• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
تمامي اين كاهشها چيزي نيست جز باز شدن مدارس

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
دیروز 2880 تومان قیمت فروشش بود
ظاهرا دوباره داره می ره بالا

62720164558746891665.jpg

به خاطر تقاضای خرید هستش

از بازار چه خبر ؟
------------------------------------------------------------
رشد زیر پوستی تقاضای دلار در بازار:
اول این که ديروز بازار با افزایش تقاضای محسوس ارزی مواجه شد، در نتیجه این افزایش، بهای انواع ارز و همچنین سکه رو به افزایش نهاد
دوم این که ديروز تعداد افراد مراجعه کننده برای خرید دلار تلاش کردند که حواله بخرند . آن هایی که موفق نشدند برای حفظ ارزش پول خود دلار خریدند تا روزهای آینده حواله کنند.
این روزها با وجود زیان صرافان از افت قیمت ها ، کم کم نشانه هایی از بالا رفتن تقاضای ارز تجاری نمایان می شود. خبر رسیده که واسطه های بازرگانی در دبی به دنبال مشتریان سابق ایرانی خود هستند. نوع برخوردها نیز قدری تعدیل شده و آن ها دوباره بازاریان را به خرید از این کشور ترغیب می کنند. علاوه بر این اتفاق ، خبر های منتشر شده در خصوص ابلاغ دستور العمل دریافت حداکثر 30 درصد پیش پرداخت کالاهای وارداتی انتظار جنبش بیشتر در بازار ارز را پدید آورده است.
بخشنامه پیش‌پرداخت 30 درصدی ال سی به بانک‌ها ابلاغ شد
بانک مرکزی بخشنامه پیش دریافت برای واردات کالاها به میزان 30 درصد ارزش آن را به بانک‌ها ابلاغ کرد
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، این بانک در اجرای مصوبه هیات وزیران، از این پس میزان پیش دریافت برای واردات کالاها و خدمات در روز گشایش اعتبار اسنادی‌ را حداکثر به میزان 30 ‌درصد معادل ریالی تعیین کرد.
واردکننده ملزم است طبق این بخشنامه باقی مانده وجه اعتبار اسنادی را تا روز معامله اسناد تامین کند. در صورتی که واردکننده با هدف پیشگیری از نوسانات نرخ ارز داوطلبانه علاقه‌مند به تامین معادل ریالی بیش از 30 درصد و یا حتی 100 درصد مبلغ اعتبار باشد، انجام آن بلامانع است.
این گزارش حاکی است پیش از این میزان پیش دریافت برای واردات کالا و خدمات به میزان 130 درصد معادل ریالی تعیین شده بود
سوم این که از امروز ساعت به ساعت همگان منتظر دریافت خبر و تصویرهای مثبت و مطلوب بازار از آمریکا هستند. فردا وزیر خارجه با مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیدار می کند. ظریف و اشتون ارتباط دولت یازدهم با غرب را کلید می زنند.
پس فردا سه شنبه نیز حضور روحانی در سازمان ملل متحد روی خواهد داد که همه منتظر خبر دیدار احتمالی روسای جمهور ایران و آمریکا هستند. این اتفاق البته برنامه ریزی شده نیست، اما به گفته طرفین همه گونه احتمالی وجود دارد. در داخل کشور اما نهاوندیان به مراتب نسبت به این سفر و نتایج آن مثبت فکر می کند و برای بازار روزهای بهتری را نوید می دهد.
روزهای بهتری برای اقتصاد ایران پیش بینی می کنیم
رییس اتاق بازرگانی ایران با بیان این‌که نشانه‌های این روزهای بهتر برای اقتصاد ایران پیدا شده است گفت: دوره التهابات در بازارهای مختلف پایان یافته و باید شاهد ثبات در بازارهای مختلف باشیم.
وی با تاکید بر این‌که دیگر نباید شاهد جست و خیزهای غیر قابل محاسبه در اقتصاد باشیم، بیان کرد: حرکت‌های ما در جهت درست قرار گرفته و در کنار آن شرایط بین المللی باعث می‌شود ظرفیت‌های ایران سرمایه‌گذاران خارجی را به خود جلب کند.
نهاوندیان در پایان گفت : وظیفه ما در تشکل‌های اقتصادی این است که این ظرفیت ها را به طرف های خارجی منتقل کرده و انتقال واقعیت‌های اقتصادی ایران به طرف‌های تجاری در اتاق باید انجام شود.
چهارم این که نظر سنجی ها برای قیمت طلا دربازارهای جهانی افزایش قیمت پیش را بینی می کنند.
فعلا قیمت طلا در سطح 1325 دلار بسته است. احتمال افزایش قیمت وجود دارد چرا که فدرال رزرو حاضر نشد تا هفته های بعد در خصوص افت حجم محرک های اقتصادی تصمیم بگیرد. نتایج انتخابات مجلس آلمان که امشب نتایج آن مشخص می شود هم عاملی برای نوسان قیمت طلا مد نظر خواهد بود.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
خرید فردا پیشنهاد میشه یا چهارشنبه؟
پنجشنبه ریسکش بالاست به نظرم. البته کف قیمتهای اخیر روز شنبه بوده.

