• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
- اوباما به رئیس جمهور ایران گفته است: من احترام خود به شما و مردم ایران را ابراز می‌دارم. معتقدم که روابط بین ایران و ایالات متحده، تاثیر عمیقی بر منطقه خواهد داشت. اگر ما بتوانیم در موضوع هسته‌ای به پیشرفت دست یابیم، مسائل دیگر و از جمله سوریه به نحو مثبتی تاثیر خواهد پذیرفت
- روحانی به اوباما گفته است: در موضوع هسته‌ای به شرط وجود اراده سیاسی، راهی سریع برای حل مساله وجود دارد. ما در مورد آن چه از 5+1 و به طور خاص دولت شما در هفته‌های آینده خواهیم دید، امیدواریم. من تشکر خود از مهمان نوازی و تماس تلفنی شما را ابراز می‌دارم. روز خوبی داشته باشید آقای رئیس جمهور
- اوباما به روحانی: روحانی متچکرم!!:lol:

-------------

پ ن: ردیف آخر توسط بنده تحریف شده!

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
از یه جهت خبر بسیار خوبی هست ، از جهت دیگر خبر بسیار بد
خبر خوب از این منظر که ارتباطی برقرار شده و کشورها رو به مذاکره اوردن
اما خبر بد
کشور آمریکا برای مذاکره و صلح پا پیش گذاشته ، این معنی بسیار بدی می ده ، این موضوع باعث می شه اگر این توافقات به شکست برسه دست آمریکا برای تحریم های بسیار شدید تر از اینی که هستیم ( کره شمالی ) باز خواهد شد و البته روی دوم این تحریم ها یعنی جنگ نیز پیش روی ما خواهد بود
چرا که این بهانه از آمریکا و کشورهای اروپایی گرفته شده ما با همه ابهت خودمون پیش قدم شدیم جهت صلح و ایران مایل به صلح نبود ( در صورت شکست و سنگ اندازی تندروها و کشور های زینفع ) و این باعث اتحاد کشورها جهت اقدامات بسیار سنگین همانند حمله نظامی خواهد شد .
امیدوارم نرمش همچنان ادامه پیدا کنه

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269
از یه جهت خبر بسیار خوبی هست ، از جهت دیگر خبر بسیار بد
خبر خوب از این منظر که ارتباطی برقرار شده و کشورها رو به مذاکره اوردن
اما خبر بد
کشور آمریکا برای مذاکره و صلح پا پیش گذاشته ، این معنی بسیار بدی می ده ، این موضوع باعث می شه اگر این توافقات به شکست برسه دست آمریکا برای تحریم های بسیار شدید تر از اینی که هستیم ( کره شمالی ) باز خواهد شد و البته روی دوم این تحریم ها یعنی جنگ نیز پیش روی ما خواهد بود
چرا که این بهانه از آمریکا و کشورهای اروپایی گرفته شده ما با همه ابهت خودمون پیش قدم شدیم جهت صلح و ایران مایل به صلح نبود ( در صورت شکست و سنگ اندازی تندروها و کشور های زینفع ) و این باعث اتحاد کشورها جهت اقدامات بسیار سنگین همانند حمله نظامی خواهد شد .
امیدوارم نرمش همچنان ادامه پیدا کنه

از همون اول هم آمریکا پا پیش گذاشته بود دوست عزیزم.
حین و بین جریانات انتخابات بود که توی صفحه اول یاهو (مکتوب) مصاحبه ای از اشتون چاپ شده بود. تو اون مصاحبه گفته بود که 5+1 توپ رو انداخت توی زمین ایران ولی ایران از اون استفاده نکرد.
خاصا هم به این موضوع اشاره شده بود که 5+1 در مذاکرات مختلف 2 پوئن به ایران میداد و طلب یک پوئن میکرد ولی وزیر امور خارجه محترم از مطالبات خودش پایین نمی اومد.

