• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
نیست حاجی نگرد نیست . حواله هم بزنن بلوک بشه با قبول ریسک توسط خودتون هست و اون صراف قدم از قدم برنمیداره .

دکتر جان میشه یکم مساله رو باز کنی؟ یعنی میگی الان حواله بزنن امکان بلوک شدنش هست؟ من فکر میکردم صرافی ها به خاطر عواملی که در کشور مقصد دارن
نقل و انتقال پول ها غیر قابل ردگیری هست! و حواله ۱۰۰ ٪‌ مطمعن هست!! پس این همه دانشجو که اونور هستن مگه خانواده ها پول براشون حواله نمیزنن؟

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
دکتر جان میشه یکم مساله رو باز کنی؟ یعنی میگی الان حواله بزنن امکان بلوک شدنش هست؟ من فکر میکردم صرافی ها به خاطر عواملی که در کشور مقصد دارن
نقل و انتقال پول ها غیر قابل ردگیری هست! و حواله ۱۰۰ ٪‌ مطمعن هست!! پس این همه دانشجو که اونور هستن مگه خانواده ها پول براشون حواله نمیزنن؟

فکر کنم برگشت خوردن حواله به نوع حساب و نوع بانکی بستگی داره که دارید بهش حواله میزنید. حواله که بلاک نمیشه عزیز حواله برگشت میخوره و کارمزدهاش از حواله کم میشه. یک ماهی هم طول میکشه تا به پولتون برسید....
البته اگر مشخص بشه شما برای یک ایرانی دارید پول میفرستید بانک واسط میتونه حواله رو بلاک کنه...برای همینه که صرافی ها تمایل ندارن که به حساب اشخاص پول بزنن.

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
نکته دوم : چشم این سیستم کور باید سوپسید بده چون اگر نده سرمایه های که داخل این کشور هست به طرفه العینی از این مملکت خارج میشه . بنزین گرون بشه به قول شما لیتری 800 تومن شیری که میخری الان 2300 رو باید 4000 تومن بخرید . یادتون باشه توی همین تاپیک پراید 15 تا 18 میلیونی رو گفتم و مشتی کاربر با عقلهای فندقی خندیدن و دیدیم این روز که این خودرو بی کیفیت رو داریم این قیمت ها میخریم

جناب مدیر، لطفا احترام خودتون و کاربر ها رو نگه دارید!
اینجا هر کس میاد نظرش رو اعلام میکنه، کسی حق نداره به دیگری بی احترامی بکنه!
حتی اگه این فرد یک مدیر باشه!

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
فکر کنم برگشت خوردن حواله به نوع حساب و نوع بانکی بستگی داره که دارید بهش حواله میزنید. حواله که بلاک نمیشه عزیز حواله برگشت میخوره و کارمزدهاش از حواله کم میشه. یک ماهی هم طول میکشه تا به پولتون برسید....
البته اگر مشخص بشه شما برای یک ایرانی دارید پول میفرستید بانک واسط میتونه حواله رو بلاک کنه...برای همینه که صرافی ها تمایل ندارن که به حساب اشخاص پول بزنن.

اخرش حواله بلاک میشه یا نمیشه؟! من میخوام مهاجرت کنم میخواستم برم اونجا حساب باز کنم پولامو از اینور برام حواله کنن! یعنی نیمشه؟ با خودم ببرم؟ چون تا ۵۰ هزار تا نقد اجازه دارم ببرم!

odise2004

Registered User
لایک‌ها
16
در مورد گرانی کالا و رابطه اون با ارز متاسفانه اشتباه گفتید . دلار از 1080 تومن به 4000 تومن هم رسید و الان 3045 هست (میانگین میگیم 3 برار یا 300%) ولی بعضی از اقلام تا 1000% گرون شدن که متاسفانه جزء کالاهای مصرفی هستند . کالایی مثل لپ تاپ و گوشی موبایل 330% تقریبا گرون شدن . متاسفانه وقتی ارز گرون میشه کالا به سرعت گرون میشه و حتی مثل بعضی از کالا ها تقریبا بجام گسیخته گرون میشه ولی موقعی که پائین میاد دیگه ارزونی در کار نیست .

خودرو بی کیفیت ایرانی که مبنای اون رو ارز مبادلاتی قرار دادن تقریبا 2 برار شده بر اساس رشد ارز دولتی . مگه پراید تمامی قطعاتش کاملا از خارج از کشور وارد میشه ؟ یا مثلا محصولات ایران خودرو کلا پک از خارج از کشور وارد میشن ؟ این همون بخش سیاست ها و رانت ها هست عزیز که فقط به قشر مصرف کننده که تک تک من و شما باشیم تحمیل میشه .

