• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
ديشب يارو از ايران خودرو مي گفت ما بايد ببينيم كه كدوم شركت پيشنهاد بهتري ميده و ما با اون كار ميكنيم ها ها ها ها ارم شركتهاي بنز و بي ام دبليو و مزدا و فراري و ... رو هم نشون ميداد

قرار شد لامبورگيني بخشي از سهام ايران خودرو رو بخره ! كجاي كاري شما مثل اينكه از توافق و اتفاق بزرگ قرن و تاريخ ايران خبر نداري ( تركمن قهوه ) ميگن ايران تا شش ماه ديگه بهشت ميشه

دمشون گرم به امید روزی که هر ایرانی یک لامبورگینی داشته باشه

smit.doctor

Registered User
لایک‌ها
12
اون 17 تا شرکت که تحریم شدن ماله قبل از توافقنامه است. الان اجرا شده.دیشب یک شرکت بزرگ سرمایه گذاری ایران رفع تحریم شد.

من نمیدونم شما چرا اینقدر وقتی ایران تحریم میشه خوشحال میشی.
احتمالا از برادران مخلص بسیجی که نونت وابسته به تحریمه یا کلا از اون ادمایی هستی که وقتی دهنت سرویس میشه حال میکنی.
ای شکلیه برو خودتو به زندان اوین تحویل بده غیر دهنت بقیه بدنت رو هم سرویس میکنن !

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

استاد فرزانه فرهیخته ارجمند همه چیزدان شما سمت کلانتری اینجا رو هم داری که راجب پست هرکس ما رو از نظراتت بهره مند میکنی آیا؟
آیا قبلا سمت خدمت رسانی در زندان اوین را هم داشته اید؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
استاد فرزانه فرهیخته ارجمند همه چیزدان شما سمت کلانتری اینجا رو هم داری که راجب پست هرکس ما رو از نظراتت بهره مند میکنی آیا؟
آیا قبلا سمت خدمت رسانی در زندان اوین را هم داشته اید؟

بله مدتی به این شغل شریف مشغول بودم. علاقه دارید شما رو معرفی کنم.
در ضمن رفتار شما به تظرت شبیه خود من نیست. حداقل من اونقدر جربزه دارم که فقط یک ای دی داشته باشم.
فامیل حالش چطوره. ؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دور و اطراف ارز و طلا و سکه همیشه دعوا هست :D

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
١٧ تا شركت ايراني توسط اتحاديه اروپا تحريم شدن ، براي ياداوري

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دارو و تجهیزات پزشکی ارزان می‌شود - سایت خبری تحلیلی تابناك

توضیح دکتر حسن هاشمی در مورد آسان شدن حواله ارز برای تجهیزات پزشکی.

قابل توجه کسانی که از دور بازار رو می بینن. درسته که صادرات تجهیزات پزشکی به ایران تحریم نیست ولی ارسال و حواله کرد پول برای شرکت های اروپایی آمریکایی بسیار سخته که واردات و بلطبع قیمت رو تغییر می ده.

البته اگر ارز از نوسان بیافته و خواله کرد آسان بشه شاهد کاهش شدید قیمت در این صنف خواهیم بود.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دارو و تجهیزات پزشکی ارزان می‌شود - سایت خبری تحلیلی تابناك

توضیح دکتر حسن هاشمی در مورد آسان شدن حواله ارز برای تجهیزات پزشکی.

قابل توجه کسانی که از دور بازار رو می بینن. درسته که صادرات تجهیزات پزشکی به ایران تحریم نیست ولی ارسال و حواله کرد پول برای شرکت های اروپایی آمریکایی بسیار سخته که واردات و بلطبع قیمت رو تغییر می ده.

البته اگر ارز از نوسان بیافته و خواله کرد آسان بشه شاهد کاهش شدید قیمت در این صنف خواهیم بود.

تنها جاهایی ارزانی مشاهده نمی کنیم که توش انحصار باشه ، مثل خودرو و ...

