سینا داداش من یادم میره
ساعت 2 و 3 به بعد یه زنگ بزن یه ایده خوب دارم
کوتاه مدت و میان مدت بله دیگه برای شما فرقی نخواهد داشت.دلار بالای 3 تومن دیگه به افسانه ها پیوست آیا؟:دی
دیگه باید از این بازار خارج شد
حداقل تا دی یا بهمن ماه
میانگین خرید من 2800 بوده بعد این میرم تو زیان
فکر نمیکنم دیگه تا سالها دلار برگرده به این قیمت اه تحریم ها برداشته بشهکوتاه مدت و میان مدت بله دیگه برای شما فرقی نخواهد داشت.
برای بلند مدت حتما نگه دارید.(البته اگر واقعا تولید و اشتغال و براتون مقدور نیست)
من کار رو ول کنم برم نماز ...
آهان یعنی اگه اتفاق برعکس میشد و مثلا نگاه چپی بهم میکردن و دلار میرفت مملکت مشکلی نداشت؟
دوست عزیز بازار یعنی همین
شایعه
حرف
خبر
رانت
....
عکس اوباما که توسط کاخ سفید منتشر شده مربوط به زمان صحبت تلفنی با روحانی
مشاهده پیوست 460428
جا داره از همه تشکر کنیم.
از آقای ***** ای تا خود روحانی که اوکی صحبت رو دادن و بعد از 35 سال این تابو شکست.
یعنی از دیشب دارم فکر میکنم که روحانی و اوباما چطوری با هم صحبت کردن. با اون طرز حرف زدن روحانی که گفت
I ........... bring....(30 seconds later)..... peace...(a centurey passes) froooooooooooom Iranian people ..... (next ice age) to American people
بعد مردک اسکاتلند هم درس خونده! رساله به زبان انگلیسی هم نوشته! :blink:
فکر کنم گفتگوی بین حسن و حسین اینجوری بوده:
Hassan: hellllllllo
Hossein: hello there, come in please
!Hassan: it is a Hassan
Hossein: oh really? my pleasure to talk to you sir, we appreciate your giant strides in order to solve nuclear program maze, you should also do as you told so we can work something out, then we could step forward
?!Hassan: where, what you say? foosh dadi
آقا دلار زیر 2800 نمیاد و حداقلش اینه که اگه بیاد فیکس نمیشه
یکی دوروز میمونه و میپره بالا
این حرف منو بهش ایمان داشته باشید
یاد فیلم مومیایی ایرانی افتادم که پروزیز پرستویی رو میخواستم رد یابی کنن ! داشت آروم آروم حرف میزد ! الوووووووووووووووووووووووووووووو !!!
چاکرم ... مام زیر دست حاج ممد فعلاً کار میکنیمکی میتون ب حرف شما و سلمان خان بی ایمان باشه...!
فک کنم بچه ها بدونن یکی از ارکان اصلی سبزه شمایید دیگه...!!!
سینا دلار های تو گاوصندوق رو بده بره ... داره میاد پاییناعه عجب اتفاقی. اتفاقا دیشب با دوستان شب نشینی داشتیم صحبت افتاد گفتم علی میخواد وقت تلف کنه. مثل فیلم مومیایی که میخواست پشت تلفن وقت تلف کنه که ردیابی کنن میگفت ســـــــلــــــام جـــــنـــــــاب...
دلار وقتی وارد کانال زیر 2 تومن میشه که تحریم ها به تدریج کم بشه و سویفت برقرار بشه و ... شاید هم وارد WTO بشیم سال دیگه این موقع همه با کارت بانک ملت پی پل وریفای میکنن! بازارچه پی تی هم تخته میشه همه تو EBay خرید فروش میکنن! (شتر در خواب...)
چاکرم ... مام زیر دست حاج ممد فعلاً کار میکنیم
سینا دلار های تو گاوصندوق رو بده بره ... داره میاد پایینا