• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
ایشون خودشون صراف هستن:D
مثقال.جلالی.جوان
البته جلالی یکم جوگیره یدفه یه قیمتی میزنه دهنت وا میمونه(ببخشید البته)
یه دور از جونی . بلا نسبتی چیزی نمیگی میام یهویی میبینم صراف شدم از شدت ناراحتی سکته میکنم ؟

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
سريالهاي نشست هاي رياست جمهوري و سوال و جواب هاي از پيش تعيين شده شروع شد ديگه چرا مجري ميارن من نميدونم !!!

ببافيد و مردم رو اسگل كنيد

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
صرافی طوس ! من قیمت که گرفتم ، گفتم می خوام ( پول نداده بودم ) همان لحظه 20 تومان رفت رو دلار !
همان قیمت حساب کرد !
از اون به بعد فقط از طوس خرید فروش می کنم

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
دو روز قبل كه سكه 830 شده بود رفتم سكه رو بفروشم ، قيمت كردم طلافروش گفت ميخواي بخري يا بفروشي ، برا فروش رفته بودم ولي گفتم ميخوام بخرم گفت 930 تومن

هست !! گفتم فروش چقدر تفاوت داره گفت 10 پايينتر بر ميداريم منم سريع سكه رو گذاشتم جلوش گفتم ميفروشمش

گوشي رو برداشت و زنگ زد و قيمت گرفت و با ماشين حسابش بازي كرد گفت اين رو 822 برميدارم ، گفتم الان قيمت ديگه دادي چطور شد ، ميگه من حتما گفتم 930 اشتباه

كردم منظورم 830 بوده الانم يكي 830 فروختم يه كاغذ نشون داده ميگه نگاه كن 830 بوده ....

اصلا چيزي سرشون نميشه باور كن اگه نميدونستم و ميخريدم 930 ميداد ، خدا خودش جزاشون رو بده

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
دوستان پیش بینی شما از بازار تا انتهای هفته چیه؟؟؟

به نظرتون اگه 870 رو سکه بشکونه تا 900 می کشه بالا؟؟؟یا دلار دوباره به 3000 بر می گرده؟؟؟

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
سريالهاي نشست هاي رياست جمهوري و سوال و جواب هاي از پيش تعيين شده شروع شد ديگه چرا مجري ميارن من نميدونم !!!

ببافيد و مردم رو اسگل كنيد

این 3 تا از کدوم لوپ لوپی درآورده بودن ؟!

امیرحسین.

Registered User
لایک‌ها
60
دو روز قبل كه سكه 830 شده بود رفتم سكه رو بفروشم ، قيمت كردم طلافروش گفت ميخواي بخري يا بفروشي ، برا فروش رفته بودم ولي گفتم ميخوام بخرم گفت 930 تومن

هست !! گفتم فروش چقدر تفاوت داره گفت 10 پايينتر بر ميداريم منم سريع سكه رو گذاشتم جلوش گفتم ميفروشمش

گوشي رو برداشت و زنگ زد و قيمت گرفت و با ماشين حسابش بازي كرد گفت اين رو 822 برميدارم ، گفتم الان قيمت ديگه دادي چطور شد ، ميگه من حتما گفتم 930 اشتباه

كردم منظورم 830 بوده الانم يكي 830 فروختم يه كاغذ نشون داده ميگه نگاه كن 830 بوده ....

اصلا چيزي سرشون نميشه باور كن اگه نميدونستم و ميخريدم 930 ميداد ، خدا خودش جزاشون رو بده

اون لحظه که سکه هارو گذاشتین جلوش دوس داشتم اونجا بودم قیافشو میدیدم , خوبه سکته نکرده
اون بنده خدایی که من ازش خریده بودم و سکه هام رو نمیداد سر 60 تومن داشت سکته میکرد

صرافی طوس ! من قیمت که گرفتم ، گفتم می خوام ( پول نداده بودم ) همان لحظه 20 تومان رفت رو دلار !
همان قیمت حساب کرد !
از اون به بعد فقط از طوس خرید فروش می کنم

