• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
نه. من دقیقا برعکس گفته شما رو گفتم. خرج ها برابر اینجاست. درآمد ها 6 برابره. اینجوری رفاه مردم اونجا 6 برابره. ایران اصلا ارزون نیست. قیمت گوشت تو ایران گرونتر از اسپانیاست. قیمت نون برابره. شاید باورت نشه پسته و زعفران اونجا از اینجا ارزونتره . اجاره و خرید خونه معمولی ارزونتره. حبوبات ارزونتره. ماشین ارزونتره . یسری چیزها هم گرونتره . بنزین ، حمل و نقل ، هزینه مدرسه و لباس

یک مسئله دیگر هم هست. شما خرج توریستی سفر کردن و زندگی یک نفره دانشجویی را با خرج زندگی طبیعی اینجا نباید مقایسه کنی. در مادرید شما یک مرغ سوخاری رو در رستوران معمولی میتونی بین 12 تا 30 یورو سفارش بدی که گرونتر از ایرانه.اما همون مرغ رو به صورت پاک کرده میتونی با کمتر از 2 یورو بخری تو خونه درست کنی. چرا ؟ چون اونجا حقوق ها بالاست و هزینه خدمات بالا میره. اینجا کارگر رستوران یک نوجوان یا جوان شهرستانیه که با یک جای خواب و حقوق بخور و نمیر کار میکنه . اونجا کارگر رستوران 800 یورو میگیره

من كه بالاتر گفتم به نسبت حقوق اره درسته اونجا ارزون تر از ايران هست!
اما منظور من به نسبت حقوق نبود قيمت خود اون جنس يا كالا بود!
من توريستي نرفتم داشنجويي هم نبود واسه يه قضيه ١ سال بودم
من اسپانيا رو تيمدونم اما گوشت سوسيس مالباس بگم گرون تر نبود ارزون تر هن نبود!
منظور من قيمت جهاني اون كالاست كه به چه صورت هست كه تو ايران ارزون تر هست با اينكه اقتصاد ما بدتر از اونجا هست

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
من كه بالاتر گفتم به نسبت حقوق اره درسته اونجا ارزون تر از ايران هست!
اما منظور من به نسبت حقوق نبود قيمت خود اون جنس يا كالا بود!
من توريستي نرفتم داشنجويي هم نبود واسه يه قضيه ١ سال بودم
من اسپانيا رو تيمدونم اما گوشت سوسيس مالباس بگم گرون تر نبود ارزون تر هن نبود!
منظور من قيمت جهاني اون كالاست كه به چه صورت هست كه تو ايران ارزون تر هست با اينكه اقتصاد ما بدتر از اونجا هست

والا اگر متوسط جهانی رو حساب کنی و سبد کالا در نظر بگیری - خوراک و پوشاک و اجاره بها و حمل و نقل-، بنظر من قیمتهای ایران بالاتر از متوسط جهانیه.در حد کشورهای درجه 2 اروپا. درآمد هم که در حد کشورهای درجه 3 آفریقا :D

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
فرقی باید بین تحصیل کرده اقتصاد و تحصیل نکرده اون باشه . که خوب عیان شد .

جو نمیدم به بنده هیچ ربطی نداره که کی چی کار میکنه و کی میخره و کی میفروشه . بارهای این نکته رو برای افرادی مثل جناب عالی که عقلشون به چشمشون هست گفتم و هی دارم میگم ! سنتون پایین هست تقصیر ندارید .

شما هنوز رابطه تورم منفی ژاپن با ارزش پولیش رو نمیدونید و همچنین نمی دونید که این تورم منفی بخش املاک چقدر در فشار قرار داده و .......... دارید اظهار نظر میکنید . حتی نمی دونید که ژاپن تنها کشوری بود که بزرگترین آسیب رو در جنگ جهانی دوم دید و عملا اقتصاد نابود شده ای داشت ولی به سرنوشت آلمان و اسکناس های 1 میلیارد مارکی دچار نشد اونم فقط به خاطر پشتکار مردمش بود . اگر شخصی برای مثال در ژاپن 10 ساعت قرار باشه که کار کنه راندمان 95% داره ولی راندمان کار در ایران کمتر از 5% هست . مردم ژاپن و واحد پول ملی اون رو با هیچ کجای دنیا حساب نکن . یه سونامی اومد و نیروگاه اتمی دچار مشکل شد هیچ مغازه ای غارت نشد به هیچ خودپرداز دیگه چه به برسه به بانک دستبرد زده نشده بود . خدا نکنه زلزله فقط توی تهران بیاد . خدا شاهده اون روز مردم همدیگر رو تیکه پاره میکنن .

هنوز رابطه تولید کننده با نرخ ارز ارزان که باعث نابودی تولید میشه رو نمیدونید

از 2 هزار سال پیش روی سیگار - مشروبات الکلی و ورق بازی (هر چیزی که تمامی اقشار مایل به مصرف کردن باشن بدون توجه به شکاف طبقه اجتماعی) مالیات میبستن مالیات اینها به مراتب بیشتر ارزاق بود . هنوز این رو نمیدونید که نرخ تورم واقعی روی این اقلام به شدت خودشون رو نشون میده بعد ربطش میدید به فیلم مفتضحانه اخراجیها دلیل عدم آگاهی شما هست

در ضمن بنده داشتم و شغلم رابطه مستقیم با ارز داره (صراف هستم) بازده مطلوبی نداشت از این بازار شیفت کردم به املاک و هنوز هم در املاک هستم . فرصتی پیش اومده دارم استفاده میکنم . پرابلم ؟

