- نوشتهها
- 3,311
- لایکها
- 4,756
تهران - دلار نقدی 5040 تومن
تمام کارشناسان اقتصادی نظرشون اینه امسال اقتصاد ایران بطور کامل ورشکسته و نابود میشه. بقول شما دیگه گاو و خر فرقی نداره...غیر از نسل جوون الان مثل نسل های سوخته قبلی بقیه هر کی حرف و ناله ای بکنه غلط کرده. جالبه طرفو میبینی فاز نصیحت داره ، خودشون اون موقع دهن ملت رو سرویس کردن. عشق و حالشون رو کردن. جوون بدبخت الان باید از صفر که هیچی از - ۱۰۰۰ شروع کنه. دقیق بهتون بگم که از ماست که بر ماست. دنبال هیچ عامل خارجی نباشید. حالا شما بین یه خر یا گاو شما گاوم انتخاب کنی بگی فایدش بیشتره در عمل تفاوتی نداره. چون خر و گاوه هیچ کارن برای سرگرم کردن مردم.و
لعنت به هرکی که این شرایطو درست کرد و اونی که داره ازش سود میبره.
50490و مردم ایران ، همچون گذشته ، بی تفاوت نسبت به همه چیز ، در حال گشت و گذار و سفرهای نوروزی و دید و بازدید عید هستند!
شنیدم امروز دلار به 5130 تومن هم رسیده. کسی هست که تایید کنه؟
و مردم ایران ، همچون گذشته ، بی تفاوت نسبت به همه چیز ، در حال گشت و گذار و سفرهای نوروزی و دید و بازدید عید هستند!
شنیدم امروز دلار به 5130 تومن هم رسیده. کسی هست که تایید کنه؟
من انتظار تظاهرات ندارم. اما انتظار بی تفاوتی هم ندارم.همه اینا یه علت داره عزیز !:
اینا خا...ه ملت رو کشیدن داداش! کشیدن! انتظار داری چیکار کنن مردم؟
امروز دختره رو به خاطر برداشتن روسرویش یک سال حبس دادن بهش! اون وقت انتظاری داری ملت که خونواده دارن و...بیان برن تظاهرات کنن یا هیچی نخرن...
حکومتی که خا...ه ملتش رو بکشه ملتش از ترس هیچ کاری نمیکنن
من انتظار تظاهرات ندارم. اما انتظار بی تفاوتی هم ندارم.
با این جماعت خجسته که حرف میزنی و میگی دلار شده فلان تومن حتی اندازه یک چهارپا هم تو باغ نیستن و نمیدونن چی داره به روز و روزگارشون میاد. درد من از اینه.
یعنی طرف همین که آجیل و شیرینی شب عیدش به راه باشه وعید یه سفر ترکیه یا شمال بره براش کافیه و دیگه کار به هیچی نداره!
اون دختر خانم هم یک سال حبسش رو میکشه بعدش تا از حبس بیرون نیومده بلیت و ویزای اروپا یا آمریکاش اوکی هست و از اوین مستقیم میره فرودگاه امام.
تمام کارشناسان اقتصادی نظرشون اینه امسال اقتصاد ایران بطور کامل ورشکسته و نابود میشه. بقول شما دیگه گاو و خر فرقی نداره...
دادا دلار که اولش ۷ تومن بودبهتر حداقل از سردرگمی بهتره. ولی من مینویسیم و امضا میکنم دلار بشه ۱۰ تومن بازم عده ای سود میبرن و هیچ اتفاقی نخواهد افتاد. اون موقع که هزار تومن بود به هرکی میگفتی الان رو باورش نمیشد.
انشالله همگی ساقط بشن.
والا ما که تا حالا نشنیده بودیم کسی پنج فروردین بلند بشه بره از دلال های بوگندو دلار بخره.
