Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
ببخشید سورس این قیمتها کدوم سایت هست؟
http://eranico.com/
ببخشید سورس این قیمتها کدوم سایت هست؟
دوست من آخه شما تو یکی از پست هاتون اشاره کرده بودید که حقوق ها نباید افزایش پیدا کنه و من هم تو پستم گفتم که در صورتیکه درامد من مثل یک امریکای باشه باید بنزینم هم بشه به همون گرونی و اگر قراره درامدم افزایش پیدا نکنه این کار غیر منطقیه. پس اگه با افزایش حقوق ها موافقید در واقع ما داریم یک حرف مشترک میزنیم و بحث ما سر سو تفاهم و سو برداشته .
اما در مورد اون فردی که ماشین نداره آیا تاکسی و اتوبوس سوار نمیشه؟ آیا با افزایش قیمت بنزین تاکسی و اتوبوس به صورت تساعدی گرون نمیشه؟ فکر میکنید وقت یبنزین 7 برابر شد به کارمند بیشتر فشار اومد یا اون عزیزی که پانامرا توربو داره؟؟ اصلا مگه چند درصد مردم ماشین 8 سیلندر دارند و پولش چقدر به دولت کمک میکنه؟ اصل درامد گرونی بنزین از میلیون ها پراید و پژویی است که باید بنزین گرونتر بزنند و نه 100 هزار ماشین 8 سیلند که گاهی مصرفشون از 405 هم کمتره! فکر نمیکنید اون آقای لندکروز دار هم میکشه رو جنسش و هیچ اتفاقی براش نمیفته؟
ضمنا" این که میگید شما هیچی بنزین مصرف نمیکنید باید بگم که هیچ کس نیست که ماهانه هیچ بنزینی مصرف نکنه. اتوبوس تاکسی حتی مبل و پرتقال و نارنگی و .. با هزینه ی حمل و نقل بدست شما میرسه و یکی از مهم ترین هاش بنزین هست.
آیا دفعه قبل که بنزین 7 برابر شد و یارانه نقدی پرداخت شد وضع قشر فقیر بهتر شد و فاصله طبقاتی کم شد؟
آیا شخصی که لندکروز رو 200 میلیون تومن گرونتر خریده و به دولت پول واریز کرده نمیشه گذاشت به حساب مالیات سوختش که از بنزین ارزون استفاده کنه؟ (همونطور که قرار شد ماشین های کم مصرف گمرک کمتری بدهند و پر مصرف ها گمرک بیشتر) من هم با افزایش حقوق ها و ماندن دلار روی 3 تومن موافقم ( ثبات ) یا بالارفتن سهمیه خودروهای زیر 2400 و در عوض گرون شدن بنزین آزاد ( که اون هم یک بار توسط وانت ها و .. شکست خورد طرحش که بازار سیاه راه افتاد و .. )اما اگه قرار باشه باز همه چی 4 تا 7 برابر بشه ولی درامدم 2 برابر + مثلا 100 اضافه یارانه که اون هم هر ماه با اما و اگره که پرداخت بشه یا نه ... آزموده را آزمودن خطاست..
البته تاپیک دلار هست و داره از بحث اصلی به سمت سوخت منحرف میشه. پیشنهاد میکنم ادامه صحبت ها در پی ام باشه.
با تشکر.
جالبه که خیلی ها تصور میکنند که حکومت برای "منافع ملت" میخواد با امریکا مذاکره کنه و برنامه هسته ای رو compromise کنه در صورتیکه حکومت فقط به "مصالح ****" فکر میکنه
چشمم آب نمیخوره که دیپلماسی به جایی برسه. همش بهم میخوره.
نرخ بنزین در خیلی از کشور های همسایه ما خیلی بالاتر از 400 و 700 تومن هست! این باعث میشه بنزین بصورت غیر قانونی به این کشور ها بره!
قیمت بنزین در ارمنستان/پاکستان/ترکیه/عراق/... بالای 3 هزار تومن هست!
این یعنی دولت از جیب شما داره یارانه حامل های انرژی رو میده! ولی عده ای دارن اینو میریزن تو جیب خودشون!
و اینکه برای استفاده های عادی همون 60 لیتر کافی هست! من مسئول این نیستم که فلان بساز بفروش یا دلال داره ماشین شاسی بلند 8 سیلندر سوار میشه و هر روز 60 لیتر بنزین میسوزونه! ایشون باید از جیب خودشون خرج کنن نه اینکه سهم یارانه منو بدم به اون...
و درضمن اگه قیمت بنزین بشه 1500 تومن، یعنی 800 تومن افزایش!
و شما هم ماهانه 60 لیتر بنزین آزاد استفاده کنید، اختلاف قیمت میشه چیزی حدود 50 هزار تومن!
