• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خدا را شکر امروز باز هم شاهد کاهش قیمت بودیم و فردا پایین تر هم میاد بر طبق اخبار :

آمریکا امروز هشت ميليارد دلار از دارايی‌های بلوکه شده ايران را آزاد کرده است :)

و مهم تر وزیر امورخارجه فرانسه، اعلام کرد که اتحادیه اروپا اولین لغو تحریم‌های خود علیه ایران را در ماه دسامبر انجام خواهد داد.

یعنی تا 10 روز آینده به نظر من احتمال داره تا 2800 هم کاهش داشته باشه $

والله من که تو کار $ نیستم میخوام سیستمم رو آپدیت کنم صبر میکنم تا یک ماه دیگه قیمتها کاهش پیدا کنه

کسایی هم که خون مردم رو این چند وقت کردن تو انبار (خودرو , سکه , $ , قطعات و ...) بهتره با شماره 115 تماس حاصل نمایند.

پ ن : دوستم که بازار زرگرها اصفهان کار میکنه امروز میگفت بازار 2 تا تلفات داشته حاج نمیدونم کیه و کیه سکته رو زدن سر قیمت سکه :lol: خدا رحمتشون کنه ما که بخیل نیستیم خوشا به حال ورثه

با هر کدوم از این سکته ها باور کن کلی دلم خنک میشه. بعضیاشون قد بابا بزرگ من سن دارن ولی ماهیانه کیلویی سکه می خریدن.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
با هر کدوم از این سکته ها باور کن کلی دلم خنک میشه. بعضیاشون قد بابا بزرگ من سن دارن ولی ماهیانه کیلویی سکه می خریدن.

عزیز تو کشور هر جور شغلی وجود داره دیگه ! نمیشه گفت که صراف و زرگر وجود نداشته باشن و اگر وجود داشته باشن باید بلایی سرشون بیاد ! یکم سنجیده تر حرف بزنیم بد نیست ;)

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842

یه نفر رو میشناسم ساعت 4 صبح تو سرما رفته بود سکه پیش خرید کرده بود طرف 3 4 تا مغازه میلیاردی دارن الان که سکه کشیده پایین دارن خون گریه میکنن
البته من راضی به صدمه دیدن کسی نمیشم ولی خودشون کردن که لعنت به خودشون باد

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
شاید پایین کشیدن دلار باعث ناراحتی صرافا شده باشه ولی طلا فروشا اینطوری نیستش. . .

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk 2

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
ملتی هستیم حسود که فکر نکنم هیچ جای دنیا لنگه ی ما وجود داشته باشه اگه کلی و جامعه گرایانه نگاه کنیم به نصف کشورهای دیگه حسودیمون میاد و کاری هم جز فحش دادن و تحقیر از دستمون بر نمیاد به اعراب که فرهنگشون از همه ملل به ما نزدیکتره میگیم ملخ ... چون رفاه آسایش اونا رو نداریم به بعضیا دیگه که قدرت و نفوذشون رو نداریم میگیم غلام حلقه بدوش و... کاری اصلا با اینا ندارم...
اگه به افراد جامعه هم نگاه کنیم همین مورد صادقه یارو از مرگ دیگران خوشحال میشه چون سکه خریده یا فحش ناموسی میده به کسایی که کارشون این بوده در حالی که شاید شغل خودش بهتر از اینا نباشه!!! چه بسا اگه خیلیا سرمایه و قدرت ریسکشو داشتن خودشون بدتر از این کار رو میکردن

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
عزیز تو کشور هر جور شغلی وجود داره دیگه ! نمیشه گفت که صراف و زرگر وجود نداشته باشن و اگر وجود داشته باشن باید بلایی سرشون بیاد ! یکم سنجیده تر حرف بزنیم بد نیست ;)

یه سری شغلها هست که سود اصلیشون توی سوء استفاده از شرایط بد جامعس . هیچ کس منکر مفید بودن صراف نیست اما صرافهایی که بخوان مثه ادم درامد کسب کنند کم هستند .

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
شاید بخاطر اشتباهات/خیانت تاریخی بعضی افراد(که سال ها بعد تاریخ گواهی خواهد کرد چه کسانی و چگونه) وضعیت معیشت من و شما امروز نابسامان باشد ، ولی این را از ته دل می گویم(بدون کوچکترین تعصب به فرد یا گروهی خاص) دیگر جدا شدن ذره ای از خاک ایران قابل تحمل نیست ، پس فرق ما با "سلطان حسین " ، "فتحعلی شاه" چیست؟؟

چو ایران نباشد ، تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد

البته این سخن رستم رو هم ، بعضی ها باید از ته قلب بهش اعتقاد داشته باشند ، که بعضی ها ندارند !!!

