• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
میدونیم اینکه دلار خیلی بیاد پایین خیلی خوشبینانه اس اما دیگه همین امیدم نداشته باشیم ......
واقعا یه مسافرت به ترکیه فوق اش ۴۰۰ میشد الان ۱.۵

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
میدونیم اینکه دلار خیلی بیاد پایین خیلی خوشبینانه اس اما دیگه همین امیدم نداشته باشیم ......
واقعا یه مسافرت به ترکیه فوق اش ۴۰۰ میشد الان ۱.۵

والا با ١.٥ فوقش ميتوني خودت رو برسوني اونجا و بري هتل! همين

امیرحسین.

Registered User
لایک‌ها
60
اینو یادت رفت پارس 16 سوپاپ از 23 رسیده به 52!!!

دوست عزیز
قیمت دلالی رو لطفا حذف کنید ( اگر منظورتون پارس elx موتور زانتیایی هست که دلیلش تولید بسیار پایین و تقاضا به خاطر موتور قوی و امکاناتش هست- عرضه بسیار بسیار پایین و وجود تقاضا )
همان طور که دوستان هم گفتن تو همین دو روزه 500 تا 1 میلیون بعضی ماشین ها کاهش قیمت داشتن
حالا جالبه بدونین فقط بحث دو روز نیست شنبه هفته قبل راحت میشد 206 صندوقدار رو 39 فروخت ( رنگ مشکی ) ولی تا حرف مذاکرات شد بازار شروع به افت کرد و بنده خودم با بدبختی فروختم 38/300 حالا دو هفته قبلش36 هم کسی نمیخرید ( قبل صحبت های آقای وزیر مبنی بر گرانی احتمالی )
تمام این افزایش و کاهش قیمت ها به خاطر حرف ها و گفته ها و نظرات مسئولین بوده
مثال: تندر اتوماتیک دو ایربگ رو قبل حرف های آقای وزیر می شد با 44 تومن پیدا کرد
بعد از صحبت های ایشون به 46/500 رسیده بود
قیمت کارخانه نزدیک به 45/500 بود , ایران خودرو یه مقدار بسیار زیادی تندر اتومات تولید کرده بود و در نتیجه فروش فوری گذاشت
وقتی تو بازار پلاک شده باشه 44 تومن کی میره از ایران خودرو 45/500 بخره؟
آقای وزیر هم لطف کردن یه حالی به بازار دادند و بعد هم که خودشون گفتن تا آخر سال افزایش پیدا نمی کنه

--------------------
و اما برای دوستانی که میخوان ببینن ماشین ارزون میشه یا گرون :
اگر بخواد قیمت دلار در همین سطح بمونه و یا حتی به 2500 هم برسه ( زیر 2200-2300 نیاد)
بازم به دلایل مختلف قیمت ماشین ( قیمت های کارخانه ) در سال پیش رو (93 )افزایش پیدا میکنه
موفق باشید

امیرحسین.

Registered User
لایک‌ها
60
دوستانی که فکر می کنن دلار برمیگرده به 1000 تومن سخت در اشتباها
سیاستی که دولت از اول هم داشت بالا بردن مصنوعی قیمت دلار بود ( کاهش مصنوعی قیمت ریال )
دلیلشم کاملا مشخصه , وقتی شما به تومن خرج میکنی و به دلار در آمد نفتی داری دوست داری تا جای ممکن ریال بی ارزش باشه
حالا فکر کنین دولت میاد فداکاری میکنه این امتیازی رو که بدست آورده سوخت میکنه , چیزی که همیشه دنبالش بوده
حذف تدریجی یارانه ها و یارانه بگیران دوباره در آمد های دولتی رو افزایش میده و به زودی زود پول های اضافی رو که به مردم در حالت فعلی میده دوباره در میاره
کوچیک شدن دولت با افزایش در آمد هاش ( رفع تحریم ها ) و کم شدن هزینه هاش (حذف یارانه ها , کاهش مصنوعی ارزش ریال ) در آینده نه چندان دور قدرت اقتصادی که تا حالا تجربه نکردیم رو به دولت ایران خواهد داد
حذف 4 صفر از واحد پول ملی مدت هاست در دستور کار دولت قرار گرفته و با حذف 4 صفر در واقع 10000 ریال به 1 ریال جدید تبدیل میشه و در نتیجه ایران به کشور های منطقه خلیج که همه واحد ریال دارن می پیونده و می تونه ریال خودش رو با شرایط منطقه ای به ثبات برسونه و ارزش پولش رو در دراز مدت حفض کنه ( آلانم نگاه کنید حدودا قیمت هر ریال کشور های حوزه خلیج نزدیک به 750 تا 800 تومن رسیده )

