• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

hajamirahmad

Registered User
لایک‌ها
2
امروز: چهارشنبه 10 مهر 1392 2013/10/02
ساعت به وقت تهران 11:02

[h=2]قیمت هر اونس طلا (دلار)[/h]
هر اونس طلا1287.6

[h=2]قیمت سکه[/h]چهارشنبه 10 مهر 92، 11:00
نرخ امروزنرخ روزگذشته
ico_d.png
سکه طرح قدیم۹۶۰,۰۰۰۹۶۷,۰۰۰
ico_d.png
سکه تمام - امامی۹۶۶,۳۰۰۹۷۰,۰۰۰
ico_d.png
نیم سکه۵۰۰,۰۰۰۵۰۳,۰۰۰
ico_d.png
ربع سکه۳۰۵,۰۰۰۳۰۸,۰۰۰
ico_c.png
سکه گرمی۲۰۰,۰۰۰۲۰۰,۰۰۰

[h=2]نرخ ارز بازار آزاد (ریال)[/h]چهارشنبه 10 مهر 92، 11:00
نرخ امروزنرخ روزگذشته
ico_u.png
دلار۳۰,۷۰۰۳۰,۶۰۰

منبع ارگ طلا

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
اونطور که من شنیدم صرافی هایی که این کار انجام میدن پول رو حواله نمیکنند در واقع اصلا پولی منتقل نمیشه اینجا پول رو ازتون میگیرند و نمایندشون اونور معادلش رو با کسر کارمزد تحویلتون میده یا به حسابتون میریزه.

دقیقا همین جوریه عزیز. همیشه همین جوری بوده. صرافی دلار های صادر کننده رو ازش میخره و تو حساب خودش یا یک شرکتی که باهاش کار میکنه در امارات یا مالزی یا یک کشور دیگه میریزه. شما که میرید درخواست حواله میکنید پول ریال میدین و اون صرافی از اون حساب خارجیش براتون پول میزنه به حسابی که شما گفتید. اما اگر به هر دلیلی کسی کتوجه بشه این فرآیند برای یک کار تجاری مرتبط با ایران هست پولتون برگشت میخوره به حساب خارجی اون صرافی مگر اینکه مدارکی و شواهدی دال بر پول شویی یا نقض تحریم یا غیره مشاهده بشه که در این صورت تا مشخص نشدن وضعیت پول بلاک میشه یعنی نه برگشت میخوره و نه به حساب خارجی واریز میشه بلکه دست بانک مصادره میشه تا منشا ارز مشخص بشه....مثلا شما ۱۰۰ هزار دلار رو بزنید به حساب یک بنده خدایی تو آلمان...پولتون احتمال داره بلاک بشه تا اینکه برید مشخص کنید این مبلغ پول بابت چی وارد اون حساب شده. برای مشخص شدن منشا پول میشه صوری(سوری) یک پروفورما یا چیزی از یک شرکتی جور کرد که البته پول باید به حساب همون شرکت واریز بشه تا مطمین شید اصلا بلاک نمیشه. دقیقا به همین خاطره که صراف ها تمایل دارن پول به حساب شرکت ها واریز کنند نه اشخاص

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اخوی حالت خوبه؟ قدرت منطقه ای کجا بود؟
با هواپیما های 50 سال پیش؟
با پادگان هایی که حتی دیوار ندارند؟
با نیرو دریایی که مال نیم قرن پیش هست؟
تنها برتری ایران در نیروی انسانی هست، اونم نه تکنیک و تاکتیکی! از نظر تعداد...
چون نه آموزش کافی دارند و لوازم با کیفیت!

*یک نگاه به همسایه های خودتون بندازین:
ترکیه ارتش خیلی قویتری داره! مدرن و حرفه ای تر!
عربستان که هرچی پول درمیاره میده هواپیما و موشک و ... میخره!
اسرائیلم که بقول ما، تا دندان مسلح هستند!
آذربایجانم به بهانه تحدید ارمنستان 10 15 ساله بیشتر درامد نفتش رو داره خرج ارتشش میکنه!
قطر/امارات/گویت/... هم که هیچ! همشون زیر چتر امریکا هستند.

