• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
دلار ۳000 تومان.
به قول شاعر ٬شادیمون قد توپ فوتباله.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
دلار ۳000 تومان.
به قول شاعر ٬شادیمون قد توپ فوتباله.

برای بار دهم می گم هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده که نیاز به شادی کردن داشته باشه ! یک توافقی صورت گرفته که متنش حتا فاش هم نشده و هر طرف یه چیزی برای خودش داره میگه ! اصلا شاید توافقی هم در کار نباشه و دو طرف برای خرید تایم این کار رو کردند

این وسط مقداری از پول های بلوک شده هم به عنوان شیتیل آنبلاک کردن که حتا گوشه ای از کسری بودجه امسال رو نمی گیره !

حالا یک سری افراد سودجو مثل سایتش X تیتر می زدند افت شدید قیمت دلار ! ( حالا از 3000 شده بود 2999 تومن ! ) ایران توافق کرد الحوار ! :D اونا جو بی خودی می دادن که توی کف برای خودشون راحت بتتوند خرید کنند !

طی این مدت این دفعه 50 هم هست که این افت و خیز ها رو می بینیم !

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
برای بار دهم می گم هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده که نیاز به شادی کردن داشته باشه ! یک توافقی صورت گرفته که متنش حتا فاش هم نشده و هر طرف یه چیزی برای خودش داره میگه ! اصلا شاید توافقی هم در کار نباشه و دو طرف برای خرید تایم این کار رو کردند

این وسط مقداری از پول های بلوک شده هم به عنوان شیتیل آنبلاک کردن که حتا گوشه ای از کسری بودجه امسال رو نمی گیره !

حالا یک سری افراد سودجو مثل سایتش X تیتر می زدند افت شدید قیمت دلار ! ( حالا از 3000 شده بود 2999 تومن ! ) ایران توافق کرد الحوار ! :D اونا جو بی خودی می دادن که توی کف برای خودشون راحت بتتوند خرید کنند !

اتفاقا همون شاعر میگه ٬ من به روزای خوش بدبینم شک دارم ختم ماجرا اینجاست.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

طی این مدت این دفعه 50 هم هست که این افت و خیز ها رو می بینیم !

دوست عزیز به نظر من اتفاق بزرگ افتاده ولی باید کمی دقت کنی تا ببینی.

فرض کن این اتفاق سال قبل افتاده بود. روز بعد از توافق دلار از 3000 تومن می رسید به حدود 2700 تومن به سرعت و با شیب وحشتناک. روز بعد آمریکا متن توافقنامه رو می داد بیرون و کیهان یک تیتر جنجالی می زد که فلان شد و بسیار شد. دلار با شیت شدید می رسید به 3200.
فرداش ایران قضیه تکذیب می کرد و دلار می رفت روی 3000 تومن می موند.
بعدش احمدی نژاد می اومد و یک برنامه تلویزیونی می داد و می گفت که مثلا فلان شده و بسار شده دلار فرداش می رفت روی 2800 تومن.
روز بعدش بنیامین نتانیاهو در حین مصابحه در مورد توافق ایران عطسه می کرد و برادران فعال در بازار ارز این قضیه رو به عنوان حمله مستقیم به ایران تعبیر می کردن و دلار می رفت روی 3600 تومن.!!!!

شاید ما خیلی نسبت به این توافقنامه خوش بین و یا بدین هستیم ولی من می بینم که یک توافق مهم بعد از 12 سال بین ایران و آمریکا و اروپا بسته شده و بخشی از دارایی ایران آزاد شده و دلار فقط برای چند ساعت 4 درصد تغییر قیمت داد و بعد دوباره برگشت به وضعیت قبلی. این یعنی کنترل بازار و گرفتن نوسانات شدید.

