• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان لطف میکنن راهنمایی کنن: بنظرتون قیمت پوند هفته آینده تغییری میکنه حتی ناچیز؟ و حدود قیمتی که فکر میکنین میشه چقدره؟ یکی از اقوام نیاز به 40 هزار پوند برای درمان فرزندش داره و البته این پول رو باید هرچه سریعتر فراهم کنه. بنظرتون شنبه خرید کنه؟ یا چندروزی صبر کنه؟ 100 تومن هم کم بشه برای اینها خیلیه.
ممنون میشم نظرتون رو بدونم.

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
دوستان لطف میکنن راهنمایی کنن: بنظرتون قیمت پوند هفته آینده تغییری میکنه حتی ناچیز؟ و حدود قیمتی که فکر میکنین میشه چقدره؟ یکی از اقوام نیاز به 40 هزار پوند برای درمان فرزندش داره و البته این پول رو باید هرچه سریعتر فراهم کنه. بنظرتون شنبه خرید کنه؟ یا چندروزی صبر کنه؟ 100 تومن هم کم بشه برای اینها خیلیه.

قیمت همه نوع ارز داره کاهش پیدا میکنه پوند هم احتمالا روند نزولی داره.

b a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
اگر دلار بیاد پایین ارزش پول ما بیشتر میشه و ضرری نداره که تازه سود هم داره

منم دقیقا منظورم همین بود
کاهش ارزش پول ملی بدترین ضرری هست که می تونه به اقتصاد یه جامعه وارد شه

کاهش قیمت ارز و افزایش ارزش ریال بسیار به نفع اقتصاد و مردم ماست

b a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
اینکه دلار 3تومنی یه شب ِ بشه 2500 ضرر داره ، و مخصوصا زمانی که هیچ پشتوانه ای پشتش نباشه و دوباره برگرده به 3 تومان ... حتی اگر تمام تحریم ها رو هم بردارن ، در ماه به نظر من نباید بیشتر از 100ت بیاد پایین :)

اگه یه ضرر داشته باشه چندین مزیت داره

امیدوارم ارزش پولمون حداقل به همون 2 سال پیش برگرده

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
منم دقیقا منظورم همین بود
کاهش ارزش پول ملی بدترین ضرری هست که می تونه به اقتصاد یه جامعه وارد شه

کاهش قیمت ارز و افزایش ارزش ریال بسیار به نفع اقتصاد و مردم ماست

تا دیرزو زرت و زرت دلار میرفت بالا اقایون ککشونم نمیگزید ، حالا که این وسط با پایین اومدن یه عده از اقایون منافعشو ب خطر اوفتاده یهو کاهش دالا باعث ضرر اقتصادی میشه.
اینطور مملمتی داریم.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

ارزی که برای درمان خریداری میشه قیمتش اصلا نباید مهم باشه چون سلامی غیر قابل ارزش گذاری هست .

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
ارزی که برای درمان خریداری میشه قیمتش اصلا نباید مهم باشه چون سلامی غیر قابل ارزش گذاری هست .

حرف شما کاملا درسته ولی وقتی دیگه چیزی برای فروش و تهیه پول باقی نمونده باید چه کار کنن؟ البته این قضیه درمان خیلی طولانیه و تاحالا هم کلی هزینه شده. در کل تا حد زیادی پول مربوطه تهیه شده و در چند روز آینده هم پوند لازم تهیه میشه. من فقط خواستم بدوتم شنبه خریداری کنن یا یکی 2 روز صبر کنن؟ گفتم کم شدن 100 تومن هم برای اینها کلی تاثیرگذاره. ممنون میشم باز نظرتون رو بگین.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
100 تومن ارزونتر بخره 4 میلیون اختلافش هست و برای کسی که مشکل مالی داره کم نیست

واقعا همینطوره. من در جریان مشکلاتشون هستم. حتی خونشون رو برای فروش گذاشتن ولی مردم تا میفهمن یکی پول نیازه میخوان ارزونترین حد ممکن و دور از انصاف بخرن. متاسفانه هفته پیش که پوند شده بود 4700 میخواستن بخرن که گفتن یکم صبر کنیم تا بعد از نشست 5+1. که ماجرای حرفهای سیف پیش اوند و پوند شد 4850. حالا میخوان ببینن هیچ امیدی به کم شدن حتی 100 تومن هست یا اینکه همون شنبه خریداری کنن؟ یا یکی دو روز صبر کنن.
پ.ن: هیچکدوم از دوستان از قیمت حال حاضر پوند خبری نداره؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
از تهدید مستقیم اسراییل در سازمان ملل تا پیغام گذاری در اینترنت. خیلی از ما هنور تفاوت ایجاد شده رو نمیبینیم.

