• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
سلام.به نظر دوستان قیمت ماشین پایین میاد؟یه پراید 89 دارم ازش استفاده ای هم نمیکنم زیاد.الان بفروشم یا نگه دارم؟
آره ببر بفروش
تو همه تاپیک ها پرسیدی
حالا نهایت 1 تومن سود(زیان) میکنی زیاد سخت نگیر

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
سخنگوی دولت و معاون “برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی” رییس جمهوری اسلامی در ایران، می‌گوید که اگرچه دولت قصد «دخالت بی‌مورد» در بازار‌ها را ندارد اما بانک مرکزی در صورت «غیرعادی» شدن قیمت‌ها، بلافاصله وارد عمل خواهد شد چرا که «دولت و اقتصاد راضی نیستند که قیمت ارز بی‌جهت پایین‌تر برود».

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دلار تا اسفند هیچ تکانی نخواهد خورد ، اگر تا آخر سال روابط سیاسی خوب پیش بره ، احتمالا دلار روی 2200 الی 2300 نگه دارن البته برای بودجه سال آینده

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دلار تا اسفند هیچ تکانی نخواهد خورد ، اگر تا آخر سال روابط سیاسی خوب پیش بره ، احتمالا دلار روی 2200 الی 2300 نگه دارن البته برای بودجه سال آینده

تا جایی که من میدونم بودجه رو با دلار 2500 تومنی بستن البته اگه اشتباهی میگم دوستان تصحیح کنن
اگر اینجوری باشه دلار از 2500 پایین نمیاد البته برای امسال
سال آینده اون طوری که از خبرها و خود آقای روحانی شنیده شده سال آینده تک نرخی میشه شاید اون زمان این رقم های گفته شده شما رو شاهد باشیم

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069

با پیش بینیتون موافقم حدس خودم همینه

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
خیلی بخوام خودشونو بکشن پایین بیارن همون دلار مبادله میشه احتمالن

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
هفته بعد ایرن و 5+1 در سطح کارشناسی بر سر اجرای توافقنامه ژنو صحبت می کنن. کسانی که می خوان دلار بخرن فکر می کنم هفته بعد زمان مناسبی باشه.
همیشه بعد از مذاکرات برای یک روز دلار کاهش قیمت داره که دولت سریع این نوسان رو می گیره.
به نظر من روز بعد از مذاکرات تا قبل از ساعت 12 باید خرید کرد (در مورد خود ما حواله می کنیم) چرا که بعد از 12 قیمت معمولا شروع می کنه به برگشت.

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دلار مبادلاتی که الان فکر کنم حدودا 2400 هستش یا اینکه دلار آزاد؟؟؟؟

دولت فکر نمی کنم کاری با دلار مبادلاتی داشته باشه.

اتفاقا یک دید مهمه به قیمت ارز دولتی (مبادلاتی)

اینکه دولت قیمت ارز رو در بودجه سال بعد بالاتر در نظر گرفته فقط یک معنی می تونه داشته باشه.

برنامه ریزی برای ارز تک نرخی!

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
دوستان با توجه به اینکه دولت دلار رو در بودجه سال بعد 2600 تومان تعیین کرده و همینطور با توجه به هزینه حواله دلار مبادلاتی که تقریبا 300 تومان میباشد ایا قیمت دلار در بازار ازاد افزایش چشمگیری خواهد داشت یا خیر؟؟؟ با توجه به صحبت های اقای سیف مبنی بر تک نرخی کردن ارز در نیمه دوم سال 93 قیمت نرخ ارز تک نرخی را چقدر پیش بینی میکنید؟؟؟؟؟؟

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
کسی از قیمت خرید در صرافیهای تهران خبر داره میخوام بدونم با کرج چقدر فرق داره قیمت در صرافی نه روی سایتها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کرج امروز فروش 2960 و خرید 2920 تومان بود