من فکر می کنم کسی که می تونه آشفته بازار ارز ایران رو کنترل کنه می تونه قیمت ارز رو هم تک نرخی بکنه.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
ولی من می بینم که یک توافق مهم بعد از 12 سال بین ایران و آمریکا و اروپا بسته شده

داداش شما طی الارض هم بلدی بکنی ؟! :D

هنوز 1 % متن توافق نامه ( در صورت وجود ) هم نمایش داده نشده شما چطوری داری می بینیش ! من نمی دنم ! :lol:

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143

هنوز 1 % متن توافق نامه ( در صورت وجود ) هم نمایش داده نشده شما چطوری داری می بینیش ! من نمی دنم ! :lol:

فکر میکردم کل ملت دیدن . داداشم تا گوگل هست چرا طی الارض

جام نیوز :: JamNews - ترجمه رسمی متن کامل توافقنامه هسته‌ای ایران و ۱+۵

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

چرا طی الارض. شما انتظار داری که اوباما بیاد دست روحانی رو ببوسه و شبونه کل تحریم ها رو برداره و فردا بانک های آمریکا به ایران 1 تریلیون دلار وارم بدن!

از نظر من همینکه می گن تفاهم شده کافیه.

سال قبل رو ببین. یادمون رفته از بس مردم هوشمندی هستیم. همین سال قبل کلا حرفی حتی از همین تفاهم هم نبود.

منتظری از این توافق چی در بیاد. مثلا فکر کردی توی این توافق نوشته شده که تحریم ها بر علیه ایران 20 برابر میشه.!!! یا مثلا توی توافق نوشته که به ایران حمله میشه.

به قول دوستی حتی اگر در این توافق فحش هم نوشته باشه از وضعیت الانمون بهتره.

++ متن توافقنامه رفیق به صورت کامل اومده بیرون و چند صفحه قبل متن کامل انگلیسیش رو یکی از بچه ها گذاشته بود. طی الارض لارم نیست بکنیم کافیه یه چند خطی توی گوگل تایپ کنیم. در ضمن کل بقیه متن رو نگرفتی گیر دادی به پیش بینی آینده. حداقل کاش بقیه متن رو می خوندی که آدم دلش نشوزه یه چیزی تایپ کرده. همون بهتر آدم بیاد مثل بعضیا فقط اسپم کنه و هر از گاهی یک قیمت بده و بره به ریش مردمی که در گرونی می خرن و در ارزونی می فروشن بخنده!

shkz

Registered User
لایک‌ها
65
به قول دوستی حتی اگر در این توافق فحش هم نوشته باشه از وضعیت الانمون بهتره.

اینوخیلی خوب اومدی:D
متاسفانه فراموش کردیم به چه مصیبتی دچار بودیم و خوشبختانه سایه ی جنگ تمام عیار از سرمون رد شد.:f34r:

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
[h=2]ارز بازار آزاد[/h]آخرین قیمتتغییر [SUP]روز قبل[/SUP] [SUB]آخرین[/SUB]زمان
دلار۲۹,۶۰۰
Down.png
-۱۰۰ (-۰/۲۵%)
-۰ (-۰/۰۱%)
۱۳:۰۰
یورو۴۰,۵۰۰-۰ (-۰/۰۷%)
-۰ (-۰/۰۱%)
۱۳:۴۹
درهم۸,۰۹۰
Down.png
-۲۰ (-۰/۲۵%)
-۰ (-۰/۰۱%)
۱۳:۰۰
یوان چین۴,۹۳۰
Up.png
۲۰ (۰/۴۱%)
۰ (۰%)
۱۱:۲۷

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
باز داره نوسان میکنه .
دولت قبلی نمیتونست بالارفتنشو کنترل کنه
این دولت نمیتونه پایین اومدنشو کنترل کنه
دلیل اصلیشم جماعت دلال هستن که به این راحتی نمیکشن بیرون از دلار و هنوز کلی دلار 1000 تومنی دستشونه

تغییرات در حدود 30 تا 40 تومن کاملا طبیعیه. در 3000 تومن 30 تومن میشه 1 درصد 1 تا 5 درصد تنوسان کاملا طبیعیه.

amir_xavi

Registered User
لایک‌ها
86
درود.
دوستان به نظرتون برای خرید گوشی الان وقت مناسبی هست ؟؟!! یا صبر کنم ارزون تر میشه؟؟!!
ممنون

sent from A.Z !

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
فعلا هیچی ارزون نمیشه . یک سالی این روند ادامه داره .. اگه میتونی بالای 6 ماه حداقل صبر کنی صبر کن ، نمیتونی زودتر بخر.

amir_xavi

Registered User
لایک‌ها
86
نه بابا شیش ماه نمیتونم‌ صبر کنم!!
همون تا عید صبر میکنم ببینم چی میشه... :(

sent from A.Z !