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
١٧ تا شركت ايراني توسط اتحاديه اروپا تحريم شدن ، براي ياداوري

اونی که شما میخوای فعلا خبری ازش نیست!
بین شرایط بد و بدتر ,بد رو دریاب
فکر کنم منظورم رو متوجه شدی
الانم هرچی یه مقدار ارزونی بشه بهتر تا ارزون نشه اصلا!
یه 10$ !!! که داری رو برو بفروش خودت خلاص کن از این بالا پایین شدنا.
تیک کر

Sent from my Awesome LG P713

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
[h=2]ارز بازار آزاد[/h]آخرین قیمتتغییر [SUP]روز قبل[/SUP] [SUB]آخرین[/SUB]زمان
دلار۲۹,۵۰۰
Down.png
-۱۰۰ (-۰/۵%)
-۰ (-۰/۰۱%)
۱۱:۲۴
یورو۴۰,۲۰۰
Down.png
-۲۰۰ (-۰/۴۸%)
-۰ (-۰/۰۱%)
درهم۸,۰۵۰
Down.png
-۴۰ (-۰/۴۹%)
-۰ (-۰/۰۱%)
یوان چین۴,۹۳۰
Up.png
۲۰ (۰/۴۱%)
۰ (۰%)
۷ آذر

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
تیک کر

١٠ دلار !!!!

عمو نصف پولايي كه بلوكه شده تو كشورهاي غربي براي من هست

ميشه بفرماييد چي ارزون شده ؟

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
تیک کر

:lol:
منم همین توصیه رو میکنم.
برو بفروشش خودتو خلاص کن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
١٠ دلار !!!!

عمو نصف پولايي كه بلوكه شده تو كشورهاي غربي براي من هست

ميشه بفرماييد چي ارزون شده ؟

دستگاه فیکو ویترکتومی حداقل 30 میلیون.
دستگاه Ascan حداقل 5 میلیون
دستگاه توپوگرافی حداقل 15 میلیون.
دستگاه فمتو حداقل 150 میلیون.
....
این تفاوت قیمت از 4 ماه قبل تا حالاست.
همین دستگاهها نسب به هفته قبل توی پارتی جدید حداقل 2 درصد ارزونتر میشن. (به دلیل امکان دریافت مستقیم جنس از آمریکا به ایران برای ماه آینده)

اینها رو که نمی فهمی چی هستند.!

برات این بهتره. گوشی موبایل ایفون 5 اس از 5 میلیون در بدو ورود (که قیمت الکی بود) رسیده بود به 3.5 میلیون الان 16 شده 2 میلیون و سیصد.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
دستگاه فیکو ویترکتومی حداقل 30 میلیون.
دستگاه Ascan حداقل 5 میلیون
دستگاه توپوگرافی حداقل 15 میلیون.
دستگاه فمتو حداقل 150 میلیون.
....
این تفاوت قیمت از 4 ماه قبل تا حالاست.
همین دستگاهها نسب به هفته قبل توی پارتی جدید حداقل 2 درصد ارزونتر میشن. (به دلیل امکان دریافت مستقیم جنس از آمریکا به ایران برای ماه آینده)

اینها رو که نمی فهمی چی هستند.!

برات این بهتره. گوشی موبایل ایفون 5 اس از 5 میلیون در بدو ورود (که قیمت الکی بود) رسیده بود به 3.5 میلیون الان 16 شده 2 میلیون و سیصد.

اگه واقعا مثلا ایبی یا.... تحویل مستقیم تو ایران داشته باشه بشخصه دیگه هیچی از بازار نمیخرم چون هر جورم حساب کنی ارزونتر و بهتر درمیاد ! ما یه وسیله گرفتیم چندین واسطه روش سود خوردن بازم از مغازه ارزونتر شد و تازشم هیچیش دزدی و فیک نبود !

الان میری یه گوشی یا.... از مثلا علادین بخری گوشی که دست دومه پلمپ کردن ! لوازمش هم با فیک عوض میکنن که اصلی رو گرونتر و جدا بفروشن ! کلی هم باهاشون جنگ اعصاب و.... اصن داستانی

همین فقط امکان دریافت جنس تو ایران خودش میزنه تو سرشون

البته سیستم بانکی باید تحریمش برداشته بشه وگرنه بازم تو پرداخت داستان داریم

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
ايفون ٥ اس در بدو ورود ٥ تومن هاهاهاهاهاها

نكنه ميخوايد بگيد روحاني تخم دوزرده كرده و بخاطر اون بوده قيمت كاهش پيدا كرده هاهاهاها

شما كه در همه فنون تخصص داريد اين چيزا رو جايي نگيد كه فضاي خنده رو فراهم كنيد !!!