"که ایرانیان را به کشتن دهم خود اندر جهان تاج بر سر نهم ؟؟@@ !! "

مرز ها برای چاپيدن به وجود آمده
تعصب در مسلک امپرياليزم فقط تعصب به سرمايه هست و بس بقيه کشکه
سرمايه داری چيزی به اسم مرز نميشناسه فقط يه چيزی به نام قلعه وجود داره هروقت يکيش خراب بشه يه جای ديگه يکی ديگه بنا ميکنه و از اون دفاع ميکنه
الان امريکا اين قلعه هست داخل اين مکان امن هست و خارج بايد نا امن بشه که سرمايه به به داخل قلعه فرار کنه
بهترين روش در امان ماندن از دست حکومت سرمايه فرار به قلب سرمايه داری هست

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
ملتی هستیم حسود که فکر نکنم هیچ جای دنیا لنگه ی ما وجود داشته باشه اگه کلی و جامعه گرایانه نگاه کنیم به نصف کشورهای دیگه حسودیمون میاد و کاری هم جز فحش دادن و تحقیر از دستمون بر نمیاد به اعراب که فرهنگشون از همه ملل به ما نزدیکتره میگیم ملخ ... چون رفاه آسایش اونا رو نداریم به بعضیا دیگه که قدرت و نفوذشون رو نداریم میگیم غلام حلقه بدوش و... کاری اصلا با اینا ندارم...
اگه به افراد جامعه هم نگاه کنیم همین مورد صادقه یارو از مرگ دیگران خوشحال میشه چون سکه خریده یا فحش ناموسی میده به کسایی که کارشون این بوده در حالی که شاید شغل خودش بهتر از اینا نباشه!!! چه بسا اگه خیلیا سرمایه و قدرت ریسکشو داشتن خودشون بدتر از این کار رو میکردن
شخص من از مرگ خيلی ها خوشحال ميشم چه بسا اگر قتل جرم نبود خيلياشون رو خودم به درک واصل ميکردم
اين واژه کار رو هم نفهميديم که حضرت والا معنی کردن
الان تو کدوم فرهنگی دقيقا دلالی کار هست؟

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72

همه جور شغلی بايد باشه ولی همجور آدمی نه!!!

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
شخص من از مرگ خيلی ها خوشحال ميشم چه بسا اگر قتل جرم نبود خيلياشون رو خودم به درک واصل ميکردم

اونایی که تو بورس کار میکنن میگن دلال

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

اول از همه عنوان تاپیک سرمایه گذاری روی ارز هست حالا شما به من بگید این عنوان درسته یا دلالی؟ اگه دلالی درسته پس چرا همه اینجا هستن و همه جوره دارن بازار رو تحلیل میکنن بعدش دوتا فحشم میدن به دلالها ؟!!!
در ضمن حضرت والا در معنی کردن لغت کار دچار اشتباه هستید من گفتم کار نگفتم شغل همین حالا که دارید میخونید یه نوع کار انجام دادید یا میخواید برید مردم رو بکشید دارید یه کار رو انجام میدید که بهش میگن قتل یا دستشویی که میرید باز یه نوع کار انجام میدی اما شغل نیست:happy:

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
اینو بخونید و دیگه بیخیال بحث بشین:)
فرارو- مذاکره کنندگان غربی و همتایان ایرانی شان چند هفته ای را در هتل لوکسی در ژنو تجمع کردند تا تنش ها بر سر مسئله هسته ای ایران را کاهش دهند. این دیپلمات ها در ساعات اولیه روز یکشنبه در نهایت توانستند جایزه ای که مدت ها به دنبالش بودند را کسب کنند: توافقی که مانع جاه طلبی های هسته ای ایران می شود و در عوض تحریم ها را کاهش می دهد.

به گزارش سرویس بین الملل فرارو به نقل از فارن پالسی، حال به قسمت سخت ماجرا می رسیم. با عمومی شدن جزئیات این توافقنامه تردیدها در مورد تمایل ناگهانی ایران به مصالحه با غرب، ابزاری را برای حمله به دولت اوباما فراهم کرده است. توافق ژنو نشانه های راه حلی برای مصالحه را با خود دارد و مفاد آن ایران را ملزم به نابود کردن برنامه هسته ای اش نمی کند- آنطور که اسرائیل می خواست- اما کاهش فعالیت هایی که بیشترین کاربرد در تولید تسلیحات هسته ای دارند را طی شش ماه آینده تعدیل می کند.

