babak1388 کاملا صحیح توضیح میدن. بنزین باید نرخش به دلار بشه، اگر که نشه صاحبان خودرو های گران قیمت خارجی با ارز آزاد بنزین بخرند. سوپسیت از بنزین به خورد و خوراک، حمل و نقل رایگان، بهداشت و تحصیل و آموزش اختصاص داده بشه.
سلام دوستان
این تاپیکو زدم جهت تحلیل و بررسی ارز مخصوصا دلار شبیه تاپیکی که در مورد سکه هستش
در مورد اطلاعاتی در مورد این که کی ارزهای مختلف ارزون میشن یا گرون چه موقع وقت مناسبیه برای خرید و یا فروش اینجا میشه بحث کرد
قیمت امروز :
دلار آمريکا خرید : 1242 فروش : 1250
يورو خرید : 1774 فروش : 1784
خوب عزیز اصل مطلب رو نگرفتید:
ببینید بنزین گرون بشه، و در مقابل حقوق ها هم افزایش پیدا بکنه!
شاید من ماشین ندارم، خانم و بچه ها هم ندارند! با تاکسی/مترو/اتوبوس/... میرم سر کار!
و شاید شما یک شاسی بلند 8 سیلندر دارید! خانم شما هم یک ماشین سواری 6 سیلندر داره! پسر شما هم یک ماشین اسپورت 6 سیلندر 4 لیتری داره! دختر خام شما هم که تازه گواهینامه گرفته یه ماشین معمولی مثلا 206 داره.
در این شرایط شما ماهانه مثلا 500 لیتر بنزین مصرف میکنید!
من هیچ چی مصرف نمیکنم!
اگه در نظر بگیری قیمت جهانی بنزین 3000 تومن هست، و دولت داره 2300 تومن یارانه میده تا قیمت برای مصرف کننده 700 تومن باشه...
شما دارید بیشتر از 1 میلیون از یارانه سوخت استفاده میکنید، در حالی که نیازی هم ندارید!
ولی من در حالی که نیاز دارم، نمیتونم استفاده کنم!
این منطق بنظر شما درسته؟
و آیا بهتر نیست، بجای این کار، بنزین همون 3 تومن بشه، ولی در مقابل اون 1 میلیون یارانه ای هم که بود، قسمتیش رو هم بدن به شما؟
خوب عزیز اصل مطلب رو نگرفتید:
ببینید بنزین گرون بشه، و در مقابل حقوق ها هم افزایش پیدا بکنه!
شاید من ماشین ندارم، خانم و بچه ها هم ندارند! با تاکسی/مترو/اتوبوس/... میرم سر کار!
و شاید شما یک شاسی بلند 8 سیلندر دارید! خانم شما هم یک ماشین سواری 6 سیلندر داره! پسر شما هم یک ماشین اسپورت 6 سیلندر 4 لیتری داره! دختر خام شما هم که تازه گواهینامه گرفته یه ماشین معمولی مثلا 206 داره.
در این شرایط شما ماهانه مثلا 500 لیتر بنزین مصرف میکنید!
من هیچ چی مصرف نمیکنم!
اگه در نظر بگیری قیمت جهانی بنزین 3000 تومن هست، و دولت داره 2300 تومن یارانه میده تا قیمت برای مصرف کننده 700 تومن باشه...
شما دارید بیشتر از 1 میلیون از یارانه سوخت استفاده میکنید، در حالی که نیازی هم ندارید!
ولی من در حالی که نیاز دارم، نمیتونم استفاده کنم!
این منطق بنظر شما درسته؟
و آیا بهتر نیست، بجای این کار، بنزین همون 3 تومن بشه، ولی در مقابل اون 1 میلیون یارانه ای هم که بود، قسمتیش رو هم بدن به شما؟
منطقت درست هست ها, فقط یه مشکل کوچیک وجود داره
اگه بنزینه 3 تومن بشه , یارانش به شما داده نمی شه! فقط بنزینه گرون شده
منطقت درست هست ها, فقط یه مشکل کوچیک وجود داره
اگه بنزینه 3 تومن بشه , یارانش به شما داده نمی شه! فقط بنزینه گرون شده
همه حقوق بگیر دولت نیستن . تورم ناشی از این افزایش همه رو به فنا میده
قیمت جهانی بنزین هم برای کشورهایی هست که نفت ندارن نه ایران که رو نفت خوابیده
قیمت تمام شده بنزین به گفته خودشون 1200 ت هست
هرچی تورمه از این یارانه ست . 10 برابرش از جیب میره .