حالا بنظرت ما قدرت منطقه ای هستیم؟

من هم فکر می کنم ایران از لحاظ قدرت در منطقه حرف اول رو می زنه. بر خلاف بیشتر کشورها که هر چی دارن رو کردن ایران هیچ چیزی رو نشون نمی ده.
همونطور که نتانیاهو هم در سازمان ملل گفت ایران دو بار حداقل توسط آژانس اتمی برای بمب اتم رصد شده.
این یعنی ایران بارها تلاشش رو برای این مورد کرده حالا یا کمبود مواد اولیه نذاشته یا خودشون تصمیم گرفتن بیخیال بشن.
کاری که بیشتر کشورهای اطراف حتی نتونستن دنبالش برن.
بومی سازی تجهیزات نظامی یکی از اون مواردیه که به نظر من اگر جنگی پیش بیاد ما رو حسابی شگفت زده می کنه.
همونطور که گفتید مقلا عربستان قدرت هوایی - نظامی قوی داره ولی همونطور که در مورد امارات می گم تکنیسن های پرواز و خلبان های ضعیفی داره مورد که باعث میشه در جنگ به سرعت شکست بخوره.
در مقابل ایران مجهز به حزب ال. می تونه بسیار خطر ناک باشه.
ارتشی که با یک ایدئولوژی قوی مجهز شده. ایدئولوزی که هیچ قدرتی نمی تونه اونو عوض کنه.
وقتی شما به یک نفر وعده دنیای پر از لذت رو می ده و می گی اگر می خوای به این دنیا برسی باید بری خودتو تو اتوبوس مدرسه اسرایلی بترکونی فکر می کنی کدوم اسلجه می تونه جلوش رو بگیره.
انصافا در دنیا الان کدوم کشور فدایی هایی مثل این داره.
من فکر می کنم اسراییل فقط به دلیل ترس از حمله متقابل ایران فعلا طرف ایران نمیاد.
وگره سابقا هم عراق و هم سوریه رو در زمان ساختن نیروگاه اتمی زد.

در کنار این موراد روسیه و چین رو فراموش نکنید. با از دست رفتن ایران آمریکا به طور کامل بر خاور میانه مسلط میشه برای همین چین و روسیه هر کاری می کنن که ایران حفظ بشه.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
یعنی شما قبول ندارین گرانی و تورم با گرانی ارز رابطه داره؟؟
من عرض کردم در هر صورت یه سری باید له بشن! اگه اون له شده کارخانه دار باشه راحت تر میتونه دوباره طی یکی دوسال سرپا وایسه با کمک دولت!
اگر ارز ارزون بشه و واردات راحت بشه تولید کننده داخلی هم مجبوره قیمتش رو بیاره پایین و دولت باید کمک کنه که در طی زمان ضررش تبدیل به سود بشه!

دقیقا توی نقل قولی که از من کردید کاملا توضیح دادم که چقدر ارز گرون شده و کالا ها به چه شکل و بعضی هاشون چقدر بیشتر . خیر قبول ندارم . ارز که گرون شد رابطه تاثیر گذاری نرخ ارز با کالا ها بیشتر بود به زبان ساده تر گرانی ایجاد شده خیلی بیشتر از رشد نرخ ارز شد و همین الان هم تورم انباشته حاصل از نقدیگی بالا داریم در ایران . نرخ ارز بی دلیل پائین نگه داشته شده بود و همین این اشتباه رو باز دارن روی ارز مبادله ای انجام میدن .

پی نوشت : بحث له شدن کسی نیست گرامی بقول شما کسی له نمیشه و فقط مصرف کننده گان که اقشار جامعه باشه که میشیم من و شما و الباقی مردم باید هزینه این گرانی رو بپردازن. وارد کننده کننده له نمیشه چون جنس رو به همون نرخی که میخاد میفروشه . صاحبین کالا هم باز همین طور . دولت وظیفه کمک کردن به کسی رو نداره بلکه وظیفه اصلیش جلوگیری از خود زنی های سیاسی و اقتصادی هست و ایجاد فضای مثبت برای کسب و کار . حتی دولت وظیفه وام دادن رو هم نداره چون همین وام دادن ها باعث ایجاد نقدیگنی بیشتر میشه و خود نقدینگی عامل بعدی تورم هست .

borjes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
كف دلار را بانك مركزي 3000 اعلام كرد . به نظرتون سقف هم ميتونه اعلام كنه ؟ مثلا بگه 3300 . مخصوصا اگه توافق خوب پيش نره .
يعني اميدي هست قيمت دلار يه مدت رنج بمونه ؟