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
کسی از قیمت خرید در صرافیهای تهران خبر داره میخوام بدونم با کرج چقدر فرق داره قیمت در صرافی نه روی سایتها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کرج امروز فروش 2960 و خرید 2920 تومان بود

تو ارومیه هم دقیقا همین نرخ خرید و فروش بود فکر نمیکنم تهران فرق چندانی داشته باشه

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
[h=2]ارز بازار آزاد[/h]آخرین قیمتتغییر روز قبل آخرینزمان
دلار۲۹,۵۰۰۰ (۰/۱۲%)
۰ (۰/۱۲%)
۱۴:۴۵
یورو۴۰,۲۰۰
Down.png
-۱۰۰ (-۰/۱۷%)
-۰ (-۰%)
۱۶:۰۴
درهم۸,۰۶۰
Up.png
۱۰ (۰/۱۲%)
Up.png
۱۰ (۰/۱۲%)
۱۴:۴۵
یوان چین۴,۹۳۰
Up.png
۲۰ (۰/۴۱%)
۰ (۰%)

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474

دوستان با توجه به اینکه دولت دلار رو در بودجه سال بعد 2600 تومان تعیین کرده و همینطور با توجه به هزینه حواله دلار مبادلاتی که تقریبا 300 تومان میباشد ایا قیمت دلار در بازار ازاد افزایش چشمگیری خواهد داشت یا خیر؟؟؟ با توجه به صحبت های اقای سیف مبنی بر تک نرخی کردن ارز در نیمه دوم سال 93 قیمت نرخ ارز تک نرخی را چقدر پیش بینی میکنید؟؟؟؟؟؟
من قبلا هم گفتم، بعیده دلار در میان مدت از مرز 3100 و 2900 رد بشه!(ممکنه خیلی مدت کوتاهی از این مرز ها رد بشه، ولی نمیتونه این قیمت ها رو نگه داره)

تو ارومیه هم دقیقا همین نرخ خرید و فروش بود فکر نمیکنم تهران فرق چندانی داشته باشه
حالا قیمت خرید فروش دلار در ارومیه 2950-2925 هست!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

رفیق الان هم قیمت به همین صورته.

ارز دولتی (مبادلاتی) 2440 هست که 300 تومن کارمز انتقال می گیرن و ارز رو در یکی از 5 ارز مشخص شده تحویل می دن اونهم به صورت حواله در بانک در یکی از اون 5 کشور. برای همین باید از اونجا هم دوباره حواله کنی که معمولا 0.5 تا 1 درصد هم بانک طرف مقابل می گیزه که ارز مبادلاتی رو به ارز آزاد نزدک می کنه برای همین هم زیاد برای واردکننده جذاب نیست.
همچنان فکر می کنم 2550 که برای بودجه سال بعد در نظر گرفته برای ارز تک نرخیه. بعیده دولت فعلی قیمت ارز رو افزایش بده مگر اینکه قیمت ارز آزاد رو کاهش بده.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
حالا قیمت خرید فروش دلار در ارومیه 2950-2925 هست!

من حدودای ساعت 1 بعد از ظهر خبر گرفته بودم از صرافی ﺯﺭﻳﮏ خیابان ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺑﺮﺯﮔﺮ
فکر کنم تو ارومیه تنها همین صرافی اقدام به خدید و فروش میکنه

پ.ن : 2925 خیلی خوب میخره از کدوم صرافی خبر گرفتی ؟

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
من حدودای ساعت 1 بعد از ظهر خبر گرفته بودم از صرافی ﺯﺭﻳﮏ خیابان ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺑﺮﺯﮔﺮ
فکر کنم تو ارومیه تنها همین صرافی اقدام به خدید و فروش میکنه

پ.ن : 2925 خیلی خوب میخره از کدوم صرافی خبر گرفتی ؟

صرافی خودمون:cool:

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
[h=2]ارز بازار آزاد[/h]آخرین قیمتتغییر [SUP]روز قبل[/SUP] [SUB]آخرین[/SUB]زمان