• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
babak1388 کاملا صحیح توضیح میدن. بنزین باید نرخش به دلار بشه، اگر که نشه صاحبان خودرو های گران قیمت خارجی با ارز آزاد بنزین بخرند. سوپسیت از بنزین به خورد و خوراک، حمل و نقل رایگان، بهداشت و تحصیل و آموزش اختصاص داده بشه.

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
دلار ۳۰,۵۰۰
یورو ۴۱,۰۰۰
پوند ۴۹,۰۰۰
سکه طرح قدیم ۹۶۸,۰۰۰
سکه تمام - امامی ۹۷۲,۰۰۰
نیم سکه ۵۰۰,۰۰۰
ربع سکه ۳۰۷,۰۰۰
یک گرم طلای 18 عیار ۹۸,۸۰۰

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
سلام دوستان

این تاپیکو زدم جهت تحلیل و بررسی ارز مخصوصا دلار شبیه تاپیکی که در مورد سکه هستش

در مورد اطلاعاتی در مورد این که کی ارزهای مختلف ارزون میشن یا گرون چه موقع وقت مناسبیه برای خرید و یا فروش اینجا میشه بحث کرد

قیمت امروز :

دلار آمريکا خرید : 1242 فروش : 1250

يورو خرید : 1774 فروش : 1784

سعادت حیف 684,000 نمایش این تاپیک نیست که گذاشتی حروم بشه!؟ :D

حداقل یه امضایی یا آواتوری تغییر یده آدرس صرافی یا سایتی چیزی بزار, این همه بازدید هدفمند چرا سودآورش نمی کنی برا خودت :دی

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
خوب عزیز اصل مطلب رو نگرفتید:

ببینید بنزین گرون بشه، و در مقابل حقوق ها هم افزایش پیدا بکنه!

شاید من ماشین ندارم، خانم و بچه ها هم ندارند! با تاکسی/مترو/اتوبوس/... میرم سر کار!
و شاید شما یک شاسی بلند 8 سیلندر دارید! خانم شما هم یک ماشین سواری 6 سیلندر داره! پسر شما هم یک ماشین اسپورت 6 سیلندر 4 لیتری داره! دختر خام شما هم که تازه گواهینامه گرفته یه ماشین معمولی مثلا 206 داره.

در این شرایط شما ماهانه مثلا 500 لیتر بنزین مصرف میکنید!
من هیچ چی مصرف نمیکنم!

اگه در نظر بگیری قیمت جهانی بنزین 3000 تومن هست، و دولت داره 2300 تومن یارانه میده تا قیمت برای مصرف کننده 700 تومن باشه...
شما دارید بیشتر از 1 میلیون از یارانه سوخت استفاده میکنید، در حالی که نیازی هم ندارید!
ولی من در حالی که نیاز دارم، نمیتونم استفاده کنم!

این منطق بنظر شما درسته؟

و آیا بهتر نیست، بجای این کار، بنزین همون 3 تومن بشه، ولی در مقابل اون 1 میلیون یارانه ای هم که بود، قسمتیش رو هم بدن به شما؟

منطقت درست هست ها, فقط یه مشکل کوچیک وجود داره
اگه بنزینه 3 تومن بشه , یارانش به شما داده نمی شه! فقط بنزینه گرون شده

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
خوب عزیز اصل مطلب رو نگرفتید:

ببینید بنزین گرون بشه، و در مقابل حقوق ها هم افزایش پیدا بکنه!

شاید من ماشین ندارم، خانم و بچه ها هم ندارند! با تاکسی/مترو/اتوبوس/... میرم سر کار!
و شاید شما یک شاسی بلند 8 سیلندر دارید! خانم شما هم یک ماشین سواری 6 سیلندر داره! پسر شما هم یک ماشین اسپورت 6 سیلندر 4 لیتری داره! دختر خام شما هم که تازه گواهینامه گرفته یه ماشین معمولی مثلا 206 داره.

در این شرایط شما ماهانه مثلا 500 لیتر بنزین مصرف میکنید!
من هیچ چی مصرف نمیکنم!

اگه در نظر بگیری قیمت جهانی بنزین 3000 تومن هست، و دولت داره 2300 تومن یارانه میده تا قیمت برای مصرف کننده 700 تومن باشه...
شما دارید بیشتر از 1 میلیون از یارانه سوخت استفاده میکنید، در حالی که نیازی هم ندارید!
ولی من در حالی که نیاز دارم، نمیتونم استفاده کنم!

