• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
الان هرچی بگیم و تحلیل کنیم میشه گمانه زنی
i298960_ddd.gif
باید دید نتیجه نشست چی میشه و صد البته رفتار جهانی در مقابل ایران حداقل برای 1 ماه بعد
i298960_ddd.gif

919

Registered User
لایک‌ها
3
اگر منظورتون از منابع نفت و گازه ! عرستان صعودی به تنهایی 2 برابر ما نفت داره !
ذخایر کویت به تنهایی با ذخایر نفت ما برابری میکنه ! حالا عراق و امارات و قطر بماند !
بله منظورم دقیقا ذخایر انرژی هست :blink: , از اون جایی که از پشت فرسخ ها کوه اومدم اشراف به میزان منابع انرژی ندارم و نمی دونستم منابع فقط به قسمت انرژی اطلاق میشه :happy: !!!
این تاپیک جای سیاست نیست , اون نروژ و کشور های حاشیه و ... تماما دارن امتیاز میدن به قول دوستان زیر سلطه 5 کشور دنیان هر کدوم یه منفعتی میبرن
کره شمالی که لولو هست برای ترسوندن
عزیزان درسته میدونم اینجا فرومه و اکثر کاربراش زیر 20 سال سن دارن یا به هر حال از غشری هستن که زیاد به این مسایل اشراف ندارن ولی کسایی که توی این تاپیکن حداقل اگر به مطلبی گیر میدین در موردش اطلاع داشته باشین , چرا کره شمالی هست و اونجوریه اینا همش سیاست هست , کمونیست !!! لولو
بگذریم
حقیقتش من دیگه صحبتی نمی کنم در این مورد هر چی هم پستی زده بشه , چون جاش این تاپیک نیست , ضمن اینکه وقتی همین دوستمون در مورد پست قبلی بنده کلمه منابع رو فقط انرژی میدونن و فکر میکنن ایران فقط همین انرژی رو داره و منابع دیگه ای وجود نداره بنده بهتره سکوت اختیار کنم

با احترام فراوان نسبت به دوستان

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
مثل اینکه مذاکرات با 1/5 ساعت تاخیر شروع شده !
امیدوارم هر چی هست فقط مثبت باشه

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
بله منظورم دقیقا ذخایر انرژی هست :blink: , از اون جایی که از پشت فرسخ ها کوه اومدم اشراف به میزان منابع انرژی ندارم و نمی دونستم منابع فقط به قسمت انرژی اطلاق میشه :happy: !!!
این تاپیک جای سیاست نیست , اون نروژ و کشور های حاشیه و ... تماما دارن امتیاز میدن به قول دوستان زیر سلطه 5 کشور دنیان هر کدوم یه منفعتی میبرن
کره شمالی که لولو هست برای ترسوندن
عزیزان درسته میدونم اینجا فرومه و اکثر کاربراش زیر 20 سال سن دارن یا به هر حال از غشری هستن که زیاد به این مسایل اشراف ندارن ولی کسایی که توی این تاپیکن حداقل اگر به مطلبی گیر میدین در موردش اطلاع داشته باشین , چرا کره شمالی هست و اونجوریه اینا همش سیاست هست , کمونیست !!! لولو
بگذریم
حقیقتش من دیگه صحبتی نمی کنم در این مورد هر چی هم پستی زده بشه , چون جاش این تاپیک نیست , ضمن اینکه وقتی همین دوستمون در مورد پست قبلی بنده کلمه منابع رو فقط انرژی میدونن و فکر میکنن ایران فقط همین انرژی رو داره و منابع دیگه ای وجود نداره بنده بهتره سکوت اختیار کنم

با احترام فراوان نسبت به دوستان

هوچی گری نداره که !!!!! اوکی شما بیشتر میفهمی !؟ بقیه بچه دبیرستانین و نمیفهمن !؟ خوب میتونی توضیح بدی و دیگران رو از بی اطلاعی دربیاری ! ثواب هم داره !
مهمترین منابع ایران منابع انرژیش هست ! درسته از همه چی داریم ولی خیلی کم !!! فقط انرژی رو زیاد داریم و شاید تو چند تا فلز مثل مس و....
اگر از منابع ایران انرژی رو کم کنیم مطمئن باش هیچی نمیمونه که بخوایم بهش بنازیم !

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اساتید خبر جدید
i298960_ddd.gif
؟

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
اینکه یورو مرتب داره میره پایین به ضرر ایران هست؟ (ذخایر ایران بیشتر یورو هست؟ یا کار از این چیزا گذشته و زیاد برای ایران فرقی نمیکنه؟!)

armin1272

Registered User
لایک‌ها
15
در یک کلام: داریم به گاو میریم:(

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
دور اول که مثبت نبوده
دور دوم هم افتاده فردا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به قول معروف دو طرف دارن همدیگه رو محک میزنن , جنگه بلاخره اگه قرار بود اونجا قربون صدقه هم برن که اصلا نیازی به مذاکره نبود !! الان دارن با زبان دیپلماسی به همدیگه فحش همشیره والده میدن ,تا بتونن تا جایی که میشه امتیاز بگیرن و امتیاز ندن. این دلیل نمیشه منفی باشه !

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
انگار خبرهای خوبی ازش نمیاد. به نظر نمیاد به توافقی برسند!

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
ما که گفتیم اینا کوتاه نمیان

اشتون : اگر تعلیق نکنید تحریم می شوید

جلیلی : تحریم چی نی :D

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من نمی دونم دوستان از کجا این حرفها رو میزنن ! ولی خبرای چندان بدی هم نشنیدم من.

بالا