• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

saeidrezay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با توجه به تلاش دولت در تثبیت نرخ ارز........کاهش نرخ ارز به صلاح کشور نیست و افزایش شدید ان نیز برای اقتصاد ایران مناسب نیست ........حال سوال اصلی اینجاست با توجه به تورم 40% سالانه کشور نرخ ارز به چه میزان باید افزایش یابد تا مانند دوران قبل اصطلاح فشرده شدن فنر دلار دوباره تکرار نشود؟؟؟؟

مطمین باش قیمت میاد پایین ولی شیبش کمه

By Tapatalk

mehdidotcom

Registered User
لایک‌ها
35
با توجه به تلاش دولت در تثبیت نرخ ارز........کاهش نرخ ارز به صلاح کشور نیست و افزایش شدید ان نیز برای اقتصاد ایران مناسب نیست ........حال سوال اصلی اینجاست با توجه به تورم 40% سالانه کشور نرخ ارز به چه میزان باید افزایش یابد تا مانند دوران قبل اصطلاح فشرده شدن فنر دلار دوباره تکرار نشود؟؟؟؟
قیمت میاد پائین و بالا نمیره به چند دلیل این داستان فنری که شما میگی یک نظریه هست که نسبی هم هست و بستگی داره شما سال پایه را کچا بگیری طبق این نظریه قیمت دلار اکنون زیاد هم هست و قیمت واقعیش 2500 تومان هست یک نظریه دیگه هم داریم که قطعی قیمت دلار را حساب میکنه بعضی اقتصاد دانان این نظریه رو قبول دارند بعضی اولی که در ایران تاکنون به علت بی نظمی دولت و وابسته بودن دولت به نفت نظریه نسبی مورد توجه بوده طبق نظریه دوم قیمت واقعی دلار الان چیزی حدود 1600 تومان است. به نظر میرسه دلار با شیب ملایم کاهش و سپس تک نرخی خواهد شد البته دولت اگر بودجه اش تامین بشه و تحریم ها حل بشه و... بدش نمیاد روی قیمت 2000 تومان تک نرخی کنه تا برای انتخابات مجلس رای بگیره

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
تازه بازار اروم شده بعضیا نمیتونن تحمل کنن
از دست این نماینده های دانشمند.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

این دانشمند رو به شدت موافقم .
اخه شماهائی که هیچ اطلاعاتی در زمینه اقتصاد ندارین چطور میتونین کسی رو که 33 سال تجربه مفید اجرائی و تحلیلی در زمینه اقتصاد داره سوال جواب کنین ؟کارت زرد هم بهش بدین :blink:

هیییییییی رو را برم .

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
این دانشمند رو به شدت موافقم .
اخه شماهائی که هیچ اطلاعاتی در زمینه اقتصاد ندارین چطور میتونین کسی رو که 33 سال تجربه مفید اجرائی و تحلیلی در زمینه اقتصاد داره سوال جواب کنین ؟کارت زرد هم بهش بدین :blink:

هیییییییی رو را برم .
علاوه بر تجربه دکترای اقتصاد داره !
نماینده ای که NPT رو MPT می نویسه میاد به دکترای اقتصاد در زمینه اقتصاد گیر میده :دی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
روحانی در مورد ارز سال آینده و قیمت 2650 تومان گفته که ارز با قیمت 2650 تومن سال آینده تک نرخی میشه.
یک خبر بسیار خوب برای بازار ارز.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
یاد دوران جاهلیت بخیر روزی چنصد اشلوق بالا پایین میشد :D

2940 اشلوق

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یاد دوران جاهلیت بخیر روزی چنصد اشلوق بالا پایین میشد :D

2940 اشلوق

برای من واقعا دوران وحشتناکی بود. نمیشد حتی برای یک هفته برنامه ریزی کرد. باید میشستی چند صد صفحه تحلیل رو می خوندی که یک حواله 100 هزار تایی بزنی.
در ضمن اینکه می دیدم چطور دیگران کار می کنن. دلار شده بود 3600 ولی خود بنده یک عدد هندزفری خریدم به قیمت دلار 6000 تومن!!!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سریع بگو کجای این متن روحانی صحبت از قیمت کرده؟! منتظرم