این منطق بنظر شما درسته؟

و آیا بهتر نیست، بجای این کار، بنزین همون 3 تومن بشه، ولی در مقابل اون 1 میلیون یارانه ای هم که بود، قسمتیش رو هم بدن به شما؟

همه حقوق بگیر دولت نیستن . تورم ناشی از این افزایش همه رو به فنا میده

قیمت جهانی بنزین هم برای کشورهایی هست که نفت ندارن نه ایران که رو نفت خوابیده

قیمت تمام شده بنزین به گفته خودشون 1200 ت هست

هرچی تورمه از این یارانه ست . 10 برابرش از جیب میره .

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

یارانش باید صرف مسائل زیرساختی بشه، مثلا بهداشت، دارو، آموزش رایگان، تولید اشتغال، حمل و نقل وسایل عمومی. مشکل مملکت ما عدم ثبات اقتصادیه که اونم با تغییرات نرخ سوخت و دلار بالا پایین میره.

همه حقوق بگیر دولت نیستن . تورم ناشی از این افزایش همه رو به فنا میده

قیمت جهانی بنزین هم برای کشورهایی هست که نفت ندارن نه ایران که رو نفت خوابیده

قیمت تمام شده بنزین به گفته خودشون 1200 ت هست

هرچی تورمه از این یارانه ست . 10 برابرش از جیب میره .

اینطوری هم نمیشه گفت. مثلا مگه امریکا که بزرگترین ذخایر نفت رو داره و بزرگترین تولید کنند نفت یا بنزین رو رایگان دست ملت میده؟

آدم که نباید همیشه از جیب بخوره. باید سرمایه گذاری انجام بشه. این پنجاه سال گذشته نمونه ی بارز از جیب خوردنه.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان یک نکته ای به نظر اومد که بگم ببینم نظر شماها چیه. ببخشید خارج تاپیک می گم اما سواله برام.

می گن روحانی با اوباما به واسطه مترجم صحبت کرده و خیلی ها هم به زبان انگلیسی ایشون ایراد گرفتن(البته به زبان ظریف هم گیر داده بودن اما امروز مضاحبه اشو با اون شبکه آمریکا می دیدم عین نیتیو ها انگلیسی حرف می زد)

در اخبار اومده که یکی از جالبترین نکان صحبت اوباما با روحانی اینه که روحانی در پایان صحبت به اوباما گفته have a nice day اوباما هم به پارسی بهش گفته خداحافظ!
اقا اینها مگه با مترجم حرف نمی زدن پس چطور با هم به زبان هم خداحافظی کردن!
این خبر رو در سایت کاخ سفید هم زدن و در اون خبر حرفی از مترجم زده نشده بوده.

آیا جسن می ترسیده بگه مستقیم با حسین حرف زده!

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اینطوری هم نمیشه گفت. مثلا مگه امریکا که بزرگترین ذخایر نفت رو داره و بزرگترین تولید کنند نفت یا بنزین رو رایگان دست ملت میده؟

آدم که نباید همیشه از جیب بخوره. باید سرمایه گذاری انجام بشه. این پنجاه سال گذشته نمونه ی بارز از جیب خوردنه.

امریکایی درآمدش اندازه من و شماست ؟ :rolleyes:

فعلا بهتره کشورهای دیگه ای برای مقایسه با ایران پیدا کنی

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
امریکایی درآمدش اندازه من و شماست ؟ :rolleyes:

فعلا بهتره کشورهای دیگه ای برای مقایسه با ایران پیدا کنی
شما از آخر به اول قضیه نگاه میکنی.

عزیزم خوب اگر روی بنزینشو سوپسیت میدادن درآمدشون همینقدر بود. زیرساخت های اقتصادی که از آسمون نیماد :دی باید واسش هزینه کرد و سختی کشید.

علاوه بر این همون امریکا تولید بنزینش کاملا داخلی هستش اما ما که بنزین رو از خارج وارد میکنیم کـــــه

کره ی شمالی خوبه عایا ؟

والا بخدا :دی
نیجریه هم بزرگترین تولید کننده نفت افریقاست و عضو اوپکه، اونجا هم بنزین به دلاره.

شما لیست g20 رو ببین، اقتصاد های نو ظهور. ببین چندتا از اینها بنزین رو با سوپسیت توی کشورشون میفروشند. سوپسیت اینطوری یعنی یک خانواده با در آمد ماهی 10 میلیون همونقدر پرداخت میکنه که یک کارگر با ماهی 500 درآمد پرداخت میکنه.