در شرایط فعلی اقتصاد این رقم بزرگی نیست!ولی:
حالا تصور کنید چند میلیون از این 50 هزار تومن ها هر ماه بمونه تو خزانه دولت! باهاش چکار هایی که نمیشه کرد...
سود بانکی وقتی شناور باشه، یعنی باند با امار بروز بکنه، یاعث کاهش تورم میشه!چون:
وقتی سود بالای نرخ تورم باشه، نقدینگی جذب بانک ها میشه! و بانک ها میتونن در زمینه های مختلف سرمایه گذاری کنن.
وقتی حجم نقدینگی کم بشه، 100% نرخ تورم هم پایین میاد!
به همین سادگی...
از دوستان کسی میتونه یکی دوتا صراف معتبر به بنده معرفی کنه که بتونن به امریکا به حساب شخصی حواله بزنند؟ من چند تایی میشناسم ولی هیچ وقت خودم شخصا کار نکردم باهاشون، برای همین خیلی نمیتونم اطمینان کنم. برای همین ممنون میشم اگر کسی از دوستان پیشنهاد میتونن بکنن یکی دو جا که خودشون یا دوستان و اقوام شخصا استفاده کردن و میدونن که کارشون سریع و قابل اطمینان هست. پیشابیش ممنون.
متاسفانه شما سیستم حاکمه سیاسی و اقتصادی ایران رو نمیشناسید :
نکته اول : ایران مدینه فاضله نیست و مخوف ترین و بزرگترین مافیا های خاورمیانه در ایران هستند
نکته دوم : چشم این سیستم کور باید سوپسید بده چون اگر نده سرمایه های که داخل این کشور هست به طرفه العینی از این مملکت خارج میشه . بنزین گرون بشه به قول شما لیتری 800 تومن شیری که میخری الان 2300 رو باید 4000 تومن بخرید . یادتون باشه توی همین تاپیک پراید 15 تا 18 میلیونی رو گفتم و مشتی کاربر با عقلهای فندقی خندیدن و دیدیم این روز که این خودرو بی کیفیت رو داریم این قیمت ها میخریم
در خزانه دولت چیزی باقی نخواهد موند چون رانت و آقازاده ها بسیار هستند و هر چی باشه رو جارو میکنند . نمونه : عسلویه (مبلغ اصلی هزینه بودجه خرید سهام مخابرات توسط 3پ از همین کانترکت ها در عسلویه به وجود اومد . اونجا پروژه گرفتن ولی اعتبارتی رو گرفته بودن جای دیگه هزینه کردن) الان اگر کنسرسیوم ها خصوصی اونجا کار نکن عملا باید دور اونجا فنس کشید و رفت .
نرخ تورم رابطه مستقیم با چاپ پول داره . این رو چاپخانه بانک مرکزی بگید .
نقدینگی در بانک ها زیاد باشه باز دولت از بانک ها استقراض میکنه و همچنین سیستم های دیگه در این مملکت ارگانی نیست در این مملکت مقروض به سیستم بانکی نباشه. عموما تحریم یه لوپ به وجود میاره و این نتیجه خود زنی های سیاسی هست . تحریم کردن راحت هست ولی لغو اون سخت هست . عراق صدام رو گرفتن کردن بالای دار 5 سال طول کشید تا تحریم هاش لغو بشه و هنوز هم یه سری از تحریم هاش برقرار هست .
مشکل مملکت بزنین نیست . ریشه ها و خودزنی های سیاسی بسیاری داره که فقط به منافع عده ای خواص گره خورده . این یارانه ای که دولت روی بنزین میده گرامی در مقابل با سایر هزینه ها عملا گم هست . خیانت فروش نفت به روپیه یکی از این مثال های بارز هست .