ايفون زماني كه عرضه اون اغاز ميشه فقط در برخي كشورهاي محدود چند روز اول در اپل استورها به فروش ميره و اگر در خود سايت اپل هم ثبت كنيد براي خريد بيشتر از يكماه طول ميكشه تا بدستتون برسه !! كساني كه ميرن تو اون چند كشور محدود و در صف طولاني منتظر ميشن در روزهاي اغازين عرضه ايفون و خريداري مي كنند قيمت بالايي رو ميدن

تو تمام کشور هایی که هنوز آیفون های جدید نیومدن٬ اگر مغازه داری به خرج خودش آیفون ها رو بیاره با قیمت خیلی بالایی میفروشه

در مالزي همون روزاي اول عرضه ايفون ٥اس رو داشتن تو مغازه ها ٥٠٠ از ايران بالاتر ميدادن !!! تاره ايفون ٥ اس ٤ تومن بود نميدونم شما از كجات ٥ تومن رو دراوردي !!!

نكنه روحاني تو بازار مالزي هم تاثير گزاشته كه الان اونجا هم قيمتش اومده پايين

واي خداي من ...

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
آیفون 5 اس در اولین روزهای حضور در ایران حدود 5 میلیون بود

پ.ن : این بحث های شخصی رو تو پیغام خصوصی هم میشه کرد

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

نكنه ميخوايد بگيد روحاني تخم دوزرده كرده و بخاطر اون بوده قيمت كاهش پيدا كرده هاهاهاها

شما كه در همه فنون تخصص داريد اين چيزا رو جايي نگيد كه فضاي خنده رو فراهم كنيد !!!

ايفون زماني كه عرضه اون اغاز ميشه فقط در برخي كشورهاي محدود چند روز اول در اپل استورها به فروش ميره و اگر در خود سايت اپل هم ثبت كنيد براي خريد بيشتر از يكماه طول ميكشه تا بدستتون برسه !! كساني كه ميرن تو اون چند كشور محدود و در صف طولاني منتظر ميشن در روزهاي اغازين عرضه ايفون و خريداري مي كنند قيمت بالايي رو ميدن

تو تمام کشور هایی که هنوز آیفون های جدید نیومدن٬ اگر مغازه داری به خرج خودش آیفون ها رو بیاره با قیمت خیلی بالایی میفروشه

در مالزي همون روزاي اول عرضه ايفون ٥اس رو داشتن تو مغازه ها ٥٠٠ از ايران بالاتر ميدادن !!! تاره ايفون ٥ اس ٤ تومن بود نميدونم شما از كجات ٥ تومن رو دراوردي !!!

واي خداي من ...

همونطور که فکر می کردم هیچ کدوم از دستگاههایی رو که نام بردم نمی شناختی. البته فکر کنم فمتو رو میشناسی.

بله آیفون 5s طلایی روز رودش به ایران 5 میلیون بود. خودم به شخصه از پایتخت قیمت کردم اونم از سه تا مغازه. تازه دست آدم هم نمی دادن که حداقل ببینیم چی هست.

قیمت اصلیش همونطوری که گفتم 3.5 بود دو ماهه رسید به 2.3 این بخش رو که نخوندی.

در ضمن من خیلی خوشحال میشم باعث خنده شما و دوستان بشم. این هم بالاخره لطفی است که از دست ما برمیاد برای دوستان.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
يونم ميسوزه براي شماهايي كه جو گير شديد، اين داستان رو ميزارم و ختم جلسه رو اعلام ميكنم

دو گدا در خیابانی نزدیک واتیکان کنار هم نشسته بودند. یکی صلیب گذاشته بود و دیگری الله...

