saeedtz
Registered User
- نوشتهها
- 4,554
- لایکها
- 6,804
6200 تا 6300الان دلار چنده؟
6200 تا 6300الان دلار چنده؟
تحلیل کارشناس پس از افزایش قیمت دلار از 1000 به 3000 : باید بپذیریم که قیمت واقعی دلار همین است و دولت ها طی چند سال گذشته مانع از افزایش پلکانی آن شدند و امروز شاهد آزاد شدن فنر قیمت هستیم.ما برای حمایت از صادرات نیاز به افزایش قیمت داریم لذا هموطنان عزیز باید با این واقعیت روبرو شوند.
تحلیل کارشناس پس از افزایش قیمت دلار از 3000 به 7000:باید بپذیریم که قیمت واقعی دلار همین است و دولت ها طی چند سال گذشته مانع از افزایش پلکانی آن شدند و امروز شاهد آزاد شدن فنر قیمت هستیم.ما برای حمایت از صادرات نیاز به افزایش قیمت داریم لذا هموطنان عزیز باید با این واقعیت روبرو شوند.
تحلیل کارشناس پس از افزایش قیمت دلار از 7000 به 70000:باید بپذیریم که قیمت واقعی دلار همین است و دولت ها طی چند سال گذشته مانع از افزایش پلکانی آن شدند و امروز شاهد آزاد شدن فنر قیمت هستیم.ما برای حمایت از صادرات نیاز به افزایش قیمت داریم لذا هموطنان عزیز باید با این واقعیت روبرو شوند.
ما نمیدونیم این قمیت واقعی دلار که باید آزاد بشه و برای حمایت از صادرات لازمه بالاخره چند هست که هر بار همین تحلیلای آب دوغ خیاری رو تحویل میدن.
:general509:
سرمایه گذاری روی ارز= تیشه به ریشه زدن خودمون هست...
انصافا طلا و سکه بخرید اما حداقل دلار نه ...
سرمایه گذاری روی ارز= تیشه به ریشه زدن خودمون هست...
انصافا طلا و سکه بخرید اما حداقل دلار نه ...
اگه هم قلب تون برای **** مقدس و محبوب تون می تپه در بانک سپرده گذاری کنید!
گرانی دلار باعث سخت تر شدن معیشت اکثریت مردم میشه این امر تو طلا و سکه آنچنان تاثیر گذار نیست.من هیچ منطقی در این جمله نمی بینم. مگر این که طرف خیلی آمریکا ستیز باشه، اگر نه دلار و طلا هیچ فرقی در زدن تیشه به ریشه خودمون نداره، البته اگر معنیش این باشه. اگر کسی این وسط نمی دزدید و پول چاپ نمی شد و دست در جیب ملت، کسی دلیلی نداشت دلار و طلا بخره.
اون اسمش سود نیست. جبران بخشی از ضرر هست!چرت !! قلب هیچ کس برای **** نمیتپه ولی وقتی بانک سود بالای ۲۰٪ میده خیلیا با همون سود دارن خیلی از خرجاشون رو درمیارن پس مجبورن! چیکار کنن بیان بذارن زیر بالش چون مخالف نظامن؟
اگه اینجا کشوری بود که بانکا سود ۱٪ میدادن بله پول توی بانک گذاشتن اشتباه بود
اون اسمش سود نیست. جبران بخشی از ضرر هست!
شما ۵۰ میلیون یکسال پیش در بانک سپرده گذاشتی الان ۱۰ م سود گرفتی... ایا ارزش پولت الان نصف نشده؟ پس کجای این رو میگن سود؟
برای دفاع از **** جونت رو هم باید بدی اینکه چرک کف دسته... (منظورم شما نیستی)
فروشنده چندان مقصر نیست با قیمت قبلی بفروشه دیگه نمی تونه جنس جدید جایگزین کنه...داشتم خرید هام رو مثلا از ۵ ماه پیش توی دی جی کالا نگاه میکردم!
وقتی دلار ۴ تومن بوده کفش خریدم ۲۰۰ تومن توی تخفیف...مثلا ۵۰۰ بوده بعد الان گذاشته ۵۶۰ هزار تومن! یعنی ۸۵۰ رو خط زده گذاشته ۵۶۰ !
دلار دو برابر نشده از اون موقع تا حالا ولی کالاها دو برابر شدن!
بعد یه عده میان میگن وای! فروشنده حق داره! جنس رو خریده فلان تومن حالا دیگه نمیتونه بخره باید گرون تر بخره! وای مامانمینا!!!!
یه عده شارلاتان اسمشون رو گذاشتن کاسب!!!
