• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Lucky Luke PT

Registered User
لایک‌ها
9
عمق فاجعه در درامد قشر تحصیل کرده در ایران و در مقایسه با آمریکا هست

اندیکاتور های اقتصاد و رابطه دستمزد و بزرگی شهر ها رو بدونید .

از لحاظ ریاضی با اعداد همه چیز قابل توصیف هست . مثال میزنم بدونید بعضی از این فرمول ها در کتاب های اقتصاد پیدا نمیشه و باید مقالات ISI رو بخونید که از مغز افراد نخبه میاد بیرون

به فرض روزانه 8 ساعت کار بدون اضافه کاری و حجم و فشار کاری مساوی :

برای مثال شخصی که در یک شهر با جمعیت 75000 نفر کار میکنه در آمریکا و مهندس باشه 5000$ درامد داره
همین مهندس اگر در یک شهر متوسط با جمعیت 500000 نفر کار کنه درآمدش معادل : 5750$ هست
اگر این مهندس در یک شهر بزرگ با جمعیت بالای 4000000 کار کنه درآمدش میشه : 6500$ هست
و اگر در یک ابر شهر جمعیت بالای 15000000 نفر کار کنه درآمدش معادل با : 7250$ هست .

هر چقدر شهرهای بزرگتر میشه درآمد هم بیشتر میشه فی الواقع فرومول 15% درامد اضافه در مقایشه شهرها هست یعنی هرچقدر شهرهای بزرگ تر میشه سطح رفاه و درآمد بالاتر میره . این میشه عمق فاجعه در ایران منظور ایشون رو بگیرید چی هست .

جسارت میشه دکتر جان... بنده نزدیک به ۱۵ ساله اینجام تو سه چهار تا ایالت مختلف و حدودا ۷ شهر مختلف ادامه تحصیل داده و زندگی کردم... بیشترین پولی رو که در آوردم توی یک شهری بود که جمعیتش ۳۵،۰۰۰ نفر بود (با مدرک فوق لیسانس مدیریت بازرگانی و بیش از ده سال سابقه مدیریت در سطح داریکتور) و کمترین رو توی یک شهر با جمعیت بیش از ۲،۵ میلیون نفر. بد تر از این هم این بود که اجاره ماهانه توی شهر دوم بود ۱،۹۰۰ دلار برای یه لونه موش یک خوابه... شهر جمعیت کمتر ماهی ۱،۲۰۰ برای دو خوابه!

اون مهندسی که اگه بتونه اینجا ۷،۰۰۰ تا ماهی در بیاره (که محالات روزگار هست فقط ۸ ساعت کار کنه. بیشتر حدود ۱۱-۱۰ ساعت کار میکنه و اضافه کار هم نمیگیری چون تکنیکال هست و قوانین بیشتر ایالات مجبور نمی‌کنن که کارهای این سطح اضافه‌کار بدن)، خیــــــلی شاهکار کنه بعد از انواع و اقسام مالیاتهای فدرال و ایالتی و مدیکر و سوشیال سکیوریتی (که با وضع خرابش معلوم نیست اصلا توش پولی باشه که به ایشون بدن وقتی ۶۵ سالش شد!) و بیمه ماهیانه سلامتی (که به نوعی باید خوششانس باشین شرکتتون اصلا داشته باشه بیمه--بله که هنوز پولم باید بالاش بدید!) و و و و کل نقدینه‌ای که براش میره تو حسابش حدود ۴،۵۰۰ دلار خواهد بود، بله یعنی فقط ٪۶۵ حقوقی که اسما به ایشون میدن...

من یه عمل جزعی کیسه صفرا کردم که بابتش یه روز تو بیمارستان بستری شدم. بیمارستان بیمه من رو نزذیک به ۶۵،۰۰۰ دلار بیل کرد!!! من هم با وجود اینکه شرکتم از حقوق ماهانم بابت بیمه سلامتیم نزدیک به ۵۰۰ دلار کم می‌کرد هنوز مجبور شدم نزدیک به ۱۰،۰۰۰ از جیب بدم. این فقط یک مثال خیلی کوچولوست!

