یه دور از جونی . بلا نسبتی چیزی نمیگی میام یهویی میبینم صراف شدم از شدت ناراحتی سکته میکنم ؟ایشون خودشون صراف هستن
مثقال.جلالی.جوان
البته جلالی یکم جوگیره یدفه یه قیمتی میزنه دهنت وا میمونه(ببخشید البته)
یه دور از جونی . بلا نسبتی چیزی نمیگی میام یهویی میبینم صراف شدم از شدت ناراحتی سکته میکنم ؟ایشون خودشون صراف هستن
مثقال.جلالی.جوان
البته جلالی یکم جوگیره یدفه یه قیمتی میزنه دهنت وا میمونه(ببخشید البته)
سريالهاي نشست هاي رياست جمهوري و سوال و جواب هاي از پيش تعيين شده شروع شد ديگه چرا مجري ميارن من نميدونم !!!
ببافيد و مردم رو اسگل كنيد
دو روز قبل كه سكه 830 شده بود رفتم سكه رو بفروشم ، قيمت كردم طلافروش گفت ميخواي بخري يا بفروشي ، برا فروش رفته بودم ولي گفتم ميخوام بخرم گفت 930 تومن
هست !! گفتم فروش چقدر تفاوت داره گفت 10 پايينتر بر ميداريم منم سريع سكه رو گذاشتم جلوش گفتم ميفروشمش
گوشي رو برداشت و زنگ زد و قيمت گرفت و با ماشين حسابش بازي كرد گفت اين رو 822 برميدارم ، گفتم الان قيمت ديگه دادي چطور شد ، ميگه من حتما گفتم 930 اشتباه
كردم منظورم 830 بوده الانم يكي 830 فروختم يه كاغذ نشون داده ميگه نگاه كن 830 بوده ....
اصلا چيزي سرشون نميشه باور كن اگه نميدونستم و ميخريدم 930 ميداد ، خدا خودش جزاشون رو بده
صرافی طوس ! من قیمت که گرفتم ، گفتم می خوام ( پول نداده بودم ) همان لحظه 20 تومان رفت رو دلار !
همان قیمت حساب کرد !
از اون به بعد فقط از طوس خرید فروش می کنم
اینها کلاهبردای بیش نیستن و با دست تو جیب مردم کردن دروغ گفتن دارند مملکت را می چرخانند اربابان امریکایی و انگلیسی اینها قیمت ارز را تعین میکنه قیمت واقعی ارز زیر هزار تومان هست همواره اینها قیمت ارز را بالا نگه داشته اند تا کمر به نابودی تولید و ... بدهند و مملکت را به ویرانه تبدیل کنند که تاکنون موفق بودند به خاطر همین به نظر بعید میرسه قیمت دلار بشکنه با توجه به سیستمی که وجود داره و قیمت همان 3000 تومان هست اما این یک کلاه گشاد و ظلم به مردم است
دو روز قبل كه سكه 830 شده بود رفتم سكه رو بفروشم ، قيمت كردم طلافروش گفت ميخواي بخري يا بفروشي ، برا فروش رفته بودم ولي گفتم ميخوام بخرم گفت 930 تومن
هست !! گفتم فروش چقدر تفاوت داره گفت 10 پايينتر بر ميداريم منم سريع سكه رو گذاشتم جلوش گفتم ميفروشمش
گوشي رو برداشت و زنگ زد و قيمت گرفت و با ماشين حسابش بازي كرد گفت اين رو 822 برميدارم ، گفتم الان قيمت ديگه دادي چطور شد ، ميگه من حتما گفتم 930 اشتباه
كردم منظورم 830 بوده الانم يكي 830 فروختم يه كاغذ نشون داده ميگه نگاه كن 830 بوده ....
اصلا چيزي سرشون نميشه باور كن اگه نميدونستم و ميخريدم 930 ميداد ، خدا خودش جزاشون رو بده
کسی تحلیلی از بازار امروز نداره؟؟؟
[h=2]ارز بازار آزاد[/h] | آخرین قیمت | تغییر [SUP]روز قبل[/SUP] [SUB]آخرین[/SUB] | زمان |
---|---|---|---|
دلار | ۲۹,۵۰۰ |
| ۱۱:۱۲ |
یورو | ۴۰,۲۰۰ |
درهم | ۸,۰۵۰ |
یوان چین | ۴,۸۷۰ |
|
ثبات بازار در دستور کاره
دلار همبن چیزی که بوده و هست باقی میمونه
اینجوری بدون اینکه دولت بخواد ارزش دلار رو پایین بیاره سرمایه ها رو ازش خارج میکنه
ثبات بازار در دستور کاره
دلار همبن چیزی که بوده و هست باقی میمونه
اینجوری بدون اینکه دولت بخواد ارزش دلار رو پایین بیاره سرمایه ها رو ازش خارج میکنه