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
این روند بالا پایین شدن تا چند هفته ممکنه ادامه داشته باشه ولی در حالت کلی بین 3000 تا 3100 نوسان خواهد داشت

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
سعادت حیف 684,000 نمایش این تاپیک نیست که گذاشتی حروم بشه!؟ :D

حداقل یه امضایی یا آواتوری تغییر یده آدرس صرافی یا سایتی چیزی بزار, این همه بازدید هدفمند چرا سودآورش نمی کنی برا خودت :دی

آره خدایی حیفه ولی فعلا چیزی ندارم که بذارم :دی

ps3baz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
9
په روزه گاری شده و این دلار چه کرد با ما

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
ببینید من افزایش حقوق ، کلا مخالف نیستم!
با افزایش بدون حساب کتاب مخالفم چون حجم خیلی زیادی از نقدینگی رو روانه بازار میکنه!
بجای این کار، همون اتوبوس و مترو رو میتونن رایگان کنند!
یارانه رو به بلیط هواپیما و قطار بدن!
و کار های اینچنینی که مستقیما پول به اقتصاد وارد نمیکنه، ولی از هزینه های مردم کم میکنه!
این که من میگم قیمت سوخت باید افزایش پیدا بکنه، برای این هست سرمایه من ایرانی، نره تو جیب مردم ترکیه/عراق/پاکستان/افغانستان/...
یک سر به مناطق مرزی بزنید!اسب و قاطر هایی مخصوص این کار داره پرورش داده میشه!
در روز روشن 10 15 تا اسب و قاطر رو با قالن های 20 لیتری بار زدن دارن میبرن به کسور های همسایه تا سرمایه من و شما رو بفروشن!
یک عده کارشون همینه! یعنی سوخت با یارانه(که از جیب من و شما پرداخت شده) رو میخره و میبره ترکیه و عراق و ... میفروشه! و 10 برابر دکتر و مهندس های این کشور پول درمیاره!
این خودش میدونید چقدر خزانه دولت رو خالی میکنه؟
بایدجلوی این کار گرفته بشه، اینطور نیست؟

درضمن یک توضیح مختصر در مورد راننده های عزیز تاکسی بدم!
وقتی بنزین از 100 تومن شد 700 تومن، یا گاز از 50 تومن شد 400 تومن، راننده های محترم تاکسی میخواستن کرایه رو 7 یا 8 برابر بکنند! ولی فکر کنم افزایش 20 درصدی در اولین گان انجام شد!
این باعث شد راننده های تاکسی خیلی اعتراض کنند!!!

*راننده های تاکسی 100% در اشتباه بودند! بهتر بگم عده ای دنبال سود خودشون بودن!
با افزایش 8 برابری قیمت سوخت، مگه هزینه های یک تاکسی 8 برابر شده بود؟
یک تاکسی در شهر نسبتا بزرگی مثل تبریز، روزی 2 بار گاز میزنه! این یعنی قبلا چیزی حدود 1000 1500 میداد! حالا 8000 9000 میده!
یعنی کلا هزینه سوختش 7 8 هزار تومن در روز افزایش پیدا کرده! آیا این چند درصد میزان درامد یک تاکسی هست؟
روزانه 30 هزار تومن کار میکرد(مثلا) با افزایش 20% این افزایش قیمت سوخت جبران شده بود دیگه...