به هر صورت انشالله اوضاع رو به سامان بره اون هم در کوتاه ترین زمان ممکن. اگه به اون سمت بره منی که سرمایه خاصی هم ندارم اقلا تا نصف میرم زیر ولی ترسی از این مسئله ندارم و با جون و دل ضررش رو میپذیرم...

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
تا وقتی اوباما با اسرائیل تو کاراش مشورت میکنه چیزی درست نمیشه

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
ميگن ميشه
اصلاً فقط درد اين مملکت يی تلفنی بود که اونم شد ديگه از فردا تهران خوده سانفرانسيسکو ميشه

بلکه هم واشینگتن دی سی!
---------
وضع خانه و ملک چطور می شه؟

Vahid1984

Registered User
لایک‌ها
2
من فکر نمی کنم پایین اومدن قیمت دلار و کلا قیمت ها تو برنامه اینها باشه...امروز زنگ زدم آژانس هواپیمایی قیمت بلیط خارجه رو جویا شم، 2 ماه پیش قیمت بلیط رو می گفتن به نرخ روز دلار هست، امروز که دلار نسبت به 2 ماه پیش 200-300 تومان اومده پایین گفت به نرخ دلار نیست، ماهان خودش تعیین می کنه! قیمت بلیط هم با 2 ماه پیش هیچ فرقی نداشت!

دلار هم الان شد 2960، یعنی با این همه ملاقات و تلفن ارتباط با آمریکا فقط 40-50 تومان ریزش کرد...

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
من فکر نمی کنم پایین اومدن قیمت دلار و کلا قیمت ها تو برنامه اینها باشه...امروز زنگ زدم آژانس هواپیمایی قیمت بلیط خارجه رو جویا شم، 2 ماه پیش قیمت بلیط رو می گفتن به نرخ روز دلار هست، امروز که دلار نسبت به 2 ماه پیش 200-300 تومان اومده پایین گفت به نرخ دلار نیست، ماهان خودش تعیین می کنه! قیمت بلیط هم با 2 ماه پیش هیچ فرقی نداشت!

دلار هم الان شد 2960، یعنی با این همه ملاقات و تلفن ارتباط با آمریکا فقط 40-50 تومان ریزش کرد...

افزایش می چسبه بهشون .. ولی کاهش کوفتشون میشه به همین خاطر دیر اعمال میکنند.!

دلار ۲۹,۸۵۰
یورو ۴۰,۵۰۰
پوند ۴۸,۳۰۰
--
سکه طرح قدیم ۹۳۸,۰۰۰
سکه تمام - امامی ۹۴۸,۰۰۰
نیم سکه ۴۹۵,۰۰۰
ربع سکه ۳۰۳,۰۰۰
سکه گرمی ۲۰۰,۰۰۰
----
یک گرم طلای 18 عیار ۹۷,۶۵۰

= 11:20 - 6 مهر 92

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
بلکه هم واشینگتن دی سی!
---------
وضع خانه و ملک چطور می شه؟

از فردا دیگه هر عمریکایی بخواد از ایران رد بشه یه سر تشریف میارن دید و بازدید و مهمونی شب رو هم همینجا استراحت میکنن که شب تو راه نباشن بعد صب میرن مقصد بعدی
:ههخخ

lion33

Registered User
لایک‌ها
316

از فردا دیگه هر عمریکایی بخواد از ایران رد بشه یه سر تشریف میارن دید و بازدید و مهمونی شب رو هم همینجا استراحت میکنن که شب تو راه نباشن بعد صب میرن مقصد بعدی
:ههخخ
اولین اقدام سازنده و بلکه مهمترینش احداث سفارت خانه در هر دو کشور هست ... این ادا و اطوارها هم فعلا جز جو روانی تنیجه ای دیگه ای نداره.
هر موقع تو تهران سفارت امریکا رو ساختن و دلار شد 1500 اون موقع دم همشون گرم. :دی

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
حالم به هم میخوره از این بازار !