اینطوری هم نمیشه گفت. مثلا مگه امریکا که بزرگترین ذخایر نفت رو داره و بزرگترین تولید کنند نفت یا بنزین رو رایگان دست ملت میده؟
آدم که نباید همیشه از جیب بخوره. باید سرمایه گذاری انجام بشه. این پنجاه سال گذشته نمونه ی بارز از جیب خوردنه.
شما از آخر به اول قضیه نگاه میکنی.امریکایی درآمدش اندازه من و شماست ؟
فعلا بهتره کشورهای دیگه ای برای مقایسه با ایران پیدا کنی
کره ی شمالی خوبه عایا ؟
داره ميكشه پایین
سعادت حیف 684,000 نمایش این تاپیک نیست که گذاشتی حروم بشه!؟
حداقل یه امضایی یا آواتوری تغییر یده آدرس صرافی یا سایتی چیزی بزار, این همه بازدید هدفمند چرا سودآورش نمی کنی برا خودت :دی
ببینید من افزایش حقوق ، کلا مخالف نیستم!
با افزایش بدون حساب کتاب مخالفم چون حجم خیلی زیادی از نقدینگی رو روانه بازار میکنه!
بجای این کار، همون اتوبوس و مترو رو میتونن رایگان کنند!
یارانه رو به بلیط هواپیما و قطار بدن!
و کار های اینچنینی که مستقیما پول به اقتصاد وارد نمیکنه، ولی از هزینه های مردم کم میکنه!
این که من میگم قیمت سوخت باید افزایش پیدا بکنه، برای این هست سرمایه من ایرانی، نره تو جیب مردم ترکیه/عراق/پاکستان/افغانستان/...
یک سر به مناطق مرزی بزنید!اسب و قاطر هایی مخصوص این کار داره پرورش داده میشه!
در روز روشن 10 15 تا اسب و قاطر رو با قالن های 20 لیتری بار زدن دارن میبرن به کسور های همسایه تا سرمایه من و شما رو بفروشن!
یک عده کارشون همینه! یعنی سوخت با یارانه(که از جیب من و شما پرداخت شده) رو میخره و میبره ترکیه و عراق و ... میفروشه! و 10 برابر دکتر و مهندس های این کشور پول درمیاره!
این خودش میدونید چقدر خزانه دولت رو خالی میکنه؟
بایدجلوی این کار گرفته بشه، اینطور نیست؟
درضمن یک توضیح مختصر در مورد راننده های عزیز تاکسی بدم!
وقتی بنزین از 100 تومن شد 700 تومن، یا گاز از 50 تومن شد 400 تومن، راننده های محترم تاکسی میخواستن کرایه رو 7 یا 8 برابر بکنند! ولی فکر کنم افزایش 20 درصدی در اولین گان انجام شد!
این باعث شد راننده های تاکسی خیلی اعتراض کنند!!!
*راننده های تاکسی 100% در اشتباه بودند! بهتر بگم عده ای دنبال سود خودشون بودن!
با افزایش 8 برابری قیمت سوخت، مگه هزینه های یک تاکسی 8 برابر شده بود؟
یک تاکسی در شهر نسبتا بزرگی مثل تبریز، روزی 2 بار گاز میزنه! این یعنی قبلا چیزی حدود 1000 1500 میداد! حالا 8000 9000 میده!
یعنی کلا هزینه سوختش 7 8 هزار تومن در روز افزایش پیدا کرده! آیا این چند درصد میزان درامد یک تاکسی هست؟
روزانه 30 هزار تومن کار میکرد(مثلا) با افزایش 20% این افزایش قیمت سوخت جبران شده بود دیگه...
شاید تماس 3 نفره بوده . یه طرف خط حسن یه طرف اوباما و یه طرف هم مترجم .
کاش لال میشد حرف نمیزد . خیلی افت داره فکر کردم فقط محمود بلد نبود اینم بلد نیست انگلیسی حرف بزنه .
در مورد ظریف هم عرض شود انگلیسی حرف زدن خیلی آسونتر از انگلیسی فهمیدن هست .
من بخوام حرف بزنم به هر حال منظورمو با لغات ابتدایی به طرف مقابل میرسونم ولی اگه طرف بخواد چیزی بگه دیگه اون مرز لغات ابتدایی رو نمیتونه رعایت کنه و من نمیفهمم .
کره ی شمالی خوبه عایا ؟