• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15

عباس عراقچی: ***** با گفت‌وگوی ایران و آمریکا مخالفتی ندارد

اظهارات سیف درباره پایین نیامدن قیمت ارز خلاف قانون است

نمایندگان مجلس خواهان تذکر به رییس بانک مرکزی شدند :evo:

یعنی‌ تنها کار مثبتی که این مجلس تو ۳۴ ساله گذشته انجام داده همین مورد آخر بود ،البته اگه کلا سیفی جات رو اخراج کنن خیلی‌ بهتر می‌شه

یعنی‌ این نمیتونه اینو درک کنه که همه چی‌ از کود باغچه تا جون مردم به قیمت ارز بستگی داره ؟
منهدم شدن قدرت خرید مردمو نمی‌بینه ؟
بر فرض هم که با پائین اومدن قیمتِ ارز ،سیل واردات صنایع تولیدی کشورو با سیل میبره ،آیا این مهم تره یا قیمت نون شب مردم که به از اول دوران ماموت تا امروز ۱۰ برابر شده ؟ یا به قول اون دوستمون که به قیمت کنجاله مرغ و گاو و گوسفند که مستقیم از خارج وارد میشه باید فکر کنیم.

مطمئناً تولید کننده داخلی‌ اگه احساس کنه که مایحتاج اولیه زندگیش ارزون تر شده و عملا بازار آروم شده ،،، اون وقت که بخاطر رقابت در بازار قیمت‌ها رو پائین بیاره که همین قضیه باعث سدّی جلو وردات اجناس خارجی‌ میشه.
شکمِ مردم و دزدی و جنایت و فحشا و و و که همشون بخاطر فقر هست مهم تره یا اینکه نگرانِ مثلا واردت اجناس بنجل از چین باشیم ؟؟

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804

یعنی‌ تنها کار مثبتی که این مجلس تو ۳۴ ساله گذشته انجام داده همین مورد آخر بود ،البته اگه کلا سیفی جات رو اخراج کنن خیلی‌ بهتر می‌شه

یعنی‌ این نمیتونه اینو درک کنه که همه چی‌ از کود باغچه تا جون مردم به قیمت ارز بستگی داره ؟
بر فرض هم که با پائین اومدن قیمتِ ارز ،سیل واردات صنایع تولیدی کشورو با سیل میبره ،آیا این مهم تره یا قیمت نون شب مردم که به از اول دوران ماموت تا امروز ۱۰ برابر شده ؟ یا به قول اون دوستمون که به قیمت کنجاله مرغ و گاو و گوسفند که مستقیم از خارج وارد میشه باید فکر کنیم.

مطمئناً تولید کننده داخلی‌ اگه احساس کنه که مایحتاج اولیه زندگیش ارزون تر شده و عملا بازار آروم شده ،،، اون وقت که بخاطر رقابت در بازار قیمت‌ها رو پائین بیاره که همین قضیه باعث سدّی جلو وردات اجناس خارجی‌ میشه.
شکمِ مردم و دزدی و جنایت و فحشا و و و که همشون بخاطر فقر هست مهم تره یا اینکه نگرانِ مثلا واردت اجناس بنجل از چین باشیم ؟؟

ذوب شدگان در ولایت هیچوقت حقیقت رو نمی خواهند که بیینند.

b a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20

چه عجب این مجلس بی... یه حرف درست زد

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
من که رای ندادم ولی شمایی که رای دادی پشت رایت وایسا کوفه بازی در نیار بزار طرف زور داشته باشه کل بندازه با 4 پا 4 تا بی لنگ کفش از طرف بازخواست کن مصری بازی دربیار تا زورت بچربه این مملکت همه چی داره جز جوونی که پشت پشت هم بده نزاره اندوختش به تاراج ببرن

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
اینقدر بحث 30 یا 30 کنید که باز تاپیک رو قفل کنن !

