• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
فکر کنم شنبه نزولی بشه. خوش به حال خودم که نه دلار دارم نه طلا، زیر اندازم نیازمندیهای همشهریه، لحافم آسمان! :D

rezax2x

Registered User
لایک‌ها
138
دکتر روحانی هم داره قشنگ و منطقی صحبت میکنه.
خدا به خیر کنه.

disturb

Registered User
لایک‌ها
410
بازار همون جور که بالا زد 1 روزه . شنبه یه حالی اساسی داره ;)

تابو که شکسته شد . حالا باید دید پوزیشن ورود بعدی و بهره وری بعدی کی هست .

چرا عزیز؟
یه توضیح بیشتر میدید؟
یعنی پایین میاد؟ ثابت میمونه یا دوباره میره بالا؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
صحبت از راپوشمان(در گوگل سرچ کنید معنی رو به واسطه سیاسی بودن معنی نمیکنم) شد .

حواس ها جمع بسیار ایشون با سیاست هست . بسیار هم زیبا صحبت میکنه

این تابوی دوم که شکسته شد در 34 سال گدشته

امشب 2 تابو شکسته شد

1-دیدار وزای امور خارجه 2 کشور
2-صحبت از راپوشمان

چرا عزیز؟
یه توضیح بیشتر میدید؟
یعنی پایین میاد؟ ثابت میمونه یا دوباره میره بالا؟

در ادامه امشب با دنبال کردن اخبار از ب ب سی ببینید.

chargahi

Registered User
لایک‌ها
841

rezax2x

Registered User
لایک‌ها
138
راپوشمان رو به فارسی سرچ کردم چیزی نیومد.
میشه یجوری توضیش بدی؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
یکی از دلایلم دقیقا همین بود چون 100% مطئمن بودم . این یعنی شکستن تابو

ایشون سود درست نکن بلکه تورم انباشته درست کردن . شما حتی با خرید $ هم فی الواقع اگر به این بازار وارد نبودید و با این افت و خیز ها بلد نبودید بازی کنید سودی نمیکردید . پراید 15 میلیون ؟ ال نود 31 میلیون ؟ چای و برنج سایر اقلام چند درصد رفته روش ؟

کلش رو دادم رفت که برای این نوسان گیری خریده بودم بدون کوچکترین اغماض . از 100% سرمایه کلا 49% رو درگیر کردم الباقی هم در بانک تات با روز شما 20% بود .

دولت جدید ثبات قیمت ها ؟ نگو عزیز :D این رو از من یادگاری داشته باش سیستم همون سیستم هست فقط ظاهرش عوض شده و هدف سیستم همون هست فقط راه و روشش عوض شده

شما سرور عزیز . ما خودمون شاگرد شاگردها هستیم و هنوز باید امتحان پس بدیم .

بانك تات منم پول دارم اما ١٩٪ روزشمار ميده مطميني ٢٠ مال شما؟!

Lucky Luke PT

Registered User
لایک‌ها
9
راپوشمان رو به فارسی سرچ کردم چیزی نیومد.
میشه یجوری توضیش بدی؟

Rapprochement - Wikipedia, the free encyclopedia

ادامه مجدد روابط دوستانه بین دو کشور... که مثلا قبلا رابطه داشتند ولی برا یه مدتی نداشتن حالا دوباره قراره داشته باشن. دیشب توی یکی از مصاحبه‌ها ازشون پرسیدن امکانش هست سفارت مجددا باز شه، جواب دادن اگه مسئله تحریمات حل بشه، هیچ چیز غیر ممکن نیست.

Last edited:

Vahid1984

Registered User
لایک‌ها
2
به نظر من قیمت دلار دیگه زیاد به تحریمات ربطی نداره، با توجه به وضعیت کشور، قیمت دلار همین 3 تومان با کمی بالاتر می مونه و کشور هم داره خودشو با این قیمت وقف می ده. همونطور که دلار 1200 برای همیشه خط خورد، دلار 3 تومنی هم گویا همیشگی شده.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
به نظر من قیمت دلار دیگه زیاد به تحریمات ربطی نداره، با توجه به وضعیت کشور، قیمت دلار همین 3 تومان با کمی بالاتر می مونه و کشور هم داره خودشو با این قیمت وقف می ده. همونطور که دلار 1200 برای همیشه خط خورد، دلار 3 تومنی هم گویا همیشگی شده.