فقط سر یه تلفن !!! قیمت بالا و پایین مشه ! با هم استخر میرفتن فکر کنم دلار بر میگشت رو 800 تومن !!! :D

مملکت رو نگاه ! اوضاع مارو نگاه !!! خدایا این دیگه چه بلایی بود سر ما آوردی ؟!!! بدترین عذاب رو از صدر اسلام تا الان ما داریم تحمل مکنیم ! مخصوصا دهه 60 ها :D

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
اولین اقدام سازنده و بلکه مهمترینش احداث سفارت خانه در هر دو کشور هست ... این ادا و اطوارها هم فعلا جز جو روانی تنیجه ای دیگه ای نداره.
هر موقع تو تهران سفارت امریکا رو ساختن و دلار شد 1500 اون موقع دم همشون گرم. :دی

سفارت امریکا ! تو ایران ؟!!!

مگر از روی جنازه ی بچه های زحمت کش ! بسیج رد بشن داداش ! اینجا ایرانه و 1000 تا صاحب داره ! مگه الکیه !

پینگ پنگ بازارن با غیرت ایرانی ! ( بسیجی ) اجازه نمیدن ;)

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
حالم به هم میخوره از این بازار !

فقط سر یه تلفن !!! قیمت بالا و پایین مشه ! با هم استخر میرفتن فکر کنم دلار بر میگشت رو 800 تومن !!! :D

مملکت رو نگاه ! اوضاع مارو نگاه !!! خدایا این دیگه چه بلایی بود سر ما آوردی ؟!!! بدترین عذاب رو از صدر اسلام تا الان ما داریم تحمل مکنیم ! مخصوصا دهه 60 ها :D
آهان یعنی اگه اتفاق برعکس میشد و مثلا نگاه چپی بهم میکردن و دلار میرفت مملکت مشکلی نداشت؟
دوست عزیز بازار یعنی همین
شایعه
حرف
خبر
رانت
....

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474

عزیز سفارت امریکا تو ایران هست! فقط بسته هست...
همون ساختمانی که 30 سال پیش تسخیر شده، هنوز ملک امریکاست و کاملا مثل روز اولش نگهداری میشه!
حتی چمن و گل های داخل حیاطش باغبون مخصوص داره!

hajamirahmad

Registered User
لایک‌ها
2
امروز: شنبه 6 مهر 1392 2013/09/28
ساعت به وقت تهران 11:43

[h=2]قیمت هر اونس طلا (دلار)[/h]
هر اونس طلا1335.8

[h=2]قیمت سکه[/h]شنبه 6 مهر 92، 11:42
نرخ امروزنرخ روزگذشته
ico_d.png
سکه طرح قدیم۹۴۵,۰۰۰۹۶۶,۰۰۰
ico_d.png
سکه تمام - امامی۹۴۶,۰۰۰۹۷۱,۰۰۰
ico_d.png
نیم سکه۴۹۵,۰۰۰۵۰۵,۰۰۰
ico_d.png
ربع سکه۳۰۸,۰۰۰۳۱۰,۰۰۰
ico_d.png
سکه گرمی۲۰۰,۰۰۰۲۰۵,۰۰۰

[h=2]نرخ ارز بازار آزاد (ریال)[/h]شنبه 6 مهر 92، 11:41
نرخ امروزنرخ روزگذشته
ico_d.png
دلار۲۹,۸۵۰۳۰,۷۰۰
ico_d.png
یورو۴۰,۵۰۰۴۱,۷۰۰

منبع : ارگ طلا

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
عزیز سفارت امریکا تو ایران هست! فقط بسته هست...
همون ساختمانی که 30 سال پیش تسخیر شده، هنوز ملک امریکاست و کاملا مثل روز اولش نگهداری میشه!
حتی چمن و گل های داخل حیاطش باغبون مخصوص داره!

من که هر وقت رد شدم یکی سری برو بچس مخلص! داشتن می رفتن توش. داخلشم تا اونجایی که از در ورودی می شد دید داغون پاغون شده بود.

ولی کری بعد از صحبت با ظریف گفت که اولین اقدام بعد از رفع تحریم ها برای ارتباط با ایران دایر کردن یک سفارت خانه مجزا در تهرانه!

بالا