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
غیر از خبر اعلام قیمت کف 3000 تومان برای دلار و زمزمه برای افزایش قیمت اتومبیل ، دیروز از طرف اتحادیه املاک اعلام شد در حال حاضر مسکن به قیمت کف خود رسیده و تا 2 ماه دیگه بهترین زمان خریده! یعنی بعدش میره بالا (تا هفته گیش می گفتند هنوز 11 درصد حباب داره)

دیروز هم جناب وزیر نفت اعلام کردند تا چند روز دیگه قیمت جدید بنزین اعلام و اعمال می شه! ( برای کسری بودجه و پرداخت یارانه مردم!) (قبلا اعلام کرده بودند قیمتش تا آخر سال ثابته!)
و خبرای دیگه که در جریانم ولی اینجا جاش نیست مطرح بشه.
واقعا بوی گرانی از همه جا مخصوصا از طرف دولت میاد! و حاضرند از هر جایی شده برای جبران کسری شدید بودجه بکنند!

کسی خبر دیگه ای نداره؟

Lucky Luke PT

Registered User
لایک‌ها
9
مشاور امنيت ملي آمريکا: اوباما حق غني سازي را براي ايران به رسميت نمي شناسد
http://www.khorasannews.com/News.aspx?id=5142124

اینکه خوب چیز جدیدی نیست. من سخنرانی اصلش رو توی سازمان ملل گوش کردم و درسته که گفت ایران حق «استفاده» از انرژی اتمی رو داره. ولی نگفت که حق غنی‌سازی داره یا نداره... ولی به‌الطبع این رسانه ما هم که خوب داره تحریف می‌کنه مسئله رو با گفتن اینکه اوباما گفته به رسمیت نمیشناسه. من اصل مصحبه فرید زکریا با سوزان رایس رو هم گوش کردم و هم اصل مطلبش رو تو سایت سی ان ان مجددا خوندم. اون هم به هیچ عنوان نگفت که اوباما به رسمیت میشناسه یا نمیشناسه! فقط گفت که اوباما نگفته چیزی راجع به غنی سازی. همین و بس. حالا طرفین دوست دارن هر کدوم با کلمات بازی کنند ولی در عین حال با احتیاط عمل کنند.

به عر حال چیری واضح هست اینه که دکتر روحانی از طرف **** دستور و قدرت کامل داره که این موضوع رو حلش کنند هر چه سریعتر. حالا این وسط من و شما و اونای دیگه هرجوری می خوان می تونن این خورده ریزه‌های مکالمات و ... رو تعبیر کنند. اصل موضوع عوض نمیشه میتینگی برای ۱۵ و ۱۶ اکتبر هست توی ژنو و اونجا اتفاقاتی که باید بیفته میفته. نه دمپایی پرت کناش می تونن اینو عوض کنند، نه دلالاش، نه بنده و شمایی که این وسط شاید یکی دو دولار یا داریم می خوایم بفروشیم یا نداریم و باید بخریم...

قصد جسارت ندارم البته. بنده نه سر پیازم نه تهش. فقط اون چیزی که به نظر بنده برای من و شما و دیگران واضح هست رو یک کم توضیح دادم.

Lucky Luke PT

Registered User
لایک‌ها
9
مشاور امنيت ملي آمريکا: اوباما حق غني سازي را براي ايران به رسميت نمي شناسد
http://www.khorasannews.com/News.aspx?id=5142124

بفرمایید این هم از زبون خود کری که هم مقامش بالاتر از رایس هست و هم مستقیما مسئول حل مسئله روابط هست از طریق اوباما. میگه قابل حل هست حتی خیلی زودتر از شیش ماه به محض اینکه ایران نشون بده که صلح آمیز هست. که امروز صبح هم دکتر ظریف توی مصاحبه زنده با ای بی سی گفتن تمام درها رو برای اینسپکتور ها باز می کنن بیان ببینن...