من هم مثل شما مردد هستم. به نظر من هم پنج شنبه مناسب نیست.من تحت هر شرایطی اگر به حدود 2800 برسه سنگینتر از قبل خرید میکنم ، اگر بالا رفت هم به 3050 که رسید میخرم

mahdips3

Registered User
لایک‌ها
121
برادر احسان من هم دقیقا همین حسو دارم که شنبه به بعد رنگ زیر3000 را نخواهد دید.
شما خرید سکه رو پیشنهاد میکنید یا دلار؟ یه ترکیبی؟

من هم دقیقا حسم برعکس حس شما هست:p اگر خدای ناکرده ، خدای ناکـــــــــرده ، عبای قفل ساز به لباس شیطان بزرگ تماس پدا کنه ، 200% ، دلار تا 2700 پایین میاد. صبر کنید و ببینید. ولی نهایتا 3-4 روز بیشتر پایین نمی مونه. باز همدر حدود 3000 تومن معامله میشه ولی فرقش با الان این هست که دیگه قدرت افزایش آنچنانی بالای 3تومن نخواهد داشت :lol::wacko::D

Last edited:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من هم دقیقا حسم برعکس حس شما هست:p اگر خدای ناکرده ، خدای ناکـــــــــرده ، عبای قفل ساز به لباس شیطان بزرگ تماس پدا کنه ، 200% ، دلار تا 2700 پایین میاد. صبر کنید و ببینید. ولی نهایتا 3-4 روز بیشتر پایین نمی مونه. باز همدر حدود 3000 تومن معامله میشه ولی فرقش با الان این هست که دیگه قدرت افزایش آنچنانی بالای 3تومن نخواهد داشت :lol::wacko::D
اگه دست بدن رو 2500 ه

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
خبر جدید :
جان کری و ظریف دیدار میکنند . یعنی دلار 2500 رو میبینه ؟!
اگر هم ببینه بنظر من موقتی خواهد بود . تورم بالا و کسری بودجه 80000 میلیارد تومنی و رشد نقدینگی بالا در چند سال گذشته رو نباید فراموش کرد .

Vahid1984

Registered User
لایک‌ها
2
یعنی این هفته نماز جمعه، مرگ بر آمریکا نمی گن؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
خبر جدید :
جان کری و ظریف دیدار میکنند . یعنی دلار 2500 رو میبینه ؟!
اگر هم ببینه بنظر من موقتی خواهد بود . تورم بالا و کسری بودجه 80000 میلیارد تومنی و رشد نقدینگی بالا در چند سال گذشته رو نباید فراموش کرد .
این تاثیری نداره !

اگه ماچ کنن رو چند ِ ؟
والا مظنه دستم نیست ولی شایعه شده شماره موبایل بگیرن و کار به اس ام اس بکشه زیر 2 تومنه
البته برای خالی نموندن عریضه ماچ یه 200-300 تومنی ارزش داره :دی

tablighbashi

Registered User
لایک‌ها
16
دوستان مطمئن باشید مذاکره ایی درکار نیست
تا 5شنبه دلار بالای 3100
امروز نخرید، فردا دیر است

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
یکی از دوستان - آقا/خانم pool - چند ماه پیش در مورد مذاکره و توافق و این حرفا یک تحلیل سیاسی کرد که من با تمام شجاعتم :cool: جرئت ندارم تکرارش کنم.خودتون برید بخونید جالب بود. من مشابه حرفهای ایشون را از چند نفر دیپلمات کارکشته شنیدم

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
اگه ماچ کنن رو چند ِ ؟

بستگی به نوع ماچش داره اگه مثلا اینجوری باشه میره زیر هزار

obama-kiss-chavez.jpg

یکی از دوستان - آقا/خانم pool - چند ماه پیش در مورد مذاکره و توافق و این حرفا یک تحلیل سیاسی کرد که من با تمام شجاعتم :cool: جرئت ندارم تکرارش کنم.خودتون برید بخونید جالب بود. من مشابه حرفهای ایشون را از چند نفر دیپلمات کارکشته شنیدم

لینک بده

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
کلا جدا از رکود اقتصادی رو تحریم و ... یک مشکل خیلی بزرگی وجود داره!