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
[h=2]نرخ ارز بازار آزاد (ریال)[/h] 5 آذر 92، 11:30
دلار۲۹,۳۰۰

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
[h=2]ارز بازار آزاد[/h]آخرین قیمتتغییر [SUP]روز قبل[/SUP] [SUB]آخرین[/SUB]زمان
دلار۲۹,۲۰۰
Up.png
۱۰۰ (۰/۵۱%)
Up.png
۱۰۰ (۰/۲۵%)
۱۱:۱۹
یورو۳۹,۷۰۰
Up.png
۳۰۰ (۰/۷۲%)
۰ (۰/۰۳%)
۱۱:۳۳
درهم۷,۹۷۰
Up.png
۴۰ (۰/۵%)
Up.png
۲۰ (۰/۲۵%)
۱۱:۱۹
یوان چین۴,۸۲۰
Down.png
-۳۰ (-۰/۶۲%)
۰ (۰%)
۴ آذر

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832

اما در این میان، بیشتر نمایندگان اقتصادی مجلس نظر دیگری دارند و حتی برخی از آن‌ها بر این باورند‌ که توافقات صورت گرفته در ژنو، آنچنان زیاد نبوده تا بتواند بازار را خیلی تحت تأثیر قرار دهد.

این نمایندگان می‌گویند: نباید در میان مردم این توقع به وجود بیاید که حالا که توافق ‌شده، پس همه مشکلات حل شده است؛ بنابراین، نباید این انتظار پیش آید که به یکباره همه مشکلات اقتصادی کشور مرتفع می‌شود.

اسماعیل جلیلی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس‌ گفت:‌‌ همان گونه که اقتصاد کشور تحت تأثیر تحولات سیاسی و تحت تأثیر تحریم و تهدید دچار نوسان می‌شود، به گشایش و فرصت‌سازی در عرصه سیاسی نیز واکنش نشان می‌دهد، ولی نباید این فکر اشتباه را داشته باشیم که فضای سیاسی مشکل اقتصادی ما را حل کند.

یعنی داریم همچین افرادی واقعا ؟! یا جدیدا از مریخ وارد شدن ؟

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
دلار۲۹,۶۰۰
Up.png
۶۰۰ (۲/۰۳%)
Up.png
۱۰۰ (۰/۵%)
۱۶:۲۵
یورو۴۰,۳۰۰
Up.png
۹۰۰ (۲/۲۳%)
-۰ (-۰%)
۱۷:۱۲
درهم۸,۰۹۰
Up.png
۱۶۰ (۲/۰۲%)
Up.png
۴۰ (۰/۵%)
یوان چین۴,۸۷۰
Up.png
۵۰ (۱/۰۴%)
Up.png
۲۰ (۰/۴۱%)
۱۲:۴۰

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یعنی پایین نمیاد ؟

ر فیق یکبار هم اینرو گفتم

باید ببینی برای مملکت کدوم یکی مهمتره. تولید کننده با وارد کننده.
اگر بخوان به واردات فکر کنن پایین اومدن ارز خیلی خوبه ولی حقیقت اینه که تولید کننده از وارد کننده مهمتره. تولید کننده می تونه نیاز داخل رو به ریال و بدون خروج ارز و یا با خروج کمتر ارز تامین کنه ضمن اینکه می تونه با صادرات به موقع محصولات ارز مورد نیاز واردات رو تامین کنه (ارز مبادله ای)
یکبار مثال زدم. فکر کن ما و یک شرکت ایرانی می خوایم با هم وارد بازار بشیم. مطمئنا با افزایش سه برابر دلار جنس وارداتی ما 3 برابر قیمت نسبت به سال 84 داره. اما تولید کننده هم بی نصیب نمونده با وجود تورم 40 درصدی (طبق گفته رسمی) حداقل 320 درصد تورم داشته که تقریبا همونی میشه که ما داریم تجربه می کنیم.
جالا دلار میاد پایین و مثلا روی 2000 تومن ثابت میشه من وارد کننده جنسم حداقل یک سوم کاهش پیدا می کنه ولی تولید کننده بدبخت که نمی تونه برخلاف جریان تورم پیش بره. برای همین از بین میره.