Kerry sees potential for quick Iran nuclear deal | Reuters

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
در مورد نرخ ارز مهم نیست نرخ ارز چند باشه میتونه حتی تا 10 هزار تومان هم افزایش پیدا کنه اصلا مهم نیست این یک فاکتور تعین کننده نیست فاکتور اصلی قدرت خرید مردم نسبت به قیمت ارز هست
در امریکا یک کارگر ساعتی 8 دلار حقوق میگیره یعنی روزی 64 دلار
قیمت یک همبرگر حدود 8 دلار هست با سیب زمینی و نوشابه یعنی یک کارگر در روز میتونه 8 تا همبرگر بخوره در امریکا
در ایران اسلامی یک کارگر روزی 20 تومان حقوقش هست همبرگر با سیب زمینی و نوشابه 10 هزار تومان هستش که یک گارگر میتونه 2 تا بخوره
پس باید به سمت افزایش قدرت خرید مردم حرکت کرد حالا قیمت دلار هر چی میخواد باشه موقعی که من و شما کار کردیم و با اون روزمان تونستیم 8 تا همبرگر بخریم اونقت اقتصاد ما درست شده و قیمت بنزین هم میتونه آزاد بشه و همه قیمت ها میتونه آزاد شه

کاملا درسته دوست من.
اون دوستمون میفرمایند قیمت بنزین در کشورهای همسایه از اینجا خیلی بالاتره خوب درآمد مردمشون هم خیلی بالاتره ضمن اینکه من و شما یارانه ی بنزین رو روی ماشینامون به دولت جلو جلو پرداخت کردیم.! وقتی یه سوناتای 23 هزار دلاری تو امریکا ( حدودا میگم قیمت دقیقش رو تو امریکا ندارم ) که با دلار آزاد 3 تومنی میشه 70 میلیون تومن تو ایران داره 130 میلیون تومن به من و شما فروخته میشه یعنی من پول 30 هزار لیتر بنزین رو به دولت جلو جلو دادم-تازه بنزین رو لیتری 2 تومن حساب کردم.!-.!!! یعنی اگه ماشینم صدی 10 بسوزونه 300 هزار کیلومتر باید مجانی بنزین بزنم و بچرخم.!! چرا یارانه ای که ما به دولت میدیم رو حساب نمیکنید؟ ( تازه سود شرکت وارد کننده جداست چون ماشینی که تو امریکا 23 هزار دلاره بدون احتساب مالیات خریداری میشه و حدود 18 هزار دلار خواهد بود که میشه 54 تومن )
حالا سوناتا مثال بود و بنده هم سوناتا ندارم ولی در مورد ماشین های ارزونتر هم این مورد بصورت خفیف تر وجود داره.
وقتی یه کارمند ایرانی به جای 2000 یا 3000 دلار در ماهِ یه کارمند ساده ی امریکایی داره با 200 ، 300 دلار در ماه برای دولت کار میکنه خوب این یارانه ی مردم به دولت نیست؟!! دولت اول حقوق رو به دلار پرداخت کنه بعد بنزین و مالیات و .. رو به دلار بگیره. من اگه بخوام با دلار امریکا بنزین بزنم یا کرایه ماشین بدم و برم سر کار حقوقم هزینه ی ایاب ذهابم رو نمیده و بشینم خونه کمتر ضرر میکنم.!!!
در مورد بانک ها هم اون مال خارج از کشوره که **** بانکداری صحیحه ولی اینجا اگه سود بانک بشه 60 درصد بانک بجای سرمایه گذاری رو تولید میاد با سود 80 درصد همون پول رو وام میده به تولید کننده و من تولید کننده هم چون دارم 80 درصد نزول میدم 100 درصد میکشم رو جنسم و تورم بیشتر و بیشتر میشه..
در کل من موافقم که نرخ ارز نباید افزایش و کاهش هیجانی و شدید داشته باشه و ثبات خیلی مهمه اما یا رو رقمی ثابتش کنند که خریدِ یک پراید یا لوازم ابتدایی خونه برای قشر کم درآمد تبدیل به رویا و آرزو نشه و یا درآمد این افراد رو اینقدر افزایش بدند که با دلار 3 تومنی قدرت خریدشون حفظ شده باشه. البته این به نفع بازاری ها هم هست .
مخلص دوستان.