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
من هم فکر می کنم ایران از لحاظ قدرت در منطقه حرف اول رو می زنه. بر خلاف بیشتر کشورها که هر چی دارن رو کردن ایران هیچ چیزی رو نشون نمی ده.
همونطور که نتانیاهو هم در سازمان ملل گفت ایران دو بار حداقل توسط آژانس اتمی برای بمب اتم رصد شده.
این یعنی ایران بارها تلاشش رو برای این مورد کرده حالا یا کمبود مواد اولیه نذاشته یا خودشون تصمیم گرفتن بیخیال بشن.
کاری که بیشتر کشورهای اطراف حتی نتونستن دنبالش برن.
بومی سازی تجهیزات نظامی یکی از اون مواردیه که به نظر من اگر جنگی پیش بیاد ما رو حسابی شگفت زده می کنه.
همونطور که گفتید مقلا عربستان قدرت هوایی - نظامی قوی داره ولی همونطور که در مورد امارات می گم تکنیسن های پرواز و خلبان های ضعیفی داره مورد که باعث میشه در جنگ به سرعت شکست بخوره.
در مقابل ایران مجهز به حزب ال. می تونه بسیار خطر ناک باشه.
ارتشی که با یک ایدئولوژی قوی مجهز شده. ایدئولوزی که هیچ قدرتی نمی تونه اونو عوض کنه.
وقتی شما به یک نفر وعده دنیای پر از لذت رو می ده و می گی اگر می خوای به این دنیا برسی باید بری خودتو تو اتوبوس مدرسه اسرایلی بترکونی فکر می کنی کدوم اسلجه می تونه جلوش رو بگیره.
انصافا در دنیا الان کدوم کشور فدایی هایی مثل این داره.
من فکر می کنم اسراییل فقط به دلیل ترس از حمله متقابل ایران فعلا طرف ایران نمیاد.
وگره سابقا هم عراق و هم سوریه رو در زمان ساختن نیروگاه اتمی زد.

در کنار این موراد روسیه و چین رو فراموش نکنید. با از دست رفتن ایران آمریکا به طور کامل بر خاور میانه مسلط میشه برای همین چین و روسیه هر کاری می کنن که ایران حفظ بشه.
البته این حرف ها ربطی به تاپیک نداره اما تایید میشه اسرائیل مثل سگ ترسویی هست که فقط واق واق میکنه سگی که بخواد حمله کنه هیچوقت پارس نمیکنه اسرائیل جراتشو نداره و فقط رجز میخونه بقول ظریف که میگفت 22 ساله اسرائیل داره میگه ایران 6 ماه با بمب اتم فاصله داره 34 سالم هست میگه میخواد به ایران حمله کنه!

در مورد ارتش های منطقه هم همه چیز فقط سلاح نیست همین امارات و عربستان فکر میکنید فردا خلبان های غیر بومی اون نخواهند پشت تسلیحات نظامی 100% آمریکایی بشینند یا تکنسین اونا فردا مشکلی توی سیستم های ناوبری و دریایی و هوایی پیش بیاد کمک نکنند نه میتوندد از حمله ای پیشگیری کنند و نه میتونند جواب محکمی به متجاوز بدهند اما ایران درسته تسحیلات چندان پیشرفته ای نداره ولی بومی سازی کرده و هروز داره پیشرفت میکنه و منم نمیگم به گرد پای آمریکا میرسه اما حداقل جواب هر تجاوزی رو به بهترین شکل میتونه بده! چه موشکی چه انسانی. ایران امنیت داخلیش 100% تضمینه و کسی ترس از جنگ نداره بحث امنیت خارجی و تحریماست که با ندونم کاری دولت قبلی مارو به اینجا رسونده و به کل فلج کرده.

مخصوصاً رانت هایی که همیشه ادامه خواهد داشت! دکتر گفت مخوف ترین مافیای خاور میانه در ایرانه راست میگه چند وقت پیشم شنیدیم بحث واردات ماشین و خرید امتیاز ساکنین ابوموسی و الان اینو ببینید:

مجوز ورود فراری 8 میلیارد تومانی متعلق به یک کشتی‌گیر است.

