعدش اینها که آخرش به هر حال وارد کشور میشه فقط قیمتش بالاتر میره بخاطر ممنوعیت. همین قیمت بالا به بقیه اقلام هم تسری پیدا میکنه. وقتی کاکائو کیلویی 50 تومن بشه فرضا ، چای هم کیلویی 20 تومن میشه اتوماتیک وار

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
ما هرچی میگیم از سر بی اطلاعی ه حرفای شما تماما جنبه علمی داره!!!!!

اون پست در کمال ادب نوشته شده و خوب البته برای شما ک همش اینجا فدایی دارید و قربون صدقتون میرن ی پست انتقادی خیلی سنگینه!

در مورد ارتباط تورم و ارزش پول ایا این رابطه در مورد کشورهایی مثل عراق و افغانستان و پاکستان هم صادق ه

ایا در مورد کویت هم کاربرد داره!!!!!!!

نه عزیز من شاید شما بلد باشی با کلمات خوب بازی کنی چون ب قول خودتون اول صراف بودین و الانم املاکی کلا تو کار دلالی ک الان با کلاسش شده واسطه گری

خوب البته خیلی جالبه ک شما با مدرک دکترا همیشه توی همچین کارایی بودین!!!!

همون جور ک گفتم خیلی خوب با کلمات بازی میکنین صحبت صنایع ک میشه افکار رو میبرید سمت خودروسازی ک همه ازش مینالن صنعتی ک تماما دولتی ه خوب معلومه ی همچین عاقبتی داره

ولی چرا از صنایع پلاستیک نگفتین! چرا از کارخونه های صنایع غذایی نگفتین! چرا از صنایع تولید مواد بهداشتی نگفتین ک نمونه های بسیاری دارن ک صادر کننده هستن

خب مساله اینجاست ک شما هیچ موقع تولید کننده نبودید ک متوجه قضیه باشید با ارز بالا دستمزدها بالا میره ماشین الات و مواد اولیه همه میرن ب سمتی ک تولیدکنند ه توان تولید نداره

همین الان چین ارزشو چرا پایین نگه میداره!!!!!! یعنی اندازه شما بلت نیستن!!!!

الان ک ارز رفت بالا تولیدات شکوفا شد یا بدتر زمین خوردن واردات لپ تاپ و موبایل و ماشین الات متوقف شد ؟! جوابش ی نه ه ب چ بزرگی!

دقیقا برتری شما در فن بیانی ک دارین وگرنه اطلاعاتتون در همون حدی ه ک بزکش کنید تحویل بقیه بدین!

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
عمق فاجعه در درامد قشر تحصیل کرده در ایران و در مقایسه با آمریکا هست

اندیکاتور های اقتصاد و رابطه دستمزد و بزرگی شهر ها رو بدونید .

از لحاظ ریاضی با اعداد همه چیز قابل توصیف هست . مثال میزنم بدونید بعضی از این فرمول ها در کتاب های اقتصاد پیدا نمیشه و باید مقالات ISI رو بخونید که از مغز افراد نخبه میاد بیرون

به فرض روزانه 8 ساعت کار بدون اضافه کاری و حجم و فشار کاری مساوی :

برای مثال شخصی که در یک شهر با جمعیت 75000 نفر کار میکنه در آمریکا و مهندس باشه 5000$ درامد داره
همین مهندس اگر در یک شهر متوسط با جمعیت 500000 نفر کار کنه درآمدش معادل : 5750$ هست
اگر این مهندس در یک شهر بزرگ با جمعیت بالای 4000000 کار کنه درآمدش میشه : 6500$ هست
و اگر در یک ابر شهر جمعیت بالای 15000000 نفر کار کنه درآمدش معادل با : 7250$ هست .

هر چقدر شهرهای بزرگتر میشه درآمد هم بیشتر میشه فی الواقع فرومول 15% درامد اضافه در مقایشه شهرها هست یعنی هرچقدر شهرهای بزرگ تر میشه سطح رفاه و درآمد بالاتر میره . این میشه عمق فاجعه در ایران منظور ایشون رو بگیرید چی هست .