در مورد صنایع . رک راست ایران صنایع نداره . برای مثال تشریف ببر سایت گمرک رو بخون برای مثال ما ذوب آهن و فولاد سازی داریم ولی حجم عمده ای از صادرات غیر نفتی ایران سنگ آهن هست . یعنی خام فروشی . یعنی حراج ثروت ملی . همین سنگ آهن تبدیل به فولاد بشه ارزش اون چندین برابر میشه . نفت خام رو صادر میکنیم یعنی پتروشیمی رسما تعطیل . کشوری دارای صنعت هست که مثل سوئیس جزء بزرگترین تولید کننده های فولاد در اروپا باشه ولی خودش معدن سنگ آهن نداشته باشه در مقایسه با ایران (از لحاظ مقادیر کانی میگم)

در مورد خودرو یا بهتر بگیم تابوت های سیار که گران ترین و بی کیفیت ترین کالا دنیا خودروی ایرانی هست . اگر به اون قیمت بود ایران بدتر از زیمباوه بود و امثال شما وقت پست زدن در این فروم و نداشتن چون تورم به ثانیه تاثیر گذار بود

از پستهای من خوشتون نمیاد میخوایید فحش یا ناسزا بدید خوب نیست به این شکل پست بزنید و چیزایی که آنی به فکرتون میرسه رو مکتوب کنید . احترام خودتون میاد پایین و کمال بی اطلاعی جناب عالی رو از وضع و تحلیل اقتصادی میده

واقعا لذت بردم
يك لايك كم بود و براي تكرار مطالب ضمن عذرخواهي از دوستان نقل قول كردم تا باز هم ديده بشه شايد ي عده به خودشون بيان اين چند خط شمارو بخونن

واقعا افسوس....

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
والا اگر متوسط جهانی رو حساب کنی و سبد کالا در نظر بگیری - خوراک و پوشاک و اجاره بها و حمل و نقل-، بنظر من قیمتهای ایران بالاتر از متوسط جهانیه.در حد کشورهای درجه 2 اروپا. درآمد هم که در حد کشورهای درجه 3 آفریقا :D

یارانه رو مردم بگیرن دیگه با باقی چیزا کار ندارن ملتی داریم والا............

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
ما هرچی میگیم از سر بی اطلاعی ه حرفای شما تماما جنبه علمی داره!!!!!

اون پست در کمال ادب نوشته شده و خوب البته برای شما ک همش اینجا فدایی دارید و قربون صدقتون میرن ی پست انتقادی خیلی سنگینه!

در مورد ارتباط تورم و ارزش پول ایا این رابطه در مورد کشورهایی مثل عراق و افغانستان و پاکستان هم صادق ه

ایا در مورد کویت هم کاربرد داره!!!!!!!

نه عزیز من شاید شما بلد باشی با کلمات خوب بازی کنی چون ب قول خودتون اول صراف بودین و الانم املاکی کلا تو کار دلالی ک الان با کلاسش شده واسطه گری

خوب البته خیلی جالبه ک شما با مدرک دکترا همیشه توی همچین کارایی بودین!!!!

همون جور ک گفتم خیلی خوب با کلمات بازی میکنین صحبت صنایع ک میشه افکار رو میبرید سمت خودروسازی ک همه ازش مینالن صنعتی ک تماما دولتی ه خوب معلومه ی همچین عاقبتی داره

ولی چرا از صنایع پلاستیک نگفتین! چرا از کارخونه های صنایع غذایی نگفتین! چرا از صنایع تولید مواد بهداشتی نگفتین ک نمونه های بسیاری دارن ک صادر کننده هستن

خب مساله اینجاست ک شما هیچ موقع تولید کننده نبودید ک متوجه قضیه باشید با ارز بالا دستمزدها بالا میره ماشین الات و مواد اولیه همه میرن ب سمتی ک تولیدکنند ه توان تولید نداره

همین الان چین ارزشو چرا پایین نگه میداره!!!!!! یعنی اندازه شما بلت نیستن!!!!

الان ک ارز رفت بالا تولیدات شکوفا شد یا بدتر زمین خوردن واردات لپ تاپ و موبایل و ماشین الات متوقف شد ؟! جوابش ی نه ه ب چ بزرگی!

دقیقا برتری شما در فن بیانی ک دارین وگرنه اطلاعاتتون در همون حدی ه ک بزکش کنید تحویل بقیه بدین!

جواب من در همون پست بود اگر دقت میکردید این پست رو نمیزدید صنایعی که گفتید که در حال صادرات هستند و ارزآوری دارن از صدقه سری همین اصلاح قیمت ارز هست یعنی توجیه و سود آوری تولید و رقابت . وقتی میگم در پستم ارز ارزان توجیه ندارد و برای اقتصاد فعلی توجیه ندارد منظور همین هست . اگر شما تولید کننده باشید میدونید رابطه تورم و رشد 3 برابری نرخ ارز روی دستمزد به همون مقدار تاثیر نگذاشته هست . اگر قرار بود این عدالت رعایت میشد حقوق کارگر ساده الان باید 1 میلیون تومن میبود در صورتیکه چنین نیست . در ضمن دینار کویت سالیانه 2% تورم رو متحمل میشه که نرخ بهره بانکی دینار هم 2% هست . دقیقا مثل دلار آمریکا . برید بخونید و آگاه باشید وقتی 1 مطلبی رو عنوان میکنید . نرخ بهره بانکی 0 در سوئیس و همچنین در هنگ کنگ 0 هست . در ضمن سیستم حاکمه کویت برای هر کویتی به محض تولد یک شماره حساب بانکی باز میشه و معرفی میشه برای دریافت حق السهم از نفت . کلا سیستم کویت با ایران غیر قابل مقایسه هست هم از لحاظ مساحت این کشور و جمعیت کویتی اون . دقت کنید میگم کویتی نه خارجی هایی که در کویت اقامت دارن .

