• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
صبتای دوستان درسته. ما یک کشور نفت دار هستیم پس چرا باید وزمون ابن توری بد باشه - دولار باید فراوان تو دست و بال مردم باشه که همه خوب بخورن و خوب بپوشن و خوب بگردن و تا دلشون میخاد ریخت و پاش کنن و راحت خرج کنن. فشارای زندگی سخت شده. چرا من نباید بیشتر از سالی 2 بار موسافرت خارج برم؟ چرا من الان باید شیشه نوشیدنی که حمین 3 سال پیش 70 یا 80 تون میخریدم الان 260 تومن بالاش پول بدم؟ تازه اونم اگه گیر بیاد!!!!!!!!!!! چرا منی که تا همین 3 سال پیش وقتی میرفتم تایلند کم کم 3000 دولار جیبم میزاشتم و راحت عشق و حال میکردم و اورت بات خرج میکردم الان به زور باید با 1500 دولار برم؟! باید دولار ارزون بشه که ما راحت زندگی کنیم. چرا ما باید کار کنیم؟ ما نفت داریم. این نفت باید پولش به دولار بین ملت تقسیم بشه و هر ماه ریخته بشه به حساب افراد. اونم به دولار. کار مال اوروپایی و خارجی ها باید باشه که نفت ندارن. دولت باید دولار ارزون بده به مردم که بتونن کیف کنن و حالشون ببرن

تنها دلیلش داداش من بی سوادی هست که گریبان خیلی ها رو گرفته...
برای درک بهتر حرفم یه بار دیگه متنت رو بخون، البته اگه غلطهای املایی خودت رو متوجه بشی :D

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
صبتای دوستان درسته. ما یک کشور نفت دار هستیم پس چرا باید وزمون ابن توری بد باشه - دولار باید فراوان تو دست و بال مردم باشه که همه خوب بخورن و خوب بپوشن و خوب بگردن و تا دلشون میخاد ریخت و پاش کنن و راحت خرج کنن. فشارای زندگی سخت شده. چرا من نباید بیشتر از سالی 2 بار موسافرت خارج برم؟ چرا من الان باید شیشه نوشیدنی که حمین 3 سال پیش 70 یا 80 تون میخریدم الان 260 تومن بالاش پول بدم؟ تازه اونم اگه گیر بیاد!!!!!!!!!!! چرا منی که تا همین 3 سال پیش وقتی میرفتم تایلند کم کم 3000 دولار جیبم میزاشتم و راحت عشق و حال میکردم و اورت بات خرج میکردم الان به زور باید با 1500 دولار برم؟! باید دولار ارزون بشه که ما راحت زندگی کنیم. چرا ما باید کار کنیم؟ ما نفت داریم. این نفت باید پولش به دولار بین ملت تقسیم بشه و هر ماه ریخته بشه به حساب افراد. اونم به دولار. کار مال اوروپایی و خارجی ها باید باشه که نفت ندارن. دولت باید دولار ارزون بده به مردم که بتونن کیف کنن و حالشون ببرن
بی خیالش.......

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ایشالا فردا دلار تا زیر 2900 هم میاد. ملاقات رو در روی مقامات usa و ایران، نشست امروز با مدیران آژانس اتمی. صحبت ها و واکنش های وزرای خارجه ی 3 کشور اروپایی و مخصوصا بازتاب صحبت های جان کری از التهاب بازار به شدت کم میکنه.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ریزش قیمت دیگه به نظر من پله ای نخواهند د بود. دولت برای اینکه قیمت یکباره افزایش پیدا نکنه اروم اروم قیمت رو پایین میاره.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
یه سوال ؟

چرا صراف ها طوری رفتار میکنن که انگار کسی که اومده ارز بخره نوکرشونه یا دارن بهش لطف میکنن ؟

همینا نبودن تا چند سال پیش مگس پر نمیزد تو مغازشون میومدن دلار دستشون میگرفتن تو فردوسی التماس میکردن ؟

یعنی واقعا حال بهم زن هستن شدیدا

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
ریزش قیمت دیگه به نظر من پله ای نخواهند د بود. دولت برای اینکه قیمت یکباره افزایش پیدا نکنه اروم اروم قیمت رو پایین میاره.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

به نظر من دولت اگه میخواد بکشه پایین بهتره یهـــــــویی بکشه پایین که ملت حالشو ببرن :D

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
قرار است در پایان صدمین روز خبر خوش اقتصادی پایین آمدن دلار به اندازه ای باشد که مردم کیفش را بکنند

البته دلال ها خودشان را جزو مردم حساب نکنند!

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702

جون من زیاد پست بده وقتی حرف میزنی من رودبر میشم از خنده:p:D اشکم درومد شما با دکتر غرضی فامیل نیستی؟

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
به نظرم دوباره باید برم سراغ سهام. یه 7-8 سالی میشه اصلا خبری ندارم از بورس. از اول سال تا الان 60% بازدهی داشته که فوق العاده ست.

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
دوباره دلالها ریختن تو پی تی
آخه بی سواد اونکه تو شنیدی به اقتصاد تا حدودی می تونه ضربه بزنه کاهش شدید و یکباره ی قیمت ارزه مثلا امروز 3000 تومنه اون هفته بشه 1200 تومن اونم اگه پله پله باشه هیچ مشکلی به وجود نمیاره
این کاهش ارزش پولی یه مملکت بدترین ضرری هست که میشه تصور کرد برای خود مردم و اقتصاد جامعه

اگر دلار بیاد پایین ارزش پول ما بیشتر میشه و ضرری نداره که تازه سود هم داره

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
اگر دلار بیاد پایین ارزش پول ما بیشتر میشه و ضرری نداره که تازه سود هم داره
اینکه دلار 3تومنی یه شب ِ بشه 2500 ضرر داره ، و مخصوصا زمانی که هیچ پشتوانه ای پشتش نباشه و دوباره برگرده به 3 تومان ... حتی اگر تمام تحریم ها رو هم بردارن ، در ماه به نظر من نباید بیشتر از 100ت بیاد پایین :)

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
برو خدارو شکر کن 1450 نخریدی :هخ

باباي من شب انتخابات اين حدودا خريد ولي خدا شاهده خودش ميگه از خدامه ضرر كنم ولي اوضاع مملكت خوب بشه

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
باباي من شب انتخابات اين حدودا خريد ولي خدا شاهده خودش ميگه از خدامه ضرر كنم ولي اوضاع مملكت خوب بشه

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk[/QUOsgh

اگه چهار نفر مثل پدر گرام شما بودن مملکت غمی نداشت.
من خوشبین نیستم.(خدایی فکردم جا لیدرم)

بالا