یعنی شما قبول ندارین گرانی و تورم با گرانی ارز رابطه داره؟؟
من عرض کردم در هر صورت یه سری باید له بشن! اگه اون له شده کارخانه دار باشه راحت تر میتونه دوباره طی یکی دوسال سرپا وایسه با کمک دولت!
اگر ارز ارزون بشه و واردات راحت بشه تولید کننده داخلی هم مجبوره قیمتش رو بیاره پایین و دولت باید کمک کنه که در طی زمان ضررش تبدیل به سود بشه!

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
اول اينكه حرفهايي كه ميزنيد و عملي كه انجام ميديد همديگرو نقض ميكنند ...
بنده همين جا بگم اقاي سيف پشم بعضي از اقتصاددانا هم نيستن همونجور كه شما طرفدار اين اقا هستيد و حرف ايشون رو درست ميدونيد بنده هم گنده هاي اقتصاد رو ميشناسم كه اونا هم با دليل و مدرك حرف شما رو رد ميكنند
اگر حقيقتي هست بايد از ديد منطق بش نگاه كنيم نه از ديدي كه خودمون فكر ميكنيم يا با ديد قدرت بخوايم نظر خودمون رو درست نشون بديم ( حتي اگر درست باشه ) ...
من خودم خيلي وقتا ديدم شما اشتبا نظر داديد و يا اشتباه تحليل كرديد
کلا معیار همه چیز "من" هستم و نه "حقیقت" !!!!

100% با آقای سیف از اول موافق بودم و خواهم بود و آفرین به این شجاعتی که داشت و نرخ واقعی ارز رو اعلام کرد و همه این کوته بینی افرادی مثل شمارو میدید با اینکه میدونست خیلیا تهمت جبران کسری بودجه از طریق فروش دلار رو بهانه خواهند کرد.
خیلی از مدرک دارای بی سوادی که شما فکر میکنی اقتصاد دانند فقط توی تئوری هستند و ایشون توی عمل و به گرد پای سیف هم نمیرسند
قبلاً هم گفتم چرا آقای سیف اون حرف رو زد و 100% هم به نفع همه مردم هست در درازمدت و کاهش بی منطق دلار فقط تیشه به ریشه این مملکت و تولیدش حالا همون یه مثقال تولید بی کیفیتش از نظر خیلی از شماها !
خیلی به دور از منظق و عقل و بسیار احساساتی صحبت میکنید.

_P30_

Registered User
لایک‌ها
89
اخرش حواله بلاک میشه یا نمیشه؟! من میخوام مهاجرت کنم میخواستم برم اونجا حساب باز کنم پولامو از اینور برام حواله کنن! یعنی نیمشه؟ با خودم ببرم؟ چون تا ۵۰ هزار تا نقد اجازه دارم ببرم!

اونطور که من شنیدم صرافی هایی که این کار انجام میدن پول رو حواله نمیکنند در واقع اصلا پولی منتقل نمیشه اینجا پول رو ازتون میگیرند و نمایندشون اونور معادلش رو با کسر کارمزد تحویلتون میده یا به حسابتون میریزه.

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
100% با آقای سیف از اول موافق بودم و خواهم بود و آفرین به این شجاعتی که داشت و نرخ واقعی ارز رو اعلام کرد و همه این کوته بینی افرادی مثل شمارو میدید با اینکه میدونست خیلیا تهمت جبران کسری بودجه از طریق فروش دلار رو بهانه خواهند کرد.
خیلی از مدرک دارای بی سوادی که شما فکر میکنی اقتصاد دانند فقط توی تئوری هستند و ایشون توی عمل و به گرد پای سیف هم نمیرسند
قبلاً هم گفتم چرا آقای سیف اون حرف رو زد و 100% هم به نفع همه مردم هست در درازمدت و کاهش بی منطق دلار فقط تیشه به ریشه این مملکت و تولیدش حالا همون یه مثقال تولید بی کیفیتش از نظر خیلی از شماها !

100% موافقم!

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
فکر کنم فردا دلار از مرز 3100 رد میشه.

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
ايشون اقاي دكتر فردي كاملا محترمه و به هيچ عنوان بي احترامي نكردن به اعضا

فقط توي ايران ادم ها دو دستند يه عده از اين اوضاع بهره ميبرند يه عده متضرر و گاها به نابودي كشيده شدند

جز اين دودسته نداريم

بنده دسته دومم و معترض ٣٠٠٠ هزار ميليار ٣٠٠٠ نزار ميليار از مملكت ميره اثار باستاني و تاريخمون قاچاق و نابود شده امثال شما به فكر جيب خودشونن كسري دولت فداي يك تار موي ايراني ها نه عرب زاده هاي ايراني نما

مردم نبايد به نيستي كشيده بشن تا سرمايه دار متضرر نشه يا توليد كننده اي كه به اجبار جنسش فروخته ميشه اون هم برابر و گاها بالاتر از قيمت نمونه مرغوببببببب و استانداردددددد كشورهاي حتي درحال توسعه متوسط
اين دلار نيست كه گرون ميشه پول ماست بي ارزش ميشه و خريد خريد مردم كم ميشه

