• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

امیرحسین.

Registered User
لایک‌ها
60
بچه ها نمیدونستم کجا سوالمو بپرسم،آوردم اینجا

دیروز طبق اعلام تحریم خودرو برداشته شد،حالا مشخص نیست منظور تحربم قطعاته یا چیز دیگه ؟!
به هرحال،به نظرتون قیمت ماشین چحوری میشه ؟ میاد پایین ؟ چقد وایسیم برا خرید ؟

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

سلام
برداشته شدن تحریم ها به ماشین هایی بر میگرده که تو تولیدشون مشکل وجود داشته
مثل تندر, مگان , مزدا 3 , نیسان و ...
ماشین هایی که هنوز دارن تولید میشن بعیده روشون تاثیری بذاره
همین جوریشم خودرو سازا میخوان گرون کنن ( دلار 3 برابر شده ولی ماشین کمتر از 2 برابر شده )

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
نه تفاوتی نمیکنه
وزیر به خاطر اینکه به اصطلاح خودش بازار رو از رکود خارج کنه دستور افزایش قیمت داد
دیروز خبر شنیدم که فکر کنم رو سمند 500 تومن افزایش داشته
اصلا ماشین ایرانی خریدن اشتباه محضه

سلام
برداشته شدن تحریم ها به ماشین هایی بر میگرده که تو تولیدشون مشکل وجود داشته
مثل تندر, مگان , مزدا 3 , نیسان و ...
ماشین هایی که هنوز دارن تولید میشن بعیده روشون تاثیری بذاره
همین جوریشم خودرو سازا میخوان گرون کنن ( دلار 3 برابر شده ولی ماشین کمتر از 2 برابر شده )

والا چیزی که من شاهدش بودم اینه که قیمت ها داره میاد پایین
مثال بزنم براتون
شنبه صبح من تو آگهی ها میچرخیدم پایین ترین قیمت برای تیبا یورو 4 بیست و سه میلیون و دویست بود تا 24.5 هم قیمت بود بسته به انصاف فروشنده.اون 23.2 هم که میگم فقط یه نفر با اون قیمت میداد
عصری رفتیم دنبالش که بخریم نمیدونم طرف بهونه آورد چی شد ؟‌ گفت بیرونمو الان نمیشه بره برا فردا (که میشد یکشنبه) هیچی آقا یکشنبه خبر توافق اومد بیرون من ترجیح دادم صبر کنم
که دیدم کارم درست بوده و قیمت ها رو به کاهشه و.تا دیروز عصر که خود طرف زنگ زد که آقا چی شد ؟ نخریدید ؟ گفتم نه.گفت زنگ زدم بگم اگه خواستید تا 22.8 هم میدم بهتون
حالا امروز بازم رفتم تو باما دیدم تیپ lx که در خالت عادی حدود 600 تومن گرونتر بودش رو گذاشتن 22.7
یعنی راحت 1 تومن کاهش.تا قبل از شنبه خریدار دنبال فروشنده بود.الان برعکس شده (حداقل تو ماشین)
من پیش بینی خودم اینه که قیمت ماشین های داخلی هم بین 1 تا 5-6 تومن میاد پایین
مثلا دیروز عصری سمند SE صفر پیدا کردم 25200.در صورتی که تا جمعه زیر 26.5 وجود خارجی نداشت

