• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
هر موقع دلار اومد رو 1500 اونموقع خوشحال بشید.
عجیبه ! قیمت جنسو 1000 تومن گرون میکنن 100 تومن میارن پایین ملت هورا میکشن..
واقعا که.

کسی خوشحال نیست!
اما بد و بدتر, مطمینا بد بهتر تا بدتر!

Sent from my Awesome LG P713

bene

Registered User
لایک‌ها
481
کسی میدونه تحریم ها علیه مردم داخل ایران کی برداشته میشه !
ما که فعلا میبینیم مردم واقعی داخل کشور را آمریکا تحریم کرده
عجب تحریمی هست که دولت مردان تحریم شده با بنزهای آخرین سیستم وارد بهترین هتل های سوئیس می شند ولی یک جوان ایرانی حتی نمی تونه یه موبایل از یک فروشگاه غربی با پولی که چند ماه کار کرده بخره .
درود به شرف وزیر خارجه سوئد که چند سال پیش تنها مخالف تحریم ها در اتحادیه اروپا بود و به طور واضح این تحریم ها را مستقیم علیه
مردم واقعی ایران میدونست .

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
واقعا خدا از دهنت بشنوه.
این قضیه حواله پول رو اگر دست کنن عالی میشه.
الان ما سر واردات از آمریکا مشکلی نداریم DHL به راحتی بار رو میاره ایران تحویل میده. ولی چون نمی تونیم از ایران حواله بکنیم هم طول می کشه و هم هی گیر می دن که چرا از این کشور ارسال کردید ما تو اون کشور نماینده داریم باید بگردیم کشورهای در پی تی رو پیدا کنیم که توش نمایندگی وجود نداشته باشه.

یه سوال
بالاخره ارسال دارن از امریکا به ایران یا خیر؟
چون آخرین اطلاعی که دارم اینه که بسته میشد ارسال یا دریافت کنی
فقط نباید جزو صنایع نظامی یا مرتبط با اون باشه

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
آخه فعلا که رییس جمهوره کاری نمی تونی بکنی. پس با همین شرایط بگذرون و خوش باش.
من نمی دونم این بابا که هم تیپش از آحمدی بهتره و هم سیاستش بهتره و هم رفتارش و همه چیش.
همین یه مدت پیش که عمو احمدی سر کار بود عمرا یکی صداش در نمی اومد.
یادمون رفته یه مدت کلا اینترنت رو هر 7 ثایه یکبار قطع می کردن که نتونیم از چیز پی ان استفاده کنیم.
یادمون رفته کلا وایبر و فلان و بسار همه قطع شده بود.
حالا با کمک وضعیت خوب میایم و غر می زنیم.

همینو بگو

ضرر و زیانی که احمدی به اقتصاد ایران زده و بدهکاری هایی که بالا آورده قوم مغول یعنی نزده ! بعد هیچ کس هیچ حرفی بهش نمیزنه! حالا اومدن وعده سنج روحانی راه انداختند و انتظار دارن تو 100 روز دلار بشه 1000 تومن :|

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یه سوال
بالاخره ارسال دارن از امریکا به ایران یا خیر؟
چون آخرین اطلاعی که دارم اینه که بسته میشد ارسال یا دریافت کنی
فقط نباید جزو صنایع نظامی یا مرتبط با اون باشه

بله.
مجوری هست به نام ofac که برای صادرات مستقیم از آمریکا به کشورها تحریم صادر میشه.
من برای اجناس خودمون داریم. این مجوز یکی از جالبترین نکاتی که داره امضاهای وزیران امور خارجه امریکاست که زیرش میخوره. مصلا ما رایس و کلینتون و الان کری رو داریم.
با این مجوز بار رو DHL (قبلا TNT بود اما مثل اینکه الان TNT ایران دیگه کار نمی کنه و یک شرکت ایرانی کارهاشو می کنه) بر می داره و مستقیم از آمریکا میاره ایران به ما تحویل میده.
ولی همیشه برای حواله پول مشکل داریم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
همینو بگو

ضرر و زیانی که احمدی به اقتصاد ایران زده و بدهکاری هایی که بالا آورده قوم مغول یعنی نزده ! بعد هیچ کس هیچ حرفی بهش نمیزنه! حالا اومدن وعده سنج روحانی راه انداختند و انتظار دارن تو 100 روز دلار بشه 1000 تومن :|

به خدا قسم که همینطوره.