اين تفكارات تفكرات سرمايه داريه روسيه هم اين طرز تفكرش عوض كرد چون به نابودي كشوندش

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

montaqed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بدین وسیله خواستار بن شدن فرد مذکور ب دلیل توهین ب سایر کاربران هستیم همون طور ک اکانتهای دگ رو بن کردید

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
بدین وسیله خواستار بن شدن فرد مذکور ب دلیل توهین ب سایر کاربران هستیم همون طور ک اکانتهای دگ رو بن کردید

به خودت نگیر!
مدیر هم به کاربر ها میگه "مغز فندقی"!
این کاربر هم پیرو راه مدیر محترم هستند...

البته من هیچ توهینی نمیبینم!
خوب کسی که اینده نگر نباشه و 6 ماه یا 1 سال بعد رو نبینه، کوته بین هست دیگه! بجاش چه کلمه ای میشه استفاده کرد؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
متاسفانه نه فقط آمریکا، بلکه ابتکار عمل دست غربه الان. کاملا هم مشخصه تا جایی هم دلشون بخواهند امتیاز می گیرند تا مثلا یکی از تحریمها را کم کنند. اینطور نیست که مثلا روحانی بره یکم بخنده و اینا تحریمها را بردارند.
اونا نظرشون رو تعلیق دایمی کل فعالیتهای هسته ای است (شاید مثلا یه بخش کوچیکی زیر 5 درصد را بگذارند) و توافق عملا غیر عملیه.

که البته رفتار الان اونا نتیجه رفتار غلط 8 سال گذشته است. و الان اونا احساس پیروزی می کنند از اینکه تحریما موفق بوده و باعث شده ایران بیاد و خودش به دنبال مذاکره و لغو تحریمها باشه.

درسته که ایران الان شدیدا تحت فشار هست ولی شرایط میتونه به نفع جامعه ایران تغییر کنه . در بعد خارجی سه تا مساله مهم رو باید بهش توجه کرد . اول اینکه درسته که تحریم هست ولی 18000 سانتریفیوژ هم دارن کار میکنند و مشغول غنی سازی 20% هستند و این باعث میشه طرف مقابل هم دنبال توافق باشه . ایران یک قدرت بزرگ منطقه ای هست که اونم توی منطقه حساس خاورمیانه یک مزیت بزرگ هست . سوم هم اینکه الان یک دولت خیلی قوی سر کار هست که رئیس جمهور و وزیر امورخارجه اش میشه گفت بهترین دیپلماتهای کشور هستند .
در بعد داخلی هم تندرو ها دیگه حناشون رنگی نداره و اصلاح طلبان که 100 تجربه دموکراسی خواهی رو هم با خودشون دارند ، خیلی پخته و نرم و آهسته دارند به قدرت بر می گردند . اگر بتونند 50 % مجلس رو هم یکسال و نیم دیگه در دست بگیرند که اوضاع بهتر هم میشه .
بنابر این دلار رشد شدید نخواهد داشت . افت هم که مشخص هست نمیتونه داشته باشه . فعلا همون 3000 تومن خیرشو ببینید .

vvampirevv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
روی 3820 عرض کردم بازی بازدهی دلار تموم هست و خروج کردم . 10 روز پیش هم فرصتی بود وارد شدم . بنده حرف سنجیده آقای ظریف رو گفتم که دقیقا از روی آگاهی و تسلط به شرایط بازار بود . 2500 رو از جایی نیاوردم اگر واکنش به جای آقای ظریف نبود با همون خبر مکالمه تلفنی به این قیمت ها افت میکرد . کسی که نظر مخالف صحیح و سنجیده داشته باشه استاد من هست . گفتم در پست های قبلیم بنده شاگرد شاگرد ها هستم ولی کسی که اطلاعات داشته باشه . هر کسی بیاد و بخواد مخالفت کنه ولی مخالفتش از روی آگاهای نباشه بله باید برخورد کرد . متینگ سیاسی نیست بخش و سرمایه گذاری روی سوخت هم نیست اسم این تاپیک