تنظیم کنندگان این توافقنامه، آن را اقدامی موقت و اعتمادساز خوانده اند. افراد بدبین به این توافق آن را با ناامیدی ساده لوحانه می دانند. نفتالی بنت، وزیر اقتصاد اسرائیل روز گذشته در بیانیه ای گفت: «اگر پنج سال دیگر یک چمدان هسته ای در نیویورک یا مادرید منفجر شد، به دلیل توافقنامه ای است که امروز صبح به امضا رسید.»

با این حال یک سوال مرکز تمام این بحث ها بوده: اینکه آیا این سند آنچه ایران به عنوان حق خود برای غنی سازی اورانیوم مطرح می کند را به رسمیت می شناسد یا خیر. بلافاصله پس از انتشار خبر توافق، خبرگزاری فارس اعلام کرد که «این توافقنامه شامل به رسمیت شناختن حق ایران برای غنی سازی اورانیوم می شود» و «به رسمیت شناخته شدن حق غنی سازی ایران در دو بخش از این سند آورده شده است.» جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا اما ادعایی دقیقا برخلاف خبر فارس داشت: «هیچ حقی برای غنی سازی وجودندارد. ما حق غنی سازی را به رسمیت نمی شناسیم.»

طی چند هفته آینده شاهد دو حکایت از تفسیرهای غالب در مورد توافق ژنو خواهیم بود. یا غرب با زور و محاسبات توانسته ایران را متقاعد کند که تغییری در دورنمای استراتژیک خود ایجاد کند و جاه طلبی های هسته ای خود را رها کند، یا غرب عقب نشینی کرده و با امید به جلوگیری از بروز جنگ در خاورمیانه، در مماشات با ایران به تهران اجازه داده که به برنامه هسته ای خود ادامه دهد.

مشکل نظریه پردازان در هر دو طرف این بحث این است که متن توافقنامه هیچ پاسخ صریحی به این سوال که آیا ایران حق غنی سازی اورانیوم دارد یا خیر، نمی دهد. و این تکه از مانور دیپلماتیک، نکات مهمی در مورد آنچه پیش روی تلاش های اوباما برای رهایی از بن بست با ایران است را ارائه می کند.

برخلاف ارزیابی خبرگزاری فارس، این سند به صراحت حق غنی سازی ایران را به رسمیت نمی شناسد اما این حق را صراحتا نیز رد نمی کند. عبارت «حق غنی سازی اورانیوم» یا معادل های آن در هیچ بخشی از این سند نیامده است. این سند به ایران اجازه می دهد که به بخشی از فعالیت های غنی سازی خود ادامه دهد.

بنابراین توافقنامه ژنو با نادیده گرفتن یکی از مشکل سازترین مسائل روی میز، گشایشی دیپلماتیک ایجاد کرده است. این توافقنامه از طریق عدم اشاره به مسئله مورد اختلاف، فقدان اشتراک نظر میان مواضع طرف های مذاکره کننده را از بین می برد. بدون در نظر گرفتن محتوای این توافقنامه، باید گفت که آن یک ترفند دیپلماتیک شسته و رفته است.

اگر مسئله حق غنی سازی را کنار بگذاریم، توافق ژنو بیانگر موضع سازش انگارانه است: مقامات ایران می توانند به مخاطبان داخلی بگویند که در نهایت توانستند با تحت فشار قرار دادن غرب، حق غنی سازی را به دست آورند. رهبران غربی نیز بحثی کاملا مخالف را برای مخاطبان داخلی خود مطرح می کنند و امیدوارند که موضع ایران چندان محبوبیت نیابد.

بنابراین مسیر پیش رو چیزی شبیه به این خواهد شد: مقامات ایرانی خواهند گفت که آینده برنامه هسته ای خود را تضمین کرده اند و به انزوای اقتصادی کشورشان پایان داده اند. در مقابل رهبران غربی هم مدعی می شوند که ایران تصمیم گرفته برنامه خود را به اهداف صلح آمیز محدود کند. اگر هر دو طرف به تمام نکات این معامله پایبند بمانند، هر دو اظهارنظر در دو طرف درست خواهد بود. و این دیپلماسی ظریفی است.

تحلیل خیلی جالبی بود
منبع؟

به دلیل اعمال تحریم های بین المللی علیه ایران، صرافی های امارات بویژه دبی از داد و ستد با پول ایران ممنوع شده اند. پیش بینی می شود که در روزهای آینده ، ریال ایران به صرافی های امارات باز گردد.