راستی یک نکته ای رو الان دیدم.

این سایت رو ببینید:
فروش اینترنتی کفش کوهنوردی لاوان مدل کوروش

من این کفش رو به قیمت 275 تومن آخرین روزهای دولت احمدی نژآد خریدم.

الان قیمت اش شده 230 تومن.

این کفش لاوانه. تنها تولید کننده کفش های کوهنوردی و ضحرا که صادرات داره.
جنس کفش ها خوبه و من هم کمی دیوانه تولید ملی و این حرفها هستم تا بتونم جنس ایرانی با کیفیت می خرم.
الان که قیمتش رو دیدم کفم برید. قیمتشون اومده پایین!!! یعنی تولید کننده ها هم کم کم دارن نسبت به کاهش قیمت ارز واکنش نشون می دن.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
ايفون ٥ اس در بدو ورود ٥ تومن هاهاهاهاهاها

نكنه ميخوايد بگيد روحاني تخم دوزرده كرده و بخاطر اون بوده قيمت كاهش پيدا كرده هاهاهاها

شما كه در همه فنون تخصص داريد اين چيزا رو جايي نگيد كه فضاي خنده رو فراهم كنيد !!!

ايفون زماني كه عرضه اون اغاز ميشه فقط در برخي كشورهاي محدود چند روز اول در اپل استورها به فروش ميره و اگر در خود سايت اپل هم ثبت كنيد براي خريد بيشتر از يكماه طول ميكشه تا بدستتون برسه !! كساني كه ميرن تو اون چند كشور محدود و در صف طولاني منتظر ميشن در روزهاي اغازين عرضه ايفون و خريداري مي كنند قيمت بالايي رو ميدن

تو تمام کشور هایی که هنوز آیفون های جدید نیومدن٬ اگر مغازه داری به خرج خودش آیفون ها رو بیاره با قیمت خیلی بالایی میفروشه

در مالزي همون روزاي اول عرضه ايفون ٥اس رو داشتن تو مغازه ها ٥٠٠ از ايران بالاتر ميدادن !!! تاره ايفون ٥ اس ٤ تومن بود نميدونم شما از كجات ٥ تومن رو دراوردي !!!

نكنه روحاني تو بازار مالزي هم تاثير گزاشته كه الان اونجا هم قيمتش اومده پايين

واي خداي من ...
حرفاتو خوندم یاد صفهای طویل افتادم
توی ژآپن برای کتاب
چرا مردم ایران مثل ژاپنی‌ها برای کتاب صف نمی‌کشند؟!+فیلم - سایت خبری تحلیلی تابناك

توی آمریکا برای آیفون
15 روز در صف برای خرید اولین آیفون! - سایت خبری تحلیلی تابناك

توی ایران برای شکم و دلار(صف های طویل در زمان سهمیه بندی ارز و خوابیدن مردم پشت درهای بانک و هنوزم برای ارز مسافرتی!)
صف‌ طویل برنج در مشهد +تصاویر - سایت خبری تحلیلی تابناك

نگین شیکمت سیره فکر اونا نیستی ! نه خواستم بگم یکی توی این دنیا تولید میکنه یکی مصرف میکنه یه کشورم خاصیتی نداره نه تولید میکنه نه مصرف میکنه فقط وارد میکنه بخوره

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
لول...