برای حمایت از تولید کننده یک بازه زمانی مثلا 6 ماه(خوب دقت کنید به زمان و زمان مشخص شده در توافقنامه ژنو) در نظر گرفته شده که تولید کننده ها بتونن از موقعیت کاهش تحریم ها استفاده کنن و مواد اولیه ای وارد کنن که می تونه قیمت نهایی اونها رو بر خلاف روند تورم کاهش بده.
بعد از این مدت زمان دولت اقدام به یکسان سازی نرخ ارز می کنه و به اینصورت قیمت محصولات وارداتی رو کم می کنه اینجوری تولید کننده هم فرصت داره که با وارد کننده رقایت کنه.

باید صبر کرد.

همچنان می گم ثبات قیمت از کاهش قیمت خیلی بهتره.

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
ر فیق یکبار هم اینرو گفتم

باید ببینی برای مملکت کدوم یکی مهمتره. تولید کننده با وارد کننده.
اگر بخوان به واردات فکر کنن پایین اومدن ارز خیلی خوبه ولی حقیقت اینه که تولید کننده از وارد کننده مهمتره. تولید کننده می تونه نیاز داخل رو به ریال و بدون خروج ارز و یا با خروج کمتر ارز تامین کنه ضمن اینکه می تونه با صادرات به موقع محصولات ارز مورد نیاز واردات رو تامین کنه (ارز مبادله ای)
یکبار مثال زدم. فکر کن ما و یک شرکت ایرانی می خوایم با هم وارد بازار بشیم. مطمئنا با افزایش سه برابر دلار جنس وارداتی ما 3 برابر قیمت نسبت به سال 84 داره. اما تولید کننده هم بی نصیب نمونده با وجود تورم 40 درصدی (طبق گفته رسمی) حداقل 320 درصد تورم داشته که تقریبا همونی میشه که ما داریم تجربه می کنیم.
جالا دلار میاد پایین و مثلا روی 2000 تومن ثابت میشه من وارد کننده جنسم حداقل یک سوم کاهش پیدا می کنه ولی تولید کننده بدبخت که نمی تونه برخلاف جریان تورم پیش بره. برای همین از بین میره.

برای حمایت از تولید کننده یک بازه زمانی مثلا 6 ماه(خوب دقت کنید به زمان و زمان مشخص شده در توافقنامه ژنو) در نظر گرفته شده که تولید کننده ها بتونن از موقعیت کاهش تحریم ها استفاده کنن و مواد اولیه ای وارد کنن که می تونه قیمت نهایی اونها رو بر خلاف روند تورم کاهش بده.
بعد از این مدت زمان دولت اقدام به یکسان سازی نرخ ارز می کنه و به اینصورت قیمت محصولات وارداتی رو کم می کنه اینجوری تولید کننده هم فرصت داره که با وارد کننده رقایت کنه.

باید صبر کرد.

همچنان می گم ثبات قیمت از کاهش قیمت خیلی بهتره.
تأیید میشه.
نظر من به نظر ایشان نزدیک تر است!!!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
قیمت ارز آزاد هیچ وقت از قیمت بانک مرکزی پایین تر نمیاد

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
دلار۲۹,۶۰۰
Up.png
۶۰۰ (۲/۰۳%)
Up.png
۱۰۰ (۰/۵%)
یورو۴۰,۳۰۰
Up.png
۹۰۰ (۲/۲۳%)
-۰ (-۰%)
۱۷:۱۲
درهم۸,۰۹۰
Up.png
۱۶۰ (۲/۰۲%)
Up.png
۴۰ (۰/۵%)
یوان چین۴,۸۷۰
Up.png
۵۰ (۱/۰۴%)
Up.png
۲۰ (۰/۴۱%)
۱۲:۴۰

از چه سایتی قیمتها رو می گیری؟

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یک چیز جالب که یکی از دوستانم خاطر نشان کرد.