یه موقعی هست شخصی ناآگاه هست و از روی بی اطلاعی پستی رو مزینه ولی وقتی به اون توضیح داده شد و اصرار بر اشتباه همراه با الفاظ نا مناسب داره فعالیت این کاربر دیگه توجیهی نداره .

فروم محل تبادل اطلاعات هست و به اشتراک گذاری اونها نه اینکه بیاد بخوایید با این الفاظ صحبت کنید . احترام به شما گذاشته شد و در کمال احترام به مسائلی که مطرح کردید پاسخ داده شد اگر فکر میکنید لحم صحبت جناب عالی در کمال ادب هست و اطلاعاتی که بنده میدم به اصطلاح خودتون بزکش هست پستی با چنین ادبیات از شما ببینیم دسترسی شما رو برای همیشه میگیرم . چون در ادبیات من و واژه هایی که استفاده میکنم در ادبیات شما وجود نداره و از اونجایی که بنده به قول شما نمی فهمم و دکتر الکی هستم این دسترسی رو به همون راحتی که فکر میکنید از شما میگیرم .

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
یارانه رو مردم بگیرن دیگه با باقی چیزا کار ندارن ملتی داریم والا............

یارانه هم در سال 93 کلا حذف میشه. شک ندارم. میگن دو دهک بالا رو حذف میکنن ، بعد 80 درصد رو حذف میکنن... :rolleyes:. فقط میدونم اینهایی که سر کار آمدن خیلی سیاستمدارن ! سیاستمدار هم نه از اون نوعی که حریف امریکا و روسیه بشن ، از اون نوعی که مردم رو بدبخت بکنن آخرش هم لقب سردار سازندگی بگیرن

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
یارانه هم در سال 93 کلا حذف میشه. شک ندارم. میگن دو دهک بالا رو حذف میکنن ، بعد 80 درصد رو حذف میکنن... :rolleyes:. فقط میدونم اینهایی که سر کار آمدن خیلی سیاستمدارن ! سیاستمدار هم نه از اون نوعی که حریف امریکا و روسیه بشن ، از اون نوعی که مردم رو بدبخت بکنن آخرش هم لقب سردار سازندگی بگیرن

حساب های بانکی خیلی از ایرانیان اگر رصد بشه باید از دریافت رایانه محروم بشن . ژاپن هم در بعد از جنگ جهانی دوم یه همچین سیستمی رو داشت ولی به کلی جمعش کرد و این قضایا رو بر روی دستمزد لحاظ کرد که باعث شکوفایی اقتصادش شد . یعنی رابطه دریافت دستمزد عادلانه . کارگر - مهندس - معمار و ........... تمامی این قضایا بر روی دستمزد لحاظ شد .

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
وضعیت بازار ارز چطوره؟ ممکنه پایین بیاد؟

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
جواب من در همون پست بود اگر دقت میکردید این پست رو نمیزدید صنایعی که گفتید که در حال صادرات هستند و ارزآوری دارن از صدقه سری همین اصلاح قیمت ارز هست یعنی توجیه و سود آوری تولید و رقابت . وقتی میگم در پستم ارز ارزان توجیه ندارد و برای اقتصاد فعلی توجیه ندارد منظور همین هست . اگر شما تولید کننده باشید میدونید رابطه تورم و رشد 3 برابری نرخ ارز روی دستمزد به همون مقدار تاثیر نگذاشته هست . اگر قرار بود این عدالت رعایت میشد حقوق کارگر ساده الان باید 1 میلیون تومن میبود در صورتیکه چنین نیست . در ضمن دینار کویت سالیانه 2% تورم رو متحمل میشه که نرخ بهره بانکی دینار هم 2% هست . دقیقا مثل دلار آمریکا . برید بخونید و آگاه باشید وقتی 1 مطلبی رو عنوان میکنید . نرخ بهره بانکی 0 در سوئیس و همچنین در هنگ کنگ 0 هست . در ضمن سیستم حاکمه کویت برای هر کویتی به محض تولد یک شماره حساب بانکی باز میشه و معرفی میشه برای دریافت حق السهم از نفت . کلا سیستم کویت با ایران غیر قابل مقایسه هست هم از لحاظ مساحت این کشور و جمعیت کویتی اون . دقت کنید میگم کویتی نه خارجی هایی که در کویت اقامت دارن .

یه موقعی هست شخصی ناآگاه هست و از روی بی اطلاعی پستی رو مزینه ولی وقتی به اون توضیح داده شد و اصرار بر اشتباه همراه با الفاظ نا مناسب داره فعالیت این کاربر دیگه توجیهی نداره .

فروم محل تبادل اطلاعات هست و به اشتراک گذاری اونها نه اینکه بیاد بخوایید با این الفاظ صحبت کنید . احترام به شما گذاشته شد و در کمال احترام به مسائلی که مطرح کردید پاسخ داده شد اگر فکر میکنید لحم صحبت جناب عالی در کمال ادب هست و اطلاعاتی که بنده میدم به اصطلاح خودتون بزکش هست پستی با چنین ادبیات از شما ببینیم دسترسی شما رو برای همیشه میگیرم . چون در ادبیات من و واژه هایی که استفاده میکنم در ادبیات شما وجود نداره و از اونجایی که بنده به قول شما نمی فهمم و دکتر الکی هستم این دسترسی رو به همون راحتی که فکر میکنید از شما میگیرم .