نوشته کفش مخصوص راهپیمایی:lol:

خوبه ننوشته کفش مخصوص راهپیمایی 22 بهمن :lol:

وقتی ایرانی ها معادل سازی می کنن آدم از خنده می میره.

ولی انصافا یکی از شرکتهایی که باعث افتخاره. من مدتها از محصولاتش استفاده کردم. کفه ویبرام و بدنه گورتکسه.

ولی جالبه که قیمتش اومده پایین. به فکر افتادم بقیه محصولات رو هم یک بررسی قیمت بکنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ببینید این مثالی که زدید درست نیست.
شما همین قیمتو دو سال پیش ببین چقدر بوده؟
دولت وابسته به حکومته و فرقی نداره دولت دهم باشه یازدهم باشه ..... خودشون خراب کردن وضعو خودشون هم باید درست کنند.
اگر یازدهم مقداری ارزون کرد وظیفشو داره انجام میده ! این گندیه که حکومت چندسال پیش زده حالا خودشون باید وضعو به حالت اول برسونن! یعنی ایران بعد از لغو تحریم و ... تازه میشه ایران 1385 ! یعنی 7 سال پسرفت.

بله درسته منظور شما رو می فهمم.
همین مدل سالی که اومد نزدیک 90 تومن بود.
قیمت این کفش در طول یک سال که قیمت ارز 3700 تومن بود تا زمانیکه دلار 3200 تومن بود ثابت مونده بود.
اما الان داره کم میشه. این یعنی کم کم تولید کننده ها هم دارن با روند برگشت کشور (پسرفت کشور) همراه میشن.

! یعنی ایران بعد از لغو تحریم و ... تازه میشه ایران 1385 ! یعنی 7 سال
فقط می تونم آه بکشم و برای خودمون افسوس بخورم که حرف شما کاملا درسته. تازه اگر اینطور بشه!

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
دلار زیر 3000 تومن دارن ثابت میکنند!!
باید دید یکسان سازی ارز رو چه قیمتی تصویب میشه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
متینیگ سیاسی ایجاد بشه به هر نحوی بعد از این پست هر کاربر رو 250 روز بن میکنم . سابقه اون کاربر هم اصلا مد نظر قرار نمیدم .

ادامه بدید

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
[h=2]ارز بازار آزاد[/h]آخرین قیمتتغییر روز قبل آخرینزمان
دلار۲۹,۶۰۰-۰ (-۰/۱۲%)
۰ (۰/۱۳%)
۱۴:۲۷
یورو۴۰,۴۰۰-۰ (-۰/۱۱%)
Up.png
۱۰۰ (۰/۱۲%)
درهم۸,۰۸۰
Down.png
-۱۰ (-۰/۱۲%)
Up.png
۱۰ (۰/۱۲%)
یوان چین۴,۹۳۰
Up.png
۲۰ (۰/۴۱%)
۰ (۰%)

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
ارز بازار آزاد
آخرین قیمتتغییر روز قبل آخرینزمان
دلار۲۹,۶۰۰-۰ (-۰/۱۲%)
۰ (۰/۱۳%)
یورو۴۰,۴۰۰-۰ (-۰/۱۱%)
Up.png
۱۰۰ (۰/۱۲%)
درهم۸,۰۸۰
Down.png
-۱۰ (-۰/۱۲%)
Up.png
۱۰ (۰/۱۲%)
یوان چین۴,۹۳۰
Up.png
۲۰ (۰/۴۱%)
۰ (۰%)

درهم خیلی نوسان داره.واقع رو اعصابه
فکر کنم ارزش پولمون رفته بالا در مقابل ریال عربی

V.K

Registered User
لایک‌ها
174
ماه آینده میخوام برم دبی به نظرتون الان درهم بخرم؟

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
متینیگ سیاسی ایجاد بشه به هر نحوی بعد از این پست هر کاربر رو 250 روز بن میکنم . سابقه اون کاربر هم اصلا مد نظر قرار نمیدم .