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
والا چیزی که من شاهدش بودم اینه که قیمت ها داره میاد پایین
مثال بزنم براتون
شنبه صبح من تو آگهی ها میچرخیدم پایین ترین قیمت برای تیبا یورو 4 بیست و سه میلیون و دویست بود تا 24.5 هم قیمت بود بسته به انصاف فروشنده.اون 23.2 هم که میگم فقط یه نفر با اون قیمت میداد
عصری رفتیم دنبالش که بخریم نمیدونم طرف بهونه آورد چی شد ؟‌ گفت بیرونمو الان نمیشه بره برا فردا (که میشد یکشنبه) هیچی آقا یکشنبه خبر توافق اومد بیرون من ترجیح دادم صبر کنم
که دیدم کارم درست بوده و قیمت ها رو به کاهشه و.تا دیروز عصر که خود طرف زنگ زد که آقا چی شد ؟ نخریدید ؟ گفتم نه.گفت زنگ زدم بگم اگه خواستید تا 22.8 هم میدم بهتون
حالا امروز بازم رفتم تو باما دیدم تیپ lx که در خالت عادی حدود 600 تومن گرونتر بودش رو گذاشتن 22.7
یعنی راحت 1 تومن کاهش.تا قبل از شنبه خریدار دنبال فروشنده بود.الان برعکس شده (حداقل تو ماشین)
من پیش بینی خودم اینه که قیمت ماشین های داخلی هم بین 1 تا 5-6 تومن میاد پایین
مثلا دیروز عصری سمند SE صفر پیدا کردم 25200.در صورتی که تا جمعه زیر 26.5 وجود خارجی نداشت

والا من جای اون آقا بودم حاضر بودم 5 تومن هم بدم از شر اون ماشین خلاص شم !

35204_Page_Image_984__2.jpg

لــــــــــــول !!!!

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
والا من جای اون آقا بودم حاضر بودم 5 تومن هم بدم از شر اون ماشین خلاص شم !

35204_Page_Image_984__2.jpg

لــــــــــــول !!!!

داداش نه قراره برا خودم بخرم این ماشین رو نه کلا تعصبی روش دارم،چون کلا ماشین های داخلی رو قبول ندارم
اما تا چیزیو تجربه نکردی نظر نده در موردش
تیبا علی رغم ایراداتی که داره از نظر سواری و اینا تو رنج قیمت خودش ماشین مناسبیه و دیگه اینکه از نظر خرابی و دردسر و ک نار جاده گذاشتن کلا ماشین کم دردسریه،مصرفشم خیلی پایینه
حالا بیخیال،اینجا تاپیک ارزه :-D
اکه خواستی بحث کنیم پ خ بده

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
[h=2]ارز بازار آزاد[/h]آخرین قیمتتغییر [SUP]روز قبل[/SUP] [SUB]آخرین[/SUB]زمان
دلار۲۹,۱۰۰-۰ (-۰/۱۵%)
۰ (۰/۰۶%)
۱۶:۴۵
یورو۳۹,۴۰۰-۰ (-۰/۰۶%)
۰ (۰/۰۳%)
۱۸:۰۱
درهم۷,۹۳۰
Up.png
۱۰ (۰/۱۳%)
Up.png
۱۰ (۰/۰۶%)
یوان چین۴,۸۲۰
Down.png
-۳۰ (-۰/۶۲%)
۰ (۰%)
۱۳:۵۱

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
داداش نه قراره برا خودم بخرم این ماشین رو نه کلا تعصبی روش دارم،چون کلا ماشین های داخلی رو قبول ندارم
اما تا چیزیو تجربه نکردی نظر نده در موردش
تیبا علی رغم ایراداتی که داره از نظر سواری و اینا تو رنج قیمت خودش ماشین مناسبیه و دیگه اینکه از نظر خرابی و دردسر و ک نار جاده گذاشتن کلا ماشین کم دردسریه،مصرفشم خیلی پایینه
حالا بیخیال،اینجا تاپیک ارزه :-D
اکه خواستی بحث کنیم پ خ بده

روند صعودی قیمت خودروهای کم تیراژ در بازار
سایت رو دنبال کنید

ارز بازار آزاد
آخرین قیمتتغییر [SUP]روز قبل[/SUP] [SUB]آخرین[/SUB]زمان
دلار۲۹,۱۰۰-۰ (-۰/۱۵%)
۰ (۰/۰۶%)
یورو۳۹,۴۰۰-۰ (-۰/۰۶%)
۰ (۰/۰۳%)
۱۸:۰۱
درهم۷,۹۳۰
Up.png
۱۰ (۰/۱۳%)
Up.png
۱۰ (۰/۰۶%)
یوان چین۴,۸۲۰
Down.png
-۳۰ (-۰/۶۲%)
۰ (۰%)
۱۳:۵۱