شما اول گفتین ایران صنایع نداره الان میگین ک داره ولی از صدقه سر ه افزایش ارز ه پس ما چجوری 5 سال ه تولیدات صندلیمون رو ب عراق و اذربایجان و افغانستان صادر میکنیم چجوری قابهای مزین ب ایه قران رو صادر میکردیم ب کشورهای عربی خلیج فارس با حرفهای شما قبل از افزایش ارز ما نباید صادراتی داشته باشیم در صورتی ک حقیقت چیز دیگری است.

حقوق کارگر مگر چند درصد از هزینه های تولیده؟!!!!!!!!!! وقتی هزینه اصطحلاک چندین برابر شده حتی بیش از نرخ افزایش وقتی هزینه ماشین الات همگام با نرخ ارز پیش رفته وقتی مواد اولیه هم 3 برابر شده حقوق کارگر اصلا دیده نمیشه تو این هزینه ها!

در ضمن الان کارگری نمیشناسم ک با حقوق 600 کمتر جایی فعالیت صنعتی داشته باشه! ما شیفتهای کاریمون چون 11 ساعتس الان حقوق کارگرمون 850 + 150 پول بیمش ه

شما میفرمایید نرخ بهره تو کویت 2% ه و اون داره اعمال میشه حالا ما این رو قبول میکنیم ازتون خب نرخ بهره هم تو ایران 20% ایا نرخ تورم با بهره هماهنگ ه؟! شاید تو کویت هم همین طور باشه!

در مورد تورم و نرخ ارز هم تا اینجا ژاپن و کویت استثنا شدن اگر قرار ه از نظر علمی حرف بزنیم حتی اگر یک مورد نقض تو فرضیه ای ارائه بشه اون فرضیه رد میشه پس بیاید قبول کنید این فرضیه بیشتر بهانه ای برای افزایش نرخ ارز و دست اویزی برای سوداگران!

هیچ مدل تعریف شده ای رو نمیشه برای ایران تعریف کرد و نظر داد ک بله حتی اگر فلان و فلان بشه نرخ ارز از 2800 کمتر نمیشه افزایش ارز تا 1800 اون موقعی ک استارتشو زد شاید از لحاظ اقتصادی قابل توجیح بود ولی بیشتر از اون جنبه سیاسی و فرهنگی داشت و البته هرچی جلوتر میرفت چون گرونی رو در مملکت افزایش داد خوب باعث شد پول مملکت سقوط کنه

در مورد حرفایی ک زدین من بازهم عرض میکنم ادبیات کاملا مودبانه بود ولی ب صورت انتقادی روی کلمه بزک(ب معنی زیبا جلوه دادن) خیلی تاکید داشتین ک بازم من مشکلی توش نمیبینم!

اگر دنبال بهانه هستید ک صداهای منتقد رو خاموش کنید و همه ندای دکتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر بیا سر بدن خوب میتونم بگم راه درستی پیش گرفتین برای مباحثه با من!

البته حق جواب ندادن شما هم براتون محفوظ ه

Last edited:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

شما اول گفتین ایران صنایع نداره الان میگین ک داره ولی از صدقه سر ه افزایش ارز ه پس ما چجوری 5 سال ه تولیدات صندلیمون رو ب عراق و اذربایجان و افغانستان صادر میکنیم چجوری قابهای مزین ب ایه قران رو صادر میکردیم ب کشورهای عربی خلیج فارس با حرفهای شما قبل از افزایش ارز ما نباید صادراتی داشته باشیم در صورتی ک حقیقت چیز دیگری است.

هنوز هم میگم عملا صنایعی نداره . چون ارز اوری صنایع در محاسبه تولید ناخالص ملی . سهم صنایع بسیار پایین هست و ایران یک کشور صنعتی نیست .

فرافکنی نکنید عامه فهم تر بخوام بنویسم امثالهم میایین همین جوری بنده رو بی سواد خطاب میکنید . اون موقع که بخوام که طوری بنویسم که براتون قابل هضم باشه به نداشتن حتی سیکل محکوم میشم

هنوز رابطه تولید کننده با نرخ ارز ارزان که باعث نابودی تولید میشه رو نمیدونید

در جواب اول به پست جناب عالی نوشتم . عامه فهم نیست ؟ مشکلی بود در قسمت که حتی متوجه این موضوه هم نشدید ؟

حقوق کارگر مگر چند درصد از هزینه های تولیده؟!!!!!!!!!! وقتی هزینه اصطحلاک چندین برابر شده حتی بیش از نرخ افزایش وقتی هزینه ماشین الات همگام با نرخ ارز پیش رفته وقتی مواد اولیه هم 3 برابر شده حقوق کارگر اصلا دیده نمیشه تو این هزینه ها!

حقوق کارگر باید جزء هزینه های اصلی تولید باشه . دلیل نمیشه هر کسی به هر دلیلی میاد با شراکت با چندین نفر اگر در زمینه صنعت فعالیت میکنه دستگاهی مستهلک رو وارد کنه که هزینه بر باشه کارکرد اون و اسم خودش رو بزار تولید کننده . بار تریلر 20 تنی رو نمیتونه پیکان بکشه . دلیل اینه . تولید کننده ای که مدیریت سرمایه ندونه و به اندازه گلیمش پاش رو دراز نمیکنه و داره بیشتر از سقف توانش تولید میکنه و ............... بسیاری مسائل دیگه رو به پای نبود تولید و بدبخت بودن تولید کننده و سایر مسائل ننویسید . یا شما تولید کننده نیستید و یا اصلا در جریان نیستید که تولید به چی میگن و باید با چه شرایطی سراغ تولید رفت . لزومی هم نداره روی شما وقت گذاشته بشه چون با این پست آخر مشخص کردید فردی به غایت منفی باف هستید و خودتون رو علامه دهر میدونید .