بانک مرکزی آمریکاش هم نمیتونه روزانه 50-60 میلیون دلار اسکناس بین مردمش پخش کنه چه برسه به ایران، کل درآمد ارزی ایران حدود 90 میلیارد دلاره اونوقت شما انتظار داری روزی 60 میلیون دلار اسکناس پخش کنه ؟ بانک مرکزی روزی 3 میلیون دلار هم پخش کنه، قیمت ارز پایین میاد، البته گرونی الانش بعید نیست نقشه خود دولت باشه چون دور و بر روحانی پر شده از تاپاله هایی که تو دوره هاشمی هم دلارو کلی گرون کردن.من رفتم خریدم. اصلا هم بوگندو نبودن. خیلی هم بوی خوب میدادن
مرد حسابی چی میگی همینطوری برای خودت. همه صرافی ها از پنجم باز هستن. تازه بعضی هاشون 4 روز اول هم باز بودن.
قیمت دلار رو دلال های چهار راه استانبول تعیین نمیکن. کل اون بیچاره ها روی هم، به اندازه قیمت یه آپارتمان خوب تو تهران، دلار ندارن. همین یکماه پیش که 90 نفرشون رو دستگیر کردن چقدر دلار ازشون مصادره کردن ؟ 500 هزار تا. بجای اون 90 نفر منو میگرفتن، بیشتر گیرشون می اومد
فکر کنم یکبار دیگه هم اینو قبلا در همین تاپیک گفتم.... این تقاضایی که الان در بازار وجود داره ، تقاضای کاذب و دلال بازی نیست. تقاضای واقعیه. دولت باید روزانه حداقل 120 میلیون دلار حواله تامین کنه و حداقل 50-60 میلیون دلار اسکناس( یا ارزهای مشابه) در بازار تزریق کنه تا بتونه قیمت رو ثابت نگه داره. الان این تزریق در حد 10 درصد این مقداره
منظور من قیمت دلار و یورو نیست، قیمت ارزهای دیگه رو خود صرافی تعیین میکنه. تا آخر اسفند هم اکثرا دلار و یورو نداشتن ولی ارزهای دیگه رو قیمت سایت آپدیت میشد و مشکلی تو خرید و فروشش نبود. اکثر صرافی ها تا چهاردهم تعطیلن وگرنه قیمت ارزهای دیگه رو آپدیت کرده بودن.اینکه سایت رو اپدیت نمیکنن ربطی به باز بودن مغازه نداره.
خیلی صرافی ها بازن ولی تابلوشون قیمت نداره. یا بری داخل میگن قیمت نیومده!
آخر ما نفهمیدیم این قیمت از کجا باید بیاد!!!! صاحب صرافی؟؟؟؟ بانک مرکزی؟؟ دلال ها!!! آقای ایکس؟!!!
واکنش عجیب رییس بانک مرکزی، چند روز پس از دلار 5000 تومانی: تراز ارزی کشور در وضعیت مناسبی است/ امید است این وضعیت باثبات پولی همچنان در سال 1397 تداوم داشته باشد!/آخرین خبر
بانک مرکزی آمریکاش هم نمیتونه روزانه 50-60 میلیون دلار اسکناس بین مردمش پخش کنه
شما از بازار ارز خبر نداری. در کل سال 95، روزانه بیشتر از این مقدار اسکناس در صرافی ها پخش میشدچه برسه به ایران، کل درآمد ارزی ایران حدود 90 میلیارد دلاره اونوقت شما انتظار داری روزی 60 میلیون دلار اسکناس پخش کنه ؟
باز هم از بازار خبر نداری. الان روزی 5 میلیون دلار داره پخش میکنهبانک مرکزی روزی 3 میلیون دلار هم پخش کنه، قیمت ارز پایین میاد،
به به کار بردن واژه تاپاله در مورد روحانی و هاشمی و اطرافیانش کاملا موافقمالبته گرونی الانش بعید نیست نقشه خود دولت باشه چون دور و بر روحانی پر شده از تاپاله هایی که تو دوره هاشمی هم دلارو کلی گرون کردن.
سایت ها رو کلا فراموش کن. نه قیمتشون اعتبار داره، نه آپدیتشوندر مورد تعطیلی صرافی ها هم که والا من هر سایت صرافی رو چک میکنم، آخرین آپدیت قیمتیشون برای هفته آخر اسفنده و همشون تعطیلن.