من تعداد زیادی از این مهندسا رو که شما فرمودین اینجا دیدم و میشناسم. چه از ایران اومدن به همین خیالات چه اینجا رفتن دانشگاه اصلا... جسارت میشه... ببخشید... ولی همچین خبرهایی هم که شما می‌فرمایید نیست که اتوماتیکوار حقوق اینقدی و اونقدی بدن واسه اینکه شما فلان مدرک رو دارین و فلان جا زندگی می‌کنید. گذشت اون دوران مثل خود ایران. به این ربط داره که کیو میشناسین نه چی می‌دونید. پارتی داشته باشید، احتمالش هست یه کار گیرتون بیاد. اونم باید مراقب باشین سر کار ندونن اصلا کجایی هستین مگر اینکه تو جاهایی که تمرکز جمعیت ایرانی خیلی زیاد هسته کار و زندگی می‌کنید و اونم فقط شامل لوس آنجلس و بی اریا سنفرانسیسکو تقریبا...

وضع کل خرابه نه فقط برای ایرانیها. پریروز توی نیویورک تایمز مقاله‌ای خوندم که حالا تو یاهاتون براتون می‌فرستم، ولی نوشته بود سطح درآمد طبقه متوسط آمریکا در حقیقت نسبت به اواسط ۱۹۷۰ با نرخ تورم هیچ پیشرفتی نکرده و به نوعی پسرفت کرده...

عمق فاجعه تو ایران این هست که فردی مثل یکی از اقوامم که تهران یکی دو تا خونه و منبع درآمد اجاره‌ای عالی دارن (برای تهران) می‌خواد بیاد اینجا با پولی که نداره... با مدرک مهندسی دانشگاه آزاد تهران اینجا بهترین شانسش برای کار: مکدونالد اونم باید با کارگرای مکزیکی رقابت کنه.

کاش داشتم اینا رو از خودم در میاوردم... اینا رو هر روز دارم می‌بینم اینجا. اگه تو ایران عرضه داره که طرف پول در بیاره، احتمالش هست اینجا هم بتونه بخور نمیری در بیاره وگرنه.....

