amir13900
Registered User
اگه نتیجه منفی باشه و تحریم ها هم اجرایی بشه بله امکان داره ولی خیلی بعید هستش به احتمال زیاد نتیجه مثبت هستش و دلار می یاد پایین
يعني صبر كنيم دلار ارزونتر ميشه و اونوقت بخريم ..؟!؟!
اگه نتیجه منفی باشه و تحریم ها هم اجرایی بشه بله امکان داره ولی خیلی بعید هستش به احتمال زیاد نتیجه مثبت هستش و دلار می یاد پایین
يعني صبر كنيم دلار ارزونتر ميشه و اونوقت بخريم ..؟!؟!
الان 20:30 گفت بانک دیگه سکه های این ثبت نامی های سکه رو خرید نقدی نمی کنه!
الان این خبرا تاثیر خاصی روی قیمت نمیزاره , بازار منتظر واکنش به خبرای بزرگتره.تاثیرش رو قیمتا چطوری میشه ؟؟؟
الان این خبرا تاثیر خاصی روی قیمت نمیزاره , بازار منتظر واکنش به خبرای بزرگتره.
ولی به هر حال میخواست تاثیری بزاره از نظر من کاهش قیمت بود , چون اینجوری القا میشه که سکه قراره بیاد پایین , در نتیجه بانک حاضر نیست سکه هارو با این قیمت بخره ! هرچند همین الانشم با قیمت خیلی پایینی داشت میخرید.
نه این به این معنیه که این قیمت فعلا خرید و فروش زیاد هست با شرایط موجود نه توان بالارفتن رو داره نه بخاطر نامشخص بودن اوضاع پایین میاد , که البته با این خبر که بالا دادم دیگه باید روی بازار تاثیر بزاره و ریزش شروع بشه, حتی ممکنه کل ریزش یا حداقل بخش اعظم ریزش که در صورت نتیجه مثبت قراره صورت بگیره , همین قبل از مذاکرات اتفاق بیفته.ممنون.یه سوال:اینکه 3-4 روزه قیمت سکه تو یه محدوده خاصی نوسان داره و تقریبا دورو بره 640 میمونه به این معنی نیست که دیگه تو همین قیمت میمونه تا کم کم شروع به افزایش کنه؟؟
واقعا درستهکشورهای غربی یک هزارم درصد هم فکر مردم بیچاره داخل ایران نیستند
شرکتهای آمریکایی همچون visa , mastercard,paypal ,,.... که هیچ موقع به ایرانی های داخل ایران خدمات ندادند
شرکتهای اروپایی هم مثل moneybookers ,... هم که چندین سال هست خدماتشون را به مردم داخل ایران متوقف کردند
خلاصه کلام جلسه (گروه 5 +1 ) هرچه نتیجه اش باشد به حال مردم واقعی داخل ایران جز ضرر سودی نداره و تورم بالای 100 درصدی همچنان برقرار و........
زیاد دنبال اخبار این جلسات نباشید تا ایران نفت و گاز و معادن سرشار داره آش همین آش و کاسه همین کاسه است
کشورهای غربی یک هزارم درصد هم فکر مردم بیچاره داخل ایران نیستند
شرکتهای آمریکایی همچون visa , mastercard,paypal ,,.... که هیچ موقع به ایرانی های داخل ایران خدمات ندادند
شرکتهای اروپایی هم مثل moneybookers ,... هم که چندین سال هست خدماتشون را به مردم داخل ایران متوقف کردند
خلاصه کلام جلسه (گروه 5 +1 ) هرچه نتیجه اش باشد به حال مردم واقعی داخل ایران جز ضرر سودی نداره و تورم بالای 100 درصدی همچنان برقرار و........
زیاد دنبال اخبار این جلسات نباشید تا ایران نفت و گاز و معادن سرشار داره آش همین آش و کاسه همین کاسه است
کشورهای غربی یک هزارم درصد هم فکر مردم بیچاره داخل ایران نیستند
جانا سخن از دل ما گویی
اگر بگذارن که ایران میشه گلستان , میشه بهشت , دیگه کجا میرن تو کشور های دیگه سرمایه گذاری کنن , توریسته که میریزه ایران
ولی منافعشون اقتضا میکنه سیاستی به کار ببرن که ایران تا میتونه عقب بمونه و اگر یه روزی هم بخواد سر پا بشه اینقدر خرابی براش درست کردن که سال های سال طول بکشه این ترمیم
ولی یه روز خوب میاد شاید ما نباشیم ولی بچه هامون یا نوه هامون هستن![]()
دوست گرامی این تاپیک جای این صحبت ها نیست من هم دلم گرفته بود صحبتی کردمچرا حرفی غیر کارشناسی می گویید.