مردم زیادی که از آنجا رد می شدند، به هر دو نگاه می کردند و فقط در کلاه اونی که پشت صلیب نشسته بود پول میانداختند.

کشیشی از آنجا می گذشت ، مدتی ایستاد و دید که مرد<>م فقط به گدایی که صلیب دارد پول می دهند و هیچ کس به گدای پشت الله چیزی نمی دهد. رفت جلو و گفت:

رفیق بیچاره من، متوجه نیستی؟ اینجا مرکز مذهب کاتولیک است.

پس مردم به تو که الله گذاشتی پول نمی دهند، به خصوص که درست

نشستی کنار یه گدای دیگری که صلیب دارد.

در واقع از روی لجبازی هم که

باشد مردم به اون یکی پول میدهند نه تو.

گدای پشت الله بعد از شنیدن حرفهای کشیش رو کرد به گدای پشت صلیب و گفت:

هی اسدالله نگاه کن کی اومده به ما بازاریابی یاد بده؟

مراقب باشید به لجبازی با یکی، سکه تان را در کلاه دیگری نیاندازید

آخه فعلا که رییس جمهوره کاری نمی تونی بکنی. پس با همین شرایط بگذرون و خوش باش.
من نمی دونم این بابا که هم تیپش از آحمدی بهتره و هم سیاستش بهتره و هم رفتارش و همه چیش.
همین یه مدت پیش که عمو احمدی سر کار بود عمرا یکی صداش در نمی اومد.
یادمون رفته یه مدت کلا اینترنت رو هر 7 ثایه یکبار قطع می کردن که نتونیم از چیز پی ان استفاده کنیم.
یادمون رفته کلا وایبر و فلان و بسار همه قطع شده بود.
حالا با کمک وضعیت خوب میایم و غر می زنیم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اگه واقعا مثلا ایبی یا.... تحویل مستقیم تو ایران داشته باشه بشخصه دیگه هیچی از بازار نمیخرم چون هر جورم حساب کنی ارزونتر و بهتر درمیاد ! ما یه وسیله گرفتیم چندین واسطه روش سود خوردن بازم از مغازه ارزونتر شد و تازشم هیچیش دزدی و فیک نبود !

الان میری یه گوشی یا.... از مثلا علادین بخری گوشی که دست دومه پلمپ کردن ! لوازمش هم با فیک عوض میکنن که اصلی رو گرونتر و جدا بفروشن ! کلی هم باهاشون جنگ اعصاب و.... اصن داستانی

همین فقط امکان دریافت جنس تو ایران خودش میزنه تو سرشون

البته سیستم بانکی باید تحریمش برداشته بشه وگرنه بازم تو پرداخت داستان داریم

واقعا خدا از دهنت بشنوه.
این قضیه حواله پول رو اگر دست کنن عالی میشه.
الان ما سر واردات از آمریکا مشکلی نداریم DHL به راحتی بار رو میاره ایران تحویل میده. ولی چون نمی تونیم از ایران حواله بکنیم هم طول می کشه و هم هی گیر می دن که چرا از این کشور ارسال کردید ما تو اون کشور نماینده داریم باید بگردیم کشورهای در پی تی رو پیدا کنیم که توش نمایندگی وجود نداشته باشه.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804

واي خداي من ...

جواب پزشکی هارم بده لطفا
ارزونی اون دستگاها میدونی چقدر هزینه های عمل رو کاهش میده چند نفر جونشون نجات پیدا میکنه؟!
میدونم از وضعیت شاکی هستی خود من با فوق لیسانس برق جایی کار میکنم که اصلا ربطی درس و رشتم نداره اما فعلا وضع همینه باید تو همین اوضاع دنبال بهترین باشی واسه خودت
دلارم خیلی بالا رفته همه میدونن اما فعلا باس امیدوار بود به پایین اومدن, هدچیم پایین بیاد بهتر تا بالا بره

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
هر موقع دلار اومد رو 1500 اونموقع خوشحال بشید.
عجیبه ! قیمت جنسو 1000 تومن گرون میکنن 100 تومن میارن پایین ملت هورا میکشن..
واقعا که.

بالا