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
غیرحرفه‌ای‌های بازار ارز

حسین عبده تبریزی . استاد دانشگاه

دیروز، قیمت دلار در بازار آزاد به کریدور دوهزارو900تومان وارد شد و کف قیمتی دوهزارو910تومان را تجربه کرد. سکه طلا نیز به کف قیمتی 930‌هزارتومان رسید. سوال بزرگ روز که عرضه‌کنندگان و تقاضاکنندگان دلار پیش‌روی دارند طبعا چشم‌انداز قیمت در آینده است. دلار به چه قیمتی خواهد رسید؟ آیا قیمت جاری تعادلی است یا قیمت به کانال قیمتی پایین‌ یا بالاتر منتقل خواهد شد؟ اقتصاددانان کاهش قیمت جاری را بر اساس نظریه انتظارات توضیح خواهند داد.
در بیان مالی‌چی‌ها، بازار روانی است و صرفا منطقی نیست. فروشندگان از سرمایه‌گذاران غیرحرفه‌ای هستند که برای حفظ ارزش دارایی‌های خود از ریال به دلار روی آورده‌اند و اکنون نیز که روند را کاهشی می‌بینند، به هول و هراس افتاده‌اند و مقابل صرافی‌های شهرهای بزرگ صف‌های فروش را تشکیل داده‌اند. در اواخر بهار سال 1392، چند روز پس از انتخابات 26 خرداد، دلار از سه‌هزارو400تومان سقوط کرد و به مدت کوتاهی قیمت به زیر سه‌هزارتومان هم رسید.
البته همه علاقه‌مندان به خرید نتوانستند دلار زیر سه‌هزارتومان را پیدا کنند و قیمت به سرعت روند افزایشی در پیش گرفت. پس، قیمت‌های بازار آزاد در روز شنبه 30 شهریور ماه، اولین بار طی مدت طولانی است که دلار را در کانال دوهزارو900‌تومان حرکت داد. آیا قیمت‌ها پایین‌تر خواهد رفت؟ آیا این قیمت‌ها تعادلی است؟ واقعیت آن است که بعد از انتخابات دولت یازدهم، بازار ارز نقطه تعادلی جدید را دنبال می‌کند و عرضه و تقاضاکنندگان دریافته‌اند که به دلیل انتقال در مختصات اقتصاد-سیاست جمهوری اسلامی ایران، قیمت‌ها تغییر خواهدکرد.
رویدادهای هفته گذشته ضرورت این انتقال را تشدید کرده ‌است. در واقع، در این روزهای پرخبر، بازار در منطقه انتقالی است؛ بازار در شرایط اغتشاش قبل از تعادل به سر می‌برد. بازار به‌دنبال نقطه تعادلی ارز در دولت تدبیر و امید است. سخنان رییس‌جمهور، وزیر امور خارجه و رییس سازمان انرژی اتمی نوید وضعیت جدیدی در تعاملات و مناسبات فرامرزی می‌دهد. بازار سهام روند رشد قیمت‌ها را تجربه می‌کند. خبرها نیز پایه‌های روانی کاهش اخیر قیمت ارز را باعث شده است.
بازار ارز به انتظار نشسته و گیج است. حرفه‌ای‌ها آرام کناری نشسته‌اند و غیرحرفه‌ای‌ها نگران از وضعیت مه‌آلود در حال فروش ارزهای خود هستند. خط حمایت تاریخی سه‌هزارتومان، در بیان تحلیلگران فنی شکسته شده است. با قیمت دلار دوهزارو920تومان، قیمت 917‌هزارتومانی برای سکه، فقط قیمت طلای سکه است و صرف قیمت ندارد. دلار در روزهای اخیر نسبت به سکه مقاوم‌تر عمل کرده ‌است. حرفه‌ای‌ها به این بیان وارن بافت اعتقاد دارند که وقتی غیرحرفه‌ای‌ها وارد بازار می‌شوند، روندی در حال پایان‌یافتن است و روندی عکس آغاز خواهد شد.
ورود غیرحرفه‌ای‌ها بیانگر پایان یک روند است. نمی‌توان گفت فردا یا این هفته قیمت دلار چه خواهد شد. شاید ملاقات چنددقیقه‌ای روحانی و اوباما در راهروهای سازمان ملل قیمت‌ها را باز هم تغییر دهد؛ اما، کاهش قیمت حتی یک یا دوماهه هم تداوم نخواهد داشت. در بلندمدت، دلار پایین‌تر نخواهد رفت. عرضه‌کننده اصلی یعنی دولت هم می‌داند که با دلار ارزان نمی‌توان اقتصاد را اداره کرد، نمی‌توان بودجه را متعادل کرد و طبعا دولت و بانک مرکزی الان نگران کاهش قیمت دلار است. حرفه‌ای‌ها این را به خوبی می‌دانند. با دلار دوهزارو900تومانی تقاضای واردکنندگان بالا می‌رود. حتی اگر مناسبات بین‌المللی ایران بهبود جدی یابد، تقاضا برای ارز جهت واردات مواد اولیه، قطعات و ماشین‌آلات افزایش خواهد یافت. حفظ قیمت تعادلی دلار در سطح پایین بسیار بعید به نظر می‌رسد. قیمت دلار مبادله‌ای اکنون دوهزارو470تومان است که با هزینه‌های مختلف و از جمله هزینه‌های تاخیر به رقم دوهزارو800تومان نیز می‌رسد.
بنابراین برای بسیاری از متقاضیان دلار مبادله‌ای اکنون صرف می‌کند که دلار آزاد بخرند و این نیز بر تقاضا برای دلار می‌افزاید. برای دولتی که علاقه‌مند به تک‌نرخی‌کردن ارز و گریز از فساد ارز چندنرخی است، بهترین فرصت فراهم شده است تا با هدف‌گیری ارز سه‌هزارو500تومان، بازار ارز را به سمت قیمت واحد هدایت کند. مصرف‌کننده در این میان زیان نمی‌کند، چراکه همین امروز نیز کالاها را با دلار سه‌هزارو500‌تومان و چهارهزارتومان می‌خرد. هیچ کالای وابسته به ارزی در بازار وجود ندارد که قیمت آن با کاهش دلار به دوهزارو900تومان کاهش یابد و با قیمت جدید ارز منطبق شود.
پدیده چسبندگی قیمت و صرف آسایش (Convenience Yield) اجازه نمی‌دهد که در بازارهای کالاهای فیزیکی آربیتراژ مکانیزم خوداصلاحی قوی‌ای برای بازار داشته باشد و قیمت کالاها برای مصرف‌کننده با کاهش دلار به سرعت اصلاح شود. اکنون با شرایط بازآرایی نیروهای عرضه و تقاضا در بازار ارز مواجهیم و موج عرضه غیرحرفه‌ای‌ها تداوم نخواهد داشت. حرفه‌ای‌ها اگر این روزها خریدار ارز هم نباشند، فروشنده هم نیستند و وارد بازار نیز نمی‌شوند. قیمت ارز زیر ارزش ذاتی آن است. بانک مرکزی هم برای ایجاد ثبات و کاهش فرصت‌های رانت‌خواری علاقه و نقشی در کاهش قیمت دلار ندارد. دلار در بلندمدت (مثلا دوماه آینده) قیمت بالاتری خواهد داشت.