شما میفرمایید نرخ بهره تو کویت 2% ه و اون داره اعمال میشه حالا ما این رو قبول میکنیم ازتون خب نرخ بهره هم تو ایران 20% ایا نرخ تورم با بهره هماهنگ ه؟! شاید تو کویت هم همین طور باشه!

در مورد تورم و نرخ ارز هم تا اینجا ژاپن و کویت استثنا شدن اگر قرار ه از نظر علمی حرف بزنیم حتی اگر یک مورد نقض تو فرضیه ای ارائه بشه اون فرضیه رد میشه پس بیاید قبول کنید این فرضیه بیشتر بهانه ای برای افزایش نرخ ارز و دست اویزی برای سوداگران!

براتون با احترام تمام کمال به جناب عالی توضیح دادم . کویت رو نمی تونید به ایران گره بزنید و سفسته کنید . مدل کویت غیر قابل مقایسه با ایران هست . در مورد ایران و حتی تاریخ شروع این تورم لجام گسیخته و مرحوم هویدا به شما گفته شد که باز متاسفانه نمی خوایید به فاکتور توجه کنید . مختارید در جهل خود بمونید .

در مورد حرفایی ک زدین من بازهم عرض میکنم ادبیات کاملا مودبانه بود ولی ب صورت انتقادی روی کلمه بزک(ب معنی زیبا جلوه دادن) خیلی تاکید داشتین ک بازم من مشکلی توش نمیبینم!

اگر دنبال بهانه هستید ک صداهای منتقد رو خاموش کنید و همه ندای دکتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر بیا سر بدن خوب میتونم بگم راه درستی پیش گرفتین برای مباحثه با من!

البته حق جواب ندادن شما هم براتون محفوظ ه

جناب عالی و امثالهم کی باشید که بخوایید انتقاد کنید ؟ بنده سرمایه گذار هستم در هر بازاری که قانونی باشه و دوست داشته باشم سرمایه گذاری میکنم و نه ربطی به شما و امثال شما داره . حق انتقاد ندارید چون این تاپیک اسمش انتقادات اجتماعی نیست . اسمش مشخص هست سرمایه گذاری روی ارز . سرمایه گذار یا بقول شما سودا گر هستم ؟ درست بله هستم . به شما چه دخلی داره که میخوایید نقش وکیل الرعیا رو بازی میکنید ؟ خرید یا فروش ارز مگه غیر قانونی هست که دارید به این شکل سینه چاک میدید ؟ در ضمن معنی اون کلمه رو از خودتون بهتر میدونم . باید هم فن بیان رو بلد باشم چون نوعی سیاست هست ولی در مورد افرادی مثل جناب عالی که بن بست هستید و فکر میکنید حرف خودتون فقط صحیح هست دیگه باید از ابزار و اهرم فشار استفاده کرد .

در مورد خط آخر این رو میگم برای اولین و آخرین بار بنده درس نخوندم که 4 تا بچه عین جناب عالی به خودتون جرات بدید و بخوایید من رو سرکار بزارید و یا با این کلمه دکتر بازی کنید من از کسی نخواستم به من بگه دکتر نمی خواهم اصلا ولی کسی حق بازی کردن با من و با ترور شخصیتی من هز چی باشه بنده دکترای مدیریت مالی رو دارم برعکس بعضی از افراد که دکترای طب دارن (ایشالا که فقط پزشک عمومی نباشن) بعد دائما برای مردم نسخه اقتصادی میپیچن و خودشون رو علامه دهر میدونن بنده نه در این فروم و نه در جای دیگه مال و اموال رو نه به رخ افرادی مثل شما کشیدم و یا حتی مقدار خرید یا فروش هام رو گفتم ولی فقط 1 بار در همین تاپیک با سند مدرک برای افرادی مثل شما رسما ثابت کردم . از همین امروز و از تاریخ این پست کاربری من و اعضای دیگه این فروم رو به سخره بگیره و در این تاپیک حرف نامربوطی بزنه فعالیت در این فروم رو براش آرزو میکنم . فقط احساس کنم دارید سوء استفاده میکنید و یا با من دارید شوخی میکنید درجا از اختیارات مدیریتیم استفاده میکنم . چند نفر از کاربران توی چت و پیغام خصوصی از من پرسیدن که واقعا دکتر هستی و اگر هستی توی چه رشته ای بنده هم به اونا گفتم و اکثر دوستان و کاربران الان میشناسن منو . پس اگر دوباره از جناب عالی و امثال شما چنین پست هایی ببینم که با نیت سفسته و مسائلی که به تاپیک ها ربطی ندارن می خوایید شخص بنده رو به چالش بکشید فعالیت در کل این فروم رو براتون میکنم آروز

7 روز دسترسی شما گرفته شد هر موقع یاد گرفتید که با احترام برخورد کنید و ادبیاتتون رو اصلاح کنید برگردید در غیر این صورت اصلا فعالیت نکنید . یوزر جدید بسازید و بخوایید این بازی رو ادامه بدید بن دائم خواهید شد . اطلاعاتتون بسیار پایین هست و وقتی هم که اشتباه شما گوشزد میشه باز هم بر اون اصرار دارید از همه مهمتر احترام سرتون نمیشه

اسم این تاپیک مشخص هست سرمایه گذاری بر روی ارز (نقود بیگانه) جای زنجه موره نیست . امری مرسوم در همه جای دنیا هست . فکر میکنید به اقتصاد اسیب میرسونه کلا این تاپیک رو نبینید .

