عمق فاجعه در درامد قشر تحصیل کرده در ایران و در مقایسه با آمریکا هست
اندیکاتور های اقتصاد و رابطه دستمزد و بزرگی شهر ها رو بدونید .
از لحاظ ریاضی با اعداد همه چیز قابل توصیف هست . مثال میزنم بدونید بعضی از این فرمول ها در کتاب های اقتصاد پیدا نمیشه و باید مقالات ISI رو بخونید که از مغز افراد نخبه میاد بیرون
به فرض روزانه 8 ساعت کار بدون اضافه کاری و حجم و فشار کاری مساوی :
برای مثال شخصی که در یک شهر با جمعیت 75000 نفر کار میکنه در آمریکا و مهندس باشه 5000$ درامد داره
همین مهندس اگر در یک شهر متوسط با جمعیت 500000 نفر کار کنه درآمدش معادل : 5750$ هست
اگر این مهندس در یک شهر بزرگ با جمعیت بالای 4000000 کار کنه درآمدش میشه : 6500$ هست
و اگر در یک ابر شهر جمعیت بالای 15000000 نفر کار کنه درآمدش معادل با : 7250$ هست .
هر چقدر شهرهای بزرگتر میشه درآمد هم بیشتر میشه فی الواقع فرومول 15% درامد اضافه در مقایشه شهرها هست یعنی هرچقدر شهرهای بزرگ تر میشه سطح رفاه و درآمد بالاتر میره . این میشه عمق فاجعه در ایران منظور ایشون رو بگیرید چی هست .
فکر می کنم قیمت از چهارشبه یک پله نزولی دیگه داشته باشه.
خرید اگر الان انجام نشده بهرته بیوفته بعد از چهارشنبه.
سلام
بنظر دوستان لغو تحریف سوئیفت یکی از دلایل افت دلار نیست؟
چون بزرگترین مشکلی که اقتصاد ما داشت مشکل تبدیل و ارسال ارز بود!
لغو تحریم سوئیفت این مشکل تا حد زیادی حل میشه!
نمیدونم دوستان چی فکر میکنن، ولی من فکر میکنم در بلند مدت قیمت نزولی میشه!(منظورم نوسانات روزانه و هفتگی نیست و حداقل 2 3 ماه بعد رو میگم).
برادر احسان من هم دقیقا همین حسو دارم که شنبه به بعد رنگ زیر3000 را نخواهد دید.جَو روانی سنگین در بازار حاکمه
دوستانی که میخواهند بخرند درنگ نکنند که بیاد پایین تر
مقداری دلبر خریداری شد
تو همه بازار ها سرمایه گذاری کنید.برادر احسان من هم دقیقا همین حسو دارم که شنبه به بعد رنگ زیر3000 را نخواهد دید.
شما خرید سکه رو پیشنهاد میکنید یا دلار؟ یه ترکیبی؟
دست دادن و مذاکره؟این رفت نیویورک:
میخواهیم چهره واقعی ملت ایران را به جهانیان معرفی کنیم/روحانی راهی نیویورک شد | وبسایت خبری تحلیلی عصر تمدن
یعنی فقط کافیه با اوباما دست بدن یا لبخندی بزنن میخوره تو سر دلار
جلسه بزارن که دلار به نظر من قطعا رو 2500 ه
به توصیه حاجی عزیز تهیه شد:evo:جَو روانی سنگین در بازار حاکمه
دوستانی که میخواهند بخرند درنگ نکنند که بیاد پایین تر
مقداری دلبر خریداری شد
حالا که چند روز زیر 3000 مونده ، اگر در نیویورک گند خاصی زده نشه ، فردا و پس فردا قیمت پایینتر میاد. من فعلا منتظرم قیمت پایینتر بیاد ، اما اگر بیاد بالای 3050 در جا میخرم...این 100 تومن اختلاف رو ریسک میکنم
رخ ارزهاي رايج ـ دوشنبه اول مهر ماه 92
××××××××××××××××××××××××××
دلار آمريکا 2940
يورو 3960
پوند انگليس 4780
لير ترکيه 1550
درهم امارات 805
يوان چين 505