غیرحرفه‌ای‌های بازار ارز

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
جسارت میشه دکتر جان... بنده نزدیک به ۱۵ ساله اینجام تو سه چهار تا ایالت مختلف و حدودا ۷ شهر مختلف ادامه تحصیل داده و زندگی کردم... بیشترین پولی رو که در آوردم توی یک شهری بود که جمعیتش ۳۵،۰۰۰ نفر بود (با مدرک فوق لیسانس مدیریت بازرگانی و بیش از ده سال سابقه مدیریت در سطح داریکتور) و کمترین رو توی یک شهر با جمعیت بیش از ۲،۵ میلیون نفر. بد تر از این هم این بود که اجاره ماهانه توی شهر دوم بود ۱،۹۰۰ دلار برای یه لونه موش یک خوابه... شهر جمعیت کمتر ماهی ۱،۲۰۰ برای دو خوابه!

اون مهندسی که اگه بتونه اینجا ۷،۰۰۰ تا ماهی در بیاره (که محالات روزگار هست فقط ۸ ساعت کار کنه. بیشتر حدود ۱۱-۱۰ ساعت کار میکنه و اضافه کار هم نمیگیری چون تکنیکال هست و قوانین بیشتر ایالات مجبور نمی‌کنن که کارهای این سطح اضافه‌کار بدن)، خیــــــلی شاهکار کنه بعد از انواع و اقسام مالیاتهای فدرال و ایالتی و مدیکر و سوشیال سکیوریتی (که با وضع خرابش معلوم نیست اصلا توش پولی باشه که به ایشون بدن وقتی ۶۵ سالش شد!) و بیمه ماهیانه سلامتی (که به نوعی باید خوششانس باشین شرکتتون اصلا داشته باشه بیمه--بله که هنوز پولم باید بالاش بدید!) و و و و کل نقدینه‌ای که براش میره تو حسابش حدود ۴،۵۰۰ دلار خواهد بود، بله یعنی فقط ٪۶۵ حقوقی که اسما به ایشون میدن...

من یه عمل جزعی کیسه صفرا کردم که بابتش یه روز تو بیمارستان بستری شدم. بیمارستان بیمه من رو نزذیک به ۶۵،۰۰۰ دلار بیل کرد!!! من هم با وجود اینکه شرکتم از حقوق ماهانم بابت بیمه سلامتیم نزدیک به ۵۰۰ دلار کم می‌کرد هنوز مجبور شدم نزدیک به ۱۰،۰۰۰ از جیب بدم. این فقط یک مثال خیلی کوچولوست!

من تعداد زیادی از این مهندسا رو که شما فرمودین اینجا دیدم و میشناسم. چه از ایران اومدن به همین خیالات چه اینجا رفتن دانشگاه اصلا... جسارت میشه... ببخشید... ولی همچین خبرهایی هم که شما می‌فرمایید نیست که اتوماتیکوار حقوق اینقدی و اونقدی بدن واسه اینکه شما فلان مدرک رو دارین و فلان جا زندگی می‌کنید. گذشت اون دوران مثل خود ایران. به این ربط داره که کیو میشناسین نه چی می‌دونید. پارتی داشته باشید، احتمالش هست یه کار گیرتون بیاد. اونم باید مراقب باشین سر کار ندونن اصلا کجایی هستین مگر اینکه تو جاهایی که تمرکز جمعیت ایرانی خیلی زیاد هسته کار و زندگی می‌کنید و اونم فقط شامل لوس آنجلس و بی اریا سنفرانسیسکو تقریبا...