در ضمن علمایی که میان به آقای سیف توهین میکنن این رو توی گوششون فرو کنن که ایشون از لحاظ اقتصادی هیچ حرف غلطی نزد و کاملا هم درست گفت . عامه فهم میگم . ایشون اگر این این حرف رو نزده بود و دلار تا 2869 که پایین اومده بود که اظهار نظر ایشون نبود همین تماس تلفنی که بین 2 رئیس جمهور ایران و آمریکا رد و بدل شده راحت دلار رو تا 2500 میکشید پائیین . خب فکر میکنید چی میشد ؟ همون موقعی که دلار به نرخ 2869 رسیده بود دلار نقدی بالای قیمت فردایی معامله میشد به خاطر اینکه جنس کم بود توی بازار . تعدادی سرمایه دار انگشت شمار همون موقع داشتن نسبت به جمع کردن اقدام میکردن . کافی بود به 2500 برسه که دیگه عملا دلار فیزیکی رو نمیشد به این راحتی ها پیدا کرد . وقتی سرمایه دار میاد با فانیناس عملا نامحدود شروع به خرید میکنه قیمت یک کالا مثل ارز رو فنر تصور کنید با فشار زیادی شروع به جمع کردن میکنه و با همون فشار بعدا رها میشه نتیجه ؟ دلار شاید در عرض 2 روز 3300 رو میدید . اقای سیف اتفاقا باید بابت این حرفی که زد ازشون تقدیر بشه نه اینکه تذکر بگیره و یا یسری افراد بهش توهین کنند . پستی ببینم که به اقای سیف توهین توش باشه و یا بخواد حتی با سیاست به ایشون وصله ای بچسبونن دسترسی اون کاربر رو صورت دائم میگیرم . توضیح دادم که اونایی گه میگن نمی دونستیم الان کاملا بدونن بعد عذری نداشته باشن . جوانی و خوام بودن باید با صرف وقت و تحصیل و تجربه جاش رو پختگی و با تجربه گی بده و از جوان بودن بهره کامل رو برد نه اینکه هرچی فکر میکنیم خودمون درست هست
نکته اول : ایران مدینه فاضله نیست و مخوف ترین و بزرگترین مافیا های خاورمیانه در ایران هستند
نکته دوم : چشم این سیستم کور باید سوپسید بده چون اگر نده سرمایه های که داخل این کشور هست به طرفه العینی از این مملکت خارج میشه . بنزین گرون بشه به قول شما لیتری 800 تومن شیری که میخری الان 2300 رو باید 4000 تومن بخرید . یادتون باشه توی همین تاپیک پراید 15 تا 18 میلیونی رو گفتم و مشتی کاربر با عقلهای فندقی خندیدن و دیدیم این روز که این خودرو بی کیفیت رو داریم این قیمت ها میخریم
در خزانه دولت چیزی باقی نخواهد موند چون رانت و آقازاده ها بسیار هستند و هر چی باشه رو جارو میکنند . نمونه : عسلویه (مبلغ اصلی هزینه بودجه خرید سهام مخابرات توسط 3پ از همین کانترکت ها در عسلویه به وجود اومد . اونجا پروژه گرفتن ولی اعتبارتی رو گرفته بودن جای دیگه هزینه کردن) الان اگر کنسرسیوم ها خصوصی اونجا کار نکن عملا باید دور اونجا فنس کشید و رفت .
نقدینگی در بانک ها زیاد باشه باز دولت از بانک ها استقراض میکنه و همچنین سیستم های دیگه در این مملکت ارگانی نیست در این مملکت مقروض به سیستم بانکی نباشه. عموما تحریم یه لوپ به وجود میاره و این نتیجه خود زنی های سیاسی هست . تحریم کردن راحت هست ولی لغو اون سخت هست . عراق صدام رو گرفتن کردن بالای دار 5 سال طول کشید تا تحریم هاش لغو بشه و هنوز هم یه سری از تحریم هاش برقرار هست .
مشکل مملکت بزنین نیست . ریشه ها و خودزنی های سیاسی بسیاری داره که فقط به منافع عده ای خواص گره خورده . این یارانه ای که دولت روی بنزین میده گرامی در مقابل با سایر هزینه ها عملا گم هست . خیانت فروش نفت به روپیه یکی از این مثال های بارز هست .
در ضمن علمایی که میان به آقای سیف توهین میکنن این رو توی گوششون فرو کنن که ایشون از لحاظ اقتصادی هیچ حرف غلطی نزد و کاملا هم درست گفت . عامه فهم میگم . ایشون اگر این این حرف رو نزده بود و دلار تا 2869 که پایین اومده بود که اظهار نظر ایشون نبود همین تماس تلفنی که بین 2 رئیس جمهور ایران و آمریکا رد و بدل شده راحت دلار رو تا 2500 میکشید پائیین . خب فکر میکنید چی میشد ؟ همون موقعی که دلار به نرخ 2869 رسیده بود دلار نقدی بالای قیمت فردایی معامله میشد به خاطر اینکه جنس کم بود توی بازار . تعدادی سرمایه دار انگشت شمار همون موقع داشتن نسبت به جمع کردن اقدام میکردن . کافی بود به 2500 برسه که دیگه عملا دلار فیزیکی رو نمیشد به این راحتی ها پیدا کرد . وقتی سرمایه دار میاد با فانیناس عملا نامحدود شروع به خرید میکنه قیمت یک کالا مثل ارز رو فنر تصور کنید با فشار زیادی شروع به جمع کردن میکنه و با همون فشار بعدا رها میشه نتیجه ؟ دلار شاید در عرض 2 روز 3300 رو میدید . اقای سیف اتفاقا باید بابت این حرفی که زد ازشون تقدیر بشه نه اینکه تذکر بگیره و یا یسری افراد بهش توهین کنند . پستی ببینم که به اقای سیف توهین توش باشه و یا بخواد حتی با سیاست به ایشون وصله ای بچسبونن دسترسی اون کاربر رو صورت دائم میگیرم . توضیح دادم که اونایی گه میگن نمی دونستیم الان کاملا بدونن بعد عذری نداشته باشن . جوانی و خوام بودن باید با صرف وقت و تحصیل و تجربه جاش رو پختگی و با تجربه گی بده و از جوان بودن بهره کامل رو برد نه اینکه هرچی فکر میکنیم خودمون درست هست
اول اينكه حرفهايي كه ميزنيد و عملي كه انجام ميديد همديگرو نقض ميكنند ...