Last edited:

30we

Registered User
لایک‌ها
135
دوستان دوتا موضوع رو قاطی کردن
دکتر بودن هیچ ربطی به شخصیت اجتماعی طرف هیچوقت نداشته
دکنر داریم داره زن بازی میکنه دکتر داریم دزدی میکنه دکتر داریم مفنگیه دکتر داریم داره تو بازار ارز و مسکن کار میکنه شما نمی تونی بگی تو دکتر نیستی چون داری تو بازار مسکن خرید و فروش میکنی چون هیچ ربطی به هم ندارن یکیش مدرک شخصیه یه فرد یکیش اخلاقیات اجتماعی یه فرد
پ.ن:راستم میگن دیگه مطابق تاپیک باید بازار ارز رو تحلیل کنید چرا میشینید نظرات اخلاقیتون در مورد شغل مردم رو میدید

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوستان دوتا موضوع رو قاطی کردن
دکتر بودن هیچ ربطی به شخصیت اجتماعی طرف هیچوقت نداشته
دکنر داریم داره زن بازی میکنه دکتر داریم دزدی میکنه دکتر داریم مفنگیه دکتر داریم داره تو بازار ارز و مسکن کار میکنه شما نمی تونی بگی تو دکتر نیستی چون داری تو بازار مسکن خرید و فروش میکنی چون هیچ ربطی به هم ندارن یکیش مدرک شخصیه یه فرد یکیش اخلاقیات اجتماعی یه فرد

عزیز مشکل اینجاست که بعضی حواسشون نیست که این مدارک فقط برای طب نیست . بنده مدیرت مالی خوندم . کارم مدیریت سرمایه و ریسک پذیری در بازارهای مالی هست حالا چه ارز- فلزات گرانبها و سهام چه خارجی و چه داخلی بنده کارم با بازارهای مالی هست و همشون قانونی . این بازار که زیر زمینی نیست که بگیم داریم با این کار صدمه میزنیم . نه به کسی در این فروم توهین کردم و نه جوی دادم . هر موقع پوزشنی داشته باشم میگم کلا هم از کل کل کردن با افرادی که دوست دارن بر حرف اشتباه خودشون تاکید کنن و بگن درست هست خوشم میاد اهرم فشار هم داشته باشم در آخر ببینم که کارساز نیست اعمال میکنم . هیچ کاربری حق توهین و یا ترور شخصیتی کاربر دیگر رو نداره . این در مورد همه صادق هست و کاربرانی که در این بخش فعال هستنند دیدن که برای همه اعمال کردم این موضوع رو .

احترام متقابل حرف اول رو میزنه . این تالار گفتگو آینه تمام و کمال این جامعه هست که میتونید به چشم ببینید . عملا احترام متقابلی نیست و همه خودشون رو علامه دهر میدونن . چیزهایی در همین تاپیک گفتم که اگر کسی گوش میکرد سود مالی به صورت تضمینی در جیبش بود اون هم رایگان . نکاتی رو گفتم که اگر دنبال میکردید و جویا میشدید به راحتی به یک معامله گر سنتی و ایمن تبدیل میشدید . همین وضع حتی در آینه سیاسی ایران هم منعکس هست همه فکر میکنن خودشون درست میگن و به راحتی هر بازویی بازوی دیگر رو ترور شخصیتی میکنه . همین شناخت ها هست که می تونه سود مالی رو به دنبال داشته باشه

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
دکتر تو رو خدا بجای اینکه اعصابتو اینجا خرد کنی و جواب های دو صفحه ای به بعضی ها بدی بخش شکایات از فروشنده ها رو دباره راه بنداز عزیز که ملت خیلی کارشون گیر همین بخشه تازه صوابم میکنی!!:)

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
بنده سرمایه گذار هستم در هر بازاری که قانونی باشه و دوست داشته باشم سرمایه گذاری میکنم و نه ربطی به شما و امثال شما داره . حق انتقاد ندارید چون این تاپیک اسمش انتقادات اجتماعی نیست . اسمش مشخص هست سرمایه گذاری روی ارز . سرمایه گذار یا بقول شما سودا گر هستم ؟ درست بله هستم . به شما چه دخلی داره که میخوایید نقش وکیل الرعیا رو بازی میکنید ؟ خرید یا فروش ارز مگه غیر قانونی هست که دارید به این شکل سینه چاک میدید ؟

من کاری ندارم کی دکتر کی نیست کی مدیره کی کاربر حرف ها و تحلیل های افراده که براشون ارزش و احترام درست میکنه همونطور که خیلیارو توی این تاپیک قبول دارم خیلیام بلانسبت drdexter که بیشتر حرفاشون بر اساس مطالعه هست، یه مشت آدم بی سواد به قول خودشون خرزنند که بقیه رو بی سواد فرض میکنن و خودشونو دکتر و تحصیل کرده میدونن اونم فقط به خاطر اینکه یه dr اول یوزرشون گذاشتند.

این بابا و اون بابایی که امروز سینه چاک شده بود و امثالهم که همشون جزو رانت خوار ترین افراد این کشورند عرض کنم خودتون نا خواسته اگر فقط پولتونو توی بانک گذاشته باشید نزول خور و بهره گیرید و فقط اسم سود بانکی باعث شده که فکر کنید نیستید.