به گزارش ایسنا، حمید سوریان پرافتخارترین فرنگی‌کار ایرانی که صاحب مجوز ورود این خودرو است، در گفت‌وگو با تماشا گفت: قیمت اعلام شده برای این خودرو اغراق‌آمیز است و مابه‌التفاوت قیمت آن با مازراتی و پورشه‌هایی که وارد می‌کردند خیلی ناچیز است.
وی درعین حال گفت: بله، من یک مجوز ماشین داشتم و چند وقت پیش با مجوز من این ماشین به داخل آمد ولی متعلق به من نیست و کسی را هم که خودرو را وارد کرده و حتی خود خودرو را ندیده‌ام.
گفته می‌شود که سوریان مجوز ورود این خودرو را از محمود احمدی‌نژاد، یک سال قبل از بازی‌های المپیک هدیه گرفته است.

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دقیقا توی نقل قولی که از من کردید کاملا توضیح دادم که چقدر ارز گرون شده و کالا ها به چه شکل و بعضی هاشون چقدر بیشتر . خیر قبول ندارم . ارز که گرون شد رابطه تاثیر گذاری نرخ ارز با کالا ها بیشتر بود به زبان ساده تر گرانی ایجاد شده خیلی بیشتر از رشد نرخ ارز شد و همین الان هم تورم انباشته حاصل از نقدیگی بالا داریم در ایران . نرخ ارز بی دلیل پائین نگه داشته شده بود و همین این اشتباه رو باز دارن روی ارز مبادله ای انجام میدن .

پی نوشت : بحث له شدن کسی نیست گرامی بقول شما کسی له نمیشه و فقط مصرف کننده گان که اقشار جامعه باشه که میشیم من و شما و الباقی مردم باید هزینه این گرانی رو بپردازن. وارد کننده کننده له نمیشه چون جنس رو به همون نرخی که میخاد میفروشه . صاحبین کالا هم باز همین طور . دولت وظیفه کمک کردن به کسی رو نداره بلکه وظیفه اصلیش جلوگیری از خود زنی های سیاسی و اقتصادی هست و ایجاد فضای مثبت برای کسب و کار . حتی دولت وظیفه وام دادن رو هم نداره چون همین وام دادن ها باعث ایجاد نقدیگنی بیشتر میشه و خود نقدینگی عامل بعدی تورم هست .

دکتز من یک نکته رو به گفته های ایشون اضافه کنم.
در مورد وارد کننده باید بگم که قضیه کمی فرق داره. اتفاقا بخشی از فشار بر دوش وارد کنند ها ست و فقط دلال ها و شبه تولید کننده ها هستند که این وسط براشون مشکلی پیش نمیاد.
مثال می زنم.
دو سال قبل مثلا فکر کنیم طبق قرار داد کوت یک شرکت خرید 10 دستگاه در ماه بود که هزینش میشده 120 هزار دلار و ریالیش می شده مثلا 130 میلیون تومن.
الان همون 10 تا دستگاه ارزش خرید ریالیش شده 380 میلیون تومن.
خودتون می دونید که فروش دستگاهیی که مثلا 150 میلیونه به تعداد 10 تا در ماه هزاران بار ساده تز از دستگاههی که شده 400 میلیون.!
ولی این قضیه رو تولید کننده خارجی اصلا نمی فهمه و فقط به کوت ماهیانه فکر می کنه.
اینطوری شرکت وارد کننده باید هزینه ریالی بالایی رو بده و در کنارش برای فروشش هم از سودش کم کنه و هم بر تیم فروش فشار بیاره.
تازه ممکنه که با همه این اوصاف فروش صورت نگیره.
بیشتر شرکت های وارد کننده بزرگ رو که می شناختم یا تبدیل به واسطه شده اند یا الکی یک چیزی رو وارد می کنن و به اسم تولید کننده تو بازار پخش می کنن و یا کلا از بین رفتن.!

حجم نقدینگی موجود در بازار تقریبا تمامی اقتصاد ایران رو تجت شعاع قرار داده است.
مردم به جای اینکه نقدینگی رو به گردش بندازن دارن اونرو سرمایه گذاری می کنن.
اینطوری گردش نقدینگی در بخش تولید کم شده و بیشتر تولید کنند ه ها با اینکه الان صادرات می تونه براشون طلا محسوب بشه ولی مشکل دارند.

ps3baz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
9
به نظر من تو این بازار هم خرید اشتباه هستش هم فروش

من که اصلا جرات ندارم

mohamad zarin

Registered User
لایک‌ها
43
چرا کسی اینجا یه تحلیل درست حسابی نمیذاره

عزیز 800صفحه رو بخون اصلش دستت میاد من هر روز دارم میام اینجا نوشته هایه بقیه رو میخونم
نمونش همین احسان..دکتر..چند نفر دیگه هم خوب بودن اسمشون یادم نیست

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دیلی تلگراف :
فرمانده ارتش سایبری ایران ترور شد.
Iranian cyber warfare commander shot dead in suspected assassination
Iranian cyber warfare commander shot dead in suspected assassination - Telegraph

فعلا مشابهی در خبر گذاری های داخلی نیست !!!!

