• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

amir13900

Registered User
لایک‌ها
94
اگه نتیجه منفی باشه و تحریم ها هم اجرایی بشه بله امکان داره ولی خیلی بعید هستش به احتمال زیاد نتیجه مثبت هستش و دلار می یاد پایین

يعني صبر كنيم دلار ارزونتر ميشه و اونوقت بخريم ..؟!؟!

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
يعني صبر كنيم دلار ارزونتر ميشه و اونوقت بخريم ..؟!؟!

هیچ چیز دقیق معلوم نیست شاید هم دلار گرون بشه هر کی اهل ریسکه الان وقت خوبی واسه ریسک کردن هستش یا میری ته چاه یا میزی به اسمون :)

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
الان 20:30 گفت بانک دیگه سکه های این ثبت نامی های سکه رو خرید نقدی نمی کنه!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
تاثیرش رو قیمتا چطوری میشه ؟؟؟
الان این خبرا تاثیر خاصی روی قیمت نمیزاره , بازار منتظر واکنش به خبرای بزرگتره.
ولی به هر حال میخواست تاثیری بزاره از نظر من کاهش قیمت بود , چون اینجوری القا میشه که سکه قراره بیاد پایین , در نتیجه بانک حاضر نیست سکه هارو با این قیمت بخره ! هرچند همین الانشم با قیمت خیلی پایینی داشت میخرید.

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
الان این خبرا تاثیر خاصی روی قیمت نمیزاره , بازار منتظر واکنش به خبرای بزرگتره.
ولی به هر حال میخواست تاثیری بزاره از نظر من کاهش قیمت بود , چون اینجوری القا میشه که سکه قراره بیاد پایین , در نتیجه بانک حاضر نیست سکه هارو با این قیمت بخره ! هرچند همین الانشم با قیمت خیلی پایینی داشت میخرید.

ممنون.یه سوال:اینکه 3-4 روزه قیمت سکه تو یه محدوده خاصی نوسان داره و تقریبا دورو بره 640 میمونه به این معنی نیست که دیگه تو همین قیمت میمونه تا کم کم شروع به افزایش کنه؟؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
ممنون.یه سوال:اینکه 3-4 روزه قیمت سکه تو یه محدوده خاصی نوسان داره و تقریبا دورو بره 640 میمونه به این معنی نیست که دیگه تو همین قیمت میمونه تا کم کم شروع به افزایش کنه؟؟
نه این به این معنیه که این قیمت فعلا خرید و فروش زیاد هست با شرایط موجود نه توان بالارفتن رو داره نه بخاطر نامشخص بودن اوضاع پایین میاد , که البته با این خبر که بالا دادم دیگه باید روی بازار تاثیر بزاره و ریزش شروع بشه, حتی ممکنه کل ریزش یا حداقل بخش اعظم ریزش که در صورت نتیجه مثبت قراره صورت بگیره , همین قبل از مذاکرات اتفاق بیفته.
من که منتظر اتفاقات عجیبم توی این چند روز قبل از 3 خرداد.

bene

Registered User
لایک‌ها
481
کشورهای غربی یک هزارم درصد هم فکر مردم بیچاره داخل ایران نیستند
شرکتهای آمریکایی همچون visa , mastercard,paypal ,,.... که هیچ موقع به ایرانی های داخل ایران خدمات ندادند
شرکتهای اروپایی هم مثل moneybookers ,... هم که چندین سال هست خدماتشون را به مردم داخل ایران متوقف کردند
خلاصه کلام جلسه (گروه 5 +1 ) هرچه نتیجه اش باشد به حال مردم واقعی داخل ایران جز ضرر سودی نداره و تورم بالای 100 درصدی همچنان برقرار و........
زیاد دنبال اخبار این جلسات نباشید تا ایران نفت و گاز و معادن سرشار داره آش همین آش و کاسه همین کاسه است