کسانی که نیاز هم ندارند، ارز میخرند! این یعنی افزایش شدید تقاضا! وقتی عرضه ثایت هست باعث افزایش قیمت میشه دیگه...

تو صرافی که میشینید، کسایی که میان ارز خرید و فروش کنن، کسایی هستند که فکر میکنند ارز چیزی برای انبار کردن هست! یا مثل کالا به ارز نگاه میکنند.
پیر زن 80 ساله/بچه 14 ساله/راننده تاکسی/سوپر مارکت سر کوچه/دانشجو/کارمند/...
تو دو هفته گذشته، 6 7 نفر بودن که سفر خارج داشتند و اومدن خرید کردند! و 8 9 نفر هم بودن که از خارج اومده بودن که فروش داشتند!
بقیه داشتن دلالی میکردن!

بزرگترین دلیل دلار 3000 تومنی همین ارز هایی هست که دست مردمه!

راه حل این مشکل اینه که مردم بفهمن ارز ، پول هست! پول برای تجارت لازمه! نه برای انبار کردن...

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
کلا جدا از رکود اقتصادی رو تحریم و ... یک مشکل خیلی بزرگی وجود داره!

کسانی که نیاز هم ندارند، ارز میخرند! این یعنی افزایش شدید تقاضا! وقتی عرضه ثایت هست باعث افزایش قیمت میشه دیگه...

تو صرافی که میشینید، کسایی که میان ارز خرید و فروش کنن، کسایی هستند که فکر میکنند ارز چیزی برای انبار کردن هست! یا مثل کالا به ارز نگاه میکنند.
پیر زن 80 ساله/بچه 14 ساله/راننده تاکسی/سوپر مارکت سر کوچه/دانشجو/کارمند/...
تو دو هفته گذشته، 6 7 نفر بودن که سفر خارج داشتند و اومدن خرید کردند! و 8 9 نفر هم بودن که از خارج اومده بودن که فروش داشتند!
بقیه داشتن دلالی میکردن!

بزرگترین دلیل دلار 3000 تومنی همین ارز هایی هست که دست مردمه!

راه حل این مشکل اینه که مردم بفهمن ارز ، پول هست! پول برای تجارت لازمه! نه برای انبار کردن...

اتفاقا مردم خوب میفهمن خیلی هم خوب میفهمن

مردم خوب فهمیدن که ارزش دلار همیشه ارزش جهانی هست و همیشه روبه رشد و پیشرفت و ارزش ریال هر ماه نسبت به ماه تو خالی تر و بدتر و تا وقتی ارزش پول ملی ما اینگونه هر ماه و هر سال کمتر و کمتربخواد بشه همین خواهد بود

پس مشکل از مردم نیست دوست عزیز.

Last edited:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اتفاقا مردم خوب میفهمن خیلی هم خوب میفهمن

مردم خوب فهمیدن که ارزش دلار همیشه ارزش جهانی هست و همیشه روبه رشد و پیشرفت و ارزش ریال هر ماه نسبت به ماه تو خالی تر و بدتر و تا وقتی ارزش پول ملی ما اینگونه هر ماه و هر سال کمتر و کمتر نشه همین خواهد بود

پس مشکل از مردم نیست دوست عزیز.

چقدر دلار دارید؟

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

وقتی مردم بترسن ، پول رو پس انداز میکنن .چه دلار چه ریال. رکود اروپا بخاطر چی بوجود آمد ؟ مردم ترسیدن ، خرج نکردن و پس انداز کردن. بهره بانکی برای چی کم شد ؟ برای اینکه مردم را مجبور کنن پولهاشون رو از بانک بکشن بیرون و بکار بندازن. ولی موفق نشدن . نصف ثروتمندان اروپا در دوره بحران یوروشون را تبدیل به دلار کردن . مردم ایران هم مستثنا از دنیا نیستن

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
وقتی مردم بترسن ، پول رو پس انداز میکنن .چه دلار چه ریال. رکود اروپا بخاطر چی بوجود آمد ؟ مردم ترسیدن ، خرج نکردن و پس انداز کردن. بهره بانکی برای چی کم شد ؟ برای اینکه مردم را مجبور کنن پولهاشون رو از بانک بکشن بیرون و بکار بندازن. ولی موفق نشدن . نصف ثروتمندان اروپا در دوره بحران یوروشون را تبدیل به دلار کردن . مردم ایران هم مستثنا از دنیا نیستن

شما ثروتمندان اروپا رو هم ميشناسي دمت گرم دست ما رو هم بگير

بالا