• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
۶۶۰۰ دوبرابر ۳۳۰۰ نیست حالا ۱۰۰ تومن کم تر و بیشتر...

۳۳۰۰ رو از کجات درآوردی؟؟؟ میگم اون قیمت جنسایی که من خریدم برای همین زمستونه! اون موقع دلار ۴۰۰۰ بود نه ۳۳۰۰!

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
۳۳۰۰ رو از کجات درآوردی؟؟؟ میگم اون قیمت جنسایی که من خریدم برای همین زمستونه! اون موقع دلار ۴۰۰۰ بود نه ۳۳۰۰!
جنس وارد نمیشه دلیل ش اینه اصن دلار همون ۴۲۱۱ جهانگیری حله؟

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
وارد میشه خوبشم میشه. نشه هم دلیل بر دو برابر شدن نیست.
اجناس نباید دوبرابر بشن گرون باید بشن ولی نه دو برابر
تیکه هم ننداز جهانگیری خر کیه! میگم زمستون پارسال قبل بالا رفتن دلار..قیمت دلار بین ۴۰۰۰ تا ۴۱۰۰ بود! در صرافی ها! جهانگیری کیه!
جنس دست دوم بازار کامپیوتر حداقل ۳۵ درصد اضافه شده مشخصه ممکنه بعضی از اجناس نو it تا دو برابر قیمت هم زیاده بشه...(همه چی فعلن دوبرابر نشده)
دلیل ش هم سوای افزایش نزدیک به ۸۰ درصدی دلار برمیگردد به عدم وجود کالا و عدم تامین موجودی که فروشنده ها هم کمال استفاده رو میکنن که تا حدودی هم حق دارند چون جنس جایگزین نیست...

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
گرانی دلار باعث سخت تر شدن معیشت اکثریت مردم میشه این امر تو طلا و سکه آنچنان تاثیر گذار نیست.
البته مسله اصلی بی ارزش شدن ریال هست ولی شاید بهتر باشه ما هیزم بیار این آتش نباشیم.
وگرنه دلایل وضعیت فعلی به سیاست های منطقه ای و بین الملی حاکمان و ضعف در اداره کشور برمیگرده... که خارج از بحثه

چه فرقی می کنه که قدرت خرید ریال کم بشه یا دلار؟ هیچ تفاوتی نمی کنه. البته با طلا شما هم قدرت معیشت ایرانی ها رو کم می کنید، هم سایر ملل دنیا رو. همین.

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
سرمایه گذاری روی ارز= تیشه به ریشه زدن خودمون هست...
انصافا طلا و سکه بخرید اما حداقل دلار نه ...
اگه هم قلب تون برای **** مقدس و محبوب تون می تپه در بانک سپرده گذاری کنید!
طلا رو از معادن خوزستان استخراج میکنن ؟ :confused:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
سرمایه گذاری روی ارز= تیشه به ریشه زدن خودمون هست...
انصافا طلا و سکه بخرید اما حداقل دلار نه ...
اگه هم قلب تون برای **** مقدس و محبوب تون می تپه در بانک سپرده گذاری کنید!

ایران که تولید کننده عمده طلا نیست. همین طلایی که شما میخری هم با دلار از خارج از کشور خریداری شده

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
عزیزان پشتوانه پول دست من و شما ذخیره طلای بانک مرکزی هست... پس هر ایرانی حق اینو داره اسکناس رایج رو بده و طلب طلا کنه!
بانک مرکزی هم میتونه دوباره طلا از بازارهای جهانی خرید و جایگزین کنه...
با اینکه همین حق در مورد دلار هم وجود داره اما بازم من خرید ارز و دلار رو خیانت در حق سایر مردم میدونم

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
عزیزان پشتوانه پول دست من و شما ذخیره طلای بانک مرکزی هست... پس هر ایرانی حق اینو داره اسکناس رایج رو بده و طلب طلا کنه!
با اینکه همین حق در مورد دلار هم وجود داره اما بازم من خرید ارز و دلار رو خیانت در حق سایر مردم میدونم