Last edited:

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
کاملا درسته دوست من.
اون دوستمون میفرمایند قیمت بنزین در کشورهای همسایه از اینجا خیلی بالاتره خوب درآمد مردمشون هم خیلی بالاتره ضمن اینکه من و شما یارانه ی بنزین رو روی ماشینامون به دولت جلو جلو پرداخت کردیم.! وقتی یه سوناتای 23 هزار دلاری تو امریکا ( حدودا میگم قیمت دقیقش رو تو امریکا ندارم ) که با دلار آزاد 3 تومنی میشه 70 میلیون تومن تو ایران داره 130 میلیون تومن به من و شما فروخته میشه یعنی من پول 30 هزار لیتر بنزین رو به دولت جلو جلو دادم.!!! یعنی اگه ماشینم صدی 10 بسوزونه 300 هزار کیلومتر باید مجانی بنزین بزنم و بچرخم.!! چرا یارانه ای که ما به دولت میدیم رو حساب نمیکنید؟ ( تازه سود شرکت وارد کننده جداست چون ماشینی که تو امریکا 23 هزار دلاره بدون احتساب مالیات خریداری میشه و حدود 18 هزار دلار خواهد بود که میشه 54 تومن )
حالا سوناتا مثال بود و بنده هم سوناتا ندارم ولی در مورد ماشین های ارزونتر هم این مورد بصورت خفیف تر وجود داره.
وقتی یه کارمند ایرانی به جای 2000 یا 3000 دلار در ماهِ یه کارمند ساده ی امریکایی داره با 200 ، 300 دلار در ماه برای دولت کار میکنه خوب این یارانه ی مردم به دولت نیست؟!! دولت اول حقوق رو به دلار پرداخت کنه بعد بنزین و مالیات و .. رو به دلار بگیره. من اگه بخوام با دلار امریکا بنزین بزنم یا کرایه ماشین بدم و برم سر کار حقوقم هزینه ی ایاب ذهابم رو نمیده و بشینم خونه کمتر ضرر میکنم.!!!

خوب عزیز اصل مطلب رو نگرفتید:

ببینید بنزین گرون بشه، و در مقابل حقوق ها هم افزایش پیدا بکنه!

شاید من ماشین ندارم، خانم و بچه ها هم ندارند! با تاکسی/مترو/اتوبوس/... میرم سر کار!
و شاید شما یک شاسی بلند 8 سیلندر دارید! خانم شما هم یک ماشین سواری 6 سیلندر داره! پسر شما هم یک ماشین اسپورت 6 سیلندر 4 لیتری داره! دختر خام شما هم که تازه گواهینامه گرفته یه ماشین معمولی مثلا 206 داره.

در این شرایط شما ماهانه مثلا 500 لیتر بنزین مصرف میکنید!
من هیچ چی مصرف نمیکنم!

اگه در نظر بگیری قیمت جهانی بنزین 3000 تومن هست، و دولت داره 2300 تومن یارانه میده تا قیمت برای مصرف کننده 700 تومن باشه...
شما دارید بیشتر از 1 میلیون از یارانه سوخت استفاده میکنید، در حالی که نیازی هم ندارید!
ولی من در حالی که نیاز دارم، نمیتونم استفاده کنم!

این منطق بنظر شما درسته؟

و آیا بهتر نیست، بجای این کار، بنزین همون 3 تومن بشه، ولی در مقابل اون 1 میلیون یارانه ای هم که بود، قسمتیش رو هم بدن به شما؟

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873

شاید من ماشین ندارم، خانم و بچه ها هم ندارند! با تاکسی/مترو/اتوبوس/... میرم سر کار!
و شاید شما یک شاسی بلند 8 سیلندر دارید! خانم شما هم یک ماشین سواری 6 سیلندر داره! پسر شما هم یک ماشین اسپورت 6 سیلندر 4 لیتری داره! دختر خام شما هم که تازه گواهینامه گرفته یه ماشین معمولی مثلا 206 داره.

من هیچ چی مصرف نمیکنم!

اگه در نظر بگیری قیمت جهانی بنزین 3000 تومن هست، و دولت داره 2300 تومن یارانه میده تا قیمت برای مصرف کننده 700 تومن باشه...
شما دارید بیشتر از 1 میلیون از یارانه سوخت استفاده میکنید، در حالی که نیازی هم ندارید!

