• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
شما ثروتمندان اروپا رو هم ميشناسي دمت گرم دست ما رو هم بگير

نمیگیرم ! :p

شرکتهای بزرگ و بانکهای خصوصی و اینا ، گزارش سالانه و 6 ماهه و 3 ماهه مالی منتشر میکنن. این اطلاعات توش هست. از مردم عادی هم هرکی 300-400 هزار یورو پس انداز داشته - که ثروتمند محسوب میشه- و من میشناختم پولش رو تبدیل کرده

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
چقدر دلار دارید؟

چی ربطی داشت داداش؟ بشخصه حتی 1 دلار هم ندارم. اون دوستمون از افکار مردم ناراحت بودن من هم توضیح دادم تا ارزش ریال و آینده ریال خوب نباشه همین هست کاریشم نمیشه کرد. پس افکار مردم درسته زیرا ارز و دلار پشتوانه محکم دارد و ارزش اون کم نمیشه مردم هم دلار و ارز میخرن و پس انداز میکنن پس مشکل از جای دیگریست نه مردم.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
شما ثروتمندان اروپا رو هم ميشناسي دمت گرم دست ما رو هم بگير
ایشون خودشون از سرمایه داران اروپا هستند :rolleyes:

///
افتک به هورسا بگو دعا بخونه دلار بکشه بالا یکم سود کنیم در این بی پولی

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
ایشون خودشون از سرمایه داران اروپا هستند :rolleyes:

///
افتک به هورسا بگو دعا بخونه دلار بکشه بالا یکم سود کنیم در این بی پولی

من هنوز نخریدم. بذار بخرم بعدش دعا کنیم :lol:

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
اتفاقا مردم خوب میفهمن خیلی هم خوب میفهمن

مردم خوب فهمیدن که ارزش دلار همیشه ارزش جهانی هست و همیشه روبه رشد و پیشرفت و ارزش ریال هر ماه نسبت به ماه تو خالی تر و بدتر و تا وقتی ارزش پول ملی ما اینگونه هر ماه و هر سال کمتر و کمتر نشه همین خواهد بود

پس مشکل از مردم نیست دوست عزیز.

مشکل اینه دیگه!
وقتی همچین موردی پیش میاد، پول رو انبار نمیکنن!
چه میدونم طلا و سکه بخرن! زمین بخرن! ملک بخرن!و ...

ملت باید متوجه بشه پول وسیله ای برای انبار کردن نیست! کالا رو انبار میکنن نه پول رو...
طلا هم قیمت جهانی داره، خو برن طلا بخرن! اگه بازار ارز به آرامش برسه، نوسانات این چنینی هم رخ نمیده و قیمت طلا و زمین و ... هم قابل کنترل میشه!

ولی مشکل اینه که یارو کلا 2 3 میلیون پول داره، میره هزار دلار میخره! شب و روز دعا یکنه دلار 100 تومن گرون بشه تا 100 هزار تومن سود بکنه! ولی متوجه نیست این صد هزار تومنی که سود کرده، چند ده برابرش رو باید بابت تورمی که خودش ایجاد کرده از جیبش بپردازه!

خلاصه باید هر کس کار خودش رو بکنه!
کسی که میترسه پولش از بین بره، کالا انبار بکنه نه پول!
کسی که نیاز داره، ارز بخره!
کسایی هم که کارشون خرید و فروش ارز هست، کار خودشون رو بکنن!

akharekhat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ولی از شوخی گذشته گیریم اینا یه نیش خندی بهم بزنن ! جمعه تو نماز جمعه همه چی معلوم میشه ! یعنی دوباره میخوان بگن میگ میگ عامریکا ؟!؟!؟

از طرفی آقا مگه بورس جهانی ارز و طلا نداریم ؟!؟ خوب این یعنی شما هر لحظه بخوای میتونی بخری و بفروشی ،درسته این فارکس سیستمش شناوره و خرید فیزیکی از صرافی ،منابع محدود ،اما در کل نفس کار یکیه دیگه ! پس دیگه نمیشه گفت نباید ارز و طلا خرید که قیمتا میره بالا و .... !! حالا برنج و روغن و ... رو بگین یه حرفی ! درسته به هم وابسته هستن اما این روند خرید و فروش ارزو طلا هر روز (به جز روزای تعطیل بازار جهانی!!) داره با مقیاسی خیلی بیشتر از خرید های مردم ایران انجام میشه !

