• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
آدم جرئت نمیکنه اینجا بگه خریدم..اما من پنجشنبه ظهر که رفتم برای ورزش پیاده روی در چهارراه استانبول :D...بازار خیلی آروم بود و اختلاف خرید و فروش 15 تومن بود.قیمت فروش 2930. شاید میشد از دلال ها 10-20 تومن ارزونتر خرید...صرافها نه مشتاق برای خرید بودن و نه مشتاق به فروش. من حدس میزنم تا چند ماهی -شاید تا عید- بازار آروم باشه

شوما برا پیاده روی میری چهار راه استانبول ؟!! :دی

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
شوما برا پیاده روی میری چهار راه استانبول ؟!! :دی

آره دیگه. خیابون خلوت...هوای عالی... ساختمونهای زیبا و دیدنی..مراکز تفریحی . از یک پیاده روی لذتبخش دیگه چه انتظاری باید داشته باشم ؟:p
والا ما هر بار اینجا گفتیم دلار خریدیم فحش و فضیحت بود که نثارمون شد. دیگه تصمیم گرفتم فقط برم پیاده روی:D

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
تحریم جدیدی وضع نشده . فقط چند شرکت در چارچوب تحریمهای وضع شده قبلی تحریم شدن . عکس العمل شدید ایران هم ممکنه به این علت باشه که نشون بدن در مقابل تحریمهای جدید اصلا کوتاه نمیان و ...

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
اوضاع پیچیده تر از این حرفاست. یکی دوبار دیگه تحریم کنن اصلا بعیده دولت دیگه اختیاری در این زمینه داشته باشه

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
آدم جرئت نمیکنه اینجا بگه خریدم..اما من پنجشنبه ظهر که رفتم برای ورزش پیاده روی در چهارراه استانبول :D...بازار خیلی آروم بود و اختلاف خرید و فروش 15 تومن بود.قیمت فروش 2930. شاید میشد از دلال ها 10-20 تومن ارزونتر خرید...صرافها نه مشتاق برای خرید بودن و نه مشتاق به فروش. من حدس میزنم تا چند ماهی -شاید تا عید- بازار آروم باشه

حرفتون رو تا حدودی قبول دارم ، اما دلم به این دلال جماعت روشن نیست !
درسته از وقتی دولت جدید روی کار اومده نوسانات شدید اون دوره طلایی ( :what: ) رو نداشتیم ولی از این هفته مشخص میشه بازار چند مرده حلاجه
اگر فردا واکنشی تو بازار نباشه یعنی امید به دولت جدید خیلی زیاد هست و دقیقا میشه به ثبات کاملا امیدوار شد
که امیدوارم همین طور باشه ( از الان تایمر 15 ساعته بزنید تا ببینید فردا افزایش داریم یا نه :D )

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
فردا بازار صعودی پیش بینی میشه یا با ثبات ؟ خبر نباید قاعدتا تاصیر چندانی داشته باشه.

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
قیمت امروز 2955 تومن که یعنی نسبت به 5شنبه فقط 20 تومن افزایش .
خوب این نشون میده دیگه از افزایش و کاهش های هیجانی خبری نیست خداروشکر.
اون روز که توافق کردند ولی دلار زیاد کاهش نداشت من خودم ناراحت بودم که چرا جلوی کاهش شدید قیمت گرفته شد ولی الان میفهمم که کار خوبی بوده چون اگه اون روز دلار هیجانی میومد رو 2400 امروز با این اخباری که منتشر شد میرفت رو 3400 و این نوسانات به ضرر همه است ( به جز یه قشر خاص ).
به امید ثبات و کاهش تدریجی قیمت دلار و افزایش قدرت خرید مردم ..

DaaVooD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
وزارت خارجه آمریکا: ایران از اضافه شدن نام‌هایی به تحریم‌های قبلی اطلاع داشت