ادامه بدید

:D:D دکتر جان قربونت داغ نکن! اینا درست بشو نیستن و از اولش ول کنی بچه های اینجا میرن دنبال سیاست همه چیرو هم ربطش میدن به سیاست!

البته اون ممه قبلی رفته فکر نکنم دیگه زیاد گیر بدن ! اینجا که سهله بحث ازاد سازی فیض بوک هم داغ شده!

فیض بوک را خدا آزاد کرد !!!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

ادامه بدید

امیدوارم روی حرف خود بایستید و هر کی دوباره بحث های کودکانه راه انداخت 250 روز بن بشه !
این چند وقته چند تا کاربر خیلی این تاپیک رو ریختن به هم . هر روز هم دارن سر مسائل کودکانه با هم جر و بحث میکنن !
اصلا ارزشی برای وقت کاربران اینجا هم قائل نیستن :eek:

arash_dvb

Registered User
لایک‌ها
31
سلام.به نظر دوستان قیمت ماشین پایین میاد؟یه پراید 89 دارم ازش استفاده ای هم نمیکنم زیاد.الان بفروشم یا نگه دارم؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ماه آینده میخوام برم دبی به نظرتون الان درهم بخرم؟

به نظر نمیاد اتفاق خاصی در بازار ارز تو این مدت بیافته جز اون کتاب کذایی که در مورد خلیج پارس داره تو امارات چاپ میشه که با انتشارش مطمئنا روابز ایران و امارات از این هم که هست بدتر میشه.
اگر اون کتاب وضعیت رو بدتر نکنه فکر می کنم درهم کمی کاهش پیدا کنه.
ولی حتی اگر درهم هم افزایش قیمت داشته باشه نباید نگران باشی برای اینکه دلار ثابت می مونه می تونی ماه دیگه دلار بخری ببری امارات عوض کنی که تا به نفعت هم میشه.
به نظر من صبر کن.

++ پینوشت : 250 روز واقعا زیاده. دکتر خوب تهدید می کنی!. گور بابای سیاست هر کی خواست بیاد هر چی خواست بگه من که دیگه بهشون کاری ندارم. بزار هر چی می خوان آسمون و ریسمون کنن به قول یک رفیق به حرف گربه سیاه که بارون نمیاد و دلار با حرف آقاان گرون نمیشه. خدا رو شکر که مملکت دست کس دیگست نه دست بعضیا.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
به نظر نمیاد اتفاق خاصی در بازار ارز تو این مدت بیافته جز اون کتاب کذایی که در مورد خلیج پارس داره تو امارات چاپ میشه که با انتشارش مطمئنا روابز ایران و امارات از این هم که هست بدتر میشه.
اگر اون کتاب وضعیت رو بدتر نکنه فکر می کنم درهم کمی کاهش پیدا کنه.
ولی حتی اگر درهم هم افزایش قیمت داشته باشه نباید نگران باشی برای اینکه دلار ثابت می مونه می تونی ماه دیگه دلار بخری ببری امارات عوض کنی که تا به نفعت هم میشه.
به نظر من صبر کن.

++ پینوشت : 250 روز واقعا زیاده. دکتر خوب تهدید می کنی!. گور بابای سیاست هر کی خواست بیاد هر چی خواست بگه من که دیگه بهشون کاری ندارم. بزار هر چی می خوان آسمون و ریسمون کنن به قول یک رفیق به حرف گربه سیاه که بارون نمیاد و دلار با حرف آقاان گرون نمیشه. خدا رو شکر که مملکت دست کس دیگست نه دست بعضیا.

احسنت........

davod.

Registered User
لایک‌ها
308

ادامه بدید

احسنت....

دکتر جان مثل خیلی از دوستان خیلی مشتاقم پست هاتون رو بخونم
اگه میشه یه تحلیل کوتاه مدت مثلا تا 1 ماهه راجب سکه در تاپیکه سکه قرار بدید...ممنون

بالا