وضع کل خرابه نه فقط برای ایرانیها. پریروز توی نیویورک تایمز مقاله‌ای خوندم که حالا تو یاهاتون براتون می‌فرستم، ولی نوشته بود سطح درآمد طبقه متوسط آمریکا در حقیقت نسبت به اواسط ۱۹۷۰ با نرخ تورم هیچ پیشرفتی نکرده و به نوعی پسرفت کرده...

عمق فاجعه تو ایران این هست که فردی مثل یکی از اقوامم که تهران یکی دو تا خونه و منبع درآمد اجاره‌ای عالی دارن (برای تهران) می‌خواد بیاد اینجا با پولی که نداره... با مدرک مهندسی دانشگاه آزاد تهران اینجا بهترین شانسش برای کار: مکدونالد اونم باید با کارگرای مکزیکی رقابت کنه.

کاش داشتم اینا رو از خودم در میاوردم... اینا رو هر روز دارم می‌بینم اینجا. اگه تو ایران عرضه داره که طرف پول در بیاره، احتمالش هست اینجا هم بتونه بخور نمیری در بیاره وگرنه.....
ممنون بابت توضیح کاملتون . یک تکونی به اهداف و رویاهامون داد . دی

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
دیدار روحانی چه تاریخی هست؟
نظر من اینه کف قیمت در بهترین حالت حتی ناشی از هیجان سیاسی روی 2800 خواهد آمد که برای نوسان گیری خوبه چون بعد از خوابیدن هیجانات دوباره تا حداقل 3000 3100 خواهد رفت

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
2870 صبح شده 2920 تا الان صعودی 50 رفته روش فکر کنم جو روانیه داره اثرش رو از دست میده حمله برای خرید!
به نقل از بن بست

خبر های زیر هم بی تاثیر نیست
مشروح/ روحانی در مراسم رژه نیروهای مسلح:نباید با ایران به زبان زور و تهدید حرف زد/ **** صهیونیستی تهدیدی برای منطقه است
هشدار بسیج دانشگاه امام صادق(ع) نسبت به بی‎تفاوتی دولتمردان در قبال رذالت‎های امریکا/ مگر دشمنی امریکا با ایران کم شده که سخن از احوالپرسی با اوباما است!؟
کیهان هم نوشته امروز اوباما به نتانیاهو هم گفته نگران نباشه به ایران هیچ امتیازی داده نمیشه!
سردار سلامی در «نگاه یک»:هیچ نرمشی در حقوق هسته‌ای نداریم/ پاسخ‌مان به تهدیدات پشیمان‌کننده خواهد بود
ویزای خیلی از همراهان روحانی هم هنوز صادر نشده!

Last edited:

vvampirevv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40

البته اگر جسارت نباشه باید بگم مهندس داریم تا مهندس مدرک داریم تا مدرک
برادر من با مدرک ارشد کامپیوتر بالای 10000 تا در میاره توی نیویورک که قطعا 100 سال توی ایران نمیتونه همچین در آمدی داشته باشه بنظرم نباید تجربه های شخصی رو به عنوان نسخه برای کسی تجویز کرد. چه کسی که از کارکردن اونجا راضیه و چه کسی که راضی نیست خیلی عواملو باید در نظر گرفت ولی در کل میشه گفت که نخبه ها و نوابغ اونجا زندگی بهتری دارند ولی به درد آدمای معمولی نمیخوره و همین ایران واسشون بهتره

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
سایت ص جلالی هم فیل شد رفت از کجا بهروز چک کنم؟

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
2870 صبح شده 2920 تا الان صعودی 50 رفته روش فکر کنم جو روانیه داره اثرش رو از دست میده حمله برای خرید!
به نقل از بن بست

خبر های زیر هم بی تاثیر نیست
مشروح/ روحانی در مراسم رژه نیروهای مسلح:نباید با ایران به زبان زور و تهدید حرف زد/ **** صهیونیستی تهدیدی برای منطقه است
هشدار بسیج دانشگاه امام صادق(ع) نسبت به بی‎تفاوتی دولتمردان در قبال رذالت‎های امریکا/ مگر دشمنی امریکا با ایران کم شده که سخن از احوالپرسی با اوباما است!؟
کیهان هم نوشته امروز اوباما به نتانیاهو هم گفته نگران نباشه به ایران هیچ امتیازی داده نمیشه!
سردار سلامی در «نگاه یک»:هیچ نرمشی در حقوق هسته‌ای نداریم/ پاسخ‌مان به تهدیدات پشیمان‌کننده خواهد بود
ویزای خیلی از همراهان روحانی هم هنوز صادر نشده!