بانک مرکزی که میخواد دوباره طلا از بازارهای جهانی بخره با ریال من و شما میخره یا با دلار ؟

پشتوانه هیچ پولی در هیچ جای دنیا طلا نیست. حجم نقدینگی در جهان رو از ده سال پیش با الان مقایسه کنید. ببینید ذخایر طلا هم به همین مقدار افزایش پیدا کرده ؟

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
بانک مرکزی که میخواد دوباره طلا از بازارهای جهانی بخره با ریال من و شما میخره یا با دلار ؟

پشتوانه هیچ پولی در هیچ جای دنیا طلا نیست. حجم نقدینگی در جهان رو از ده سال پیش با الان مقایسه کنید. ببینید ذخایر طلا هم به همین مقدار افزایش پیدا کرده ؟
با دلار نفتی میخره... و کمتر اسکناس چاپ میکنه!
الان نقش طلا کمرنگ تر شده و تولید ناخالص هر کشور جای اونو گرفته اما بازم نمیشه گفت بی تاثیر هست چرا که اکثر بانک های مرکزی کشورها اندوخته طلا دارند.

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
شما یه آدم خونسردی که در کمال خونسردی سس میگی.
احتمالا به خاطر اینه که خودتم کاسبی!
اگه با توهین به من عصبانیت کم میشه ایرادی نداره
بنده تولیدکننده ای در حال ورشکستگی هستم اما منطق دارم نه مثل شما که از همه طلب کاری!

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179

متاسفانه وقتی ارزش یه پولی 70 80% سقوط میکنه دیگه شما نمیتونی برای اون 20% اضافه اش چونه بزنی! اون 20% رو بذار به پای وضعیت روانی ناشی از بی ثباتی اقتصاد. حالا من یا شما اسمش رو بذاریم شارلاتانی فروشنده یا سو استفاده وارد کننده یا هر چیزی از این دست. اهمیتی نداره!

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
اگه میتونست، اونقدر طلا میریخت تو بازار که نرخ دلار کنترل بشه. عزیز طلا و دلار هیچ فرقی با هم ندارند. سکه بهار آزادی ایران الان 305 دلار می ارزه. چه من 3000 دلار بخرم، چه 10 تا سکه، برای دولت هیچ فرقی نمیکنه. شما فکر میکنی برای چی پیشفروش سکه متوقف شد ؟ به هخون دلیلی که فروش دلار متوقف شد. در طول یکسال نصف ذخایر طلای بانک مرکزی فروخته شد. این ذخایر به هیچ عنوان قابل جایگزینی نیست.

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
اصولاً هیچ تفاوتی نمیکند که دلار یا سکه یا یورو یا پوند یا حتی افغانی یا اصلاً فولاد بخرید، ارزش ریال در مقابل هر ارز و هر نوع دارایی فیزیکی دارای ارزش مشخص جهانی، سقوط آزاد کرده است. چشم انداز وضعیت اقتصادی کشور و درنتیجه وضعیت پول ملی، کاملاً وخیم هست بطوریکه دولت حتی حاضر به پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز دولتی از 3800 تا 4200 تومان برای خرید دارو هم نشد.
همچنین دوستانی که سپرده ارزی در هر کدام از بانکها دارید، حتماً به مطلب زیر از سایت مجلس توجه کنید که در مورد عدم تضمین بانک مرکزی در مورد پرداخت سپرده های ارزی به اسکناس هست:
بانک مرکزی زیر بار سپرده های ارزی نمی رود
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بانک مرکزی در دوره گذشته نیز زیر بار ضمانت سپرده های ارزی نرفته و تا کنون این موضوع را نمی پذیرد، ضمانت از این جهت است که اگر بانک ها از پرداخت سرمایه های ارزی مردم سرباز زدند بانک مرکز خود را مسئول آن بداند.