دكتر جان منم نميگم مثلا مسي كه اونجا كار ميكنه با كسي كه اينجا كار ميكنه برابر ميگيره فقط منظورم اين بود هي نگن اونر شير ارزون اينور گرون البته به نشبت به حقوق طرف بگيرين ١٠٠٪ ارزون تر هست اما به نسبت دلاري اشتباه است
البته اين مقدار ديتمزدهاي شما هم يه مقدار زيادي هست!
يه مهندس هيچ موقع انقدر نميگيره مثلا شما يه نگاه به حقوق شاليانه مديران ارشد شركت اپل بندازين ديگه از اونا كله گنده تر؟!
مثلا ١٨٠ هزار تا ميگرفت در سال اونوقت شما توقع داري يه مهندس ساده ٧٥٠٠ تا بگيره؟!

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
دكتر جان منم نميگم مثلا مسي كه اونجا كار ميكنه با كسي كه اينجا كار ميكنه برابر ميگيره فقط منظورم اين بود هي نگن اونر شير ارزون اينور گرون البته به نشبت به حقوق طرف بگيرين ١٠٠٪ ارزون تر هست اما به نسبت دلاري اشتباه است
البته اين مقدار ديتمزدهاي شما هم يه مقدار زيادي هست!
يه مهندس هيچ موقع انقدر نميگيره مثلا شما يه نگاه به حقوق شاليانه مديران ارشد شركت اپل بندازين ديگه از اونا كله گنده تر؟!
مثلا ١٨٠ هزار تا ميگرفت در سال اونوقت شما توقع داري يه مهندس ساده ٧٥٠٠ تا بگيره؟!

امریکا رو چون دقیقا نمیدونم ، نمیتونم اظهار نظر کنم. اما اسپانیا که کشور صنعتی پیشرفته هم نیست ، اوضاع اقتصادیش هم خرابه ، الان در اوج بدبختیش هم هست ... قیمتها دقیقا با ایران برابره . بعضی چیزها ارزونتره بعضی گرونتر. اما کلی در نظر بگیری برابره. درآمد ها هم حداقل 6 برابر ایرانه. اگر یورو به 1200 تومن سال 88 برگرده ، همه چی تو ایران گرونتر از اکثر کشورهای اروپایی میشه

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
امریکا رو چون دقیقا نمیدونم ، نمیتونم اظهار نظر کنم. اما اسپانیا که کشور صنعتی پیشرفته هم نیست ، اوضاع اقتصادیش هم خرابه ، الان در اوج بدبختیش هم هست ... قیمتها دقیقا با ایران برابره . بعضی چیزها ارزونتره بعضی گرونتر. اما کلی در نظر بگیری برابره. درآمد ها هم حداقل 6 برابر ایرانه. اگر یورو به 1200 تومن سال 88 برگرده ، همه چی تو ایران گرونتر از اکثر کشورهای اروپایی میشه

خوب منم ميگم كه با اينكه به قول خودت ٦ برابر ايران هست تازه با ايران برابر هست يعني ايران ارزونه يا ارزون نگه داشتن!
من يه شال مالزي بودم ارزش پولي اونجا هيلي خوب شده تازگي رشد خوبي داره
اما اجناس مصرفي از ايران گرون تر بود!
حتي چون اونجا ايرانس زياد بود سوپر مارمتي ايراني هم زياده قيمت جنساي ايرانيس ٣ برابر قيمتش تو ايران بود!
چون اگه نبود مالايي ها هم ميرفتن اونارو ميخريدن!
مثلا سال ٩٠ با رينگت ٤٠٠ تومن كه الان نزديك ١٠٠٠ تومن هست يه مك دونالد ميخوري ميشد ١٢ رينگت يه هنبرگر فسقلي با نوشابه! كه سيرتم نميكنه:دي اما ايران همون موقع تهش ميتونستي يه چيزي بخوري كه سير شي
يا يه آب معدني ميشد ٢ رينگت ميشد ٨٠٠ تومن اونموقع ايران ٣٠٠ تومن بود
واسه همين به نظر من ارزش پولي ما الان انقدر داغون نبايد باشه به نشبت كشورهاي همشايه
يكي از دوتات بساز بفروش هست ميگفت راسه افغانيا ديگه صرف نميكنه مار كردن تو ايران تبديل ميكنن خيلي كمتر از قبل ميشه!
يعني به نسبت افغانستان ما خيلس ارزش پولمون كمتر شده مه اونا هيچي هم ندارن