صرافی زدی همه جا قیمت ارز اعلام میکنی؟
یا هدفی رو دنبال میکنی .ها؟هنوز دلداده اون بزرگمردی من میدونم

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489

دلار 1300 بود الان 3000 هست
پراید 7 میلیونی شده 18 تیبا 10 تومنی شده 23
کدومش بیشتر بالا رفته ؟
همین الانشم اگه به دلار 3 تومن هم حساب کنیم ماشین زیاد بالا رفته
ضمن اینکه کلا تا ما یادمون میاد حتی 5 سال پیش ایران خودرو و سایپا اه و ناله میکردن و میخواستن قیمت ماشین رو ببر بالا و هیچ کاری با دلار نداشتن

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
ميگم اينا گام بعدي چي ميخوان بدن به غرب كه تو قرارداد اومده ؟

غلط نكنم احتمال زياد تنب كوچك و كيش و قشم و ... رو بديم تا چهارتا تحريم ديگه هم برداشته بشه خداكنه اگر به خاك ايران رسيد تحريم بانكي رو بردارن

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
ميگم اينا گام بعدي چي ميخوان بدن به غرب كه تو قرارداد اومده ؟

غلط نكنم احتمال زياد تنب كوچك و كيش و قشم و ... رو بديم تا چهارتا تحريم ديگه هم برداشته بشه خداكنه اگر به خاك ايران رسيد تحريم بانكي رو بردارن

موش بخورت كه انقدر نمكي!
تاپيك ارز هست جاي جوك و نمك ريختن نيست!

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
موش بخورت كه انقدر نمكي!
تاپيك ارز هست جاي جوك و نمك ريختن نيست!

جوك نبود واقعيت تلخ هست ٦ ماه ديگه ميام اينجا ببينم شرايط زندگي مردم چقدر بهبود يافته بعد دوباره جوك ميگم البته اونوقت همه با هم گريه ميكنيم

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
جوك نبود واقعيت تلخ هست ٦ ماه ديگه ميام اينجا ببينم شرايط زندگي مردم چقدر بهبود يافته بعد دوباره جوك ميگم البته اونوقت همه با هم گريه ميكنيم

خوب جناب نوستراداموس شما بزار همون ٦ ماه ديگه بيا اينجا من خودم باهات گريه ميكنم اما الان نه!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
اینو بخونید و دیگه بیخیال بحث بشین:)
فرارو- مذاکره کنندگان غربی و همتایان ایرانی شان چند هفته ای را در هتل لوکسی در ژنو تجمع کردند تا تنش ها بر سر مسئله هسته ای ایران را کاهش دهند. این دیپلمات ها در ساعات اولیه روز یکشنبه در نهایت توانستند جایزه ای که مدت ها به دنبالش بودند را کسب کنند: توافقی که مانع جاه طلبی های هسته ای ایران می شود و در عوض تحریم ها را کاهش می دهد.

به گزارش سرویس بین الملل فرارو به نقل از فارن پالسی، حال به قسمت سخت ماجرا می رسیم. با عمومی شدن جزئیات این توافقنامه تردیدها در مورد تمایل ناگهانی ایران به مصالحه با غرب، ابزاری را برای حمله به دولت اوباما فراهم کرده است. توافق ژنو نشانه های راه حلی برای مصالحه را با خود دارد و مفاد آن ایران را ملزم به نابود کردن برنامه هسته ای اش نمی کند- آنطور که اسرائیل می خواست- اما کاهش فعالیت هایی که بیشترین کاربرد در تولید تسلیحات هسته ای دارند را طی شش ماه آینده تعدیل می کند.

تنظیم کنندگان این توافقنامه، آن را اقدامی موقت و اعتمادساز خوانده اند. افراد بدبین به این توافق آن را با ناامیدی ساده لوحانه می دانند. نفتالی بنت، وزیر اقتصاد اسرائیل روز گذشته در بیانیه ای گفت: «اگر پنج سال دیگر یک چمدان هسته ای در نیویورک یا مادرید منفجر شد، به دلیل توافقنامه ای است که امروز صبح به امضا رسید.»

