دیروز 2880 تومان قیمت فروشش بود
ظاهرا دوباره داره می ره بالا
خرید فردا پیشنهاد میشه یا چهارشنبه؟
پنجشنبه ریسکش بالاست به نظرم. البته کف قیمتهای اخیر روز شنبه بوده.
برادر احسان من هم دقیقا همین حسو دارم که شنبه به بعد رنگ زیر3000 را نخواهد دید.
شما خرید سکه رو پیشنهاد میکنید یا دلار؟ یه ترکیبی؟
اگه دست بدن رو 2500 همن هم دقیقا حسم برعکس حس شما هست اگر خدای ناکرده ، خدای ناکـــــــــرده ، عبای قفل ساز به لباس شیطان بزرگ تماس پدا کنه ، 200% ، دلار تا 2700 پایین میاد. صبر کنید و ببینید. ولی نهایتا 3-4 روز بیشتر پایین نمی مونه. باز همدر حدود 3000 تومن معامله میشه ولی فرقش با الان این هست که دیگه قدرت افزایش آنچنانی بالای 3تومن نخواهد داشت :lol::wacko:
اگه دست بدن رو 2500 ه
این تاثیری نداره !خبر جدید :
جان کری و ظریف دیدار میکنند . یعنی دلار 2500 رو میبینه ؟!
اگر هم ببینه بنظر من موقتی خواهد بود . تورم بالا و کسری بودجه 80000 میلیارد تومنی و رشد نقدینگی بالا در چند سال گذشته رو نباید فراموش کرد .
والا مظنه دستم نیست ولی شایعه شده شماره موبایل بگیرن و کار به اس ام اس بکشه زیر 2 تومنهاگه ماچ کنن رو چند ِ ؟
اگه ماچ کنن رو چند ِ ؟
یکی از دوستان - آقا/خانم pool - چند ماه پیش در مورد مذاکره و توافق و این حرفا یک تحلیل سیاسی کرد که من با تمام شجاعتم جرئت ندارم تکرارش کنم.خودتون برید بخونید جالب بود. من مشابه حرفهای ایشون را از چند نفر دیپلمات کارکشته شنیدم
کلا جدا از رکود اقتصادی رو تحریم و ... یک مشکل خیلی بزرگی وجود داره!
کسانی که نیاز هم ندارند، ارز میخرند! این یعنی افزایش شدید تقاضا! وقتی عرضه ثایت هست باعث افزایش قیمت میشه دیگه...
تو صرافی که میشینید، کسایی که میان ارز خرید و فروش کنن، کسایی هستند که فکر میکنند ارز چیزی برای انبار کردن هست! یا مثل کالا به ارز نگاه میکنند.
پیر زن 80 ساله/بچه 14 ساله/راننده تاکسی/سوپر مارکت سر کوچه/دانشجو/کارمند/...
تو دو هفته گذشته، 6 7 نفر بودن که سفر خارج داشتند و اومدن خرید کردند! و 8 9 نفر هم بودن که از خارج اومده بودن که فروش داشتند!
بقیه داشتن دلالی میکردن!
بزرگترین دلیل دلار 3000 تومنی همین ارز هایی هست که دست مردمه!
راه حل این مشکل اینه که مردم بفهمن ارز ، پول هست! پول برای تجارت لازمه! نه برای انبار کردن...
اتفاقا مردم خوب میفهمن خیلی هم خوب میفهمن
مردم خوب فهمیدن که ارزش دلار همیشه ارزش جهانی هست و همیشه روبه رشد و پیشرفت و ارزش ریال هر ماه نسبت به ماه تو خالی تر و بدتر و تا وقتی ارزش پول ملی ما اینگونه هر ماه و هر سال کمتر و کمتر نشه همین خواهد بود
پس مشکل از مردم نیست دوست عزیز.
لینک بده
راه حل این مشکل اینه که مردم بفهمن ارز ، پول هست! پول برای تجارت لازمه! نه برای انبار کردن...
وقتی مردم بترسن ، پول رو پس انداز میکنن .چه دلار چه ریال. رکود اروپا بخاطر چی بوجود آمد ؟ مردم ترسیدن ، خرج نکردن و پس انداز کردن. بهره بانکی برای چی کم شد ؟ برای اینکه مردم را مجبور کنن پولهاشون رو از بانک بکشن بیرون و بکار بندازن. ولی موفق نشدن . نصف ثروتمندان اروپا در دوره بحران یوروشون را تبدیل به دلار کردن . مردم ایران هم مستثنا از دنیا نیستن