خداروشکرررر،بانک مرکزی مچکررریم که همیشه و همه جا با قدرت وارد عمل میشین![]()
هیچ صرافی این کار رو نمیکنه.در مورد گرفتن رسيد شماره اسكناس ها از صرافي، يعني صرافي اينقدر حوصله داره كه بشينه شماره سريال همه اسكناسها رو در فاكتور بنويسه؟
شماره سریال را کسی با دست نمی نویسه که طرف حالشو نداشته باشه .دستگاه پول شمار خودش سریال را می خونه بعضی صرافها حتی آمار دقیق دارند که مثلا فلان سریال پول تا حالا وارد این صرافی شده یا نههیچ صرافی این کار رو نمیکنه.
معمولاً خرید دلار از صرافی جای نگرانی نداره ولی اگه خیلی حساس هستی به موضوع ، میتونی بگی اسکناس ها رو برات مهر بزنه. یه نوع مهرهای ریز دارن که مخصوص این کاره و به درخواست مشتری اسکناس ها رو مهمور میکنند.
شما کلا از صرافی معتبر دلار بخرید خبالتون راحته حالا مال بانکم نبود مهم نیست .بانكهاي شهرستان هم صرافي دارند؟
صد دلاري تاريخ جديد يعني سري ٢٠٠٩؟
در مورد گرفتن رسيد شماره اسكناس ها از صرافي، يعني صرافي اينقدر حوصله داره كه بشينه شماره سريال همه اسكناسها رو در فاكتور بنويسه؟
با شروع خروج بريتانيا از اتحاديه اروپا ارزش پوند كم نميشه؟
براي حفظ ارزش چندرغاز پس انداز، فكر آدم هزار راه ميره.
یعنی مثلاً اگه 50 هزار دلار خرید کنی و همه 100 دلاری باشه ، تو رسیدش 500 تا شماره سریال پرینت کرده؟! بر فرض اینکه شماره ها زیر هم پرینت بشه و هر شماره حداقل نیم سانتیمتر جا بگیره ، رسیدی که به مشتری میده 2.5 متر طولش میشه!صرافی بانک خاورمیانه شماره سریال اسکناس رو تو رسید میزنه .
چیزی هم که من بهش رسیدم اینه که برای افراد معمولی مثل من که شاید شما هم جز همین افراد باشید سرمایه گذاری روی دلار و سکه و بورس و....به صورت میانگین از سود بانکی هم کمتر بازده داره توجه کنید نوشتم به طور میانگین یعنی ممکنه علی با شانس مثلا در یک سال صد درصد بازده به دست بیاره اما آرش 10درصدم ضرر کنه و فلانی 30درصد ضرر کنه منبانگین که بگیرید اکثر افراد معمولی همون 22درصد سود بانکم به دست نیاوردند و تازه کلی هم استرس داشتند
نظر شخصی من طبق تجربه اینه که در بلند مدت (مثلاً بازه زمانی 3 ساله یا 5 ساله و بیشتر) شما اگه پولتون در بانک باشه خیلی ضرر میکنید و درصد زیادی از ارزش پولتون از دست میره. بانک بیشتر به درد افرادی میخوره که دوست دارن ماه به ماه پول به حسابشون واریز بشه و پول رو بخورن و بگن به به! افرادی که صبور نیستند و چشمشون به پولی هست که ماه به ماه ریخته بشه به حسابشون به نظر من بانک براشون تنها گزینه است و اصلاً نباید به گزینه های دیگه فکر کنند.هدف من هم حفظ ارزش پول هست، طمع سود دويست سيصد درصدي ندارم، دو سه سال اخير من هم سود بانكي ميگرفتم، اما بنظرم الان اوضاع طوري هست كه به بانكها و ريال اعتمادي نيست، از يه طرف اكثر بانكها در واقع ورشكسته اند و فقط با جذب سپرده سعي ميكنند اين بحران رو به تعويق بندازند، از طرف ديگه ترامپ احمق و وضعيت برجام هست، كافيه يه حرفي عليه برجام بزنه و اونوقت قيمت دلار پرواز ميكنه و ريال سقوط، كمااينكه تا حالا هم نشون داده به حرفهايي كه قبل انتخابات زده عمل ميكنه، مثل همين ساخت ديوار در مرز مكزيك. گرچه دولت ايران بخاطر سياستهاي تهاجمي دولت جديد امريكا مجبوره محتاط تر باشه و هر طور شده برجام رو حفظ كنه.
شايد هم بقول شما بهترين راه همون سود بانكي باشه، اما فقط در بانك ملي و يكي دو بانك ديگه. دوستان نظرشون رو بگن.