با این حال یک سوال مرکز تمام این بحث ها بوده: اینکه آیا این سند آنچه ایران به عنوان حق خود برای غنی سازی اورانیوم مطرح می کند را به رسمیت می شناسد یا خیر. بلافاصله پس از انتشار خبر توافق، خبرگزاری فارس اعلام کرد که «این توافقنامه شامل به رسمیت شناختن حق ایران برای غنی سازی اورانیوم می شود» و «به رسمیت شناخته شدن حق غنی سازی ایران در دو بخش از این سند آورده شده است.» جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا اما ادعایی دقیقا برخلاف خبر فارس داشت: «هیچ حقی برای غنی سازی وجودندارد. ما حق غنی سازی را به رسمیت نمی شناسیم.»

طی چند هفته آینده شاهد دو حکایت از تفسیرهای غالب در مورد توافق ژنو خواهیم بود. یا غرب با زور و محاسبات توانسته ایران را متقاعد کند که تغییری در دورنمای استراتژیک خود ایجاد کند و جاه طلبی های هسته ای خود را رها کند، یا غرب عقب نشینی کرده و با امید به جلوگیری از بروز جنگ در خاورمیانه، در مماشات با ایران به تهران اجازه داده که به برنامه هسته ای خود ادامه دهد.

مشکل نظریه پردازان در هر دو طرف این بحث این است که متن توافقنامه هیچ پاسخ صریحی به این سوال که آیا ایران حق غنی سازی اورانیوم دارد یا خیر، نمی دهد. و این تکه از مانور دیپلماتیک، نکات مهمی در مورد آنچه پیش روی تلاش های اوباما برای رهایی از بن بست با ایران است را ارائه می کند.

برخلاف ارزیابی خبرگزاری فارس، این سند به صراحت حق غنی سازی ایران را به رسمیت نمی شناسد اما این حق را صراحتا نیز رد نمی کند. عبارت «حق غنی سازی اورانیوم» یا معادل های آن در هیچ بخشی از این سند نیامده است. این سند به ایران اجازه می دهد که به بخشی از فعالیت های غنی سازی خود ادامه دهد.

بنابراین توافقنامه ژنو با نادیده گرفتن یکی از مشکل سازترین مسائل روی میز، گشایشی دیپلماتیک ایجاد کرده است. این توافقنامه از طریق عدم اشاره به مسئله مورد اختلاف، فقدان اشتراک نظر میان مواضع طرف های مذاکره کننده را از بین می برد. بدون در نظر گرفتن محتوای این توافقنامه، باید گفت که آن یک ترفند دیپلماتیک شسته و رفته است.

اگر مسئله حق غنی سازی را کنار بگذاریم، توافق ژنو بیانگر موضع سازش انگارانه است: مقامات ایران می توانند به مخاطبان داخلی بگویند که در نهایت توانستند با تحت فشار قرار دادن غرب، حق غنی سازی را به دست آورند. رهبران غربی نیز بحثی کاملا مخالف را برای مخاطبان داخلی خود مطرح می کنند و امیدوارند که موضع ایران چندان محبوبیت نیابد.

بنابراین مسیر پیش رو چیزی شبیه به این خواهد شد: مقامات ایرانی خواهند گفت که آینده برنامه هسته ای خود را تضمین کرده اند و به انزوای اقتصادی کشورشان پایان داده اند. در مقابل رهبران غربی هم مدعی می شوند که ایران تصمیم گرفته برنامه خود را به اهداف صلح آمیز محدود کند. اگر هر دو طرف به تمام نکات این معامله پایبند بمانند، هر دو اظهارنظر در دو طرف درست خواهد بود. و این دیپلماسی ظریفی است.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
خدا را شکر امروز باز هم شاهد کاهش قیمت بودیم و فردا پایین تر هم میاد بر طبق اخبار :

آمریکا امروز هشت ميليارد دلار از دارايی‌های بلوکه شده ايران را آزاد کرده است :)

و مهم تر وزیر امورخارجه فرانسه، اعلام کرد که اتحادیه اروپا اولین لغو تحریم‌های خود علیه ایران را در ماه دسامبر انجام خواهد داد.