http://alef.ir/vdchxvnim23nvvd.tft2.html?200035

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
واقعا همینطوره. من در جریان مشکلاتشون هستم. حتی خونشون رو برای فروش گذاشتن ولی مردم تا میفهمن یکی پول نیازه میخوان ارزونترین حد ممکن و دور از انصاف بخرن. متاسفانه هفته پیش که پوند شده بود 4700 میخواستن بخرن که گفتن یکم صبر کنیم تا بعد از نشست 5+1. که ماجرای حرفهای سیف پیش اوند و پوند شد 4850. حالا میخوان ببینن هیچ امیدی به کم شدن حتی 100 تومن هست یا اینکه همون شنبه خریداری کنن؟ یا یکی دو روز صبر کنن.
پ.ن: هیچکدوم از دوستان از قیمت حال حاضر پوند خبری نداره؟
نمی دونم این پیشنهادم درسته یا نه ولی میگم شاید بدرد بخوره
به نظرم برید فردوسی و سبزه میدون ، شاید کسی برای فروش بیاد ، اون که میخواد به قیمت خرید صرافی بفروشه ، شما 10-20 تومن گرونتر بخر
هم برای شما ارزون تر میفته هم اون سود می کنه
البته اگه دلار بود راحت جور میشد ولی پوند یه ذره سخته

tabotekhali

Registered User
لایک‌ها
3
من دیروز در نرخ 3090 تومن از بازار خارج شدم

میانگین خرید من : 2943 تومن بود

برای این برهه زمانی کافی هست ;)

پی نوشت : دیر گفتم با 1 روز تاخیر چون دیدم اینجا عملا سرمایه گذار نیست و این پست ها بدرد کسی نمیخورد .

البته جناب دکتر خواهشا خواننده های خاموشتون رو هم در نظر بگیرید!
بنده به شخصه همیشه پیگیر پست های شما هستم هرچند فعالیت کمی در این قسمت دارم.
در هر صورت از وقتی که می گذارید بالاخص برای این تاپیک و تاپیک سرمایه گذاری روی طلا بی نهایت ممنونم.
پ.ن: اما ای کاش همون موقع گفته بودبد...

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
الان با تشدید جوّ روانی‌ از فردا همه فروشنده و سیل نقدینگی میره طرف بورس +مستغلات ، به نظر من هم بهترین کار شکار سهام شرکت‌هایی‌ هست که تو صف رفع تحریم قرار گرفتن ! یه نگاه کوچیک به سهام شرکت کشتی رانی قبل و بعد تحریم بندازین تا آمار بیاد دستتون.

ما هم که هرچی‌ ریال بود رو چنتا زمین گرفتیم و تا الان "خیلی‌" خوب بوده ،فقط تو ۹ ماه گذشته ۷۰% رشد داشتن!!!!.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
الان با تشدید جوّ روانی‌ از فردا همه فروشنده و سیل نقدینگی میره طرف بورس +مستغلات ، به نظر من هم بهترین کار شکار سهام شرکت‌هایی‌ هست که تو صف رفع تحریم قرار گرفتن ! یه نگاه کوچیک به سهام شرکت کشتی رانی قبل و بعد تحریم بندازین تا آمار بیاد دستتون.

ما هم که هرچی‌ ریال بود رو چنتا زمین گرفتیم و تا الان "خیلی‌" خوب بوده ،فقط تو ۹ ماه گذشته ۷۰% رشد داشتن!!!!.

اصلا سهام پیشنهاد نمیشه.
الان بازار سهام و بورس شدیدا حباب داره و به محض کوچکترین اخبار یا تنش یا هر اتفاق دیگه ای ، این قابلیت را داره که تا 40 درصدش بترکه.

اگر هم کسی میره تو بورس همه سرمایش را نگذاره

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
http://گفت وگوي تلفني روساي جمهوري ايران و امريكا

به گزارش ايرنا، در حاليكه رييس جمهوري اسلامي ايران در حال حركت از محل اقامت خود به سمت فرودگاه براي خروج از نيويورك بود، اين تماس برقرار شد و طرفين پيرامون مسايل مختلف با يكديگر گفت وگو كردند.
در اين گفت وگوي تلفني، دو طرف بر اراده سياسي براي حل سريع مساله هسته اي تاكيد كرده و زمينه را براي حل موضوعات ديگر و همكاري در مسائل منطقه اي مورد توجه قرار دادند.
در اين گفت وگوي تلفني روساي جمهوري ايران و آمريكا، همچنين وزراي امور خارجه خود را مامور كردند تا زمينه همكاري هاي لازم را هر چه زودتر فراهم آورند.

عجب بازاری بشه این هفته !!!!!!!!!!!!!!!!

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
گفت وگوي تلفني روساي جمهوري ايران و امريكا

به گزارش ايرنا، در حاليكه رييس جمهوري اسلامي ايران در حال حركت از محل اقامت خود به سمت فرودگاه براي خروج از نيويورك بود، اين تماس برقرار شد و طرفين پيرامون مسايل مختلف با يكديگر گفت وگو كردند.
در اين گفت وگوي تلفني، دو طرف بر اراده سياسي براي حل سريع مساله هسته اي تاكيد كرده و زمينه را براي حل موضوعات ديگر و همكاري در مسائل منطقه اي مورد توجه قرار دادند.
در اين گفت وگوي تلفني روساي جمهوري ايران و آمريكا، همچنين وزراي امور خارجه خود را مامور كردند تا زمينه همكاري هاي لازم را هر چه زودتر فراهم آورند.

http://www.irna.ir/html/1392/13920705/80834832.htm

با این خبر ممکنه دلار 2500 رو هم ببینه اما تو میان مدت دوباره به 3000 برمیگرده ( این فقط نظر شخصی من هست )

بالا