یه بار رفتم صرافی تهران سکه بفروشم
زمان ناهاریشون بود گفت بعد ناهار تشریف بیارین
یک ساعت صبر کردیم که باز کنن
بعدشم که باز کردن برگشت گفت خرید نداریم !

mehdidotcom

Registered User
لایک‌ها
35
اینها کلاهبردای بیش نیستن و با دست تو جیب مردم کردن دروغ گفتن دارند مملکت را می چرخانند اربابان امریکایی و انگلیسی اینها قیمت ارز را تعین میکنه قیمت واقعی ارز زیر هزار تومان هست همواره اینها قیمت ارز را بالا نگه داشته اند تا کمر به نابودی تولید و ... بدهند و مملکت را به ویرانه تبدیل کنند که تاکنون موفق بودند به خاطر همین به نظر بعید میرسه قیمت دلار بشکنه با توجه به سیستمی که وجود داره و قیمت همان 3000 تومان هست اما این یک کلاه گشاد و ظلم به مردم است

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
اینها کلاهبردای بیش نیستن و با دست تو جیب مردم کردن دروغ گفتن دارند مملکت را می چرخانند اربابان امریکایی و انگلیسی اینها قیمت ارز را تعین میکنه قیمت واقعی ارز زیر هزار تومان هست همواره اینها قیمت ارز را بالا نگه داشته اند تا کمر به نابودی تولید و ... بدهند و مملکت را به ویرانه تبدیل کنند که تاکنون موفق بودند به خاطر همین به نظر بعید میرسه قیمت دلار بشکنه با توجه به سیستمی که وجود داره و قیمت همان 3000 تومان هست اما این یک کلاه گشاد و ظلم به مردم است

خودت هم فهمیدی چی گفتی داداش؟!!!
اربابان آمریکایی و انگلیسی؟!
ارزش واقعی ارز زیر هزار تومان؟!
کمر به نابودی تولید؟!

دوست عزیز درد خانگی است چه ربطی به آمریکا و انگلیس مادر مرده داره آخه
خودمون مردمی هستیم طمع کار که با حرص و آز از برادر خودمون هم نمیگذریم، همش هم که بلدیم شعار تو خالی بدیم و همه رو مقصر میدونیم الا خودمون
به قول عزیزی: 95 درصد ما ایرانیها 95 درصد ایرانیهای دیگه رو بی فرهنگ و بی سواد می‌دونیم.!!!
داداش من، برادر من ما تا خودمون رو عوض نکنیم، هیچی درست نمیشه الکی هم کیهان منشی مطلب ننویس، اربابان آمریکایی انگلیسی! کلی خندیدم، انگار بیانیه 22 بهمن یا 13 آبان دادی خخخخخخخخخخخ

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
اواخر دیشب دلار دوباره به 3 تومن نزدیک شد بعید میدونم به این راحتی ها پایین بیاد مگه اون ارزهای که بلوکه شده آزاد بشه برگرده تو ایران اونو یکم درحد 100 200 قیمتشو جابجا کنه این داستان ارز دیگه درست نمیشه

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057

کسی تحلیلی از بازار امروز نداره؟؟؟

امیرحسین.

Registered User
لایک‌ها
60
کسی تحلیلی از بازار امروز نداره؟؟؟

ثبات بازار در دستور کاره
دلار همبن چیزی که بوده و هست باقی میمونه
اینجوری بدون اینکه دولت بخواد ارزش دلار رو پایین بیاره سرمایه ها رو ازش خارج میکنه

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
[h=2]ارز بازار آزاد[/h]آخرین قیمتتغییر [SUP]روز قبل[/SUP] [SUB]آخرین[/SUB]زمان
دلار۲۹,۵۰۰
Down.png
-۱۰۰ (-۰/۵%)
Down.png
-۱۰۰ (-۰/۲۵%)
۱۱:۱۲
یورو۴۰,۲۰۰
Down.png
-۲۰۰ (-۰/۴۴%)
Down.png
-۱۰۰ (-۰/۲۲%)
درهم۸,۰۵۰
Down.png
-۴۰ (-۰/۴۹%)
Down.png
-۲۰ (-۰/۲۵%)
یوان چین۴,۸۷۰
Up.png
۵۰ (۱/۰۴%)
Up.png
۲۰ (۰/۴۱%)

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
ثبات بازار در دستور کاره
اینجوری بدون اینکه دولت بخواد ارزش دلار رو پایین بیاره سرمایه ها رو ازش خارج میکنه

تایید میشه.