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
شرکتهای آمریکایی همچون visa , mastercard,paypal ,,.... که هیچ موقع به ایرانی های داخل ایران خدمات ندادند
شرکتهای اروپایی هم مثل moneybookers ,... هم که چندین سال هست خدماتشون را به مردم داخل ایران متوقف کردند
خلاصه کلام جلسه (گروه 5 +1 ) هرچه نتیجه اش باشد به حال مردم واقعی داخل ایران جز ضرر سودی نداره و تورم بالای 100 درصدی همچنان برقرار و........
زیاد دنبال اخبار این جلسات نباشید تا ایران نفت و گاز و معادن سرشار داره آش همین آش و کاسه همین کاسه است
واقعا درسته
قبل از تحریمها هم یعنی 6-7 سال پیش هم مردم وضع خوبی نداشته
همیشه یه بحرانی بوده یه مشکلی بوده

919

Registered User
لایک‌ها
3

جانا سخن از دل ما گویی
اگر بگذارن که ایران میشه گلستان , میشه بهشت , دیگه کجا میرن تو کشور های دیگه سرمایه گذاری کنن , توریسته که میریزه ایران
ولی منافعشون اقتضا میکنه سیاستی به کار ببرن که ایران تا میتونه عقب بمونه و اگر یه روزی هم بخواد سر پا بشه اینقدر خرابی براش درست کردن که سال های سال طول بکشه این ترمیم
ولی یه روز خوب میاد شاید ما نباشیم ولی بچه هامون یا نوه هامون هستن :)

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
بانک دیگه سکه های رو نمی خره ؟
i320033_asan-ye-vazi.gif

خدا میدونه چه نقشه ای کشیدن :(

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73

هر کسی دنبال منافع خودشه ... مگر باید غیر این باشه. باید کاری کرد که منافع شما با منافع دنیا یکی باشند اینطوریه که معنی پیدا می کنه.

یعنی شما فکر می کنید آلمان از چشم و ابروی یونان خوشش میاد این همه پول داده به بانک ها و دولت یونان که ورشکست نشه؟ من که فکر نمی کنم ولی منافعشون دو طرفست!

شما دقت کنید در کشور ا نگلیس روسای مملکت پاسخگو هستند (کلا در دموکراسی ها) یعنی بعد از اتمام جنگ عراق تونی بلر رو بردند دادگاه که توجیح کنه اقداماتی که در زمان نخست وزیریش انجام داد و جنگ عراق رو منجر شد. شما اگر رسانه های انگلیسی رو دنبال کنید می بینید چقدر انتقال بهش کردند. اگر منافع انگلیس تامین نشه چطوری نخست وزیر می تونی توجیح کنه هزینه هایی که از جیب مردم انگلیس کرده؟

من فکر کنم اگر غیر از این باشه باید شک کنیم!

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
جانا سخن از دل ما گویی
اگر بگذارن که ایران میشه گلستان , میشه بهشت , دیگه کجا میرن تو کشور های دیگه سرمایه گذاری کنن , توریسته که میریزه ایران
ولی منافعشون اقتضا میکنه سیاستی به کار ببرن که ایران تا میتونه عقب بمونه و اگر یه روزی هم بخواد سر پا بشه اینقدر خرابی براش درست کردن که سال های سال طول بکشه این ترمیم
ولی یه روز خوب میاد شاید ما نباشیم ولی بچه هامون یا نوه هامون هستن :)

چرا حرفی غیر کارشناسی می گویید.

شما کوبا رو نگاه کنید ... کره شمالی رو نگاه کنید ... همین نفت رو هم نداشتیم میشدیم اونها!

چرا کشورهای عربی یا نروژ رو نمی گید که با نفت دارند زیرساخت می سازند. چرا ایران قبل از انقلاب رو نمی گید؟

یعنی اون زمان طرحی که برای کیش برای جذب توریست کشیدند اون نواری که دور کیش زدند رو همه رو بردند در دوبی اجرا کردند.

شما سواحل دریای خزر رو قبل از انقلاب بگیرید که از سراسر دنیا یعنی همین ترک ها که همه ایرانی ها سرازیر شدند اونجا میومدند بابلسر و رامسر ...

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
اتفاقات امروز نشان داد ، بالا بردن دلار کاملا دستوری و از بالا بوده و ربطی به تحریم نداشته ( یا حداقل تاثیر کمی داشته )

919

Registered User
لایک‌ها
3
چرا حرفی غیر کارشناسی می گویید.