مقام‌های آمریکایی می‌گویند اضافه شدن نام‌هایی تازه به فهرست تحریم‌های ایران، مربوط به تحریم‌هایی می‌شود که پیش از این علیه ایران وضع شده بود و تهران این موضوع را می‌داند.
ماری هرف، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، روز جمعه ۲۲ آذر ماه، این موضوع را که اضافه شدن چند فرد حقیقی و حقوقی «خلاف روح تحریم‌های ژنو» است را رد کرده و می‌گوید این موضوع به اطلاع مقام‌های ایرانی رسیده بود.
ساعاتی پیش از این واکنش، عباس عراقچی، سرپرست تیم مذاکره‌کننده ایران در پرونده اتمی، با انتقاد شدید از اضافه شدن نام‌های تازه به فهرست تحریم‌ها، اقدام دولت آمریکا را «خلاف روح توافق‌نامه ژنو» نامیده بود.
ماری هرف می‌گوید طی تمام مذاکرات اتمی با تهران، مقام‌های آمریکا «صریح و بی‌پرده» با مقام‌های ایرانی گفت‌وگو کرده و گفته بودند که نام‌‌گذاری در فهرست تحریم‌ها ادامه خواهد داشت؛ «آنها (مقام‌های ایرانی) این را می‌دانستند».
خبرگزاری فرانسه در عین حال می‌نویسد مقام‌های آمریکایی می‌گویند نام‌های جدید در فهرست تحریم‌ها مربوط به تحریم‌هایی می‌شود که از قبل وجود داشته است و وضع تحریم‌هایی جدید علیه تهران نیست. موضوعی که در توافق‌نامه ژنو به آن اشاره شده است.
در ژنو ایران توافق کرد تا بخشی از فعالیت‌های اتمی خود را به طور موقت و داوطلبانه متوقف کند، در مقابل هفت میلیارد دلار از پول بلوکه شده‌اش را طی شش ماه پس بگیرد و نیز در این زمان تحریم‌های جدیدی نیز علیه تهران وضع نشود.
پس از آنکه واشینگتن نام‌های جدید را به فهرست تحریم‌های قبلی اضافه کرد، عباس عراقچی گفت وزارت خارجه ایران به دنبال این اقدام «در حال ارزیابی شرایط موجود» است.
ساعاتی بعد نیز اعلام شد هیئت کارشناسی ایران که از روز دوشنبه گذشته در وین، پایتخت اتریش، در مورد سازوکار توافق‌نامه ژنو مذاکره می‌کرد پنج‌شنبه شب به این مذاکرات «پایان داده» است.
در حالی که دلیل این اقدام هیئت کارشناسی ایران «مشورت» با تهران عنوان شده، چند خبرگزاری از جمله ایرنا این احتمال را مطرح کرده‌اند که این هیئت در واکنش به تحریم‌های تازه علیه جمهوری اسلامی وین را ترک کرده است.
موضوع بازگشت هیئت ایرانی به تهران برای «مشورت» در سخنان جان کری، وزیر خارجه آمریکا، نیز بازتاب پیدا کرده است.
او روز جمعه در بیت‌المقدس گفت «بازگشت مذاکره‌کنندگان ایران به تهران، طبیعی است؛ مذاکرات فنی بر سر اجرای توافق هسته‌ای ژنو پیشرفت کرده و لازم بود که آنها برای رایزنی با مقامات بلندپایه‌تر به تهران بازمی‌گشتند».
وزیر خارجه آمریکا، در عین حال ابراز «امیدواری» کرده است که این گفت‌و‌گو‌ها بسیار زود از سرگرفته شود.

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
حرفتون رو تا حدودی قبول دارم ، اما دلم به این دلال جماعت روشن نیست !
درسته از وقتی دولت جدید روی کار اومده نوسانات شدید اون دوره طلایی ( :what: ) رو نداشتیم ولی از این هفته مشخص میشه بازار چند مرده حلاجه
اگر فردا واکنشی تو بازار نباشه یعنی امید به دولت جدید خیلی زیاد هست و دقیقا میشه به ثبات کاملا امیدوار شد
که امیدوارم همین طور باشه ( از الان تایمر 15 ساعته بزنید تا ببینید فردا افزایش داریم یا نه :D )

حالا شوما به ثبات امیدوار شو .

خوشمان آمد مثل اینکه بالاخره مردم اجازه بازی رو از دلالها گرفتن

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
قیمت امروز 2955 تومن که یعنی نسبت به 5شنبه فقط 20 تومن افزایش .
خوب این نشون میده دیگه از افزایش و کاهش های هیجانی خبری نیست خداروشکر.
اون روز که توافق کردند ولی دلار زیاد کاهش نداشت من خودم ناراحت بودم که چرا جلوی کاهش شدید قیمت گرفته شد ولی الان میفهمم که کار خوبی بوده چون اگه اون روز دلار هیجانی میومد رو 2400 امروز با این اخباری که منتشر شد میرفت رو 3400 و این نوسانات به ضرر همه است ( به جز یه قشر خاص ).
به امید ثبات و کاهش تدریجی قیمت دلار و افزایش قدرت خرید مردم ..

