• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
خیلی وقته تو این تاپیک پست نمیزارم چون میدونم دگ دولتی ک با ی شایعه و جوسازی ارزش پول ملی رو جا ب جا کنه عوض شد!

حالا ک عقلانیت مجددا در اولیت قرار گرفته لزومی نمیبینم با افرادی ک اون روزها میومدن با وقاحت کامل شعور مردم و ب سخره میگرفتن و از فامیلاشون نقل قول میزاشتن هر روز با گرون شدن دلار پول رو پول میزاشتن و ب ریش ملت میخندیدن دهن ب دهن بزارم!

من حقیقتا این توافق رو پیروزی میدونم هم برای ایران هم برای جامعه جهانی دولت سازندگی تنها در 100 روز اول و با تمام فشارهای داخلی و با وجود مجلس اکثریت اصولگرا و فشار تندروها همین ک تونست ب این موفقیت برسه اینده روشن رو نوید میده برای ایران!

دوستان دوران جوسازی گذشت خیلی تو این تاپیک خودتون رو معطل نکنید قولهای عجیب غریب هم ندین ک اگه دلار فلان شد وسط میدون ازادی کرال پشت میرید یا اسمتونو چنان میکنید!

اینده هرچی ک باشه از شرایط فعلی بهتره!

mirzayi

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان جدا از موضوع بحث و دعواهایی که دارین طبیعتا در این تاپیک کسانی هستند که واقعا با توجه به تجربشون در زمینه ارز کارشناسی هستن واسه خودشون.

به نظر شما کارشناسان الان پیش بینی دلار چی میتونه باشه. البته بنده تاجر و ... نیستم ولی برای یه کاری باید حدود 100 هزار دلار پول کنار بزارم که طبیعتا تفاوت کم قیمت هم، مبلغ قابل توجهی میشه.
به نظرتون تا کجا میتونه پایین بره و کف حمایتی دلار میتونه چقد باشه.

لطفا بحث کارشناسی کنید و دعوا رو کنار بزارید.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان جدا از موضوع بحث و دعواهایی که دارین طبیعتا در این تاپیک کسانی هستند که واقعا با توجه به تجربشون در زمینه ارز کارشناسی هستن واسه خودشون.

به نظر شما کارشناسان الان پیش بینی دلار چی میتونه باشه. البته بنده تاجر و ... نیستم ولی برای یه کاری باید حدود 100 هزار دلار پول کنار بزارم که طبیعتا تفاوت کم قیمت هم، مبلغ قابل توجهی میشه.
به نظرتون تا کجا میتونه پایین بره و کف حمایتی دلار میتونه چقد باشه.

لطفا بحث کارشناسی کنید و دعوا رو کنار بزارید.

بزار تجربه خودم رو بگم که شاید به کارت بیاد. چهارشنبه 150 هزار دلار حواله کردیم امروز 15 میلیون تومن ضرر شده. برای ما خیلی مهم نیست چون جنس با ارز وارداتی فروش میره و نمی مونه اما اگر شما قراره کاری بکنی بهت پیشنهاد می کنم صبر کن. ظریف و روخانی باید برن مجلس در مورد این توافق توضیح بدن. هر چند بعیده که مجلس بخواد گیری بده ولی در ایران همه چیز ممکنه.
همون روز می تونی تهیه کنی چون تکلیف مشخص میشه.
قیمت ارز بعید می دونم خیلی تکون بخوره. با این خبر امروز فقط 50 تومن جابجا شد در حالیکه با خبر تشدید تحریم های چند روز قبل فقط 30 تومن زیاد شد.
پس قیمت تقریبا همین می مونه.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
واقعاً نمیدونم بعضی ها از چی ناراحت هستن
گیریم این توافقات همش سیاه بازی و گول زدن ما عوام و حرفایی که گفتین باشه ، بده دلار 3600 تومنی شده 2900 تومن؟ بده خبری از تحریم جدید نیست؟ بده تهدید جنگ نیست؟ بده چند میلیارد پولهای ایران رو میخوان آزاد کنن؟ بده تحریم های هواپیمایی رو میخوان بر دارن؟ همین تحریم ها باعث اکثر سونح هوایی بود
شما فوق دکترای فیزیک بمب اتم ساز، ما بیسواد ... مگه ما همینا رو نمیخوایم؟ چه گولمون زده باشن چه ... ، ایشالا 6 ماه دیگه هم کارهای اصلی انجام بشه
آخرین بار اینجا سر زدم چند هفته پیش بود میگفتن دلار 4000 تومن رو هم میزنه چی شد؟

اخرین قیمتی که سایت 2 قرون زده 2930 بوده، مثل اینکه این چند ماهه خبری از نوسانات شدیدی که اکثراً ازش ناراحت بودن نیست

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
عصر رفتم قیمت تابلو رو نمی فروختن !

با هزار بد بختی مقداری از دست یه اسکول تونستم بکشم بیرون ! :دی

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام دکتر. مدتی نبودی.
خوشحالم که بازم اومدی.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

همیشه هستم و هر پستی رو میخونم دقیقا مثل امروز که تقریبا 10 صفحه از تاپیک رو پاک کردم .