شما کوبا رو نگاه کنید ... کره شمالی رو نگاه کنید ... همین نفت رو هم نداشتیم میشدیم اونها!

چرا کشورهای عربی یا نروژ رو نمی گید که با نفت دارند زیرساخت می سازند. چرا ایران قبل از انقلاب رو نمی گید؟

یعنی اون زمان طرحی که برای کیش برای جذب توریست کشیدند اون نواری که دور کیش زدند رو همه رو بردند در دوبی اجرا کردند.

شما سواحل دریای خزر رو قبل از انقلاب بگیرید که از سراسر دنیا یعنی همین ترک ها که همه ایرانی ها سرازیر شدند اونجا میومدند بابلسر و رامسر ...
دوست گرامی این تاپیک جای این صحبت ها نیست من هم دلم گرفته بود صحبتی کردم
رشته بنده تجارت بین الملل بوده و 5 سالی هست فارق شدم

شاید حرف بنده غیر کارشناسی یا احساسی به نظر برسه ولی اگر به عمقشون توجه میکردید این صحبت رو نمی کردید
دوست کارشناس من , آخه نروژ یا همسایه های عرب ما یک صدم منابع ما رو ندارند , وقتی داری راهی رو طی میکنی که بقیه در 50 سال گذروندن ولی شما 20 ساله اون رو می گذرونی وقتی قراره به قطب دیگه ای از دنیا تبدیل بشی و باج ندی , همینی میشه که بالا عرض کردم میان و جلوت میگیرن
شما تشریف ببرید سخنرانی شاه در انگلیس رو ببینید که من نه بلکه به قول شما کارشناسان سیاسی معتقد هستن که یکی از دلایل سرنگونی شاه همان صحبت ها بود

بنده بیسواد , ولی یک زمانی متوجه میشوید که داستان چیست , زمانی در ترم اولمان استادی داشتیم که چنین حرف هایی به ما میزد ولی باور نداشتیم بعد از گذشت سال ها تازه من متوجه حرفهای او شدم , بعضی مبحث ها گویی ساده به نظر میرسند که قابل باور نیستند ولی درونشان پر است از پیچ و تاب که وقتی واردشان شدی تازه متوجه میشوید چه خبر است .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
نشست ساعت چنده ؟

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

شاید حرف بنده غیر کارشناسی یا احساسی به نظر برسه ولی اگر به عمقشون توجه میکردید این صحبت رو نمی کردید
دوست کارشناس من , آخه نروژ یا همسایه های عرب ما یک صدم منابع ما رو ندارند , وقتی داری راهی رو طی میکنی که بقیه در 50 سال گذروندن ولی شما 20 ساله اون رو می گذرونی وقتی قراره به قطب دیگه ای از دنیا تبدیل بشی و باج ندی , همینی میشه که بالا عرض کردم میان و جلوت میگیرن
شما تشریف ببرید سخنرانی شاه در انگلیس رو ببینید که من نه بلکه به قول شما کارشناسان سیاسی معتقد هستن که یکی از دلایل سرنگونی شاه همان صحبت ها بود

بنده بیسواد , ولی یک زمانی متوجه میشوید که داستان چیست , زمانی در ترم اولمان استادی داشتیم که چنین حرف هایی به ما میزد ولی باور نداشتیم بعد از گذشت سال ها تازه من متوجه حرفهای او شدم , بعضی مبحث ها گویی ساده به نظر میرسند که قابل باور نیستند ولی درونشان پر است از پیچ و تاب که وقتی واردشان شدی تازه متوجه میشوید چه خبر است .

اگر منظورتون از منابع نفت و گازه ! عرستان صعودی به تنهایی 2 برابر ما نفت داره !
ذخایر کویت به تنهایی با ذخایر نفت ما برابری میکنه ! حالا عراق و امارات و قطر بماند !

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

اگر منظورتون از منابع نفت و گازه ! عرستان صعودی به تنهایی 2 برابر ما نفت داره !
ذخایر کویت به تنهایی با ذخایر نفت ما برابری میکنه ! حالا عراق و امارات و قطر بماند !

بالا