دقیقا بعد از توافق ژنو من هم همین مورد رو گفتم. کاهش نیافتن قیمت بعد از توافق نشون می ده که قیمت واقعی فروش دلار آزاد در بازار خیلی پایین تر از این حرفهاست و دولت با کنترل بازار سعی م یکنه از نوسنات شدید بازار جلوگیری کنه.

من بارها گفتم که ثبات از کاهش بهتره. وقتی ثابت باشه آدم راحتتر می تونه برنامه ریزی بکنه.

در ضمن من فکر می کنم این تحریم های جدید آمریکا چیزی نیست که ایران منتظرش نبوده باشه. اگر به جراید نگاه کنید همه یک غری می زنن ولی واکنش ها خیلی کمتر از چیزی بود که انتظار می رفت.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
کاهش نیافتن قیمت بعد از توافق نشون می ده که قیمت واقعی فروش دلار آزاد در بازار خیلی پایین تر از این حرفهاست

شما چجوری به این نتیجه رسیدین؟ :blink:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
شما چجوری به این نتیجه رسیدین؟ :blink:

آین ساده ترین توضیح برای اتفاقات اخیره.

با تغییرات شدید که در روابط خارجی ایران به وجود اومد دلار همچنان ثابت مونده.
به نظر میاد دلاری که در بازار توسط دولت فروخته میشه می تونه قیمت بسیار پایینتری داشته باشه ولی دولت ارز رو با قیمت بالاتر پخش می کنه در عوض در زمان تغییرات قیمت به سرعت نوسان رو میگره.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
آین ساده ترین توضیح برای اتفاقات اخیره.

با تغییرات شدید که در روابط خارجی ایران به وجود اومد دلار همچنان ثابت مونده.
به نظر میاد دلاری که در بازار توسط دولت فروخته میشه می تونه قیمت بسیار پایینتری داشته باشه ولی دولت ارز رو با قیمت بالاتر پخش می کنه در عوض در زمان تغییرات قیمت به سرعت نوسان رو میگره.

اما باید تورم 40% و نقدینگی ۷برابر شده رو هم در نظر گرفت.
اگه ارزش دلار بخواد برعکس تورم بره دوباره همون فاجعه ۲سال پیش در آینده تکرار میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اما باید تورم 40% و نقدینگی ۷برابر شده رو هم در نظر گرفت.
اگه ارزش دلار بخواد برعکس تورم بره دوباره همون فاجعه ۲سال پیش در آینده تکرار میشه.

برای این مورد هم یک برنامه ای دارن. به نظر من اضافه فروش ارز رو تخصیص میدن به تولید. با کاهش قیمت مواد اولیه تولید کننده ها می تونن با وارد کننده هایی که ارز وارداتیشون داره کاهش ارزش پیدا میکنه رقابت میکنن

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
دقیقا بعد از توافق ژنو من هم همین مورد رو گفتم. کاهش نیافتن قیمت بعد از توافق نشون می ده که قیمت واقعی فروش دلار آزاد در بازار خیلی پایین تر از این حرفهاست و دولت با کنترل بازار سعی م یکنه از نوسنات شدید بازار جلوگیری کنه.

من بارها گفتم که ثبات از کاهش بهتره. وقتی ثابت باشه آدم راحتتر می تونه برنامه ریزی بکنه.

در ضمن من فکر می کنم این تحریم های جدید آمریکا چیزی نیست که ایران منتظرش نبوده باشه. اگر به جراید نگاه کنید همه یک غری می زنن ولی واکنش ها خیلی کمتر از چیزی بود که انتظار می رفت.

ثبات برای وارد کننده و تولید کننده خوبه.نه مردم بدبخت بیچاره.

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
ثبات برای وارد کننده و تولید کننده خوبه.نه مردم بدبخت بیچاره.
دوست عزیز با این اخباری که تو این 2 3 روز اومد بیرون گرون نشه ما راضی هستیم چه برسه به ارزون شدن امروز 20 تومان رفت روش متاسفانه............امیدوارم همونطور که دولت جلوی پایین اومدنش رو گرفت بتونه جلوی بالا رفتنش هم بگیره

بالا