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
خدا رو شکر که دلار الان 7 تومن شده شما ذوق کردی. من از دعوا کردن با آدمهای تکراری خوشم نمیاد:D
موضوع اصلی پول تو جیب منه که به تناوب زیاد بشه. تحلیل و درست در آمدن حرف و دعا و نفرین و تاپیک و غیره ارزونی شما
من هیچ وقت تخم مرغ هامو توی یه سبد نمیذارم
از بالا و پایین شدن دلار و سکه ذوق نمیکنم(حاشیه سود و زیانم کاملا مشخه)
برای من پول توی جیبم هست که زیاد بشه و میشه
فقط جالبه برام افرادی مثل شما میان تحلیل میکنن و یه عده هم گوش میدن :)

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
خوب منم ميگم كه با اينكه به قول خودت ٦ برابر ايران هست تازه با ايران برابر هست يعني ايران ارزونه يا ارزون نگه داشتن!
من يه شال مالزي بودم ارزش پولي اونجا هيلي خوب شده تازگي رشد خوبي داره
اما اجناس مصرفي از ايران گرون تر بود!
حتي چون اونجا ايرانس زياد بود سوپر مارمتي ايراني هم زياده قيمت جنساي ايرانيس ٣ برابر قيمتش تو ايران بود!
چون اگه نبود مالايي ها هم ميرفتن اونارو ميخريدن!
مثلا سال ٩٠ با رينگت ٤٠٠ تومن كه الان نزديك ١٠٠٠ تومن هست يه مك دونالد ميخوري ميشد ١٢ رينگت يه هنبرگر فسقلي با نوشابه! كه سيرتم نميكنه:دي اما ايران همون موقع تهش ميتونستي يه چيزي بخوري كه سير شي
يا يه آب معدني ميشد ٢ رينگت ميشد ٨٠٠ تومن اونموقع ايران ٣٠٠ تومن بود
واسه همين به نظر من ارزش پولي ما الان انقدر داغون نبايد باشه به نشبت كشورهاي همشايه
يكي از دوتات بساز بفروش هست ميگفت راسه افغانيا ديگه صرف نميكنه مار كردن تو ايران تبديل ميكنن خيلي كمتر از قبل ميشه!
يعني به نسبت افغانستان ما خيلس ارزش پولمون كمتر شده مه اونا هيچي هم ندارن

نه. من دقیقا برعکس گفته شما رو گفتم. خرج ها برابر اینجاست. درآمد ها 6 برابره. اینجوری رفاه مردم اونجا 6 برابره. ایران اصلا ارزون نیست. قیمت گوشت تو ایران گرونتر از اسپانیاست. قیمت نون برابره. شاید باورت نشه پسته و زعفران اونجا از اینجا ارزونتره . اجاره و خرید خونه معمولی ارزونتره. حبوبات ارزونتره. ماشین ارزونتره . یسری چیزها هم گرونتره . بنزین ، حمل و نقل ، هزینه مدرسه و لباس

یک مسئله دیگر هم هست. شما خرج توریستی سفر کردن و زندگی یک نفره دانشجویی را با خرج زندگی طبیعی اینجا نباید مقایسه کنی. در مادرید شما یک مرغ سوخاری رو در رستوران معمولی میتونی بین 12 تا 30 یورو سفارش بدی که گرونتر از ایرانه.اما همون مرغ رو به صورت پاک کرده میتونی با کمتر از 2 یورو بخری تو خونه درست کنی. چرا ؟ چون اونجا حقوق ها بالاست و هزینه خدمات بالا میره. اینجا کارگر رستوران یک نوجوان یا جوان شهرستانیه که با یک جای خواب و حقوق بخور و نمیر کار میکنه . اونجا کارگر رستوران 800 یورو میگیره

بالا