با توهین دلار گرون نمیشه.
بخونش توضیح داده که حرفهای رییس جمهور برای تدضیح قیمت ارز مرجع بوده.
برای اطلاع جتابعالی قیمت ارز در بودجه 2650 در نظر گرفته شده و اون متن توضیح روحانی در مورد این قیمته

البته این هم هست
http://www.icana.ir/Fa/News/237995

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
الان که وقت دعوا کردن نیست. هرکی که دلار ارزون میخواسته که الان ارزون شده. هرکی پیشبینی میکنه که دلار گرون میشه که خب الان این تثبیت قیمت بهترین فرصت رو بهش میده که تا میتونه بخره و تو بالشش جاسازی بکنه:D.کاسبها هم که خوشبحالشون شده و بازار از رکود در اومده. الان در حال حاضر همه خوشحالیم و همه چی هم عالیه...فقط جای رفیقامون که نیستن خالیه:lol:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
البته به تو ربطی نداره ولی کلاً واسه اینکه روشن شی من یه دلارم ندارم.
راستی میگم تو که استاد رفع استرسی یکم بیا اینجا بلکه منم واسه یکی دو ساعت به ریلکسیشن رسیدم و از استرس و فشارهای زندگی فاصله گرفتم، نظرت چیه؟

بحث بیخوده. روحانی به طور واضح در مورد قیمت دلار و تک نرخی کردن اون توضیح داد. اینکه شما یه دلار هم مداری واقعا جای تاسفه. چرا ادم باید با شخصی که سرمایه زندگیش تنشه بحث کنه.
شما اگر خواستی بیا پیغام خصوصی بنده کاملا شیر به فهمت کنم.

شما مشکلت با قیمت ارز نیست چرا که همه فعالان بازار الان خبر دلار 2650 تومنی رو شنیدن. اینکه شما نشنیدی به نظر یا اینه که کلا تو این بحث نیستی.
بیا پیغام خصوصی کاملا با هم بحث کنیم.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
بحث بیخوده. روحانی به طور واضح در مورد قیمت دلار و تک نرخی کردن اون توضیح داد. اینکه شما یه دلار هم مداری واقعا جای تاسفه. چرا ادم باید با شخصی که سرمایه زندگیش تنشه بحث کنه.
شما اگر خواستی بیا پیغام خصوصی بنده کاملا شیر به فهمت کنم.

شما مشکلت با قیمت ارز نیست چرا که همه فعالان بازار الان خبر دلار 2650 تومنی رو شنیدن. اینکه شما نشنیدی به نظر یا اینه که کلا تو این بحث نیستی.
بیا پیغام خصوصی کاملا با هم بحث کنیم.

عزیز 2650 ت که برای بودجه 93 تایین شده برای بازار آزاد هست یا نرخ ارز دولتی ؟!
یعنی سال آینده شاهد کاهش قیمت تا 2650 هستیم ؟! :wacko:

ممنون میشم راهنماییم کنید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
عزیز 2650 ت که برای بودجه 93 تایین شده برای بازار آزاد هست یا نرخ ارز دولتی ؟!
یعنی سال آینده شاهد کاهش قیمت تا 2650 هستیم ؟! :wacko:

ممنون میشم راهنماییم کنید

قیمت ارز دولتیه. البته اگر به وعده عمل کنن سال دیگه تک نرخی میشه. ازارد احتمالا با 30 تومن گرونتر فروخته میشه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
نه ، پیام خصوصی حال نمیده. شما شمارتو بده کمی با هم اختلاط کنیم. وجود نداشتی شماره بدی حد اقل آیدی یاهویی ، جی تاکی ، اسکایپی چیزی بده تا من به طور ریشه ای و عمقی موضوع رو بهت هالی کنم:D

من کلا یک شماره تماس دارم اونهم برای کار استفاده می کنم.
چت اصلا نمی کنم برای همین آی دی یاهو ندارم

اگر با پیغام خصوصی حال نمی کنی پس دیگه هیچی اینجا جای بحث اختصاصی نیست.

+ پینوشت رایت یادم رفت بگم که من وجودشو ندارم ولی یک مقداری پس انداز دارم!!!! به نظرم پس انداز داشتن بهتر از وجود داشتنه!

بالا