برداشتن تحریم ها و آنبلاک کردن پول ها کمک میکنه به رونق اقتصادی و در نتیجش مهار تورم، ارزش ریال رو همین الانشم خیلی حفظ کردن مشکل اصلی هم اون ریال های بدون پشتوانه عظیمیه که تو دولت قبل به سیستم مالی کشور تزریق شد.

نظر من اینه که در آینده تحریم ها که برداشته شد نرخ مبادله ای با آزاد رو ۳تومن تک نرخی میشه چون نمیتونن برخلاف تورم برن جلو.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
قیمت یورو تو این 30 روز اخیر تقریبا 140ت افت داشته ، اگر رو همین قیمت ها دلار و دیگر ارز ها بمونن و بالا پایین نشن به نظر من خیلی خوب میشه .. حالا درسته یه زمان دلار 800ت بوده :دی الان شده 3ت نباید خوشحال باشیم اما همینکه مثل قبل نوسان نداره خیلی خوبه.. البته همین 60-70ت بالا ، پایین شدن ها هم خوب نیست و باید به حداقل ( 10-20 ) ت برسه...

اگر کسی تو کار خرید و فروش هست که تو این مدت فهمیده کارگردان کی هست و میدونه چجوری واسش بازی کنه :دی ، اگر کسی هم واسه حفظ سرمایش دست به خرید و فروش میزنه ، نباید با 10ت پایین اومدن بفروشه و با 10ت بالا رفتن بخره... باید بلند مدت و هدف دار سرمایه گذاری کنه ، هر چند من همه جوره حساب کردم ، اگر فرد با سرمایه ای که داره یه حداقل کاری واسه خودش ایجاد کنه و یا پولش رو بذاره بانک سودش بیشتر و استرسش خیلی کمتره...

موفق باشید

lich.king

Registered User
لایک‌ها
39
ثبات بازار در دستور کاره

شما فکر میکنید دلار رو همین قیمت میمونه ؟

به نظرتون الان خرید کنیم یا چند مدتی دست نگه داریم ؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

بازهم این تحلیل ساده رو خوندم و باید بگم که نویسنده از کم اطلاعی مردم داره سو استفاده می کنه.

در سخنرانی دیروز رییس جمهور من فقط به یک نکته توجه کردم. روحانی سعی کرد تا اونجایی که می تونه حقیقت رو بگه که فردا به دروغگویی مجکوم نشه.

قیمت ارز طبق مشخصه بودجه (شناور) و تصویب مجلس (2400 تومن) در زمان دولت قبلی از 1226 به 24X0 تغیی کرد ولی عملا تا زمان روی کار آمدن روحانی این مصوبه اجرا نشد. اگر چه گمرکات کشور قیمت ارز رو تغییر دادن و تخصیص ارز 1226 تا پایان دولت دهم به وارد کننده هایی که به واسطه رابطه و یا به واسطه نوع کالا (مثلا دارو) ارز می گرفتن همچنان 1226 تومن تحویل داده شد. این حرکت یکی از اخرین نقشه های دولت دهم برای کاهش محبوبیت دولت 11 ام بود.

همونطور که روحانی گفت قیمت ارز برای واردات در دولت 11 ام به مبلغ 24x0 رسید. این شاید به نظر بعضیا خیلی جالب نباشه ولی دولت یازدهم تصمیم گرفت به جای اینکه به مردم دروغ بگه و ذره ذره طی یک فراید طولانی تورم رو بالا ببره یکباره این کار رو بکنه که با تصمیمات بین الملمی بعدی (مثل توافق ژنو) بتونه تورم رو کاهش بده.

پس همونطور که رییس جمهور گفت حقیقتا ارز جدید در دولت 11 ام اصلاح شد.

+ پینوشت من با توجه به چیزی که ار شرکت های دارویی شنیدم این مورد رو تایید می کنم تا زمان روی کارآمدن دولت 11 ام همچنان ارز 1226 به این شرکت ها داده شده بود.

بالا