فکر کنم شنبه نزولی بشه. خوش به حال خودم که نه دلار دارم نه طلا، زیر اندازم نیازمندیهای همشهریه، لحافم آسمان!
بازار همون جور که بالا زد 1 روزه . شنبه یه حالی اساسی داره
تابو که شکسته شد . حالا باید دید پوزیشن ورود بعدی و بهره وری بعدی کی هست .
چرا عزیز؟
یه توضیح بیشتر میدید؟
یعنی پایین میاد؟ ثابت میمونه یا دوباره میره بالا؟
صحبت از راپوشمان(در گوگل سرچ کنید معنی رو به واسطه سیاسی بودن معنی نمیکنم) شد .
یکی از دلایلم دقیقا همین بود چون 100% مطئمن بودم . این یعنی شکستن تابو
ایشون سود درست نکن بلکه تورم انباشته درست کردن . شما حتی با خرید $ هم فی الواقع اگر به این بازار وارد نبودید و با این افت و خیز ها بلد نبودید بازی کنید سودی نمیکردید . پراید 15 میلیون ؟ ال نود 31 میلیون ؟ چای و برنج سایر اقلام چند درصد رفته روش ؟
کلش رو دادم رفت که برای این نوسان گیری خریده بودم بدون کوچکترین اغماض . از 100% سرمایه کلا 49% رو درگیر کردم الباقی هم در بانک تات با روز شما 20% بود .
دولت جدید ثبات قیمت ها ؟ نگو عزیز این رو از من یادگاری داشته باش سیستم همون سیستم هست فقط ظاهرش عوض شده و هدف سیستم همون هست فقط راه و روشش عوض شده
شما سرور عزیز . ما خودمون شاگرد شاگردها هستیم و هنوز باید امتحان پس بدیم .
راپوشمان رو به فارسی سرچ کردم چیزی نیومد.
میشه یجوری توضیش بدی؟
به نظر من قیمت دلار دیگه زیاد به تحریمات ربطی نداره، با توجه به وضعیت کشور، قیمت دلار همین 3 تومان با کمی بالاتر می مونه و کشور هم داره خودشو با این قیمت وقف می ده. همونطور که دلار 1200 برای همیشه خط خورد، دلار 3 تومنی هم گویا همیشگی شده.
با توجه به هزينه ي بالاي يارانه ها براي دولت به نظر نميرسه كه بخوان ارزش ريال رو ببرن بالا. دلار رو بايد همين ٣٠٠٠ ثابت دونست و اگرچه ديگه از افزايش هاي ناگهاني قيمت دلار خبري نخواهد بود ولي افزايش لاكپشتي قيمت رو تا اخر دوره ي روحاني (فرضا هشت سال ديگه) ميشه پيش بيني كرد. چرا كه در هيچ يك از دولت هاي قبلي قيمت دلار ثابت نبوده و پس از پايان هر دوره قيمت دلار از اون چيزي كه اول دوره بود حداقل دوبرابر شده. نظر شما چيه؟
مصاحبه رئیس بانک مرکزی یه وجهه اش بد بود ، اگر فرض کنیم اینا فکر اقتصاد مملکت هستند ، اتفاقا خوب هم بوداون مديريت جهاني بلايي سرارزش پول ملي اورده كه به اين راحتي ها مگه جبران ميشه برميگرده
اميدوارم اول ازهمه رئيس بانك مركزي كنارگذاشته بشه چون نه تجربه دراين زمينه داره ونه هدفي دقيقن كارهاي قبلي دنبال ميكنه دومن سياست دولت جديد فروش ارزبه مردم به قيمت بالانباشه
راپوشمان رو به فارسی سرچ کردم چیزی نیومد.
میشه یجوری توضیش بدی؟
صبتای دوستان درسته. ما یک کشور نفت دار هستیم پس چرا باید وزمون ابن توری بد باشه - دولار باید فراوان تو دست و بال مردم باشه که همه خوب بخورن و خوب بپوشن و خوب بگردن و تا دلشون میخاد ریخت و پاش کنن و راحت خرج کنن. فشارای زندگی سخت شده. چرا من نباید بیشتر از سالی 2 بار موسافرت خارج برم؟ چرا من الان باید شیشه نوشیدنی که حمین 3 سال پیش 70 یا 80 تون میخریدم الان 260 تومن بالاش پول بدم؟ تازه اونم اگه گیر بیاد!!!!!!!!!!! چرا منی که تا همین 3 سال پیش وقتی میرفتم تایلند کم کم 3000 دولار جیبم میزاشتم و راحت عشق و حال میکردم و اورت بات خرج میکردم الان به زور باید با 1500 دولار برم؟! باید دولار ارزون بشه که ما راحت زندگی کنیم. چرا ما باید کار کنیم؟ ما نفت داریم. این نفت باید پولش به دولار بین ملت تقسیم بشه و هر ماه ریخته بشه به حساب افراد. اونم به دولار. کار مال اوروپایی و خارجی ها باید باشه که نفت ندارن. دولت باید دولار ارزون بده به مردم که بتونن کیف کنن و حالشون ببرن