لطف کنید علی الخصوص شما جناب یاسینی بحث رو سیاسی نکنید . امروز با وقفه این پست ها رو پاک کردم میخواستم ببینیم کاربران تا کجا میخوان ادامه بدن سر بحث که خوب از میز گرد سیاسی که توی کاخ کرملین زمان استالین حزب کومونیسم راه مینداخت داغ تر بود .

اما رو تمامی کارشناسان . ایران با فاکتوری رو به رو هست به نام تورم انباشته . این رو نمیشه در نظر نگرفت . ارز در 2880 حمایت بانک مرکزی رو داره : یعنی زیر این نرخ برای بانک مرکزی مقدور نیست به هیچ عنوان . این افت واکنش عادی بازار به خاطر توافق بود حالا 2 حالت داره یا دوباره کنترل میشه و به نرخ ثابت قبل برمیگرده یا ول میکنن نرخ رو از این پایین تر بیاد بخاطر اون دلارهایی که از قیمت 1000 و 1000 و چند تومانی هنوز دست مردم هست و رقمی هست برای خودش برای خرید این ارزها .

سهام تولید دارو در 2 ماهه گذشته نزدیک به 39.7% بازدهی داشته فارغ از این بازار .

در ضمن از موقعی که دلار از 3500 تومن به حوالی 3000 و 3020 رسید هیچ کالایی ارزان نشد بلکه گرون تر هم شد . عامل تورم انباشه . ارز رو میشه کنترل کرد ولی کالایی که قراره تولید بشه به این شکل نمیشه نمونه خودرو : پرشیا 37 تومن

پی نوشت : برای بنده به شخصه 1$ ارزشش 1$ هست نه ریال حالا 1000 تومن یا 4000 تومن ولی دوست داشتم هنوز پراید صفر 8 میلیون بود ! این رو برای اون عده نوشتم که فکر میکنن عده ای از سقوط قمیت ناراحت هستن بنده کارم با ارز هست و چون سرمایه ثابت ارزی دارم قیمت ریالی اون برام مهم نیست این تا به اینجا

از تاریخ عضویتم همیشه در این تاپیک گفتم سیستم رو بشناسید یعنی سیستم حاکمه سیاسی و اقتصادی . خیلی هم راحت هست برگردید تاریخ ایران رو فقط شاخص اقتصادیش از سال 59 تا به امروز بخونید برای سیاسی هم به همین شکل .

نتیجه گیری با خودتون

پی نوشت : اساتید میزگرد بدون بحث سیاسی هم میشه در مورد بازار نظر داد . بازار ایران شناختش نیاز به رانت نداره چون به خاطر وجود تاریخ قابل پیش بینی هست .

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
همیشه هستم و هر پستی رو میخونم دقیقا مثل امروز که تقریبا 10 صفحه از تاپیک رو پاک کردم .

لطف کنید علی الخصوص شما جناب یاسینی بحث رو سیاسی نکنید . امروز با وقفه این پست ها رو پاک کردم میخواستم ببینیم کاربران تا کجا میخوان ادامه بدن سر بحث که خوب از میز گرد سیاسی که توی کاخ کرملین زمان استالین حزب کومونیسم راه مینداخت داغ تر بود .

اما رو تمامی کارشناسان . ایران با فاکتوری رو به رو هست به نام تورم انباشته . این رو نمیشه در نظر نگرفت . ارز در 2880 حمایت بانک مرکزی رو داره : یعنی زیر این نرخ برای بانک مرکزی مقدور نیست به هیچ عنوان . این افت واکنش عادی بازار به خاطر توافق بود حالا 2 حالت داره یا دوباره کنترل میشه و به نرخ ثابت قبل برمیگرده یا ول میکنن نرخ رو از این پایین تر بیاد بخاطر اون دلارهایی که از قیمت 1000 و 1000 و چند تومانی هنوز دست مردم هست و رقمی هست برای خودش برای خرید این ارزها .

در ضمن از موقعی که دلار از 3500 تومن به حوالی 3000 و 3020 رسید هیچ کالایی ارزان نشد بلکه گرون تر هم شد . عامل تورم انباشه . ارز رو میشه کنترل کرد ولی کالایی که قراره تولید بشه به این شکل نمیشه نمونه خودرو : پرشیا 37 تومن

پی نوشت : برای بنده به شخصه 1$ ارزشش 1$ هست نه ریال حالا 1000 تومن یا 4000 تومن ولی دوست داشتم هنوز پراید صفر 8 میلیون بود ! این رو برای اون عده نوشتم که فکر میکنن عده ای از سقوط قمیت ناراحت هستن بنده کارم با ارز هست و چون سرمایه ثابت ارزی دارم قیمت ریالی اون برام مهم نیست این تا به اینجا

از تاریخ عضویتم همیشه در این تاپیک گفتم سیستم رو بشناسید یعنی سیستم حاکمه سیاسی و اقتصادی . خیلی هم راحت هست برگردید تاریخ ایران رو فقط شاخص اقتصادیش از سال 59 تا به امروز بخونید برای سیاسی هم به همین شکل .