هدفون کریتیو خریدم ۲۰۰ تومن توی دی جی کالا الان رفتم می بینم شده ۴۵۰ تومن توی دیجی کالا :general404::general404:
بابا خاک بر سرتون خدایی! خاک بر سرتون که فقط پا میذارید روی گلوی مردم خودتون خودتون رو بکشید بالا که یه موقع ضرر نکنید آشغال های حروم خور مگه دلار دو برابر شده که تو جنس رو دوبرابر کردی؟
آخه حروم لقمه مگه مردم درامدشون دوبرابر میشه؟
خب جنس خودت دیگه فروش نمیره بعد میای ناله میکنی که میدم نمیخرن میان نگاه میکنن فقط!!!
بازی با کلمات... شما اسم سود اوردی حالا این میده یا اون میگیره چه فرقی میکنهمن نگفتم سود میکنن...گفتم بانک سود میده!
طرف بره طلا بخره باید نگه داره! اما بذاره بانک ماهی مثلا ۵۰۰ تومن بهش میده یه گوشه از خرجش رو میگیره!
همه که نمیتونن طلا و دلار انبار کنن بعد ۲-۳ سال صبر کنن بعد بفروشن! طرف هر ماه خرج داره!
متوجه ای یا نه؟؟!!!!!
فروشنده چندان مقصر نیست با قیمت قبلی بفروشه دیگه نمی تونه جنس جدید جایگزین کنه...
بازی با کلمات... شما اسم سود اوردی حالا این میده یا اون میگیره چه فرقی میکنه
وقتی بجای تولید و بورس سرمایه ها بره بانک و اونها با چاپ پول بدون پشتوانه به قول شما سود بدن دست مردم اوضاع همینه...
خانه از پایه بست ویران است...
دست کمی از دوبرابر نداره... اما مسله این نیست! دلاری در بازار نیست که کسی بخواد جنس وارد کنه...حواله نمیشه متوجه ای؟ بازار خوابیده اون فروشند هم میگه این قیمت می فروشم درسته خرید قبلش بوده اما می بینه جنسی نیست گرونتر میده چیه فکر کردی مملکت صاحب داره...باز دارید همون حرف مزخرف همیشگی رو میزنید اعصاب ادم به هم بریزه!
شما اصلا متن رو میخونی؟؟
من نمیگم گرون نکنن!
میگم مگه دلار لعنتی دو برابر شده که طرف جنس رو دوبرابر کرده؟؟؟ گرون کردن یعنی دوبرابر کردن؟؟؟!!
تقصیر خریدار چیه؟؟؟!!!!!
مگه مقصرش منم از من جواب میخوای ... اون دوستت (اقتصاد) عمل میخواد حالش خوب شه با استامینوفن کارش راه نمی افته... دردش کمتر میشه ولی در نهایت...بابا چی میگی ؟ :general404::general404::general404: داری با کلمات بازی میکنی!
جواب سوال منو بده!
طرف ۵۰ میلیون داره ماهی ۸۰۰ از بانک ضرر میگیره! باشه اسمش ضرر!!! خوبه؟؟؟ با همون ۸۰۰ داره اجاره شو میده چه میدونم قسطشو میده!
بره طلا بخره آره بعد یکی دو سال سود میکنه یا چه میدونم بهتر از بانکه! آره
حالا شما بیا بگو این دوست ما چه غلطی بکنه سرماه؟؟؟؟ طلا که تو بالششه!!! چه غلطی بکنه؟؟
فقط بلدید بیاید اینجا برای ما حرفای قلمبه بزنید.. این مملکت اقتصادش تمومه! کارش تمومه! حالا شما دلت برای تولید میسوزه؟؟؟
این مملکت تموم شده س!
حالا شما بیا بگو این دوست ما در این اوضاع ازاول خراب بدتر شده هر ماه بدتر شو!!! باید چیکار کنه ۵۰ تومنش رو؟؟؟
دست کمی از دوبرابر نداره... اما مسله این نیست! دلاری در بازار نیست که کسی بخواد جنس وارد کنه...حواله نمیشه متوجه ای؟ بازار خوابیده اون فروشند هم میگه این قیمت می فروشم درسته خرید قبلش بوده اما می بینه جنسی نیست گرونتر میده چیه فکر کردی مملکت صاحب داره...![]()
مگه مقصرش منم از من جواب میخوای ... اون دوستت (اقتصاد) عمل میخواد حالش خوب شه با استامینوفن کارش راه نمی افته... دردش کمتر میشه ولی در نهایت...
من فروشنده یا صاحب کالا نیستم ولی همیشه خودم رو میدارم تو موقعیت طرف بعد قضاوت میکنم
خود شما هم فروشنده بودی با قیمت قبل جنس نمیدی دست مردم وقتی جنسی دیگه در کار نبود