• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

profile

Registered User
لایک‌ها
78
مذاکره کنیم . . . . تا چند وقت باید فرهنگ سازی کنن که هر هفته نگن مرگ بر امربکا :)))))

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
پیش بینی من برای فردا قیمت روز 5 شنبه هست و تغییر محسوسی نخواهد داشت. شاید حدود 3000 تومن
یه سوال: "سیف" احیانا مخفف "سیفون" نیست؟! :p

mahdips3

Registered User
لایک‌ها
121
بذار عمو قفل ساز بیاد:D پدری از این یارو رئیس رئیسه دربیاره که نپرس!!! دیگه از این حرف ها نمیزنه.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
dollar.jpg

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
منم پیش بینی می کنم فردا دلار 2500 تا 2700 بشه!!!

دوحالت داره:
یا میاد رو این مقدار ===» یه شام می اوفتیم!!! :lol:
یا نمیاد ===» اتفاق خاصی نمی اوفته!!! :p

ببینیم شما به قولت عمل می کنی؟!!!! :D

نگفت چه غذایی به نام شام می ده, شاید نون لواش بده..
بهترین رستوران هم که یه چیزی نسبی هست, شاید جیگرکی اصغر شیپیش از نظرش بهترین رستوران باشه :دی

من فکر نکتم تا این حد یه دفعه پایین بیاد, فکر کنم حداکثر 100-200 تومان کاهش پیدا کنه برا فردا

mehdidotcom

Registered User
لایک‌ها
35
من پیش بینی نمی کنم اما با توجه به واکنش ها به سخنان سیف بعید می دانم دولت در مورد کاهش دلار مقاومت کنه خبر های که تاثیر گذار هست و حباب دلار را خالی میکنه و جامعه برخلاف قبل که انتظار افزایش داشت انتظار کاهش داره
1زمان سه ماه روحانی برای پایان مناقشه هسته ای
2-دیدار جان کری با ظریف
3-گفتگوی تلفنی روحانی با باراک اوباما
4-واکنش مثبت ائمه جمعه و **** پاسدارن به برنامه ها و سخنان روحانی در نیویورک
به گفته خیلی از کارشناسان چون کشور در وضعیت خوبی قرار نداره اینها نمی توانند با جامعه جهانی بازی کنند و مجبور به حل مناقشه هسته ای هستند
در مورد کاهش قیمت دلار باد آورده را باد برد کسی که باد اورده ثروتی اورده باید باد ببره اکثر مردم ایران بدبخت شدند مگر چند نفر وضعشان مثل سبیف خوبه که از کاهش قیمت دلار نارحتند
ان شا الله دلار کاهشی بشه و این آقایان ضرر حسابی کنند و مردم بدبخت که با زجر و سختی زندگی میکنند سود کنند

• Like
Reactions: b a

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
پیش بینی من برای فردا قیمت روز 5 شنبه هست و تغییر محسوسی نخواهد داشت. شاید حدود 3000 تومن
یه سوال: "سیف" احیانا مخفف "سیفون" نیست؟! :p

یعنی جان کری و اوباما و روحانی رو هم 100 تومن نمیرزن ؟:D

سیف مخفف سیف الله است که بر سر مردم گنهکار فرود میاد:p

پ.ن: امضات خیلی جالبه ،پیگیری پروژه های مورد علاقه خودش کلی حوصله میخواد... مستند کردن و تهیه مقاله از پروژه ها دیگه نور علی نوره. تبریک میگم. در عنفوان پیری خیلی ذوق و شوق داری شما:)

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دلار رو فردا ٢٥٠٠ تا ٢٧٠٠ پيش بيني ميكنيد !!!

يا خدا ! چجوري تحليل زديد ؟

اگر همچين اتفاقي افتاد بنده به تمام كساني كه اين پيش بيني رو كردن در تهران شام ميدم در بهترين رستوران

بهترین رستوران که برج میلاده گرونه

زیر 2500 که نمیاد، دلار بانکی 2500 تومنه (2480)

اصلاً احتمالش هست 3200 رو رد کنه . حساب کتاب نداره آخه

پیش بینی من 2800 تا 3200 D:
مذاکره کنیم . . . . تا چند وقت باید فرهنگ سازی کنن که هر هفته نگن مرگ بر امربکا :)))))
1 ماه دیگه راهپیمایی 13 آبانه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
بعد از مدت ها سری به خبرگزاری ِ چی چی نیوز زدم ، که واقعا نمیدونم بخندم یا گریه کنم از دست بعضی از ایرانی ها : )))))

البته به نظر میرسد نظرات هم Fake باشد...

raja.jpg

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
من پیش بینی نمی کنم اما با توجه به واکنش ها به سخنان سیف بعید می دانم دولت در مورد کاهش دلار مقاومت کنه خبر های که تاثیر گذار هست و حباب دلار را خالی میکنه و جامعه برخلاف قبل که انتظار افزایش داشت انتظار کاهش داره
1زمان سه ماه روحانی برای پایان مناقشه هسته ای
2-دیدار جان کری با ظریف
3-گفتگوی تلفنی روحانی با باراک اوباما
4-واکنش مثبت ائمه جمعه و **** پاسدارن به برنامه ها و سخنان روحانی در نیویورک
به گفته خیلی از کارشناسان چون کشور در وضعیت خوبی قرار نداره اینها نمی توانند با جامعه جهانی بازی کنند و مجبور به حل مناقشه هسته ای هستند
در مورد کاهش قیمت دلار باد آورده را باد برد کسی که باد اورده ثروتی اورده باید باد ببره اکثر مردم ایران بدبخت شدند مگر چند نفر وضعشان مثل سبیف خوبه که از کاهش قیمت دلار نارحتند
ان شا الله دلار کاهشی بشه و این آقایان ضرر حسابی کنند و مردم بدبخت که با زجر و سختی زندگی میکنند سود کنند