تمام کسایی که ارز میخرند رو دلال میدونید چون فکر مریضتون فکر میکنه هرکی ارز میخره آه و ناله دیگران رو پشتش میاره و اینکار رو برای سود میکنه، خود من تا الان هزاران دلار خریدم و ذره ای پشیمون نیستم و به هیچ کسیم ربطی نداره دوست داشتم خریدم و حتی 1 دلارم تا الان نفروختم و نخواهم فروخت مگر نیاز داشته باشم به ریالش!

به قول دکتر تاپیک یعنی تحلیل بازار یکی دوست داره خبر بد فقط میذاره مثل من یکیم دوست داره خبر خوش هیچ کدوم هم به هیچ کدوم شماها مربوط نیست و حق هیچ بی احترامی ندارید و هر کس نظر خودش رو داره و منم هنوز سر حرفم هستم تا به موقش شمام از خواب بیدار شید.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دکتر تو رو خدا بجای اینکه اعصابتو اینجا خرد کنی و جواب های دو صفحه ای به بعضی ها بدی بخش شکایات از فروشنده ها رو دباره راه بنداز عزیز که ملت خیلی کارشون گیر همین بخشه تازه صوابم میکنی!!:)

اون بخش تعطیل شده و در حال حاضر هیچ گونه شکایتی قبول نمیکنه . همه از بنده و سایر مدیران دیگه انتظار داشتن و شده بود نوعی وظیفه . که اتفاقا بسته شدنش بهتر ولی دست بنده در برخورد با جماعت کلاه بردار هنوز باز هست . الان دارم تاپیک ها رو میخونم و قلع و قمع آخر رو انجام میدم .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من کاری ندارم کی دکتر کی نیست کی مدیره کی کاربر حرف ها و تحلیل های افراده که براشون ارزش و احترام درست میکنه همونطور که خیلیارو توی این تاپیک قبول دارم خیلیام بلانسبت drdexter که بیشتر حرفاشون بر اساس مطالعه هست، یه مشت آدم بی سواد به قول خودشون خرزنند که بقیه رو بی سواد فرض میکنن و خودشونو دکتر و تحصیل کرده میدونن اونم فقط به خاطر اینکه یه dr اول یوزرشون گذاشتند.

این بابا و اون بابایی که امروز سینه چاک شده بود و امثالهم که همشون جزو رانت خوار ترین افراد این کشورند عرض کنم خودتون نا خواسته اگر فقط پولتونو توی بانک گذاشته باشید نزول خور و بهره گیرید و فقط اسم سود بانکی باعث شده که فکر کنید نیستید.

تمام کسایی که ارز میخرند رو دلال میدونید چون فکر مریضتون فکر میکنه هرکی ارز میخره آه و ناله دیگران رو پشتش میاره و اینکار رو برای سود میکنه، خود من تا الان هزاران دلار خریدم و ذره ای پشیمون نیستم و به هیچ کسیم ربطی نداره دوست داشتم خریدم و حتی 1 دلارم تا الان نفروختم و نخواهم فروخت مگر نیاز داشته باشم به ریالش!

به قول دکتر تاپیک یعنی تحلیل بازار یکی دوست داره خبر بد فقط میذاره مثل من یکیم دوست داره خبر خوش هیچ کدوم هم به هیچ کدوم شماها مربوط نیست و حق هیچ بی احترامی ندارید و هر کس نظر خودش رو داره و منم هنوز سر حرفم هستم تا به موقش شمام از خواب بیدار شید.

در یک کلام قربان آدم چیز فهم

اول احترام به یکدیگر بعد نقد پوزشن فعلی که ببینیم کجا برامون سود اقتصادی به همراه داره . تمامی این فعالیت ها قانونی هست و کار غیر قانونی نیست که کسی به خودش اجازه بده اشخاصی که در این بازارها فعال هستند رو شماتت کنه

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
مگه اون کاربر چی گفت که 7 روز بن بشه من هرچی تو پستش دقت میکنم توهینی نمیبینم که اینجور تو بوق و کرنا میکنین ادب رو رعایت کن !

اتفاقا پست مدیر محترم که بسی لمپن مأبانه تره ! اون بدبخت اومد گفت بارها نظر شما کاملا اشتباه از آب دراومده که اتفاقا من هم بارها اون رو دیدم و حرف اون رو تأیید میکنم .

حالا هی بیایم تهدید کنیم که دسترسی تو دائم قطع میکنم ... بابا دسترسی مون رو خدا قطع نکنه . همه جا سایه وحشت همه جا چکمه قدرت ؟

ای آقای دکتر اون کاربر رو الکی 7 روز موقوف کردی این رسمش نیست بخدا .

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
اون بخش تعطیل شده و در حال حاضر هیچ گونه شکایتی قبول نمیکنه . همه از بنده و سایر مدیران دیگه انتظار داشتن و شده بود نوعی وظیفه . که اتفاقا بسته شدنش بهتر ولی دست بنده در برخورد با جماعت کلاه بردار هنوز باز هست . الان دارم تاپیک ها رو میخونم و قلع و قمع آخر رو انجام میدم .