این منطق بنظر شما درسته؟

و آیا بهتر نیست، بجای این کار، بنزین همون 3 تومن بشه، ولی در مقابل اون 1 میلیون یارانه ای هم که بود، قسمتیش رو هم بدن به شما؟

کاملا درسته داداش گلم ، و بسیار هم منطقی توضیح دادید ، اما قیمت خودرو رو هم در نظر بگیرید .

زمانی که بنزین به قیمت جهانی نزدیک بشه ، باید کیفیت اون بالا بره و قیمت اتومبیل هم کمتر بشه . نه اینکه شما پراید 2 تومنی رو بخری 17 تومن !!! و بنزین رو بزنی 3000 تومن !

مشکلی که هست اینه که دولت برای اینکه اون یارانه ی که برای بنزین پرداخت میکنه رو تامین کنه ، ماشین های از رده خارج و آشغال رو وارد بازار کرده و با قیمت های بسیار بالا به مردم میده .

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
در صورت افزایش حقوق ها تورم افزایش پیدا میکنه، زمانی میشه به دلار حقوق رو پرداخت کرد که خبری از گمرکی و عوارض و این حرفها نباشه، اقتصاد و تجارت آزاد نبض بازار رو در دست داشته باشن.
یکی از راهکار های مفید برای جلوگیری از ایجاد تورم اوراق قرضست. البته نه مثل سهام عدالت که هیچی از توش در نیومد. مثلا شخصی که کارمند یک شرکته بخشی از حقوقش نقد باشه و بخشیش بصورت سالانه اوراق سرمایه گذاری در پروژه های بزرگ. سودش رو خودش بگیره و بعد از 1 سال قابل فروش باشه. اینطوری افراد بجای اینکه برن وارد بازار ارز یا طلا یا مسکن بشن سرمایشون بصورت اجباری حداقل در یکسال در پروژه های نفتی یا عمرانی گردش پیدا میکنه و سودش رو هم میگیرن. (اگر چنین طرحی اجرا بشه شاید در کمتر از 10 سال توسعه ی عمرانی و زیرساخت های اقتصادیبصورت وحشتناکی افزایش پیدا کنه و این بسیار مفید خواهد بود)

بنظرم بنزین در ایران باید قیمتش آزاد بشه، در ازاش اون سوپسیت به خرید خودروهایی با مصرف بسیار پایین یا هیبریدی اختصاص پیدا کنه. حالا هرکسی خواست یه بی ام و با موتو 3200 سوار بشه پول بنزینش رو هم داره طبعا...

babak1388 کاملا درست توضیح داد. فکر میکنم اگر قیمت بنزین برای خودروهای خارجی لیتری 3000 تومان بود خیلی بهتر میشد. مطمئن باشید واسه کلاسش هم که شده طرف حاضر نمیشه ای کلاسش رو بفروشه و ماشین ایرانی بگیره تا بنزین 1000 تومنی بزنه.

با پرداخت کیلویی سوپسیت ها این اختلافات طبقاتی هم افزایش پیدا میکنه. درسته اسمش برابری هست اما عدالت نیست.

siYgdN_443.jpg

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15

جان کری:
توافق هسته‌ای با تهران ممکن است طی ۶ ماه حاصل شود/ ایران می‌تواند غنی‌سازی کند :whistle: :exclamati

جان کری وزیر خارجه آمریکا گفت؛ توافق درباره برنامه هسته‌ای ایران می‌تواند به سرعت حاصل شود و این موضوع می‌تواند به طور دراماتیکی به بهبود روابط تهران-واشنگتن بینجامد.

کری افزود: تلاش‌های دیپلماتیک برای حل مناقشه هسته‌ای ایران می‌تواند در یک چارچوب زمانی بین 3 تا 6 ماه، یعنی زمانی که رئیس جمهوری ایران تعیین کرده است، به یک توافق منجر شود و این مستلزم افزایش تلاش‌ها است.

جان کری در مصاحبه با برنامه 60 دقیقه شبکه سی بی اس همچنین گفت: این توافق ممکن است زودتر هم حاصل شود و بستگی به چگونگی تحولات دارد و اینکه ایران آمادگی داشته باشد.