والا من هرچی این جملات رو بالا پایین کردم چیزی نفهمیدم. آقای ظریف کیه؟چی گفته؟ حتما مشکل از منه چون شما که دکتری. اتفاقا من هم با تحلیل از روی اطلاعات موافقم اگر شما اطلاعات داری و از روی اطلاعات صحبت می کنی می دونی دقیقا چقدر دلار دست مردم هست ؟ می دونی مصرف روزانه دلار ایران چقدر است؟ اگر می دونی که بگو ماهم بدونیم . اگر هم براساس صحبت های رئیس بانک مرکزی تحلیل می کنی که فاجعه است . توی پستهای قبلیم گفتم بانک مرکزی هر اقدامی بکنه در جهت منافع خودش و اطرافیانش است و نه مردم این رو تجربه سی و خورده ای ساله ثابت کرده شاید برای شماهم زمان ببره تا متوجه بشی .مطمئنم اگه دلار 2500 تومانم بشه امثال شما میان اینجا میگین 2500 دیگه کف بازاره و 2000 تومان واسه مملکت فاجعه است.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
والا من هرچی این جملات رو بالا پایین کردم چیزی نفهمیدم. آقای ظریف کیه؟چی گفته؟ حتما مشکل از منه چون شما که دکتری. اتفاقا من هم با تحلیل از روی اطلاعات موافقم اگر شما اطلاعات داری و از روی اطلاعات صحبت می کنی می دونی دقیقا چقدر دلار دست مردم هست ؟ می دونی مصرف روزانه دلار ایران چقدر است؟ اگر می دونی که بگو ماهم بدونیم . اگر هم براساس صحبت های رئیس بانک مرکزی تحلیل می کنی که فاجعه است . توی پستهای قبلیم گفتم بانک مرکزی هر اقدامی بکنه در جهت منافع خودش و اطرافیانش است و نه مردم این رو تجربه سی و خورده ای ساله ثابت کرده شاید برای شماهم زمان ببره تا متوجه بشی .مطمئنم اگه دلار 2500 تومانم بشه امثال شما میان اینجا میگین 2500 دیگه کف بازاره و 2000 تومان واسه مملکت فاجعه است.
شما نمی دونی ظریف کیه ، بعد بحث سیاسی می کنی؟

دوست عزیز شما اگر سیاست ....... قبول داری که هیچ
ولی اگر کمی اقتصاد می دونستید متوجه میشید که سیف چیکار کرد.
دولت قبلی و آقای دکتر بهمنی هم شاید از این حرفها میزد ولی بحث این بود تابلو بود بحث جمع کردن نقدینگی برای یارانه مطرح بود و مردم رو جیگر فرض میکرد !
قرار نیست دیگه به اقتصاد 2 سال پیش برگردیم
یه بیمار در حال احتضاره اقتصاد ما که باید برای حال الانش چاره جویی بشه که اگر بخواهیم یک ضربه دیگه ( مثلا کاهش صادرات و افزایش واردات) رو بهش وارد کنیم ، باور کنید که میمیره ، میمیره
فروش بشکه نف از روزی 2 میلیون به روزی حدود 700 هزار بشکه رسیده ! یعنی در آمد حدود یک سوم شده ، قبلا دلار 1000 تومن بود حالا که درامد نفتی ایران کاهش پیدا کرده به همون اندازه برای جبران مافات دلار رفته رووش یعنی 3000 تومن !
تعادل فعلا برقراره و این تعادل رو بازار ایجاد کرده روی نرخ 3000-3200 پس دلیلی نداره دستکاری بشه
قبول کنیم دولت دیگه قدرت زمان احمدی نژاد رو نداره که دلار ارزون قیمت بریزه ( قبل تحربم های بانک مرکزی و نفت و...) پس باید به حال اقتصاد فعلی فکر کرد
شما داری با گذشته مقایسه می کنی که تموم شده

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
ایران یک قدرت بزرگ منطقه ای هست که اونم توی منطقه حساس خاورمیانه یک مزیت بزرگ هست .

اخوی حالت خوبه؟ قدرت منطقه ای کجا بود؟
با هواپیما های 50 سال پیش؟
با پادگان هایی که حتی دیوار ندارند؟
با نیرو دریایی که مال نیم قرن پیش هست؟
تنها برتری ایران در نیروی انسانی هست، اونم نه تکنیک و تاکتیکی! از نظر تعداد...
چون نه آموزش کافی دارند و لوازم با کیفیت!

*یک نگاه به همسایه های خودتون بندازین:
ترکیه ارتش خیلی قویتری داره! مدرن و حرفه ای تر!
عربستان که هرچی پول درمیاره میده هواپیما و موشک و ... میخره!
اسرائیلم که بقول ما، تا دندان مسلح هستند!
آذربایجانم به بهانه تحدید ارمنستان 10 15 ساله بیشتر درامد نفتش رو داره خرج ارتشش میکنه!
قطر/امارات/گویت/... هم که هیچ! همشون زیر چتر امریکا هستند.

حالا بنظرت ما قدرت منطقه ای هستیم؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

آذربایجانم به بهانه تحدید ارمنستان 10 15 ساله بیشتر درامد نفتش رو داره خرج ارتشش میکنه!

خیلی سطحی نگر فکر می کنید...

odise2004

Registered User
لایک‌ها
16

در عوض از لحاظ لات بازی و اختلال گری قدرت بلامنازع منطقه ایم!!!

بالا