سایت الف قیمت ارز آزاد اضافه کرده.

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
دوستان شایعه شده ، بانک مرکزی دیگه سهمیه ی صرافی ها رو نمیخواد بده ، دلیل بالا رفتن امروز هم همینه ...

امیرحسین.

Registered User
لایک‌ها
60
ایشون خودشون صراف هستن:D
مثقال.جلالی.جوان
البته جلالی یکم جوگیره یدفه یه قیمتی میزنه دهنت وا میمونه(ببخشید البته)

یه بار رفته بودم سکه بفروشم
قیمت کردم
بعد گفتم میرم میام
دوباره برگشتم صرافه داشت قیمت خرید سکه ها رو میبرد بالا
همرو 5 تومن اضافه کرد
به غیر از تمام که میدونست من میخوام بفروشم !
-----------
یه بار دیگه رفته بودم بخرم , قیمت داد پول رو حساب کردم و از کارتم برداشت
گفت صبر کنین
بعد پسرش که کارام رو انجام داده بود رفت بیرون
اونم داشت کارای یه مشتری دیگرو انجام میداد و باهاش گپ و گفت میکرد
منم گفتم عجب صراف با صفایی واسه هر مشتریش 1 ساعت وقت میذاره
دیگه انقدر طول کشید گفتم ببخشید من عجله دارم میخوام برم سکه هامو نمیارن ( آخه فکر کردم پسرش رفته واسم سکه بیاره )
گفت حساب کردین , گفتم بله
گفت چند , گفتم 700
گفت ببخشید 705 تومنه
گفتم ببخشید 10 دقیقه پیش پول من رو گرفتین
خلاصه انقدر دادو بیداد کردم
سکه هامو بهم داد

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
یه بار رفته بودم سکه بفروشم
قیمت کردم
بعد گفتم میرم میام
دوباره برگشتم صرافه داشت قیمت خرید سکه ها رو میبرد بالا
همرو 5 تومن اضافه کرد
به غیر از تمام که میدونست من میخوام بفروشم !
-----------
یه بار دیگه رفته بودم بخرم , قیمت داد پول رو حساب کردم و از کارتم برداشت
گفت صبر کنین
بعد پسرش که کارام رو انجام داده بود رفت بیرون
اونم داشت کارای یه مشتری دیگرو انجام میداد و باهاش گپ و گفت میکرد
منم گفتم عجب صراف با صفایی واسه هر مشتریش 1 ساعت وقت میذاره
دیگه انقدر طول کشید گفتم ببخشید من عجله دارم میخوام برم سکه هامو نمیارن ( آخه فکر کردم پسرش رفته واسم سکه بیاره )
گفت حساب کردین , گفتم بله
گفت چند , گفتم 700
گفت ببخشید 705 تومنه
گفتم ببخشید 10 دقیقه پیش پول من رو گرفتین
خلاصه انقدر دادو بیداد کردم
سکه هامو بهم داد

مشابه این قضیه برای منم پیش اومده!
سکه قیمت کردم و خریدم، بردم پیش یه مغازه دیگه نشون دادم که مطمئن بشم سرم کلاه نرفته. گفت درستن، چندی خریدی؟ قیمتو بهش گفتم، گفت الان قیمتش اینه (20 تومن پایین تر) (منم دو سه دقیقه قبلش خریده بودم) گفتم باشه، بده دوتا، گفت نداریم!!! (حالا تو ویترینش پر بود!!!)
خلاصه اینجوری می خوان مشتری ها رو برای خرید های بعدی جذب کنن.

یه دفعه دیگه رفتم قیمت گرفتم گفتم امام 86 چنده؟ قیمت داد، گفتم بده، گفت باشه، یه تماس گرفت و بعد یکم با ماشین حساب کار کرد و سکه رو داد، نگاه که کردم، دیدم زیر 86 ـه. گفتم شما قیمت 86 رو دادید، گفت قیمت اون بیشتره و الان اینو به اون قیمت می تونم بهت بدم.

خلاصه بعضی ها توی این صنف خیلی نامردن ...

بالا