mahkoom021
Registered User
میدونیم اینکه دلار خیلی بیاد پایین خیلی خوشبینانه اس اما دیگه همین امیدم نداشته باشیم ......
واقعا یه مسافرت به ترکیه فوق اش ۴۰۰ میشد الان ۱.۵
میدونیم اینکه دلار خیلی بیاد پایین خیلی خوشبینانه اس اما دیگه همین امیدم نداشته باشیم ......
اینو یادت رفت پارس 16 سوپاپ از 23 رسیده به 52!!!
دلار | ۲۹,۳۰۰ |
|
[h=2]ارز بازار آزاد[/h] | آخرین قیمت | تغییر [SUP]روز قبل[/SUP] [SUB]آخرین[/SUB] | زمان |
---|---|---|---|
دلار | ۲۹,۲۰۰ |
| ۱۱:۱۹ |
یورو | ۳۹,۷۰۰ |
۰ (۰/۰۳%) | ۱۱:۳۳ |
درهم | ۷,۹۷۰ |
| ۱۱:۱۹ |
یوان چین | ۴,۸۲۰ |
۰ (۰%) | ۴ آذر |
اما در این میان، بیشتر نمایندگان اقتصادی مجلس نظر دیگری دارند و حتی برخی از آنها بر این باورند که توافقات صورت گرفته در ژنو، آنچنان زیاد نبوده تا بتواند بازار را خیلی تحت تأثیر قرار دهد.
این نمایندگان میگویند: نباید در میان مردم این توقع به وجود بیاید که حالا که توافق شده، پس همه مشکلات حل شده است؛ بنابراین، نباید این انتظار پیش آید که به یکباره همه مشکلات اقتصادی کشور مرتفع میشود.
اسماعیل جلیلی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: همان گونه که اقتصاد کشور تحت تأثیر تحولات سیاسی و تحت تأثیر تحریم و تهدید دچار نوسان میشود، به گشایش و فرصتسازی در عرصه سیاسی نیز واکنش نشان میدهد، ولی نباید این فکر اشتباه را داشته باشیم که فضای سیاسی مشکل اقتصادی ما را حل کند.
[h=2]ارز بازار آزاد[/h] | آخرین قیمت | تغییر [SUP]روز قبل[/SUP] [SUB]آخرین[/SUB] | زمان |
---|---|---|---|
دلار | ۲۹,۶۰۰ |
| ۱۶:۲۵ |
یورو | ۴۰,۳۰۰ |
-۰ (-۰%) | ۱۷:۱۲ |
درهم | ۸,۰۹۰ |
| ۱۶:۲۵ |
یوان چین | ۴,۸۷۰ |
| ۱۲:۴۰ |
دولت روحانی در کنترل ارز بسیار موفقه. به راحتی نوسانات شدید بازار ارز رو کنترل می کنه.
البته الان قیمت گرفتم فروش 2970 بود.
یعنی پایین نمیاد ؟
تأیید میشه.ر فیق یکبار هم اینرو گفتم
باید ببینی برای مملکت کدوم یکی مهمتره. تولید کننده با وارد کننده.
اگر بخوان به واردات فکر کنن پایین اومدن ارز خیلی خوبه ولی حقیقت اینه که تولید کننده از وارد کننده مهمتره. تولید کننده می تونه نیاز داخل رو به ریال و بدون خروج ارز و یا با خروج کمتر ارز تامین کنه ضمن اینکه می تونه با صادرات به موقع محصولات ارز مورد نیاز واردات رو تامین کنه (ارز مبادله ای)
یکبار مثال زدم. فکر کن ما و یک شرکت ایرانی می خوایم با هم وارد بازار بشیم. مطمئنا با افزایش سه برابر دلار جنس وارداتی ما 3 برابر قیمت نسبت به سال 84 داره. اما تولید کننده هم بی نصیب نمونده با وجود تورم 40 درصدی (طبق گفته رسمی) حداقل 320 درصد تورم داشته که تقریبا همونی میشه که ما داریم تجربه می کنیم.
جالا دلار میاد پایین و مثلا روی 2000 تومن ثابت میشه من وارد کننده جنسم حداقل یک سوم کاهش پیدا می کنه ولی تولید کننده بدبخت که نمی تونه برخلاف جریان تورم پیش بره. برای همین از بین میره.
برای حمایت از تولید کننده یک بازه زمانی مثلا 6 ماه(خوب دقت کنید به زمان و زمان مشخص شده در توافقنامه ژنو) در نظر گرفته شده که تولید کننده ها بتونن از موقعیت کاهش تحریم ها استفاده کنن و مواد اولیه ای وارد کنن که می تونه قیمت نهایی اونها رو بر خلاف روند تورم کاهش بده.
بعد از این مدت زمان دولت اقدام به یکسان سازی نرخ ارز می کنه و به اینصورت قیمت محصولات وارداتی رو کم می کنه اینجوری تولید کننده هم فرصت داره که با وارد کننده رقایت کنه.
باید صبر کرد.
همچنان می گم ثبات قیمت از کاهش قیمت خیلی بهتره.
[h=2]ارز بازار آزاد[/h] آخرین قیمت تغییر [SUP]روز قبل[/SUP] [SUB]آخرین[/SUB] زمان دلار ۲۹,۶۰۰ ۶۰۰ (۲/۰۳%)
۱۰۰ (۰/۵%)۱۶:۲۵ یورو ۴۰,۳۰۰ ۹۰۰ (۲/۲۳%)
-۰ (-۰%)۱۷:۱۲ درهم ۸,۰۹۰ ۱۶۰ (۲/۰۲%)
۴۰ (۰/۵%)۱۶:۲۵ یوان چین ۴,۸۷۰ ۵۰ (۱/۰۴%)
۲۰ (۰/۴۱%)۱۲:۴۰
از چه سایتی قیمتها رو می گیری؟
ایشون خودشون صراف هستن
مثقال.جلالی.جوان
البته جلالی یکم جوگیره یدفه یه قیمتی میزنه دهنت وا میمونه(ببخشید البته)
یه بار رفته بودم سکه بفروشم
قیمت کردم
بعد گفتم میرم میام
دوباره برگشتم صرافه داشت قیمت خرید سکه ها رو میبرد بالا
همرو 5 تومن اضافه کرد
به غیر از تمام که میدونست من میخوام بفروشم !
-----------
یه بار دیگه رفته بودم بخرم , قیمت داد پول رو حساب کردم و از کارتم برداشت
گفت صبر کنین
بعد پسرش که کارام رو انجام داده بود رفت بیرون
اونم داشت کارای یه مشتری دیگرو انجام میداد و باهاش گپ و گفت میکرد
منم گفتم عجب صراف با صفایی واسه هر مشتریش 1 ساعت وقت میذاره
دیگه انقدر طول کشید گفتم ببخشید من عجله دارم میخوام برم سکه هامو نمیارن ( آخه فکر کردم پسرش رفته واسم سکه بیاره )
گفت حساب کردین , گفتم بله
گفت چند , گفتم 700
گفت ببخشید 705 تومنه
گفتم ببخشید 10 دقیقه پیش پول من رو گرفتین
خلاصه انقدر دادو بیداد کردم
سکه هامو بهم داد