یعنی تا 10 روز آینده به نظر من احتمال داره تا 2800 هم کاهش داشته باشه $

والله من که تو کار $ نیستم میخوام سیستمم رو آپدیت کنم صبر میکنم تا یک ماه دیگه قیمتها کاهش پیدا کنه

کسایی هم که خون مردم رو این چند وقت کردن تو انبار (خودرو , سکه , $ , قطعات و ...) بهتره با شماره 115 تماس حاصل نمایند.

پ ن : دوستم که بازار زرگرها اصفهان کار میکنه امروز میگفت بازار 2 تا تلفات داشته حاج نمیدونم کیه و کیه سکته رو زدن سر قیمت سکه :lol: خدا رحمتشون کنه ما که بخیل نیستیم خوشا به حال ورثه

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
اون که با شعار مرگ بر عسراییل باز پس گزفته میشه.

کارای شعاری فايده نداره کار بايد عملی باشه مثل همين توافق ان و اورانيوم
اورانيوم داديم ان گرفتيم ولی حداقل بهتر از هيچی هست اين گهی که آوردن

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
بعد اونوقت رفیق شما که تو کار مدیریت سرمایه هاتون بودید در زمان بحران احتمالا دلالی که نمی کردی؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

من کارم ساخت و ساز هست خدا رو شکر اونقدر کنار ميزاره که محتاج نون خوری به روش مادرج..گی نباشم
برا همين هم از دلالی بدم مياد که ما جون ميکنيم يه عده مفت از سود ما انگل وارانه و زالو صفت ميخورن

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من کارم ساخت و ساز هست خدا رو شکر اونقدر کنار ميزاره که محتاج نون خوری به روش مادرج..گی نباشم
برا همين هم از دلالی بدم مياد که ما جون ميکنيم يه عده مفت از سود ما انگل وارانه و زالو صفت ميخورن

خوب داراییتو با ساخت و ساز تو یه سال مدیریت کردی رفیق تبریک میگم. نگران نباش فضای مجازی برای همین بحث ها درست شده.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
پشت سر بساز و بفروشا هم کمتر از دلالها حرف نیست ! :p

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
امروز تلفنی داشتم با یه صرافی صحبت میکردم برای حواله پول. طرف داشت برام در مورد یک موج گرونی که قراره تا ماه دیگه بیاد توضیح میداد. پشت تلفن اونقدر خندیدم که نزدیک بود از روی صندلی بیوفتم زمین. به اقا گفتم بابا رفیق شما ول کن ماجرا نیستید. هنوزم شایعه سازی رو بیخیال نمیشید. یه فحشی بهم داد و قطع کرد.
با خودم میگم عجب مملکتیه بابا این اسم مسلمونی رو بردارید خیال ما رو راحت کنید.

mahdips3

Registered User
لایک‌ها
121
اميدواريم که کاهش همچنان ادامه داشته باشه
لعنت به روح شما دلال های مادر به خطا در هر رسته ای که هستيد
به درک که باج دادن اصلاً خوب کردن که باج دادن نوش جون بچه سوسول های آمريکايی پ نه پ ميخواستی بدنش به 4 تا بسيجی؟ اصلاً کيش و قشم رو هم بدن فقط اين درهم و دلار بياد پايين

شاید بخاطر اشتباهات/خیانت تاریخی بعضی افراد(که سال ها بعد تاریخ گواهی خواهد کرد چه کسانی و چگونه) وضعیت معیشت من و شما امروز نابسامان باشد ، ولی این را از ته دل می گویم(بدون کوچکترین تعصب به فرد یا گروهی خاص) دیگر جدا شدن ذره ای از خاک ایران قابل تحمل نیست ، پس فرق ما با "سلطان حسین " ، "فتحعلی شاه" چیست؟؟

چو ایران نباشد ، تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد

البته این سخن رستم رو هم ، بعضی ها باید از ته قلب بهش اعتقاد داشته باشند ، که بعضی ها ندارند !!!

"که ایرانیان را به کشتن دهم خود اندر جهان تاج بر سر نهم ؟؟@@ !! "

بالا