بنده همين جا بگم اقاي سيف پشم بعضي از اقتصاددانا هم نيستن همونجور كه شما طرفدار اين اقا هستيد و حرف ايشون رو درست ميدونيد بنده هم گنده هاي اقتصاد رو ميشناسم كه اونا هم با دليل و مدرك حرف شما رو رد ميكنند
اگر حقيقتي هست بايد از ديد منطق بش نگاه كنيم نه از ديدي كه خودمون فكر ميكنيم يا با ديد قدرت بخوايم نظر خودمون رو درست نشون بديم ( حتي اگر درست باشه ) ...
من خودم خيلي وقتا ديدم شما اشتبا نظر داديد و يا اشتباه تحليل كرديد
کلا معیار همه چیز "من" هستم و نه "حقیقت" !!!!
دکتر جان شما که تقی به توقی می خوره ملتو بلاک می کنی شعار تربیتو فهم و شعور میدی چرا راحت به کسانی که نظر مخالف شما داشتن می گی مغز فندقی؟ این همه ادعای شما غلط ار آب در اوومد دوست داری بهت بگن مغز فندقی؟
دلار از 3600 تومان شد 3000 تومان چرا ایناییکه میگی میان دلارارو جمع می کننن نیومدن جمع کنن دوباره بشه 3600؟ این فنری که می فرمایید فقط روی 2500 تومان حساسیت داره و بر می گرده سرجاش؟روی بقیه رقما بی تفاوته؟ این 2500 تومانو از کجا اوردین ؟ همینجوری گفتین یا روی حساب خاصی می فرمایید؟ چون همیم حرفارو خیلیا در مورد 3000 تومانم گفتن ولی اتفاقی نیفتاد و نخواهد افتاد
اول اينكه حرفهايي كه ميزنيد و عملي كه انجام ميديد همديگرو نقض ميكنند ...
بنده همين جا بگم اقاي سيف پشم بعضي از اقتصاددانا هم نيستن همونجور كه شما طرفدار اين اقا هستيد و حرف ايشون رو درست ميدونيد بنده هم گنده هاي اقتصاد رو ميشناسم كه اونا هم با دليل و مدرك حرف شما رو رد ميكنند
اگر حقيقتي هست بايد از ديد منطق بش نگاه كنيم نه از ديدي كه خودمون فكر ميكنيم يا با ديد قدرت بخوايم نظر خودمون رو درست نشون بديم ( حتي اگر درست باشه ) ...
من خودم خيلي وقتا ديدم شما اشتبا نظر داديد و يا اشتباه تحليل كرديد
کلا معیار همه چیز "من" هستم و نه "حقیقت" !!!!
این خانه از پای بست ویران است...
اول اینکه احترام به نظرات یکدیگه مهمترین اصل! چه مدیر باشی چه یدونه پست داشته باشی.
دوم اینکه به نظر من درهر صورت و با هر راه حلی که بخوان قضیه ی دلار رو حل کنن(چه تثبیت چه کهش چه افزایش) بهرحال یه عداه ای این وسط له میشن! مردم عادی یا تاجر یا کارخانه دار! بهرحال یکی این وسط باید له بشه تا درست بشه قضیه! ولی به نظر من پایین اومدن دلار و ضرر کارخانه دار میتونه جبران بشه با سوپسید و وام و اینها ولی بالا رفتن دلار یا تثبیت در این قیمت به نظرم به ضرر 99 درصد جامعه هست!گرونی و تورم و اینها بهرحال رابطه ی مستقیم با دلار دارن تو کشور ما!
همه چی داشت خوب پیش میرفت
حتی نماز جماعت هم دیگه خبری از مرگ بر امریکا نبود
نمیدونم چرا امریکا جفتک میندازه
شاید واقعا نمیخواد کنار بیاد
اخبار ایران هم خیلی با شدت اعکاس داد که اونا گفتن ایران به خاطر تحریم از خر شیطون پیاده شده .
این هم مشکوکه
به هر حال وضعیت بدتر شد باج دادن به امریکا حالا فکر میکنن تحریما جواب داده تحریمای جدید وضع خواهند کرد.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2