شما کوبا رو نگاه کنید ... کره شمالی رو نگاه کنید ... همین نفت رو هم نداشتیم میشدیم اونها!
چرا کشورهای عربی یا نروژ رو نمی گید که با نفت دارند زیرساخت می سازند. چرا ایران قبل از انقلاب رو نمی گید؟
یعنی اون زمان طرحی که برای کیش برای جذب توریست کشیدند اون نواری که دور کیش زدند رو همه رو بردند در دوبی اجرا کردند.
شما سواحل دریای خزر رو قبل از انقلاب بگیرید که از سراسر دنیا یعنی همین ترک ها که همه ایرانی ها سرازیر شدند اونجا میومدند بابلسر و رامسر ...
نشست ساعت چنده ؟
دوست گرامی این تاپیک جای این صحبت ها نیست من هم دلم گرفته بود صحبتی کردم
رشته بنده تجارت بین الملل بوده و 5 سالی هست فارق شدم
شاید حرف بنده غیر کارشناسی یا احساسی به نظر برسه ولی اگر به عمقشون توجه میکردید این صحبت رو نمی کردید
دوست کارشناس من , آخه نروژ یا همسایه های عرب ما یک صدم منابع ما رو ندارند , وقتی داری راهی رو طی میکنی که بقیه در 50 سال گذروندن ولی شما 20 ساله اون رو می گذرونی وقتی قراره به قطب دیگه ای از دنیا تبدیل بشی و باج ندی , همینی میشه که بالا عرض کردم میان و جلوت میگیرن
شما تشریف ببرید سخنرانی شاه در انگلیس رو ببینید که من نه بلکه به قول شما کارشناسان سیاسی معتقد هستن که یکی از دلایل سرنگونی شاه همان صحبت ها بود
بنده بیسواد , ولی یک زمانی متوجه میشوید که داستان چیست , زمانی در ترم اولمان استادی داشتیم که چنین حرف هایی به ما میزد ولی باور نداشتیم بعد از گذشت سال ها تازه من متوجه حرفهای او شدم , بعضی مبحث ها گویی ساده به نظر میرسند که قابل باور نیستند ولی درونشان پر است از پیچ و تاب که وقتی واردشان شدی تازه متوجه میشوید چه خبر است .
دوست گرامی این تاپیک جای این صحبت ها نیست من هم دلم گرفته بود صحبتی کردم
رشته بنده تجارت بین الملل بوده و 5 سالی هست فارق شدم
شاید حرف بنده غیر کارشناسی یا احساسی به نظر برسه ولی اگر به عمقشون توجه میکردید این صحبت رو نمی کردید
دوست کارشناس من , آخه نروژ یا همسایه های عرب ما یک صدم منابع ما رو ندارند , وقتی داری راهی رو طی میکنی که بقیه در 50 سال گذروندن ولی شما 20 ساله اون رو می گذرونی وقتی قراره به قطب دیگه ای از دنیا تبدیل بشی و باج ندی , همینی میشه که بالا عرض کردم میان و جلوت میگیرن
شما تشریف ببرید سخنرانی شاه در انگلیس رو ببینید که من نه بلکه به قول شما کارشناسان سیاسی معتقد هستن که یکی از دلایل سرنگونی شاه همان صحبت ها بود
بنده بیسواد , ولی یک زمانی متوجه میشوید که داستان چیست , زمانی در ترم اولمان استادی داشتیم که چنین حرف هایی به ما میزد ولی باور نداشتیم بعد از گذشت سال ها تازه من متوجه حرفهای او شدم , بعضی مبحث ها گویی ساده به نظر میرسند که قابل باور نیستند ولی درونشان پر است از پیچ و تاب که وقتی واردشان شدی تازه متوجه میشوید چه خبر است .