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
مشکل اینه دیگه!
وقتی همچین موردی پیش میاد، پول رو انبار نمیکنن!
چه میدونم طلا و سکه بخرن! زمین بخرن! ملک بخرن!و ...

ملت باید متوجه بشه پول وسیله ای برای انبار کردن نیست! کالا رو انبار میکنن نه پول رو...
طلا هم قیمت جهانی داره، خو برن طلا بخرن! اگه بازار ارز به آرامش برسه، نوسانات این چنینی هم رخ نمیده و قیمت طلا و زمین و ... هم قابل کنترل میشه!

ولی مشکل اینه که یارو کلا 2 3 میلیون پول داره، میره هزار دلار میخره! شب و روز دعا یکنه دلار 100 تومن گرون بشه تا 100 هزار تومن سود بکنه! ولی متوجه نیست این صد هزار تومنی که سود کرده، چند ده برابرش رو باید بابت تورمی که خودش ایجاد کرده از جیبش بپردازه!

خلاصه باید هر کس کار خودش رو بکنه!
کسی که میترسه پولش از بین بره، کالا انبار بکنه نه پول!
کسی که نیاز داره، ارز بخره!
کسایی هم که کارشون خرید و فروش ارز هست، کار خودشون رو بکنن!

باز هم مشکل مردم نیستن چرا که وقتی قیمت مسکن طلا سکه و همه کالا ها رو ببینی همشون قیمتشون از ارزش دلار تعیین میشه و بفروش میره پس چرا قیمت طلا توی ایران در برابر ارزش ریال تعیین نمیشه؟

چرا همینکه قیمت دلار پایین میاد قیمت سکه و طلا هم پایین میاد ولی توی کشورهای دیگه اینجور نیست؟

پس بازم میبینید که تا وقتی ارزش ریال درست نشه مشکل از مردم نیست. هر وقت ارزش طلا و سکه و هر چیزی به ارزش ریال تعیین شد نه قیمت دلار اون موقع هم مردم نمیرند دلار بخرند بلکه طلا و سکه و غیره میخرن.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
حالا یک نکته ضخیم بگم !

من قبل از بحران دلار ایران و بحران جهانی هم اینجا حساب ارزی داشتم هم اونجا . بهره حساب اینجا تقریبا 5.5 درصد بود ، بهره اونجا 4.5 درصد... بحران جهانی شروع شد و نرخ بهره بانکی کل دنیا افت کرد. ایران هم به تبعش بهره حسابهای ارزی رو کم کرد جوری که بهره حساب دلاری به 0.2 درصد سالانه رسید.بهره حساب اونجا چقدر شد ؟ 1.2 درصد

با اینکه این اختلاف زیادیه ، اما من بجهت حس وطندوستی:D پولم را اینجا در حساب نگه داشتم. اما بعدش بحران دلار ایران شد و دیدم شوخی شوخی اینها موجودی رو نمیدن یا به نرخ دولتی حساب میکنن. خب من هم در اولین فرصت حسابم رو خالی کردم. اما حساب اونجام هنوز پره.خب الان اینکه میگن من ارز انبار کردم تقصیر کیه ؟ خب من ارزم رو الان 3 ساله که گذاشتم تو گاوصندوق با بهره صفر ، فقط اگر بانک به من تضمین میداد که دلار گرفته ، دلار پس بده ... یعنی تضمین عدم دزدی آشکار :D.. خب میذاشتم تو بانک ، ازش استفاده عمومی میشد... آخه ما چه گناهی کردیم گیر اینا افتادیم خب..نمیذارن وطندوستی کنیم :p

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
من هنوز نخریدم. بذار بخرم بعدش دعا کنیم :lol:
بخر دیگه تا کی معطل تو باشیم:cool:
امیدوارم فردا صبح هم به کمتر بشه از امروز این دوزار اخر هم چنج کنم:)

پ.ن:نکته ای که گفتی خیلی ضخیم بود.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
حالا یک نکته ضخیم بگم !