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251

من هیچ چی مصرف نمیکنم!

این منطق بنظر شما درسته؟

قيمت جهاني بنزين چندين فاكتور داره

استاندارد جاده ها و خيابان ها
استاندارد توليد بنزين
استاندارد ماشين

وقتي به قول عزيزان پرايد ٢ تومني رو ١٧ به بالا ميخريم توي بدترين جاده ها رانندگي ميكنيم و بنزين توليد داخلمون پر از سرب و نا خالصيه نميشه اصلا بحثي داشت

برنج تايلندي قيمتش خيلي كمتره ولي نه شرايط پخت و نه كيفيت برابر برنج خاي مرغوبه

هر گردي گردو نيست رو نفت نشستيم با حداقل امكانات داريم زندگي ميكنيم

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
کاملا درسته داداش گلم ، و بسیار هم منطقی توضیح دادید ، اما قیمت خودرو رو هم در نظر بگیرید .

زمانی که بنزین به قیمت جهانی نزدیک بشه ، باید کیفیت اون بالا بره و قیمت اتومبیل هم کمتر بشه . نه اینکه شما پراید 2 تومنی رو بخری 17 تومن !!! و بنزین رو بزنی 3000 تومن !

مشکلی که هست اینه که دولت برای اینکه اون یارانه ی که برای بنزین پرداخت میکنه رو تامین کنه ، ماشین های از رده خارج و آشغال رو وارد بازار کرده و با قیمت های بسیار بالا به مردم میده .

خوب این فرموده شما کاملا درسته!

شکی در این نیست که مالیات و عوارض و ... در واردات خودرو غیر منطقی هست!
حتی دیروز فرمانده راهنمایی راندگی در اخبار ساعت 2 خیلی شدید انتقاد کرد و گفت این کار باعث از دست دادن جان و مال مردم میشه!
حداقل مثلا خودرو هایی تا حجم موتور 1600cc عوارض و مالیاتش رو کم بکنند!(در حد معقول باشه، نه صفر...)
اینطوری هم خودرو ساز های داخلی تکونی به خودشون میدن و هم قیمت حبابی پایین میاد!

البته اینکه مالیات 100% روی خودرو های لوکس باشه، بنظر من هیچ اشکالی نداره!
کسانی که پول چند صد میلیون برای ماشین های لوکس مثل انواع بنز و BMW و پورشه و ... میدن، باید هزینه این کار رو هم بپردازن!
*دقت کنید منظورم ماشین های خیلی لوکس بالای 200 300 میلیون هست!
یکی از همسایه های ما رفته مشابه ماشین شماره 0002 دولت ترکیه خریده!(شماره 0002 مال نخست وزیر هست)
basbakan-erdogan-in-istanbul-turu-bas-dondurdu-3634155.Jpeg

خوب دارندگی و برازندگی! ولی هزینه این کار رو هم باید خودش بپردازه!

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
تایید میشه کاملاااااااااااااا

یه نکته ی جالبی تو عکس دیدم !

رینگ بنز مثل رینگ ماشین من هست :p

ماشینمون که بنز نیست ! حداقل رینگمون شبیهش باشه خوبه ! :D

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109

من هیچ چی مصرف نمیکنم!

