آدم جرئت نمیکنه اینجا بگه خریدم..اما من پنجشنبه ظهر که رفتم برای ورزش پیاده روی در چهارراه استانبول ...بازار خیلی آروم بود و اختلاف خرید و فروش 15 تومن بود.قیمت فروش 2930. شاید میشد از دلال ها 10-20 تومن ارزونتر خرید...صرافها نه مشتاق برای خرید بودن و نه مشتاق به فروش. من حدس میزنم تا چند ماهی -شاید تا عید- بازار آروم باشه
شوما برا پیاده روی میری چهار راه استانبول ؟!! :دی
آدم جرئت نمیکنه اینجا بگه خریدم..اما من پنجشنبه ظهر که رفتم برای ورزش پیاده روی در چهارراه استانبول ...بازار خیلی آروم بود و اختلاف خرید و فروش 15 تومن بود.قیمت فروش 2930. شاید میشد از دلال ها 10-20 تومن ارزونتر خرید...صرافها نه مشتاق برای خرید بودن و نه مشتاق به فروش. من حدس میزنم تا چند ماهی -شاید تا عید- بازار آروم باشه
فردا بازار صعودی پیش بینی میشه یا با ثبات ؟ خبر نباید قاعدتا تاصیر چندانی داشته باشه.
امیدوارم فردا بازار به هم نریزه
حرفتون رو تا حدودی قبول دارم ، اما دلم به این دلال جماعت روشن نیست !
درسته از وقتی دولت جدید روی کار اومده نوسانات شدید اون دوره طلایی ( :what: ) رو نداشتیم ولی از این هفته مشخص میشه بازار چند مرده حلاجه
اگر فردا واکنشی تو بازار نباشه یعنی امید به دولت جدید خیلی زیاد هست و دقیقا میشه به ثبات کاملا امیدوار شد
که امیدوارم همین طور باشه ( از الان تایمر 15 ساعته بزنید تا ببینید فردا افزایش داریم یا نه )
قیمت امروز 2955 تومن که یعنی نسبت به 5شنبه فقط 20 تومن افزایش .
خوب این نشون میده دیگه از افزایش و کاهش های هیجانی خبری نیست خداروشکر.
اون روز که توافق کردند ولی دلار زیاد کاهش نداشت من خودم ناراحت بودم که چرا جلوی کاهش شدید قیمت گرفته شد ولی الان میفهمم که کار خوبی بوده چون اگه اون روز دلار هیجانی میومد رو 2400 امروز با این اخباری که منتشر شد میرفت رو 3400 و این نوسانات به ضرر همه است ( به جز یه قشر خاص ).
به امید ثبات و کاهش تدریجی قیمت دلار و افزایش قدرت خرید مردم ..
کاهش نیافتن قیمت بعد از توافق نشون می ده که قیمت واقعی فروش دلار آزاد در بازار خیلی پایین تر از این حرفهاست
شما چجوری به این نتیجه رسیدین؟ :blink:
آین ساده ترین توضیح برای اتفاقات اخیره.
با تغییرات شدید که در روابط خارجی ایران به وجود اومد دلار همچنان ثابت مونده.
به نظر میاد دلاری که در بازار توسط دولت فروخته میشه می تونه قیمت بسیار پایینتری داشته باشه ولی دولت ارز رو با قیمت بالاتر پخش می کنه در عوض در زمان تغییرات قیمت به سرعت نوسان رو میگره.
اما باید تورم 40% و نقدینگی ۷برابر شده رو هم در نظر گرفت.
اگه ارزش دلار بخواد برعکس تورم بره دوباره همون فاجعه ۲سال پیش در آینده تکرار میشه.
دقیقا بعد از توافق ژنو من هم همین مورد رو گفتم. کاهش نیافتن قیمت بعد از توافق نشون می ده که قیمت واقعی فروش دلار آزاد در بازار خیلی پایین تر از این حرفهاست و دولت با کنترل بازار سعی م یکنه از نوسنات شدید بازار جلوگیری کنه.
من بارها گفتم که ثبات از کاهش بهتره. وقتی ثابت باشه آدم راحتتر می تونه برنامه ریزی بکنه.
در ضمن من فکر می کنم این تحریم های جدید آمریکا چیزی نیست که ایران منتظرش نبوده باشه. اگر به جراید نگاه کنید همه یک غری می زنن ولی واکنش ها خیلی کمتر از چیزی بود که انتظار می رفت.
دوست عزیز با این اخباری که تو این 2 3 روز اومد بیرون گرون نشه ما راضی هستیم چه برسه به ارزون شدن امروز 20 تومان رفت روش متاسفانه............امیدوارم همونطور که دولت جلوی پایین اومدنش رو گرفت بتونه جلوی بالا رفتنش هم بگیرهثبات برای وارد کننده و تولید کننده خوبه.نه مردم بدبخت بیچاره.