roteal2007
Registered User
- نوشتهها
- 989
- لایکها
- 804
دلار ۳000 تومان.
به قول شاعر ٬شادیمون قد توپ فوتباله.
دلار ۳000 تومان.
برای بار دهم می گم هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده که نیاز به شادی کردن داشته باشه ! یک توافقی صورت گرفته که متنش حتا فاش هم نشده و هر طرف یه چیزی برای خودش داره میگه ! اصلا شاید توافقی هم در کار نباشه و دو طرف برای خرید تایم این کار رو کردند
این وسط مقداری از پول های بلوک شده هم به عنوان شیتیل آنبلاک کردن که حتا گوشه ای از کسری بودجه امسال رو نمی گیره !
حالا یک سری افراد سودجو مثل سایتش X تیتر می زدند افت شدید قیمت دلار ! ( حالا از 3000 شده بود 2999 تومن ! ) ایران توافق کرد الحوار ! اونا جو بی خودی می دادن که توی کف برای خودشون راحت بتتوند خرید کنند !
برای بار دهم می گم هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده که نیاز به شادی کردن داشته باشه ! یک توافقی صورت گرفته که متنش حتا فاش هم نشده و هر طرف یه چیزی برای خودش داره میگه ! اصلا شاید توافقی هم در کار نباشه و دو طرف برای خرید تایم این کار رو کردند
این وسط مقداری از پول های بلوک شده هم به عنوان شیتیل آنبلاک کردن که حتا گوشه ای از کسری بودجه امسال رو نمی گیره !
حالا یک سری افراد سودجو مثل سایتش X تیتر می زدند افت شدید قیمت دلار ! ( حالا از 3000 شده بود 2999 تومن ! ) ایران توافق کرد الحوار ! اونا جو بی خودی می دادن که توی کف برای خودشون راحت بتتوند خرید کنند !
طی این مدت این دفعه 50 هم هست که این افت و خیز ها رو می بینیم !
ولی من می بینم که یک توافق مهم بعد از 12 سال بین ایران و آمریکا و اروپا بسته شده
داداش شما طی الارض هم بلدی بکنی ؟!
هنوز 1 % متن توافق نامه ( در صورت وجود ) هم نمایش داده نشده شما چطوری داری می بینیش ! من نمی دنم ! :lol:
داداش شما طی الارض هم بلدی بکنی ؟!
هنوز 1 % متن توافق نامه ( در صورت وجود ) هم نمایش داده نشده شما چطوری داری می بینیش ! من نمی دنم ! :lol:
به قول دوستی حتی اگر در این توافق فحش هم نوشته باشه از وضعیت الانمون بهتره.
[h=2]ارز بازار آزاد[/h] | آخرین قیمت | تغییر [SUP]روز قبل[/SUP] [SUB]آخرین[/SUB] | زمان |
---|---|---|---|
دلار | ۲۹,۶۰۰ |
-۰ (-۰/۰۱%) | ۱۳:۰۰ |
یورو | ۴۰,۵۰۰ | -۰ (-۰/۰۷%) -۰ (-۰/۰۱%) | ۱۳:۴۹ |
درهم | ۸,۰۹۰ |
-۰ (-۰/۰۱%) | ۱۳:۰۰ |
یوان چین | ۴,۹۳۰ |
۰ (۰%) | ۱۱:۲۷ |
باز داره نوسان میکنه .
دولت قبلی نمیتونست بالارفتنشو کنترل کنه
این دولت نمیتونه پایین اومدنشو کنترل کنه
دلیل اصلیشم جماعت دلال هستن که به این راحتی نمیکشن بیرون از دلار و هنوز کلی دلار 1000 تومنی دستشونه
یه بحثی برای ورود شرکت های ماشین سازی روز تو ایران و همکاریشون با سایپا و ایران خودرو مطرح شده ، به نظرتون باعث میشه قیمت ماشین پایین بیاد ؟
من یه 405 دارم میخوام بفروشمش ، به نظرتون زمان مناسب کی هست ؟
هیچ شرکت بزرگی هم قرار نیست وارد بازار ایران بشه همه اینا شایعه است
ديشب يارو از ايران خودرو مي گفت ما بايد ببينيم كه كدوم شركت پيشنهاد بهتري ميده و ما با اون كار ميكنيم ها ها ها ها ارم شركتهاي بنز و بي ام دبليو و مزدا و فراري و ... رو هم نشون ميداد
قرار شد لامبورگيني بخشي از سهام ايران خودرو رو بخره ! كجاي كاري شما مثل اينكه از توافق و اتفاق بزرگ قرن و تاريخ ايران خبر نداري ( تركمن قهوه ) ميگن ايران تا شش ماه ديگه بهشت ميشه
خبر جديد :
١٧ شركت ايراني از سوي اتحاديه اروپا تحريم شدن عجب توافقي !! بزاريد يك هفته بگزره