فشار منفی بر بازار ارز ناشی از عدم ورود ارز به ایرانه که به واسطه تحریم ها صورت گرفته.
اتفاقا بعضی تحریم های نقل و انتقال بانکی مثل تحریم سوییفت اگر برداشته بشه میتونه به سرعت بر بازار ارز تاثیر بزاره.
دقت کنیم که قیمت ارز دولتی بر مبنای بودجه دولت قبلی و تحریم نفتی روی 2500 بسته شده و با توجه به اینکه ایران مسنعد بودن دومین صادر کننده اوپکه می تونه به سرعت ارزش پول ملیشو بکشه بالا.
من فکر میکنم رفع بعضی تحریم ها و تعیین بودجه سال اینده حتی ممکنه شاهد کاهش قیمت ارز تا مرز 2000 هم باشیم. البته اینها همش اگه است.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
با توجه به هزينه ي بالاي يارانه ها براي دولت به نظر نميرسه كه بخوان ارزش ريال رو ببرن بالا. دلار رو بايد همين ٣٠٠٠ ثابت دونست و اگرچه ديگه از افزايش هاي ناگهاني قيمت دلار خبري نخواهد بود ولي افزايش لاكپشتي قيمت رو تا اخر دوره ي روحاني (فرضا هشت سال ديگه) ميشه پيش بيني كرد. چرا كه در هيچ يك از دولت هاي قبلي قيمت دلار ثابت نبوده و پس از پايان هر دوره قيمت دلار از اون چيزي كه اول دوره بود حداقل دوبرابر شده. نظر شما چيه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با توجه به هزينه ي بالاي يارانه ها براي دولت به نظر نميرسه كه بخوان ارزش ريال رو ببرن بالا. دلار رو بايد همين ٣٠٠٠ ثابت دونست و اگرچه ديگه از افزايش هاي ناگهاني قيمت دلار خبري نخواهد بود ولي افزايش لاكپشتي قيمت رو تا اخر دوره ي روحاني (فرضا هشت سال ديگه) ميشه پيش بيني كرد. چرا كه در هيچ يك از دولت هاي قبلي قيمت دلار ثابت نبوده و پس از پايان هر دوره قيمت دلار از اون چيزي كه اول دوره بود حداقل دوبرابر شده. نظر شما چيه؟

من فکر میکنم یارانه به ارامی تا 4 سال دیگه به 20 درصد الان کاهش پیدا میکنه و این امکان رو میده که ارزش پولی رو به نسبت افزایش بدن.
تمام شرایط برای برگشت ارزش پول ملی فراهمه.
به قول معروف یا الان یا هیجوقت. به نظر من **** جمهوری اسلامی خطر سقوط رو در هشت سال قبلی قشنگ احساس کرد و دیگه اجازه نخواهد داد این اتفاق دوباره بیافته.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

odise2004

Registered User
لایک‌ها
16
جان کری به سمت ظریف رفت و گفت: می توانیم چند دقیقه ای صحبت کنیم؟
به گفته ی یک مقام آمریکایی که خواستار عدم افشای نامش بود، در پایان جلسه، کری از فرصت استفاده کرد و ظریف را به گفتگویی خصوصی دعوت کرد.
وی افزود: وزیر خارجه آمریکا به سمت ظریف رفت و گفت: می توانیم چند دقیقه ای صحبت کنیم؟
این دو دیپلمات به اتاقی در کنار تالار اصلی مذاکرات رفتند و رو در رو و بدون معاونانشان بایکدیگر گفتگو کردند.
این جلسه 30 دقیقه ای بی سابقه ترین دیدار بین ایران و امریکا پس از انقلاب به شمار می آید.

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
با تشکر از تاپیک خوبتون و مذاکرات سازنده، لطفا یه تمهیدی بیاندیشید که دلار بشه همون 1075 تومن خرداد 90، ما کارمون لنگ شد نمیتونم هیچ جنسی بخریم از طرفی افزایش ارزش دلار نسبت به ریال باعث شده یه سری دلال که تا دیروز سیداسمال اشغال خرید و فروش میکردن بگردن اجناس با ارزش (مثل لامپ های خلاء) رو پیدا کنن بفروشن امریکا و کانادا و استرالیا! :blink:

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
اون مديريت جهاني بلايي سرارزش پول ملي اورده كه به اين راحتي ها مگه جبران ميشه برميگرده
اميدوارم اول ازهمه رئيس بانك مركزي كنارگذاشته بشه چون نه تجربه دراين زمينه داره ونه هدفي دقيقن كارهاي قبلي دنبال ميكنه دومن سياست دولت جديد فروش ارزبه مردم به قيمت بالانباشه

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اون مديريت جهاني بلايي سرارزش پول ملي اورده كه به اين راحتي ها مگه جبران ميشه برميگرده
اميدوارم اول ازهمه رئيس بانك مركزي كنارگذاشته بشه چون نه تجربه دراين زمينه داره ونه هدفي دقيقن كارهاي قبلي دنبال ميكنه دومن سياست دولت جديد فروش ارزبه مردم به قيمت بالانباشه
مصاحبه رئیس بانک مرکزی یه وجهه اش بد بود ، اگر فرض کنیم اینا فکر اقتصاد مملکت هستند ، اتفاقا خوب هم بود

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

signore

Registered User
لایک‌ها
636
صبتای دوستان درسته. ما یک کشور نفت دار هستیم پس چرا باید وزمون ابن توری بد باشه - دولار باید فراوان تو دست و بال مردم باشه که همه خوب بخورن و خوب بپوشن و خوب بگردن و تا دلشون میخاد ریخت و پاش کنن و راحت خرج کنن. فشارای زندگی سخت شده. چرا من نباید بیشتر از سالی 2 بار موسافرت خارج برم؟ چرا من الان باید شیشه نوشیدنی که حمین 3 سال پیش 70 یا 80 تون میخریدم الان 260 تومن بالاش پول بدم؟ تازه اونم اگه گیر بیاد!!!!!!!!!!! چرا منی که تا همین 3 سال پیش وقتی میرفتم تایلند کم کم 3000 دولار جیبم میزاشتم و راحت عشق و حال میکردم و اورت بات خرج میکردم الان به زور باید با 1500 دولار برم؟! باید دولار ارزون بشه که ما راحت زندگی کنیم. چرا ما باید کار کنیم؟ ما نفت داریم. این نفت باید پولش به دولار بین ملت تقسیم بشه و هر ماه ریخته بشه به حساب افراد. اونم به دولار. کار مال اوروپایی و خارجی ها باید باشه که نفت ندارن. دولت باید دولار ارزون بده به مردم که بتونن کیف کنن و حالشون ببرن

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
صبتای دوستان درسته. ما یک کشور نفت دار هستیم پس چرا باید وزمون ابن توری بد باشه - دولار باید فراوان تو دست و بال مردم باشه که همه خوب بخورن و خوب بپوشن و خوب بگردن و تا دلشون میخاد ریخت و پاش کنن و راحت خرج کنن. فشارای زندگی سخت شده. چرا من نباید بیشتر از سالی 2 بار موسافرت خارج برم؟ چرا من الان باید شیشه نوشیدنی که حمین 3 سال پیش 70 یا 80 تون میخریدم الان 260 تومن بالاش پول بدم؟ تازه اونم اگه گیر بیاد!!!!!!!!!!! چرا منی که تا همین 3 سال پیش وقتی میرفتم تایلند کم کم 3000 دولار جیبم میزاشتم و راحت عشق و حال میکردم و اورت بات خرج میکردم الان به زور باید با 1500 دولار برم؟! باید دولار ارزون بشه که ما راحت زندگی کنیم. چرا ما باید کار کنیم؟ ما نفت داریم. این نفت باید پولش به دولار بین ملت تقسیم بشه و هر ماه ریخته بشه به حساب افراد. اونم به دولار. کار مال اوروپایی و خارجی ها باید باشه که نفت ندارن. دولت باید دولار ارزون بده به مردم که بتونن کیف کنن و حالشون ببرن

یکی از مشکلات این مملکت اینه که نمی دونیم کجا شوخی کنیم و کجا جدی حرف بزنیم.
دلار ارزون نفتی و فراوانی و زندگی راحت بدرد مردمی که نمی تونن وضعیت خودشون رو درک کنن و در زمان طعنه زدن شوخی و طنز رو از هم تمیز کنن نمی خوره.
فامیلتون که در آموزش پروش بود آیا از دیدن دلار 3 تومنی تعجب نکرد که چطور شده حرفش درست در اومده.
نتازه صبر کنه تا دلار برسه به قیمت پایینتر ببینم می تونم سکته ایشون رو ببینم یا خیر!

بالا