نتیجه گیری با خودتون

پی نوشت : اساتید میزگرد بدون بحث سیاسی هم میشه در مورد بازار نظر داد . بازار ایران شناختش نیاز به رانت نداره چون به خاطر وجود تاریخ قابل پیش بینی هست .

دکتر جان تشکر از پست خوبتون و زحمتهایی که واسه این تاپیک میکشید

در مورد قیمت به نظر من ارز تحت تاثیر جو + بازار پایین تر هم میاد البته پله به پله
خدا رو شکر تابو 3000 ت شکسته شد و این خودش به تنهایی جای خوشحالی داره حالا چه 2999 چه 2000 ت

پیروز و پایدار باشید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

نتیجه گیری با خودتون

شرمنده دکتر. دیدم ناظم تو مدرسه نیست یه دعوایی توحیاط راه انداختیم.

در مورد نقطه عطف 2880 من فکر میکنم بانک مرکزی این نقطه رو تا 2700 تومن پایین آورده. به نظر ارزش دلار آمریکا در حال حاضر باید نزدیک به 2800 تومن باشه ولی با فشار بانک مرکزی روی 29x0 تومن مونده که بتونن بازار رو کنترل کنند. من امیدوارم این تابو شکسته نشه یا حداقل به ارامی کاهش پیدا کنه. کاهش شدید قیمت ارز خیلی عالیه ولی از اونطرف به این مورد فکر میکنم که هر چی بالا میره یه روز پایین میاد و برعکس. یعنی اگر مثلا در طول دو روز 200 تومن کاهش پیدا کنه ممکنه بعدا این اتفاق بر عکس هم بیافته.
به طور کلی ثبات قیمت از کاهش بهتره.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
بچه ها نمیدونستم کجا سوالمو بپرسم،آوردم اینجا

دیروز طبق اعلام تحریم خودرو برداشته شد،حالا مشخص نیست منظور تحربم قطعاته یا چیز دیگه ؟!
به هرحال،به نظرتون قیمت ماشین چحوری میشه ؟ میاد پایین ؟ چقد وایسیم برا خرید ؟

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
[h=2]ارز بازار آزاد[/h]آخرین قیمتتغییر [SUP]روز قبل[/SUP] [SUB]آخرین[/SUB]زمان
دلار۲۸,۹۰۰
Down.png
-۲۰۰ (-۰/۷۸%)
-۰ (-۰/۱۳%)
۱۰:۵۵
یورو۳۹,۳۰۰
Down.png
-۲۰۰ (-۰/۴۲%)
-۰ (-۰%)
۱۰:۵۷
درهم۷,۸۸۰
Down.png
-۴۰ (-۰/۵۱%)
Down.png
-۱۰ (-۰/۱۳%)
۱۰:۵۵
یوان چین۴,۸۵۰
Down.png
-۱۰۰ (-۱/۹۲%)
Down.png
-۹۰ (-۱/۸۲%)
۳ آذر

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
خط مرزی که دکتر گفته بود داره شکسته میشه نزدیک 2880 شده!!!

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
دلار ۲۸۹۰
ارگ طلا
سکه هم در حد ۲-۵ هزار تومن ارزان شده.

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
بچه ها نمیدونستم کجا سوالمو بپرسم،آوردم اینجا

دیروز طبق اعلام تحریم خودرو برداشته شد،حالا مشخص نیست منظور تحربم قطعاته یا چیز دیگه ؟!
به هرحال،به نظرتون قیمت ماشین چحوری میشه ؟ میاد پایین ؟ چقد وایسیم برا خرید ؟

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

نه تفاوتی نمیکنه
وزیر به خاطر اینکه به اصطلاح خودش بازار رو از رکود خارج کنه دستور افزایش قیمت داد
دیروز خبر شنیدم که فکر کنم رو سمند 500 تومن افزایش داشته
اصلا ماشین ایرانی خریدن اشتباه محضه

DaaVooD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
يكم ديگه دلار بياد پايين حضرت اقاي سيف مديريت محترم و با شخصيت و اقتصاد دان بانك مركزي پيداشون ميشه و در بازار دخالت مي كنند تا خداي نكرده به جامعه ضرري وارد نشه

نه دیگه فک نکنم سیف چیزی بگه. دفه پیشم فکر نمیکرد بازار درین حد تابع حرفش باشه. گرخید بنده خدا و چند روز بعدش گفت: "چند ماه قبل کاهش نرخ دلار به صلاح نبود اما الان کاهش این نرخ منطقی است."

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
دیگه انقد نگید میاد اومد میره رفت:D
تموم شد :eek:
تا ارز مرجع میخواد بیاد پایین بعدش تک نرخی بکنه سیف!
سال بعد انشالا!!!!!!!! پایین تر هم میاد اگه بلایی سر توافق نیاد!!!!!!!!! و مرحله بعد هم به این صورت اجرا بشه:happy:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
صرافی ها حواله نمی کنن!

+ بانک مرکزی 12 ریال قیمت ارز مرجع رو برد بالا(!)

بالا