من قبل از بحران دلار ایران و بحران جهانی هم اینجا حساب ارزی داشتم هم اونجا . بهره حساب اینجا تقریبا 5.5 درصد بود ، بهره اونجا 4.5 درصد... بحران جهانی شروع شد و نرخ بهره بانکی کل دنیا افت کرد. ایران هم به تبعش بهره حسابهای ارزی رو کم کرد جوری که بهره حساب دلاری به 0.2 درصد سالانه رسید.بهره حساب اونجا چقدر شد ؟ 1.2 درصد

با اینکه این اختلاف زیادیه ، اما من بجهت حس وطندوستی:D پولم را اینجا در حساب نگه داشتم. اما بعدش بحران دلار ایران شد و دیدم شوخی شوخی اینها موجودی رو نمیدن یا به نرخ دولتی حساب میکنن. خب من هم در اولین فرصت حسابم رو خالی کردم. اما حساب اونجام هنوز پره.خب الان اینکه میگن من ارز انبار کردم تقصیر کیه ؟ خب من ارزم رو الان 3 ساله که گذاشتم تو گاوصندوق با بهره صفر ، فقط اگر بانک به من تضمین میداد که دلار گرفته ، دلار پس بده ... یعنی تضمین عدم دزدی آشکار :D.. خب میذاشتم تو بانک ، ازش استفاده عمومی میشد... آخه ما چه گناهی کردیم گیر اینا افتادیم خب..نمیذارن وطندوستی کنیم :p

خب هر کاری از دستشون بر بیاد میکنن که ارزش ریال رو هر روز بدتر کنن حتی تصضمین ندادن بانکی ........ و هزار نکته دیگه مثل همین ها....

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
بخر دیگه تا کی معطل تو باشیم:cool:
امیدوارم فردا صبح هم به کمتر بشه از امروز این دوزار اخر هم چنج کنم:)

فردا یا پس فردا ...گوش شیطون کر ...چشم حسود کور میخرم.اینبار لقمه گنده تر از دهنمه احتیاط میکنم که خفه نشم:D

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
خب هر کاری از دستشون بر بیاد میکنن که ارزش ریال رو هر روز بدتر کنن حتی تصضمین ندادن بانکی خودش یکی از دلایل ضعف ارش ریال هست ........ و هزار نکته دیگه مثل همین ها....

دقیقا . اینها میگن الان کمبود ارز داریم دیگه ؟ عیبی نداره. با من قرارداد 2 ساله و 5 ساله ببندن. سود 0.25 درصد سالانه بانک مرکزی امریکا را هم بدن. جهنم ضرر هزینه نگهداری هم بگیرن، حلوای بهمنی رو با پولش بپزن ایشالا :D

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
شما ها که دولار می خرید و اقتصاد کشور رو پنچر می کنید حالا اسکناس می خرید یا حواله که انبار بشه در کشور های استکباری ؟

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
شما ها که دولار می خرید و اقتصاد کشور رو پنچر می کنید حالا اسکناس می خرید یا حواله که انبار بشه در کشور های استکباری ؟

اسکناس میخریم میدیم مسافر ببره بریزه به حساب که پول حواله هم ندیم.از بس که خسیسیم:blush:
من اسکناس میخرم. حواله دردسر مالیات داره

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
باز هم مشکل مردم نیستن چرا که وقتی قیمت مسکن طلا سکه و همه کالا ها رو ببینی همشون قیمتشون از ارزش دلار تعیین میشه و بفروش میره پس چرا قیمت طلا توی ایران در برابر ارزش ریال تعیین نمیشه؟

چرا همینکه قیمت دلار پایین میاد قیمت سکه و طلا هم پایین میاد ولی توی کشورهای دیگه اینجور نیست؟

پس بازم میبینید که تا وقتی ارزش ریال درست نشه مشکل از مردم نیست. هر وقت ارزش طلا و سکه و هر چیزی به ارزش ریال تعیین شد نه قیمت دلار اون موقع هم مردم نمیرند دلار بخرند بلکه طلا و سکه و غیره میخرن.

این مشکل افت ارزش ریال 2 لبه داره!
اولی تحریم و سیاست اشتباه اقتصادی و رکود اقتصاد و ... هست!
دومی هم مردمی هستند که فکر میکنن این یک فرصت هست برای کلاه گذاشتن رو سر هم دیگه!

*اگه دقت کرده باشی، گفتم اونی که کارش خرید و فروش ارز هست، طبیعیه که این کار رو انجام بده! روی حرف من با کسایی هست که این کاره نیستند و ارز رو میخرن و میبرن زیر فرش انبار میکنن!
صرافی ها کارشون خرید و فروش هست! کدوم صرافی دلار رو میخره و 2 سال انبار میکنه؟ ولی مردم عادی این کار رو میکنن و پول رو از چرخه اقتصاد خارج میکنن! بعد میگن رکود هست!!!؟؟:eek:

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
78795029941731900037.jpg

بالا