لبنیات 32% گران خواهد شد . امروز توی یکی از خبر گذاری ها خوندم . ارزی که محصولات دامی من باب خوراک دام و طیور اختصاص داده میشد رسما از 1226 به ارز مبادله ای تغییر داده شد دلیل اصلی گرانی رو این موضوع بیان کردن .

http://www.asriran.com/fa/news/298345/شير-۳۲-درصد-گران-می-شود

پی نوشت : کم کم دارم به نتیجه میرسم دلار و سکه بیش از حد ارزون هستن :wacko:

چرا کسی اینجا یه تحلیل درست حسابی نمیذاره

بازار ایران تحلیل پذیر نیست و بر اساس شناخت سیستم حاکمه سیاسی و اقتصادی باید جلو برید .

تحلیل مال زمانی هست که اقتصاد دولتی نباشه و بر اساس عرضه و تقاضا باشه و افت خیز واقعا خودشون رو نشون بده . اگر منظورتون من باب تحلیل نمودار همراه تحلیل تکنیکال هست شرمنده اصلا همچین چیزی در اقتصاد ایران نیست و اگر هم کسی به این شکل جلو بره یقیقا ضرر خواهد کرد

نمونه سکه

قیمت سکه در 1 مهر 91 نسبت به قیمت سکه در 1 مهر 92 برای شما بازدهی منفی داشته به زبان ساده تر اگر سکه رو شما 1 مهر سال پیش خریده بودی و میخواستی 1 مهر امسال بفروشی 6% بازدهی منفی (یعنی ضرر میکردی) الا اینکه با روند بازار همراه میشدی و سیستم حاکمه اقتصادی و سیاسی رو میشناختی

پی نوشت : پست های بنده هیچ موقع کامل نیستن چون فاکتور هایی رو به عهده خواننده میزارم که بره و پیدا کنه و به نوعی درگیر موضوع بشه . سیاسی هم نمینوسینم چون رک و راست بنده از سیاست فقط سود مالی برام مهم ولا غیر .

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
32% ?
بازم؟! مردم دیگه دووم نمیارن
بابا خسته شدیم از تورم مذخرف

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
32% ?
بازم؟! مردم دیگه دووم نمیارن
بابا خسته شدیم از تورم مذخرف

تاريخ ثابت كردم مردم ايران ١٠٠٪ بشه ٩٩٪ خوشحال و راضي هستن

سياست انگليسي عرب رو سير نگه دار ايراني رو گروسنه

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
تاريخ ثابت كردم مردم ايران ١٠٠٪ بشه ٩٩٪ خوشحال و راضي هستن

سياست انگليسي عرب رو سير نگه دار ايراني رو گروسنه

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

داداش خوبه شما از افسردگی خودکشی نکردی ها.
تمام پست هات سرشار از یأس و افسردگی هست...:eek:

امیرحسین.

Registered User
لایک‌ها
60

اینکه ایرانی گرسنه بمونه عرب سیر باشه
یه سیاستیه که آلان خوب جواب داده
یه مقدار سرتون رو بچرخونین می بینین !

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149

داداش خب حق داره شما کافیه یک هفته اخبار کشور عزیزمون رو گوش کنی چیزی جز گرانی لبنیات گرانی مواد غذایی گرانی خودرو بی ثابت بودن ارز مشکلات اجتماعی و گرانی دارو و .......... دیگه هیچ نکته مثبت و قابل امیدی پیدا نمیکنی .

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
دوستان حرفه ای جواب بدن لطفا

یکی از دوستان برای مسافرت به ترکیه قرار بود دلار بخره
ولی توی حمل و نگهداریش مشکل داره
حالا مثلا اگه به جای دلار یورو بخره چون یورو اسکناس 500 تایی هم داره و تعداد کمتر میشه
توی چنج کردن یوروها به دلار تو صرافی های ترکیه خیلی ضرر می کنه ؟چقدر ؟ به صرفه هست این کار ؟ از روش حواله کردن با اون کارمزدهایی که داره بهتره؟

ممنون

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
قیمت امروز؟

بالا