والا ابن خبرها عادیه یه روز میگن روحانی سفر کرد برای سازمان ملل پس فردا هم میگن برگشت دیگه همه ماها بعد این مدت میدونیم قرار نیست اتفاق خاصی بیافته.

از اونطرفم امریکا قرار نیست برای ما امتیازی بده خب اونهام مثل ایران هر دو طرف روبروی هم.

نهایتا همه مسائل مشخص هست و هیچ اتفاق خاصی هم نیافتاده اگر هم قرار باشه بخاطر یکی دو تا خبر که نتیجش هم مشخصه دلار پایین بالا کنه پس مشخصه یه عده دلار تو دستشون هست که تا میفهمن یکی گفته سلام علیکم میبرن دلارهاشون رو میفروشن و تا یکی میگه علیک سلام میرن میخرن!!! من فکر نمیکنم اینجوری باشه که یه عده دلارهاری کل مملکت رو تو دستون گرفته باشن و یه چند روز بیشتر تزریق بازار کنن و ارزون بشه و یه چند روز اصلا تزریق نکن که گرون بشه بلکه همه اینها وابسته به بانک مرکزی و درامد دلاری کشور هست. و تصمیم گیری بازار هم دست بالایی ها....

همینکه تقاضا بالا بره و یه مقدار واردات کالا صورت بگیره دلارهای بازار هم کم میشه و میره بالا یه همین سادگی و مواقعی هم که سفارشات و تقاضا برای کالاها کمتر بشه تزریق دلار به بازار داخلی بیشتر میشه در نتیجه قیمتش پایین میاد حداقل برای جو فعلی اینطوری بیشتر عاقلانه به نظر میاد تا بخوایم بگیم جو روانی باعث میشه مردم ببرن بفروشن یا نگه دارن.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
دیروز موقع خرید بوده

قیمت سکه

يكشنبه 31 شهريور 92، 11:30
نرخ امروزنرخ روزگذشته
ico_u.png
سکه طرح قدیم۹۳۵,۰۰۰۹۱۵,۰۰۰
ico_u.png
سکه تمام - امامی۹۳۰,۰۰۰۹۱۵,۰۰۰
ico_u.png
نیم سکه۴۹۹,۰۰۰۴۸۵,۰۰۰
ico_u.png
ربع سکه۳۰۰,۰۰۰۲۹۵,۰۰۰
ico_u.png
سکه گرمی۲۰۰,۰۰۰۱۹۵,۰۰۰

مارو باش فکر میکردیم یه روز قبل سفر روحانی کف قیمتاست! نگو دیروز بوده

دلار 2950 مثل برق داره میره بالا کسایی که دیروز خریدند بردند
80 تومن افزایش تا الان

مملکتی که وایمکس و اینترنت کل کشور (دیشب) بخاطر تغییر ساعت قطع شد رو باید درشو گل گرفت واقعاً میخوام فردا ببینم چیکار میکنن سازمان ملل و بخندم هم به ریش اونا هم اونی که میگفت من اومدم تبصره دادم
دوره خیال پردازی بعضی از دوستان تموم شدست... همیشه گفتم و بازم میگم دلار زیر 3 تومن...:D

Last edited:

hajamirahmad

Registered User
لایک‌ها
2
امروز: يكشنبه 31 شهريور 1392 2013/09/22
ساعت به وقت تهران 11:36

[h=2]قیمت هر اونس طلا (دلار)[/h]
هر اونس طلا1325.94

[h=2]قیمت سکه[/h]يكشنبه 31 شهريور 92، 11:35
نرخ امروزنرخ روزگذشته
ico_u.png
سکه طرح قدیم۹۲۳,۰۰۰۹۱۵,۰۰۰
ico_u.png
سکه تمام - امامی۹۲۷,۰۰۰۹۱۵,۰۰۰
ico_u.png
نیم سکه۴۹۹,۰۰۰۴۸۵,۰۰۰
ico_u.png
ربع سکه۳۰۰,۰۰۰۲۹۵,۰۰۰
ico_u.png
سکه گرمی۲۰۰,۰۰۰۱۹۵,۰۰۰

