والا من هرچی این جملات رو بالا پایین کردم چیزی نفهمیدم. آقای ظریف کیه؟چی گفته؟ حتما مشکل از منه چون شما که دکتری. اتفاقا من هم با تحلیل از روی اطلاعات موافقم اگر شما اطلاعات داری و از روی اطلاعات صحبت می کنی می دونی دقیقا چقدر دلار دست مردم هست ؟ می دونی مصرف روزانه دلار ایران چقدر است؟ اگر می دونی که بگو ماهم بدونیم . اگر هم براساس صحبت های رئیس بانک مرکزی تحلیل می کنی که فاجعه است . توی پستهای قبلیم گفتم بانک مرکزی هر اقدامی بکنه در جهت منافع خودش و اطرافیانش است و نه مردم این رو تجربه سی و خورده ای ساله ثابت کرده شاید برای شماهم زمان ببره تا متوجه بشی .مطمئنم اگه دلار 2500 تومانم بشه امثال شما میان اینجا میگین 2500 دیگه کف بازاره و 2000 تومان واسه مملکت فاجعه است.
شما نمی دونی ظریف کیه ، بعد بحث سیاسی می کنی؟
دوست عزیز شما اگر سیاست ....... قبول داری که هیچ
ولی اگر کمی اقتصاد می دونستید متوجه میشید که سیف چیکار کرد.
دولت قبلی و آقای دکتر بهمنی هم شاید از این حرفها میزد ولی بحث این بود تابلو بود بحث جمع کردن نقدینگی برای یارانه مطرح بود و مردم رو جیگر فرض میکرد !
قرار نیست دیگه به اقتصاد 2 سال پیش برگردیم
یه بیمار در حال احتضاره اقتصاد ما که باید برای حال الانش چاره جویی بشه که اگر بخواهیم یک ضربه دیگه ( مثلا کاهش صادرات و افزایش واردات) رو بهش وارد کنیم ، باور کنید که میمیره ، میمیره
فروش بشکه نف از روزی 2 میلیون به روزی حدود 700 هزار بشکه رسیده ! یعنی در آمد حدود یک سوم شده ، قبلا دلار 1000 تومن بود حالا که درامد نفتی ایران کاهش پیدا کرده به همون اندازه برای جبران مافات دلار رفته رووش یعنی 3000 تومن !
تعادل فعلا برقراره و این تعادل رو بازار ایجاد کرده روی نرخ 3000-3200 پس دلیلی نداره دستکاری بشه
قبول کنیم دولت دیگه قدرت زمان احمدی نژاد رو نداره که دلار ارزون قیمت بریزه ( قبل تحربم های بانک مرکزی و نفت و...) پس باید به حال اقتصاد فعلی فکر کرد
شما داری با گذشته مقایسه می کنی که تموم شده