Last edited:

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
اگه میتونست، اونقدر طلا میریخت تو بازار که نرخ دلار کنترل بشه. عزیز طلا و دلار هیچ فرقی با هم ندارند. سکه بهار آزادی ایران الان 305 دلار می ارزه. چه من 3000 دلار بخرم، چه 10 تا سکه، برای دولت هیچ فرقی نمیکنه. شما فکر میکنی برای چی پیشفروش سکه متوقف شد ؟ به هخون دلیلی که فروش دلار متوقف شد. در طول یکسال نصف ذخایر طلای بانک مرکزی فروخته شد. این ذخایر به هیچ عنوان قابل جایگزینی نیست.
خواست اما حریف عطش بازار نشد!
فروش سکه علاوه بر جذب نقدینگی اثر روانی هم داشت اما اوضاع خرابتر از این حرفا بود.
دولت چوب حراج به ذخایر طلای کشور زده... پیش فروش سکه با این شرایط به نوعی تاوان دادن بانک مرکزی برای کنترل بازار ارز هست...
هر چند فروش ۱ و ۳ ماهه بسته شده اما تا فرصت هست از این امکان استفاده کنید...
تجربه من که اینو میگه... نگران کارت سکه هم نباشید... این امکان برای نقل و انتقال سکه هست... مثل پول! مگه الان کارت عابر بانک ندارید!
این نقل قول من از همان روزهاست...
مقدار زیادی از نقدینگی و سرمایه (90%) در دست اندک کسانی از جامعه است (10%)... اینها در هر بازاری که ورود میکنن باعث بحران و تنش می شوند... یک روز موسسات اعتباری روز دیگر مسکن و حالا هم دلار و سکه! البته ایرادی به این افراد نیست ممکنه خیلی از آنها بر اساس شایستگی و نه رانت! به این ثروت و سرمایه رسیده باشند اما نبود سیاست های پولی اصولی، **** مالیاتی قدرتمند ، سیاست های اشتباه منطقه و بین المللی و عدم ثبات برای سرمایه گذاری در بخش تولید (که به رفع بیکاری هم کمک میکرد) و دهها دلیل دیگه مزید بر علت شده تا امروز در کنار شروع تحریم ها شاهد سقوط آزاد ریال باشیم...
مطمئن باشید اوضاع بدتر از این هم خواهد شد (متاسفانه) و سرمایه گذاری روی عنبر نسارا هم بهتر از نگهداری ریال (حتی در بانک) خواهد بود.

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
اصولاً هیچ تفاوتی نمیکند که دلار یا سکه یا یورو یا پوند یا حتی افغانی یا اصلاً فولاد بخرید، ارزش ریال در مقابل هر ارز و هر نوع دارایی فیزیکی دارای ارزش مشخص جهانی، سقوط آزاد کرده است. چشم انداز وضعیت اقتصادی کشور و درنتیجه وضعیت پول ملی، کاملاً وخیم هست بطوریکه دولت حتی حاضر به پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز دولتی از 3800 تا 4200 تومان برای خرید دارو هم نشد.
همچنین دوستانی که سپرده ارزی در هر کدام از بانکها دارید، حتماً به مطلب زیر از سایت مجلس توجه کنید که در مورد عدم تضمین بانک مرکزی در مورد پرداخت سپرده های ارزی به اسکناس هست:
بانک مرکزی زیر بار سپرده های ارزی نمی رود
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بانک مرکزی در دوره گذشته نیز زیر بار ضمانت سپرده های ارزی نرفته و تا کنون این موضوع را نمی پذیرد، ضمانت از این جهت است که اگر بانک ها از پرداخت سرمایه های ارزی مردم سرباز زدند بانک مرکز خود را مسئول آن بداند.
بله فرقی نمیکند... مهم اینه دستت ریال نباشه!
احتمالا یه افزایش ۳۰ درصدی روی دارو خواهیم داشت. اون دلار ۴۲۰۰ هم بارها گفتم که افسانه ست...

