آره ببر بفروشسلام.به نظر دوستان قیمت ماشین پایین میاد؟یه پراید 89 دارم ازش استفاده ای هم نمیکنم زیاد.الان بفروشم یا نگه دارم؟
تو همه تاپیک ها پرسیدی
حالا نهایت 1 تومن سود(زیان) میکنی زیاد سخت نگیر
آره ببر بفروشسلام.به نظر دوستان قیمت ماشین پایین میاد؟یه پراید 89 دارم ازش استفاده ای هم نمیکنم زیاد.الان بفروشم یا نگه دارم؟
دلار تا اسفند هیچ تکانی نخواهد خورد ، اگر تا آخر سال روابط سیاسی خوب پیش بره ، احتمالا دلار روی 2200 الی 2300 نگه دارن البته برای بودجه سال آینده
دلار تا اسفند هیچ تکانی نخواهد خورد ، اگر تا آخر سال روابط سیاسی خوب پیش بره ، احتمالا دلار روی 2200 الی 2300 نگه دارن البته برای بودجه سال آینده
سایت الف الان اعلام کرد قیمت دلار دربودجه 93 حدود 2550 هست
الف - قیمت دلار و نفت در بودجه ۹۳ مشخص شد
دلار مبادلاتی که الان فکر کنم حدودا 2400 هستش یا اینکه دلار آزاد؟؟؟؟
دولت فکر نمی کنم کاری با دلار مبادلاتی داشته باشه.
کسی از قیمت خرید در صرافیهای تهران خبر داره میخوام بدونم با کرج چقدر فرق داره قیمت در صرافی نه روی سایتها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کرج امروز فروش 2960 و خرید 2920 تومان بود
[h=2]ارز بازار آزاد[/h] | آخرین قیمت | تغییر روز قبل آخرین | زمان |
---|---|---|---|
دلار | ۲۹,۵۰۰ | ۰ (۰/۱۲%) ۰ (۰/۱۲%) | ۱۴:۴۵ |
یورو | ۴۰,۲۰۰ |
-۰ (-۰%) | ۱۶:۰۴ |
درهم | ۸,۰۶۰ |
| ۱۴:۴۵ |
یوان چین | ۴,۹۳۰ |
۰ (۰%) |
کسی از قیمت خرید در صرافیهای تهران خبر داره میخوام بدونم با کرج چقدر فرق داره قیمت در صرافی نه روی سایتها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کرج امروز فروش 2960 و خرید 2920 تومان بود
من قبلا هم گفتم، بعیده دلار در میان مدت از مرز 3100 و 2900 رد بشه!(ممکنه خیلی مدت کوتاهی از این مرز ها رد بشه، ولی نمیتونه این قیمت ها رو نگه داره)دوستان با توجه به اینکه دولت دلار رو در بودجه سال بعد 2600 تومان تعیین کرده و همینطور با توجه به هزینه حواله دلار مبادلاتی که تقریبا 300 تومان میباشد ایا قیمت دلار در بازار ازاد افزایش چشمگیری خواهد داشت یا خیر؟؟؟ با توجه به صحبت های اقای سیف مبنی بر تک نرخی کردن ارز در نیمه دوم سال 93 قیمت نرخ ارز تک نرخی را چقدر پیش بینی میکنید؟؟؟؟؟؟
حالا قیمت خرید فروش دلار در ارومیه 2950-2925 هست!تو ارومیه هم دقیقا همین نرخ خرید و فروش بود فکر نمیکنم تهران فرق چندانی داشته باشه
دوستان با توجه به اینکه دولت دلار رو در بودجه سال بعد 2600 تومان تعیین کرده و همینطور با توجه به هزینه حواله دلار مبادلاتی که تقریبا 300 تومان میباشد ایا قیمت دلار در بازار ازاد افزایش چشمگیری خواهد داشت یا خیر؟؟؟ با توجه به صحبت های اقای سیف مبنی بر تک نرخی کردن ارز در نیمه دوم سال 93 قیمت نرخ ارز تک نرخی را چقدر پیش بینی میکنید؟؟؟؟؟؟
حالا قیمت خرید فروش دلار در ارومیه 2950-2925 هست!
من حدودای ساعت 1 بعد از ظهر خبر گرفته بودم از صرافی ﺯﺭﻳﮏ خیابان ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺑﺮﺯﮔﺮ
فکر کنم تو ارومیه تنها همین صرافی اقدام به خدید و فروش میکنه
پ.ن : 2925 خیلی خوب میخره از کدوم صرافی خبر گرفتی ؟
خخخخخخخخخخ تو يكي حرف نزن اومده بود مغازه همين طور كه ديدمش گفتم احتمالا صرافي چيزي نيستي ؟ همين طور مات و مبهوت مونده بود :ديصرافی خودمون
[h=2]ارز بازار آزاد[/h] | آخرین قیمت | تغییر [SUP]روز قبل[/SUP] [SUB]آخرین[/SUB] | زمان |
---|---|---|---|
دلار | ۲۹,۵۰۰ |
-۰ (-۰/۱۳%) | ۱۱:۲۰ |
یورو | ۴۰,۱۰۰ |
| ۱۱:۲۰ |
درهم | ۸,۰۴۰ |
| ۱۱:۲۰ |
یوان چین | ۴,۹۳۰ |
۰ (۰%) |