• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
من کلا یک شماره تماس دارم اونهم برای کار استفاده می کنم.
چت اصلا نمی کنم برای همین آی دی یاهو ندارم

اگر با پیغام خصوصی حال نمی کنی پس دیگه هیچی اینجا جای بحث اختصاصی نیست.

+ پینوشت رایت یادم رفت بگم که من وجودشو ندارم ولی یک مقداری پس انداز دارم!!!! به نظرم پس انداز داشتن بهتر از وجود داشتنه!

اخبار ۲۰:۳۰ هم گفت دلار ۲۴۷۷تومن تقریبا واسخ سال ۹۳ قرارداد شده ممکنه تا ۲۶۵۰ تومن هم افزایش پیدا کنه.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
عجب کاربرهای عقده ای پیدا میشه !

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
دادا چی شده ؟ :دی

جالبه ! ملت رو به راه راست هدایت میکنی تا یه کلمه حرف زده میشه ، توضیح میدی که اینجا باید مسائل فنی نوشته بشه نه چیز دیگه ای ! بعد برای نوشتن 3 تا کلمه یه پست میدی !؟ :D

در صورتی که میتونستی اونو تو پ خ از این دوست گل پرسپولیسیمون بپرسی ;)

من خراب این کاراتم داداش ! :rolleyes:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
برای من واقعا دوران وحشتناکی بود. نمیشد حتی برای یک هفته برنامه ریزی کرد. باید میشستی چند صد صفحه تحلیل رو می خوندی که یک حواله 100 هزار تایی بزنی.
در ضمن اینکه می دیدم چطور دیگران کار می کنن. دلار شده بود 3600 ولی خود بنده یک عدد هندزفری خریدم به قیمت دلار 6000 تومن!!!

اگر نقدینگی که از بازار ارز و سکه جمع شده و جدیدا داره از بازار مسکن هم جمع میشه و داخل بورس سرمایه گذاری شده مستقیم به مراکز تولید تزریق نشه دوران وحشتناک مموتی برامون میشه ارزو خودت تا اخرش رو بخون

اخرین قیمتی که داشتم نزدیک 2935

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
هیچی خودش فهمید چی گفتم :دی
شما متوجه نشدی چی شد این وسط؟

نه عزیز نگرفتم فکر کردم در مورد ارز ــه

جالبه ! ملت رو به راه راست هدایت میکنی تا یه کلمه حرف زده میشه ، توضیح میدی که اینجا باید مسائل فنی نوشته بشه نه چیز دیگه ای ! بعد برای نوشتن 3 تا کلمه یه پست میدی !؟ :D

در صورتی که میتونستی اونو تو پ خ از این دوست گل پرسپولیسیمون بپرسی ;)

من خراب این کاراتم داداش ! :rolleyes:

از چی ناراحتی ؟ :دی
در مورد پست دوستمون اول فکر کردم در مورد ارز و دلار ــه برای همین پرسیدم چی شده ! گفتم شاید خبری چیزی رو خوندن چون دیشب وزیر اقتصاد هم برنامه خبری داشت
در مورد مسائل جانبی هم که فرمودید اگر به تایتل تاپیک نگاه کنید در مورد ارز و مسائل مربوطه باید صحبت بشه نه در مورد مسائل سـیاسی و خاله زنک بازی ! وقت کاربرا ارزش داره که به خاطر این بحث های بیخودی تلف بشه ! اونی هم که باید در پیغام خصوصی بحث بشه مسائل سیاسی ــه نه مباحث مربوط به تاپیک ! اگر حرف بدی میزنم سایر دوستان کمک کنن !
ثانیا من کوچیک کاربرای این تاپیکم اگرم چند بار گفتم این بحث ها رو ول کنید دلیل بر بزرگی کردن نبوده وگرنه این تاپیک بزرگای زیادی داره که قبلا بیشتر مشارکت میکردن و الان به نا به دلایلی فقط نظاره گر هستن
یا حق

/

دلار فعلا ثابته : 2945

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
دوستان با وضع کنونی دلار کفش چقدره؟
امروز ظاهرا تا 2935 هم رسیده...

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
عزيزان اين درهم حواله ای الان مظنه چنده؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
خوب طبق اخبار رسیده امریکا تحریمهای جدید میخواد وضع کنه ، اصلا کاری به موثق بودن خبر ندارم ، خود خبر جو روانی زیادی ایجاد کرده ، بدون شک شنبه قیمت ارز به شدت صعودی خواهد بود

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
خوب طبق اخبار رسیده امریکا تحریمهای جدید میخواد وضع کنه ، اصلا کاری به موثق بودن خبر ندارم ، خود خبر جو روانی زیادی ایجاد کرده ، بدون شک شنبه قیمت ارز به شدت صعودی خواهد بود

تا عید تکون خاصی نمیخوره
مطمئن باشید

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832

می گن وضع شده که

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
هیئت کارشناسی ایران مذاکرات را به دلیل تحریمهای جدید عمریکا ترک کرد

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
می گن وضع شده که

بله وضع شده. البته این تحریم بر اقتصاد ایران تاثیر زیادی نداره بلکه این شرکت های مفت خوری رو که دارن از این از این موقعیت خاص سو استفاده می کنن رو هدق قرار داده. همونطوری که یک مشت گشنه گدا این طرف تو ایران هستند که از تواق ایران و غرب می ترسن اونطرف هم یک سری هستند کعه منافعشون تو همین تحریم هاست.

بازار ارز به نظر من تاقیر خاصی از این تحریم ها نمی گیره همونطوری که با توافق ژنو هم تاثیر خاصی نگرفت.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
عراق چی گفته این کار باع لقو توافقات می شه!

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
عراق چی گفته این کار باع لقو توافقات می شه!

مذاکرات کارشناسی ایران و 1+5 دیشب پس از چهار روز مذاکره فشرده درپی اعمال تحریم های جدید از سوی آمریکا علیه شرکت های همکاری کننده با ایران متوقف شد ...

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
آدم جرئت نمیکنه اینجا بگه خریدم..اما من پنجشنبه ظهر که رفتم برای ورزش پیاده روی در چهارراه استانبول :D...بازار خیلی آروم بود و اختلاف خرید و فروش 15 تومن بود.قیمت فروش 2930. شاید میشد از دلال ها 10-20 تومن ارزونتر خرید...صرافها نه مشتاق برای خرید بودن و نه مشتاق به فروش. من حدس میزنم تا چند ماهی -شاید تا عید- بازار آروم باشه

بالا