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
در واقع بانک مرکزی تصمیم داشت که بازار معاملات آتی سکه را تعطیل کند و کل معاملات نقدی سکه را هم به بازار بورس منتقل کند و با این روش، بدون پرداخت هیچ هزینه ای، در بازار سکه هم قیمت مد نظر خودش را اعمال کند. تخصیص کارت سکه به خریداران سکه در طرحهای پیش فروش هم بدلیل همین برنامه بود. در واقع با اینکه تابحال این کار را انجام نداده اند، معلوم نیست که در آینده بازار سکه را هم مثل ارز تبدیل به بازار سیاه نکنند.در این زمینه میتوانید لینک زیر را هم در مورد برنامه ای که برای تعطيل کردن بازار آتی سكه طلا و جايگزين كردن معاملات كنونی اين بازار با پيش فروش سكه داشتند، بررسی کنید:
دولتی‌ها بازار سکه را زیرزمینی نکنند/ پیشنهاد تعطیلی بازار آتی سکه به مجلس هم رسید

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اگه با توهین به من عصبانیت کم میشه ایرادی نداره
بنده تولیدکننده ای در حال ورشکستگی هستم اما منطق دارم نه مثل شما که از همه طلب کاری!

اتفاقا من از بی منطقی شما اینجوری شدم! من میگم دلار دو برابر نشده کالا دو برابر شده بعد شما میگی فروشنده حق داره گرون کنه انگار من میگم نباید گرون کنه. بعد میگی دلار ۳۳۰۰ بوده شده ۶۶۰۰ ! من میگم مثالی که من از دی جی کالا زدم برای زمستونه که دلار ۴۲۰۰ بوده! شما میگی جنس نیست! انگار شما در همه اصناف هستی و میدونی که در هر بازاری جنس نیست! جنس هست! منتهی کسی نمیفروشه! من خودم یه مدت رفتم تو کار آزاد! خبر دارم چطوری احتکار میکنن و نمیفروشن جنساشونو ملت!

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
لیر ترکیه تو بازار جهانی سقوط تاریخی کرده

اینجا با 6% افزایش در یک روز صعود تاریخی کرده!

کاش میشد پولمونو لیر کنیم ببریم تو بانکای ترکیه 16.5% سود بگیریم!!! رویایی ترین حالت ممکن بود.

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
اتفاقا من از بی منطقی شما اینجوری شدم! من میگم دلار دو برابر نشده کالا دو برابر شده بعد شما میگی فروشنده حق داره گرون کنه انگار من میگم نباید گرون کنه. بعد میگی دلار ۳۳۰۰ بوده شده ۶۶۰۰ ! من میگم مثالی که من از دی جی کالا زدم برای زمستونه که دلار ۴۲۰۰ بوده! شما میگی جنس نیست! انگار شما در همه اصناف هستی و میدونی که در هر بازاری جنس نیست! جنس هست! منتهی کسی نمیفروشه! من خودم یه مدت رفتم تو کار آزاد! خبر دارم چطوری احتکار میکنن و نمیفروشن جنساشونو ملت!
آفرین!
اصن جنس هست منتها کسی نمی فروشه چون با اون قیمتی که شما انتظار داری بفروشه مطمئن نیست فردا خودش بتونه بخره!!

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
لیر ترکیه تو بازار جهانی سقوط تاریخی کرده

اینجا با 6% افزایش در یک روز صعود تاریخی کرده!

کاش میشد پولمونو لیر کنیم ببریم تو بانکای ترکیه 16.5% سود بگیریم!!! رویایی ترین حالت ممکن بود.
اردوغان هم داره ترک ها رو بدبخت میکنه... ما اخر راهیم و اونا تازه اول راه...

بالا