[h=2]نرخ ارز بازار آزاد (ریال)[/h]يكشنبه 31 شهريور 92، 11:35
نرخ امروزنرخ روزگذشته
ico_u.png
دلار۲۹,۵۰۰۲۹,۳۰۰
ico_d.png
یورو۳۹,۴۰۰۴۰,۰۰۰
ico_d.png
پوند۴۷,۰۰۰۴۸,۰۰۰

منبع : ارگ طلا

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
ملت مارو ببین ! همه منتظر پایین اومدن قیمت هستن تا سرمایه های زبون بسته رو که میتونه اشتغال زایی کنه ، دلار بخرن و مانع از تعادل قیمتش بشن .

از قدیم گفتند

از ماست که بر ماست

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
من اگه سرمایش رو داشتم تا میتونستم همین الان میگرفتم .
فکر کنم 2900 کف کف باشه
بعد از نیویورک هم دلار میره روی 3200

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
شما خودت به شخصه بگو چند بار دیدی بگن روحانی سفر کرد به سازمان ملل ؟
دفعه اوله دوست عزیز .
از همین الان بجای امیدواری و حمایت ها مثبت وقتی این رو هم با محمود یکی میکنید دیگه بقیه پیشامد ها حقتون هست .
یه عده که اصلا زندگیشون با نوسان ارز میگذره و صب تا شب میگردن دنبال اخبار بد که بذارن اینجا که سرمایه ها از ارز نره بیرون.
اگه اونموقع که ما داشتیم تو دانشگاه خر میزدیم شما ها تو جهارراه استانبول شغل شریف دلالی رو پیش نمیگرفتید الان برای 100 تومن کاهش سکته نمیکردید .
طرف تحلیل تکنیکال میکنه میگه قیمت میره بالا ، ما میگیم یه چیزی حالیشه از اقتصاد و داره درست میگه . ولی این که شما با تحلیل خبرای سیاسی روز این حرفا رو میزنید و خودتون رو سیاستمدار تر از رئیس جمهور ایران و رئیس جمهور آمریکا میدونید ( با توجه به همون دورانی که با دلالی گذروندید ) یه مقدار آدمو اذیت میکنه .
یه عده آدم توی دنیا وجود داره واقع بین
یه عده خوش خیال چرک دل بی منطق خوشبین وجود داره که شما ها جزو اون دسته آدمایین که به زودی به ریش شما ها خواهیم خندید
اتفاقاً شماها هستین که مردم رو بدبخت میکنید که میاد پایین تا سرمایه ها وارز هاشونو از چنگشون در بیارین
به اینطور افراد دلال کثیف اطلاق میشه
شما جزو این دسته اید که تا به قول دوستمون میگن سلام علیکم جیب ملت رو میزنید تا دوباره ارز و سکشونو بفروشید و اصلاً دقیقاً کارتون و نونتون ازین راه در میاد و با ثبوت ارز روی 3200 تا 3400 ریشه شما هام به زودی خشکیده تر میشه.
و ماها مردم رو آگاه میکنیم تا گول دروغ های شمارو نخورن و سرمایشونو هاپولی نکنید.
البته دلیلی نداره جواب شماهارو بدم چون هنوز نمیفهمید تحلیل تکنیکال توی ایران جواب نمیده و سواد پیش بینی هم ندارین و توی همه پست هاتون یه کلمه حرف بدرد بخور پیدا نمیشه چه برسه چیزی که بشه ازش استفاده کرد
شمام بهتره با نظرای خودت ملتو بچاپی کسیم کاری بهت نداره یا بهتره بگم برگرد دانشگاهت خرتو بزن دوست عزیز توی کارای بالاتر از خر زدن دخالت نداشته باش لطفاً پاتو اونور از از بازار دلالهای ... بذار و با واقعیت های سیاست روبرو بشو باور کن همه چیز توی سفر یه نفر به اونور دنیا خلاصه نمیشه و نخواهد شد:D

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اگه کسی قصد خرید داره بخره الان
چند تومن بالا پایین تفاوتی نداره.
(این از نظر اقتصادی)
ولی از نظر انسانی:
بزنید به کار به خدا کلی آه و نفرین مردم پشت این طور خرید و فروشاست

بالا