نکته: با توجه به گفته های کارشناسان اقتصادی دولت حتی اگر تحریم ها برداشته شوند بطور کامل!!!!!!! سیاست قبل اجرا نخواهد شد و کمک بودجه نفت و صادرات نفت را از سبد کمک به ارز و دلار و کالاهای وارداتی برداشته شده و مانند قبل نخواهد بود و دلار و سایر ارزها هیچ گاه به قیمت قبل بر نخواهد گشت و در بهترین حالت ممکنه ما بین 2500 تا 2800 میباشد.
این حرف بالا رو خود دولت و خود کارشناسان اقتصادی زدند که حتی اگر تحریمها برداشته شود نمیذاریم دلار پایین بیاد. دلایل اقتصادی هم دارند که ارزش ریال هر چی پایین تر باشه بنفع اقتصاد ایران تمام میشه و نفع بانک مرکزی.

این نکته رو گفتم که بدونید همیشه ادمهای بدبخت جامعه ایران باید له بشوند و ادمهای ملک دار و کارخانه دار و سودجودی جامعه ایران در هر پست و مقامی به چند درجه بالاتر برسند.

پس الکی دل خوش نباشید در بهترین حالت ممکنه 2500 بدون تحریم امکان پذیر و با تحریم -3200-3000 هست تازه اگر دعا کنیم به 4 هزار نرسه توی مدت های اینده.

Last edited:

Robert De Niro

Registered User
لایک‌ها
43
نکته: با توجه به گفته های کارشناسان اقتصادی دولت حتی اگر تحریم ها برداشته شوند بطور کامل!!!!!!! سیاست قبل اجرا نخواهد شد و کمک بودجه نفت و صادرات نفت را از سبد کمک به ارز و دلار و کالاهای وارداتی برداشته شده و مانند قبل نخواهد بود و دلار و سایر ارزها هیچ گاه به قیمت قبل بر نخواهد گشت و در بهترین حالت ممکنه ما بین 2500 تا 2800 میباشد.
این حرف بالا رو خود دولت و خود کارشناسان اقتصادی زدند که حتی اگر تحریمها برداشته شود نمیذاریم دلار پایین بیاد. دلایل اقتصادی هم دارند که ارزش ریال هر چی پایین تر باشه بنفع اقتصاد ایران تمام میشه و نفع بانک مرکزی.

این نکته رو گفتم که بدونید همیشه ادمهای بدبخت جامعه ایران باید له بشوند و ادمهای ملک دار و کارخانه دار و سودجودی جامعه ایران در هر پست و مقامی به چند درجه بالاتر برسند.

پس الکی دل خوش نباشید در بهترین حالت ممکنه 2500 بدون تحریم امکان پذیر و با تحریم -3200-3000 هست تازه اگر دعا کنیم به 4 هزار نرسه توی مدت های اینده.
تایید میشه زمانی که رییس بانک مرکزی کف قیمت دلار رو 2900 اعلام میکنه خود گویای مطلبه

Lucky Luke PT

Registered User
لایک‌ها
9
به به... چه قشنگه (عکسش توی اینستاگرم بود ولی نمیدونم شیلتر شکن میخواد یا نه اونجا واسه همین گفتم کپی میکنم و آپلودش میکنم):

RooznamehaaieSobh.jpg

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
حسن و حسین هم با هم تلفنی صحبت کردن.امروز بر عکس ارز یهو میره بالا:D

Last edited:

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
والا بیشتر ناراحتی داره .. چون به آخر خط نزدیک شدیم .. هر دو طرف سعی اشون رو کردن ولی اگر دوباره تند رو ها در هر دو طرف مشکل تراشی کنند وضعیت به نقطه بحرانی میرسه .. وقتی دیپلماسی جواب نمیده خوب جنگ و تحریم‌‎های بیشتر روی میز میاد .. مشکل اصلی هم حسادت اسرائیل و کشورهای عربی متخاصم هست که اونها هم نمیزارن .. تا زمانی که دو کشور سفارت نداشته باشند چیزی درست نمیشه .. بعد هم اینکه فکر کنیم با این میزان تورم فردا دلار میشه قیمت 2 سال پیش یک مقداری دور از عقله .. تا تورم پایین نیاد چیزی ارزون نمیشه ..

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
امیدوارم دلار هر قیمتی که بخواد بشه به برسه حتی بالا بره فقط ثبات داشته باشه
100% تایید میشه!

پایین اومدن دلار هیچ سودی نداره!
مشکل زمانی حل میشه که قیمت ارز نوسان نداشته باشه!
مثلا در 3 ماه نهایت 50 تومن کم و زیاد بشه...

*ولی احتمال 90% امروز شدیدا نزولی باشه و همه فروشنده...

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
عکس اوباما که توسط کاخ سفید منتشر شده مربوط به زمان صحبت تلفنی با روحانی

browse.jpg

جا داره از همه تشکر کنیم.
از آقای ***** ای تا خود روحانی که اوکی صحبت رو دادن و بعد از 35 سال این تابو شکست.

بالا