این منطق بنظر شما درسته؟

دوست من آخه شما تو یکی از پست هاتون اشاره کرده بودید که حقوق ها نباید افزایش پیدا کنه و من هم تو پستم گفتم که در صورتیکه درامد من مثل یک امریکای باشه باید بنزینم هم بشه به همون گرونی و اگر قراره درامدم افزایش پیدا نکنه این کار غیر منطقیه. پس اگه با افزایش حقوق ها موافقید در واقع ما داریم یک حرف مشترک میزنیم و بحث ما سر سو تفاهم و سو برداشته .
اما در مورد اون فردی که ماشین نداره آیا تاکسی و اتوبوس سوار نمیشه؟ آیا با افزایش قیمت بنزین تاکسی و اتوبوس به صورت تساعدی گرون نمیشه؟ فکر میکنید وقت یبنزین 7 برابر شد به کارمند بیشتر فشار اومد یا اون عزیزی که پانامرا توربو داره؟؟ اصلا مگه چند درصد مردم ماشین 8 سیلندر دارند و پولش چقدر به دولت کمک میکنه؟ اصل درامد گرونی بنزین از میلیون ها پراید و پژویی است که باید بنزین گرونتر بزنند و نه 100 هزار ماشین 8 سیلند که گاهی مصرفشون از 405 هم کمتره! فکر نمیکنید اون آقای لندکروز دار هم میکشه رو جنسش و هیچ اتفاقی براش نمیفته؟
ضمنا" این که میگید شما هیچی بنزین مصرف نمیکنید باید بگم که هیچ کس نیست که ماهانه هیچ بنزینی مصرف نکنه. اتوبوس تاکسی حتی مبل و پرتقال و نارنگی و .. با هزینه ی حمل و نقل بدست شما میرسه و یکی از مهم ترین هاش بنزین هست.
آیا دفعه قبل که بنزین 7 برابر شد و یارانه نقدی پرداخت شد وضع قشر فقیر بهتر شد و فاصله طبقاتی کم شد؟
آیا شخصی که لندکروز رو 200 میلیون تومن گرونتر خریده و به دولت پول واریز کرده نمیشه گذاشت به حساب مالیات سوختش که از بنزین ارزون استفاده کنه؟ (همونطور که قرار شد ماشین های کم مصرف گمرک کمتری بدهند و پر مصرف ها گمرک بیشتر) من هم با افزایش حقوق ها و ماندن دلار روی 3 تومن موافقم ( ثبات ) یا بالارفتن سهمیه خودروهای زیر 2400 و در عوض گرون شدن بنزین آزاد ( که اون هم یک بار توسط وانت ها و .. شکست خورد طرحش که بازار سیاه راه افتاد و .. )اما اگه قرار باشه باز همه چی 4 تا 7 برابر بشه ولی درامدم 2 برابر + مثلا 100 اضافه یارانه که اون هم هر ماه با اما و اگره که پرداخت بشه یا نه ... آزموده را آزمودن خطاست..
البته تاپیک دلار هست و داره از بحث اصلی به سمت سوخت منحرف میشه. پیشنهاد میکنم ادامه صحبت ها در پی ام باشه.
با تشکر.

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
دوست من آخه شما تو یکی از پست هاتون اشاره کرده بودید که حقوق ها نباید افزایش پیدا کنه و من هم تو پستم گفتم که در صورتیکه درامد من مثل یک امریکای باشه باید بنزینم هم بشه به همون گرونی و اگر قراره درامدم افزایش پیدا نکنه این کار غیر منطقیه. پس اگه با افزایش حقوق ها موافقید در واقع ما داریم یک حرف مشترک میزنیم و بحث ما سر سو تفاهم و سو برداشته .
اما در مورد اون فردی که ماشین نداره آیا تاکسی و اتوبوس سوار نمیشه؟ آیا با افزایش قیمت بنزین تاکسی و اتوبوس به صورت تساعدی گرون نمیشه؟ فکر میکنید وقت یبنزین 7 برابر شد به کارمند بیشتر فشار اومد یا اون عزیزی که پانامرا توربو داره؟؟ اصلا مگه چند درصد مردم ماشین 8 سیلندر دارند و پولش چقدر به دولت کمک میکنه؟ اصل درامد گرونی بنزین از میلیون ها پراید و پژویی است که باید بنزین گرونتر بزنند و نه 100 هزار ماشین 8 سیلند که گاهی مصرفشون از 405 هم کمتره! فکر نمیکنید اون آقای لندکروز دار هم میکشه رو جنسش و هیچ اتفاقی براش نمیفته؟
ضمنا" این که میگید شما هیچی بنزین مصرف نمیکنید باید بگم که هیچ کس نیست که ماهانه هیچ بنزینی مصرف نکنه. اتوبوس تاکسی حتی مبل و پرتقال و نارنگی و .. با هزینه ی حمل و نقل بدست شما میرسه و یکی از مهم ترین هاش بنزین هست.
آیا دفعه قبل که بنزین 7 برابر شد و یارانه نقدی پرداخت شد وضع قشر فقیر بهتر شد و فاصله طبقاتی کم شد؟
آیا شخصی که لندکروز رو 200 میلیون تومن گرونتر خریده و به دولت پول واریز کرده نمیشه گذاشت به حساب مالیات سوختش که از بنزین ارزون استفاده کنه؟ (همونطور که قرار شد ماشین های کم مصرف گمرک کمتری بدهند و پر مصرف ها گمرک بیشتر) من هم با افزایش حقوق ها و ماندن دلار روی 3 تومن موافقم ( ثبات ) یا بالارفتن سهمیه خودروهای زیر 2400 و در عوض گرون شدن بنزین آزاد ( که اون هم یک بار توسط وانت ها و .. شکست خورد طرحش که بازار سیاه راه افتاد و .. )اما اگه قرار باشه باز همه چی 4 تا 7 برابر بشه ولی درامدم 2 برابر + مثلا 100 اضافه یارانه که اون هم هر ماه با اما و اگره که پرداخت بشه یا نه ... آزموده را آزمودن خطاست..
البته تاپیک دلار هست و داره از بحث اصلی به سمت سوخت منحرف میشه. پیشنهاد میکنم ادامه صحبت ها در پی ام باشه.
با تشکر.