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
یه بحثی برای ورود شرکت های ماشین سازی روز تو ایران و همکاریشون با سایپا و ایران خودرو مطرح شده ، به نظرتون باعث میشه قیمت ماشین پایین بیاد ؟

من یه 405 دارم میخوام بفروشمش ، به نظرتون زمان مناسب کی هست ؟

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
در کل به نظر میاد با شیب خیلی خیلی کم روند ارز نزولیه
گوشه کنار می شنویم که تحریم فلان بانک و ... برداشته شد. نظر دوستان چیه؟

amir_xavi

Registered User
لایک‌ها
86
دوستان در مورد قیمت خودرو خدمتتون عرض کنم که منتظر کاهش قیمت چشم‌ گیر نباشید!!
چون ایران گاری و سایپا مطمئن امکان نداره بزارن ماشیناشون مثلا یهو دو‌ میلیون ارزون بشه...حتی زیراب کمپانی هایی که بیان تو ایران رو هم میزنن!!

sent from A.Z !

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
یه بحثی برای ورود شرکت های ماشین سازی روز تو ایران و همکاریشون با سایپا و ایران خودرو مطرح شده ، به نظرتون باعث میشه قیمت ماشین پایین بیاد ؟

من یه 405 دارم میخوام بفروشمش ، به نظرتون زمان مناسب کی هست ؟

داداش مگه ماشین کارکرده سود آوری هم داره که میخوایی صبر کنی بعد بفروشی ؟ :D اونم چی 405
هر چه قدر از تاریخ تولید ماشین میگذره و به همون نسبت کیلومتر بیشتر میندازی ارزش ماشین هم بیشتر میاد پایین
هیچ شرکت بزرگی هم قرار نیست وارد بازار ایران بشه همه اینا شایعه است

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
هیچ شرکت بزرگی هم قرار نیست وارد بازار ایران بشه همه اینا شایعه است

ديشب يارو از ايران خودرو مي گفت ما بايد ببينيم كه كدوم شركت پيشنهاد بهتري ميده و ما با اون كار ميكنيم ها ها ها ها ارم شركتهاي بنز و بي ام دبليو و مزدا و فراري و ... رو هم نشون ميداد

قرار شد لامبورگيني بخشي از سهام ايران خودرو رو بخره ! كجاي كاري شما مثل اينكه از توافق و اتفاق بزرگ قرن و تاريخ ايران خبر نداري ( تركمن قهوه ) ميگن ايران تا شش ماه ديگه بهشت ميشه

خبر جديد :
١٧ شركت ايراني از سوي اتحاديه اروپا تحريم شدن عجب توافقي !! بزاريد يك هفته بگزره

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ديشب يارو از ايران خودرو مي گفت ما بايد ببينيم كه كدوم شركت پيشنهاد بهتري ميده و ما با اون كار ميكنيم ها ها ها ها ارم شركتهاي بنز و بي ام دبليو و مزدا و فراري و ... رو هم نشون ميداد

قرار شد لامبورگيني بخشي از سهام ايران خودرو رو بخره ! كجاي كاري شما مثل اينكه از توافق و اتفاق بزرگ قرن و تاريخ ايران خبر نداري ( تركمن قهوه ) ميگن ايران تا شش ماه ديگه بهشت ميشه

خبر جديد :
١٧ شركت ايراني از سوي اتحاديه اروپا تحريم شدن عجب توافقي !! بزاريد يك هفته بگزره

اون 17 تا شرکت که تحریم شدن ماله قبل از توافقنامه است. الان اجرا شده.دیشب یک شرکت بزرگ سرمایه گذاری ایران رفع تحریم شد.

من نمیدونم شما چرا اینقدر وقتی ایران تحریم میشه خوشحال میشی.
احتمالا از برادران مخلص بسیجی که نونت وابسته به تحریمه یا کلا از اون ادمایی هستی که وقتی دهنت سرویس میشه حال میکنی.
ای شکلیه برو خودتو به زندان اوین تحویل بده غیر دهنت بقیه بدنت رو هم سرویس میکنن !

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

بالا