دوستان به نظرتون فوت آیت الله رفسنجانی چه تاثیری روی قیمت ارز داره?بالاخره ایشون تاثیر زیادی در سیاست و اقتصاد کشور داشتن
40 ساله افزایشه خیالت راحت از این به بعد هم افزایشه. میخوایی شیب افزایش رو بدونی راحتت کنم تنده تنده...دوستان به نظرتون فوت آیت الله رفسنجانی چه تاثیری روی قیمت ارز داره?بالاخره ایشون تاثیر زیادی در سیاست و اقتصاد کشور داشتن
اگر به پولش نیاز نداری نفروشالان من یه ملک دارم که مشتری نقد هم براش دارم با قیمتی که اگه چند ماه پیش اگه میخاستن ازم، سریع میفروختم ولی الان با رشد دلار و اومدن ترامپ، مردد شدم. بفروشمش پولشو بزارم بانک یا نگه دارم برای سال دیگه بفروشم ؟
من بودم می فروختم میگذاشتم بانک یا باهاش کاری راه می انداختمالان من یه ملک دارم که مشتری نقد هم براش دارم با قیمتی که اگه چند ماه پیش اگه میخاستن ازم، سریع میفروختم ولی الان با رشد دلار و اومدن ترامپ، مردد شدم. بفروشمش پولشو بزارم بانک یا نگه دارم برای سال دیگه بفروشم ؟
دوباره بالا میره اینا موقتیهرفتیم کانال 3800
قابل توجه دوستانی که اینجا کاهش نرخ ارز را به سخره میگرفتن...
امروز دلار قیمت های مختلفی رو تجربه کرد کمترین قیمت 3800 و بیشترین قیمت 3870متاسفانه مردم ایران بشدت احساسی هستند
بعضی ها که دلار رو 4000 تومن خریده بودند امروز صبح داشتند دلارهاشون رو زیر 3800 به صراف میفروختن اون هم با التماس
بخاطر اینکه دیروز و دیشب کلی خبر در مورد این منتشر شد که دلار از دوباره میاد زیر 3800
لطفا دوستانی که انسان های عجول و احساسی هستند وارد بازار ارز نشوند چون بدون هیچ شکی ضرر خواهند کرد
این بازار ، بازار سرمایه گذاری نیست
بیشترین قیمت دلار امروز 3930
در حال حاضر 3880 + 20
یورو 4180
امروز خرید ۳۷۳۹ بودhttp://www.khabarist.com/e/4264975
این خبر چقدر حقیقت داره اونم از جهان نیوز ضد دولت روحانی
میخوان توقع کاذب ایجاد کنن تو پایین جمعش کنن؟
ادیت
الان اینو دیدم
http://www.iranjib.ir/shownews/32726/مردم-برای-خرید-دلار-3750-تومانی-به-خط-شدند-+-تصاویر/
خدابخیر کنه
اگه اینجوریه و از توی صفیها مالیات نگیرن
پنج هزار تا پنجاه تومن دویست و پنجاه تومن هر نفر در روز
بریم جبران ضررهامونو با صف واستادن در آریم یا توصیه نمیکنین اصلا صف فروشی بود امروز صراف پنجاه بالاتر میخرید؟!
تعطیل که نشده به حالت نیمه تعطیل در اومدهچرا خرید و قروش دلار آمریکا در صرافی ها تعطیل شده؟...