ببینید من افزایش حقوق ، کلا مخالف نیستم!
با افزایش بدون حساب کتاب مخالفم چون حجم خیلی زیادی از نقدینگی رو روانه بازار میکنه!
بجای این کار، همون اتوبوس و مترو رو میتونن رایگان کنند!
یارانه رو به بلیط هواپیما و قطار بدن!
و کار های اینچنینی که مستقیما پول به اقتصاد وارد نمیکنه، ولی از هزینه های مردم کم میکنه!
این که من میگم قیمت سوخت باید افزایش پیدا بکنه، برای این هست سرمایه من ایرانی، نره تو جیب مردم ترکیه/عراق/پاکستان/افغانستان/...
یک سر به مناطق مرزی بزنید!اسب و قاطر هایی مخصوص این کار داره پرورش داده میشه!
در روز روشن 10 15 تا اسب و قاطر رو با قالن های 20 لیتری بار زدن دارن میبرن به کسور های همسایه تا سرمایه من و شما رو بفروشن!
یک عده کارشون همینه! یعنی سوخت با یارانه(که از جیب من و شما پرداخت شده) رو میخره و میبره ترکیه و عراق و ... میفروشه! و 10 برابر دکتر و مهندس های این کشور پول درمیاره!
این خودش میدونید چقدر خزانه دولت رو خالی میکنه؟
بایدجلوی این کار گرفته بشه، اینطور نیست؟

درضمن یک توضیح مختصر در مورد راننده های عزیز تاکسی بدم!
وقتی بنزین از 100 تومن شد 700 تومن، یا گاز از 50 تومن شد 400 تومن، راننده های محترم تاکسی میخواستن کرایه رو 7 یا 8 برابر بکنند! ولی فکر کنم افزایش 20 درصدی در اولین گان انجام شد!
این باعث شد راننده های تاکسی خیلی اعتراض کنند!!!

*راننده های تاکسی 100% در اشتباه بودند! بهتر بگم عده ای دنبال سود خودشون بودن!
با افزایش 8 برابری قیمت سوخت، مگه هزینه های یک تاکسی 8 برابر شده بود؟
یک تاکسی در شهر نسبتا بزرگی مثل تبریز، روزی 2 بار گاز میزنه! این یعنی قبلا چیزی حدود 1000 1500 میداد! حالا 8000 9000 میده!
یعنی کلا هزینه سوختش 7 8 هزار تومن در روز افزایش پیدا کرده! آیا این چند درصد میزان درامد یک تاکسی هست؟
روزانه 30 هزار تومن کار میکرد(مثلا) با افزایش 20% این افزایش قیمت سوخت جبران شده بود دیگه...

بالا