یادش بخیر آخرین بار زمانی که دلار شده بود 1700 تومن دبی هنوز پول ایرانی رو تبدیل میکردند و با ارزش خیلی پایین هم میخریدند.
یه نفر رو میشناسم ساعت 4 صبح تو سرما رفته بود سکه پیش خرید کرده بود طرف 3 4 تا مغازه میلیاردی دارن الان که سکه کشیده پایین دارن خون گریه میکنن
البته من راضی به صدمه دیدن کسی نمیشم ولی خودشون کردن که لعنت به خودشون باد

سکه 40 تومن دیگه بیاد پایین طی 9 ماه گذشته قیمتش نصف شده
یعنی کسی 9 ماه پیش 100 تا سکه خریده باشه به امید سود الان ارزش 50 سکه داره!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
محمد باقر نوبخت، سخنگوی دولت حسن روحانی، روز دوشنبه ۴ آذر اعلام کرد که آمريکا هشت ميليارد دلار از دارايی های بلوکه شده ايران را آزاد کرده است. همزمان فرانسه از احتمال لغو برخی از تحریم‌های ایران توسط اتحادیه اروپا در ماه دسامبر خبر داده است.
چیزی که کسی بهش اشاره ای نکرد دیروز تو این تاپیک :دی

امیرحسین.

Registered User
لایک‌ها
60
دلار 1300 بود الان 3000 هست
پراید 7 میلیونی شده 18 تیبا 10 تومنی شده 23
کدومش بیشتر بالا رفته ؟
همین الانشم اگه به دلار 3 تومن هم حساب کنیم ماشین زیاد بالا رفته
ضمن اینکه کلا تا ما یادمون میاد حتی 5 سال پیش ایران خودرو و سایپا اه و ناله میکردن و میخواستن قیمت ماشین رو ببر بالا و هیچ کاری با دلار نداشتن
یه ماشینی که افزایش قیمت پیدا کرد مگان بود
از 32 شد نزدیک 75
2.34 برابر شده
یا تندر از 15 شد 35 یعنی 2.33 برابر
حالا ماشینایی که چینی شدن مثل V8 از 17 شده 35 یعنی 2.06 برابر ( دقیقا مشخصه هزینه تولید کمتری نسبت به نمونه فرانسوی داشته)
همون طور که میبینید هنوز جا داره و به قولی باید مگان با دلار 3000 تومنی 3 برابر میشده که نشده
مسئله ای که هست ضرر هایی که خودرو ساز ها دارن میدن و در نتیجه چند صد میلیار هر کدوم بدهی دارن
وقتی دلار شد 3000 خودرو ساز باید در جا ماشینشو میکرد 3 برابر ولی دولت دست گذاشت روشون و نذاشت تغییر بدن
اونها هم شروع کردن به شعار دادن که ما تیراز رو بالا مبریم تا ضرر نکنیم
ولی چون فی ذاته این ماشین ها ضرر ده بودن هم ضرر بیشتری کردن هم زودتر جنسشون تموم شد و تا چند ماه 206 تولید نداشتن و همین آلانم تیپ 2 تولید ندارن ماشینی که فروش نقدیش همیشه خدا فعال بود !

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
یه ماشینی که افزایش قیمت پیدا کرد مگان بود
از 32 شد نزدیک 75
2.34 برابر شده
یا تندر از 15 شد 35 یعنی 2.33 برابر
حالا ماشینایی که چینی شدن مثل V8 از 17 شده 35 یعنی 2.06 برابر ( دقیقا مشخصه هزینه تولید کمتری نسبت به نمونه فرانسوی داشته)
همون طور که میبینید هنوز جا داره و به قولی باید مگان با دلار 3000 تومنی 3 برابر میشده که نشده
مسئله ای که هست ضرر هایی که خودرو ساز ها دارن میدن و در نتیجه چند صد میلیار هر کدوم بدهی دارن
وقتی دلار شد 3000 خودرو ساز باید در جا ماشینشو میکرد 3 برابر ولی دولت دست گذاشت روشون و نذاشت تغییر بدن
اونها هم شروع کردن به شعار دادن که ما تیراز رو بالا مبریم تا ضرر نکنیم
ولی چون فی ذاته این ماشین ها ضرر ده بودن هم ضرر بیشتری کردن هم زودتر جنسشون تموم شد و تا چند ماه 206 تولید نداشتن و همین آلانم تیپ 2 تولید ندارن ماشینی که فروش نقدیش همیشه خدا فعال بود !

اینو یادت رفت پارس 16 سوپاپ از 23 رسیده به 52!!!

Undisclosed2

Registered User
لایک‌ها
353
چرا میخوایم بریم صفحه 900 و 901 به جاش میره صفحه 897 ؟!
312jtp0.gif

بالا