خوب پس منظور شما اینه که باز طرح هدف مندی یارانه ها جمع بشه و مثل قدیم رو نون و اتوبوس و .. یارانه پرداخت بشه؟ بخش خصوصی تعطیل بشه ( اتوبوس رانی خصوصی و .. ) و باز بشه دولتی و بلیتی و ..البته من سر رشته ی زیادی از اقتصاد ندارم ولی شنیدم سیستم یارانه ای اقتصاد رو خراب میکنه. (البته شاید منظورتون سیستم مالیاتیه که فرق داره و خوبه چون تو اون سیستم از طریق مالیات صحیح ثروتمندان بخشی از هزینه های فقرا رو پرداخت میکنند و به نوعی توزیع ثروت و کاهش فاصله ی طبقاتی رو بدنبال داره). همه میگند هدف مندی یارانه مدتی تورم ایجاد میکنه اما در دراز مدت به نفع اقتصاده البته ما با برخورد همزمانش به تحریم و مدیریت غلط و متاسفانه متاسفانه مردم سود جو و فرصت طلب دچار تورمی بسیار بیشتر از میزان پیش بینی شده شدیم.
در مورد نقدینگی میشه با تشویق مردم به عدم استفاده از وجه نقد یا پرداخت عیدی کارمندان بصورت سکه یا اضافه شدن حقوق ها و پس از هماهنگ شدن درامد با هزینه حذف صفر از پول و ....اقداماتی کرد. تو ایران اگه از بانک پول نقد بگیری مجانیه ولی اگه کارت به کارت کنی 500 تومن جریمه میشی.!! جالب نیست؟!
یادتون باشه که دلیل ارزون بودن بنزین 700 تومنی ایران نسبت به خارج افزایش ناگهانی قیمت دلار بود و نه یارانه ی دولت. دولت 2 سال پیش قیمت بنزین بی کیفیت و اکتان پایین ایران رو نزدیک قیمت امریکا کرده بود و با افزایش قیمت دلار باز فاصله ایجاد شد که تا وقتی قدرت خرید من هم نسبت به افزایش قیمت دلار افزایش پیدا نکنه درست نیست که بنزین یا هر هزینه ی دیگه ای قیمتش جهانی بشه.
بعد شما میگید یارانه رو از بنزین بگیرند بدند به هواپیما؟؟؟؟؟!!! خوب یعنی منه فقیر که لندکروز ندارم هواپیما سوار میشم آیا؟! ;)
موافقم که قاچاق سوخت کار کثیفیه و اون هم راهش افزایش درامد ایرانی یا ارزش پول ایرانیه به همراه یکسان سازی قیمت سوخت که البته باید توام با یکسان سازی کیفیت و اکتان و استاندارد سوخت و یکسان سازی قیمت خودرو ها و ... باشه.
دوستان به نکات خوبی اشاره کردند چه تضمینی وجود داره که با گرون شدن بنزین پولش صرف رفاه من و شما بشه؟ مگه دفعه قبل که 7 برابر شد شما تغیری احساس کردید که مثلا به لندکروزیه داره فشار میاد و شما راحت تر شدید؟ یا مگه اتوبس ارزون شد؟ بنزین 7 برابر شد اتوبوس 10 برابر.!! دوستان تا صحبت از زیاد شدن هزینه های یه آدم لندکروز دار میشه احساسی میشند و میخواهند با بنزین 100 هزار تومنی حال اون فرد پولدار گرفته بشه ولی واقعیت اینه که هر گرونی ای تو این کشور ( نه سایر کشور ها ) پولدار رو پولدار تر و فقیر رو فقیرتر میکنه..
صحبت های شما درسته دوست من ولی جایی که من بدونم اگه مالیات میدم یا هزینه میکنم خرج خودم میشه نه اینکه یه عده .... به قول لئونارد کوهن :
Everybody knows the fight was fixed
The poor stay poor, the rich get rich
That's how it goes
Everybody knows
راننده های تاکسی و .. هم که متاسفانه دنبال بهانه هستند. وقتی تو ایران با گرون شدن دلار خاک گلدون هم گرون میشه که هیچ ربطی به دلار و بنزین و تحریم نداره شما توقع دارید راننده ها چه واکنشی در موقع گرونی بنزین داشته باشند؟ از ماست که بر ماست...
پیشنهاد میکنم تاپیکی با مبحث موافقان و مخالفان گران شدن سوخت و انرژی زده بشه تا این تاپیک خوب و مفید بیشتر از این از بحث اصلیش منحرف نشه.
بابت صحبت هام که خارج از موضوع تاپیک بود از همه ی بازدید کنندگان و مدیران عذر میخوام.

مثل اینکه دلار امروز 3030 بسته شده که یعنی کاهش 45 تومنی داشته.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
شاید تماس 3 نفره بوده . یه طرف خط حسن یه طرف اوباما و یه طرف هم مترجم .
کاش لال میشد حرف نمیزد . خیلی افت داره فکر کردم فقط محمود بلد نبود اینم بلد نیست انگلیسی حرف بزنه .
در مورد ظریف هم عرض شود انگلیسی حرف زدن خیلی آسونتر از انگلیسی فهمیدن هست .
من بخوام حرف بزنم به هر حال منظورمو با لغات ابتدایی به طرف مقابل میرسونم ولی اگه طرف بخواد چیزی بگه دیگه اون مرز لغات ابتدایی رو نمیتونه رعایت کنه و من نمیفهمم .

کره ی شمالی خوبه عایا ؟

ولی به نظر من تماس مستقیم بوده بدون مترجم.
در مورد ظریف هم دوست عزیز تو سازمان ملل کل سخرانی های انگلیسی رو بدون گوشی گوش میداد پس قهمشم خوبه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

بالا