امیدوارم دوباره تاپیک شکایات باز بشه! میدونم اینجا جای این حرفا نیست اما جدا وقتی دیدم چقدر اهرم شکایات تو پرشین تولز قوی هست با خودم فکر کردم که پرشین تولز یکی از جالب ترین سیستم های مبارزه با کلاهبرداری رو زده...حیف که تعطیل شد...اما اگر خواستید دوباره بازش کنید باید یک منبع درامد مناسب برای کسایی که مدیریتش میکنند در نظر بگیرید چون واقعا کار سختیه مدیرین این همه شکایت...
راستی یادم میاد یک روز خودتون نوشتید: من نمیتونم ببینم کسایی که پول کم میارن میان تو پرشین تولز و جیبشون رو از مال بچه ها پر میکنند(یا یک چیزی تو همین مایه ها)
امیدوارم دوباره تاپیک شکایات راه بیوفته...هرچند که من فروشنده ام تو پرشین تولز نه خریدار و از کسی هم شکایت ندارم اما وجهه پرشین تولز از یک محیط امن تجاری به محیطی نا امن برای فعالیت تبدیل میشه...امیدوارم مسئول سایت این رو درک کنه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
مگه اون کاربر چی گفت که 7 روز بن بشه من هرچی تو پستش دقت میکنم توهینی نمیبینم که اینجور تو بوق و کرنا میکنین ادب رو رعایت کن !

اتفاقا پست مدیر محترم که بسی لمپن مأبانه تره ! اون بدبخت اومد گفت بارها نظر شما کاملا اشتباه از آب دراومده که اتفاقا من هم بارها اون رو دیدم و حرف اون رو تأیید میکنم .

حالا هی بیایم تهدید کنیم که دسترسی تو دائم قطع میکنم ... بابا دسترسی مون رو خدا قطع نکنه . همه جا سایه وحشت همه جا چکمه قدرت ؟

ای آقای دکتر اون کاربر رو الکی 7 روز موقوف کردی این رسمش نیست بخدا .

معنی اون کلمه رو که میدونی ؟ یا اینکه خودت رو زدی به کوچه علی چپ ؟

بالای سر شما و اون یوزر و امثالهم باید قدرتی باشه که بدونید هر نکته جایی و هر نکته مکانی دارد .

5 روز دسترسی شما هم گرفته شد . هر موقع یاد گرفتید که احترام متقابل بزارید در بحث ها شرکت کنید .

جناب عالی چیزی که مغزت رسید رو سریع مکتوب کردی بدون اینکه متوجه باشی اینجا چاله میدون نیست .

در ضمن مدت عضویت شما قد نمیده در مورد پوزیشن هایی که در این فروم داشتم و به رایگان گفتم و حتی نقطه خروجش رو در همون روز . هر موقع مدت بن جناب عالی سپری شد هیستوری پست های من رو نگاه کنید و بشین اون پست ها رو کاملا بخون . از 1 سال گذشته
امیدوارم دوباره تاپیک شکایات باز بشه! میدونم اینجا جای این حرفا نیست اما جدا وقتی دیدم چقدر اهرم شکایات تو پرشین تولز قوی هست با خودم فکر کردم که پرشین تولز یکی از جالب ترین سیستم های مبارزه با کلاهبرداری رو زده...حیف که تعطیل شد...اما اگر خواستید دوباره بازش کنید باید یک منبع درامد مناسب برای کسایی که مدیریتش میکنند در نظر بگیرید چون واقعا کار سختیه مدیرین این همه شکایت...
راستی یادم میاد یک روز خودتون نوشتید: من نمیتونم ببینم کسایی که پول کم میارن میان تو پرشین تولز و جیبشون رو از مال بچه ها پر میکنند(یا یک چیزی تو همین مایه ها)
امیدوارم دوباره تاپیک شکایات راه بیوفته...هرچند که من فروشنده ام تو پرشین تولز نه خریدار و از کسی هم شکایت ندارم اما وجهه پرشین تولز از یک محیط امن تجاری به محیطی نا امن برای فعالیت تبدیل میشه...امیدوارم مسئول سایت این رو درک کنه

اون بخش حداقل 3 مدیر دقیقا مثل من میخواد که دستشون واقعا باز باشه . نه به اون شکل که من بودم . یعنی حتی بتونن مستقیم با پلیس فتا همکاری کنن و برای این دله دزد ها سابقه کیفری درست کنن . زمان کاری حداقل هم 10 ساعت میخواد . غیر ممکن هست گرامی نمیشه . 100% تایم من رو اون بخش گرفته بود .

پی نوشت : بار اخر هست که میگم این تاپیک محل به هم پریدن و اعتراض به وضیعت اجتماعی و اقتصادی نیست و از همه مهتر محل توهین کردن نیست چه به من چه یکدیگر و یا چه به مسئولین و افراد دارای مسئولیت در این کشور . . اگر سرمایه گذار هستید فعالیت کنید . اگر خواهان اطلاعات هسنید بسم ا..... . اگر می خوایید تحلیل بازار رو یاد بگیرید و برای خودتون کانال درامدی جدیدی ایجاد کنید بسم ا..... یا همچنین اگر میخوایید از تجربه همدیگه استفاده کنید و .... که تمامی مسائلی که در این راستا هست بسم ا....

Last edited:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دكتر مثلني پست من چرا پاك شد؟ دهنم سرويس شد اين همه با گوشي نايپ كردم .
آقا احسان خلاصه ببخشيد .من جسارت كردم عذر ميخوام.

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk 2

ببینید سعی کنیم به همدیگه گیر نبدیم . ایشون پستی زد ! هر چقدر من پست ایشون رو خوندم نه به صورت مستقیم به شما چیزی گفتن و یا حتی شما رو مورد بی احترامی خدایی نکرده قرار داده باشن . پست ایشون رو با پست کاربر اول بن شده و کاربر دوم مقایسه کنید میبینید که در کمال احترام بوده عزیز .

بالا