چهار سال اول مموت خیلی بهتر از این بود اینم اگر چهارسال دیگه باشه خیلی اوضاع رو خراب میکنه وقتی تو چهارسال اول اینکارو میکنن چهارسال دوم که بخور بخوره چیکار میکنه من خودمو روزی هزار بار لعنت میکنم چرا به این رای دادم4 ساله منتظر کلید دولت اقای روحانی هستیم !!!
البته با این که به نظر من عملکرد دولت فعلی خیلی بهتر از قبلیه بود ولی باز اون موقع بهانه انرژی هسته ای و تحریم ها رو داشتیم . الان که همون یه ذره انرژی هسته خرما رو هم دادیم رفت و تحریم های زیادی هم لغو شده چرا دلار اینجوری باید بره بالا
الان یکی مثل مموت دوباره بیاد روی کار خیلی حال میکنی؟! مموت که بود هم چوب رو میخوردیم ، هم پیاز رو نوش جان میکردیم و هم پول رو میدادیم. دوست داری برگردیم به دوران طلایی مموت؟! مثلاً اگه تو این 4 سال گذشته مموت بود دلار شده بود 1000 تومن؟!چهار سال اول مموت خیلی بهتر از این بود اینم اگر چهارسال دیگه باشه خیلی اوضاع رو خراب میکنه وقتی تو چهارسال اول اینکارو میکنن چهارسال دوم که بخور بخوره چیکار میکنه من خودمو روزی هزار بار لعنت میکنم چرا به این رای دادم
اینجور جلسات اصلاً نشانه خوبی نیست
جلسه ویژه ارزی فردا در بانک مرکزی با حضور جهانگیری/تصمیمات جدید در راه است
معاون اول رئیس جمهور فردا با مدیران ارشد بانک مرکزی جلسه ای درباره مسائل ارزی خواهد داشت.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اسحاق جهانگیری صبح فردا در جلسه ای با مدیران ارشد بانک مرکزی به بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل ارزی کشور خواهد پرداخت و احتمالاً تصمیمات جدیدی اتخاذ خواهد شد.
برخی منابع خبری از احتمال دستور برخی عزل و نصب ها هم در این جلسه خبر می دهند.
در کل سونامیه میاد ربطی به انتخابات نداره. مثلا شما فرض کن این 4سالش تموم بشه و شاه سابق هم زنده میبود و میومد رئیس جمهور میشد. فرقی نمیکنه در اصل قضیه و آمدن سونامی. مگر اینکه شاه سابق شاه باقی میموند...امیدوارم قضیه روگرفته باشی...از نظر من دو حالت داره :
يا دولت رد داده و ميدونه چارسال دومي در كار نيست !
يا دولت داره عيدي كارمندا و خرج انتخابات اتي رو با اين كار در مياره و روي همين ٣٨٠٠ ٣٩٠٠ قبل انتخابات نگه ميداره !
اگر اين دولت چهارسال دوم اومد هر انچه پول داريد به مال غير منقول تبديل كنيد كه سونامي مياد !
در کل سونامیه میاد ربطی به انتخابات نداره. مثلا شما فرض کن این 4سالش تموم بشه و شاه سابق هم زنده میبود و میومد رئیس جمهور میشد. فرقی نمیکنه در اصل قضیه و آمدن سونامی. مگر اینکه شاه سابق شاه باقی میموند...امیدوارم قضیه روگرفته باشی...
به نظرم اقتصاد ایران دیگه تحمل سونامی دیگر ندارد اگر نرخ دلار را نتوانند کنترل کنند که احتمالا نتوانند چون رفتار ترامپ معلوم نیست و ممکنه مثل اوبامادست و دلباز نباشه و فاکتور های دیگه که در قیمت تاثیر مستقیم دارد اقتصاد ایران به دره سقوط نزدیک میشه با افزایش قیمت دلار افزایش رکود و تورم خواهیم داشت که تقریبا به تدریج کشور فلج خواهد شد به اعتقاد من و بعید میدونم هدف آقایان که حفظ **** است این اجازه را بدهند اما ممکنن است فاکتور هایی آنها را ناکام کند و ربطی به قبل یا بعد انتخابات ندارد در هر صورت یک مدیر کشور بعیده دوست داشته باشه ارزش پول ملی آن کشور کاهش پیدا کنهشدت سونامي قطعا فرق خواهد داشت ! چهارسال دوم خر از پل رد شده و سونامي با توان تخريب بالا خواهد بود !
اميدوارم قضيه رو گرفته باشي !
شاه اگه شكري خورده بود الان سرجاش نشسته بود پس معلوم ميشه اونم هيچ ... نبود !
اگه اون شاه و ارتشش نبود الان به صدام میگفتی آق دایی... اینکه مردم و گلوبالیست ها خیانت کردن بهش تقصیر اون چیه؟شدت سونامي قطعا فرق خواهد داشت ! چهارسال دوم خر از پل رد شده و سونامي با توان تخريب بالا خواهد بود !
اميدوارم قضيه رو گرفته باشي !
شاه اگه شكري خورده بود الان سرجاش نشسته بود پس معلوم ميشه اونم هيچ ... نبود !
باقیش واریز میشه به صندوق توسعه ملی...پس چجوری بودجه سال دیگرو ۳۳۰۰ بستن؟!!
یا من اشتباه خوندم
باقیش واریز میشه به صندوق توسعه ملی...
مابه التفاوت فروش میره توی صندوق توسعه. همین الان هم بخش عمده ارز نفتی با قیمت 3900 توسط دولت فروخته میشه.نه منظور اینکه اگر بخوان تک نرخی کنن چرا سال بعد رو ۳۳۰۰ بستن؟