• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
شما سوالت جای پرسیدنش اشتباهه میدونی چرا؟ چون شما هم مثل بقیه فکر میکنی من میگم نباید گرون بشه جنسا!! یا شایدم تند تند میخونی و کاسبی! اعصابت خورد شده فقط میخوای یه جوابی بدی!

من نمیگم الان فروشنده ها گرون نکنن! باید گرون کنن! ولی با توجه به میزانی که دلار رفته بالا! دلار ۴۲۰۰ بوده شده ۶ و خورده ای! این رقم دو برابر نیست! دو برابر یعنی ۸۲۰۰!‍

ولی من دقیقا دو تا کالا رو مدرک میارم من زمستون خریدم از دی جی کالا الان دقیقا دو برابر کردن ! این از نظر من نامردی ه!

مثلا کالایی که من خریدم ۲۳۰ تومن الان باید بشه دیگه نهایت ۴۰۰ تومن! نه اینکه بشه ۵۰۰ تومن!نتیجه ش این میشه که آقا من نمیخرم! دارم بخرم ولی نمیخرم. گور بابای همشون از دم. خیلیا رو هم میشناسم که نمیخرن...

آقا جان گور پدر کل فروشنده های ایران. مرگ بر تمام گرون فروش های ایران. شما سوال من رو جواب بده:

من 10 سال پیش که دلار هزار تومن بوده دلار خریدم گذاشتم تو خونه. الان با همون دلارای هزار تومنی میرم ترکیه یا دوبی جنس خرید میکنم. یه جنس خریدم 10 دلار. چقدر باید بفروشم؟ یه عدد بگو فقط

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
آقا جان گور پدر کل فروشنده های ایران. مرگ بر تمام گرون فروش های ایران. شما سوال من رو جواب بده:

من 10 سال پیش که دلار هزار تومن بوده دلار خریدم گذاشتم تو خونه. الان با همون دلارای هزار تومنی میرم ترکیه یا دوبی جنس خرید میکنم. یه جنس خریدم 10 دلار. چقدر باید بفروشم؟ یه عدد بگو فقط
با دلار جهانگیری بده ۴۸ تومن:)

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

میدونم چه جوابی میخوای! با اینکه هیچ خری اینکار رو نمیکنه ولی جوابت اینه! با دلار ۶۶۰۰ تومن یا هر قیمتی که در بازار هست! خوبه؟

الانم من انتظار دارم فروشنده فلان هدفون وقتی دلار بوده ۴۲۰۰ هدفون رو گذاشته ۲۰۰ تومن وقتی الان دلار مثلا! ۶۵۰۰ هست بیاد همین مقدار رشد بده قیمتش رو نه! نه اینکه قیمتی بذاره که انگار دلار ۸۰۰۰ تومنه!

میفهمی اینو؟؟؟ یا نمیفهمی؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوست گرامی، توضیح من در مورد "فروشنده هر محصول دیگر" دقیقاً در مورد صاحب فروشگاهی بود که شما انتظار داشتید که در زمان فروش محصولی که عرضه میکند، قیمت را بر مبنای نرخ خریدش دریافت کند، نه بر مبنای قیمت روز.
این متن توضیح من بود:
"
همانطور که اگر دارایی و سرمایه شما ملک یا خودرو یا طلا یا دلار باشد، میتوانید در لحظه فروش، ارزش روز سرمایه تان را طلب کنید، فروشنده هر محصول دیگر هم میتواند ارزش روز دارایی اش را بخواهد و بر مبنای عرضه و تقاضا خرید و فروش را انجام بدهد."
یعنی صاحب فروشگاه (مثلاً فروشگاه گوشی ، هدفون، تلویزیون، یخچال یا هر محصول دیگر) هم با هر نرخی که خرید کرده باشد، میتواند در زمان فروش، قیمت روز آن محصول را از خریدار طلب کند.
صحبت دیگر شما در مورد اینکه مردم عادی جرأت نمیکنند که اگر ملک یا طلا یا دلار دارند، حتی آنرا به قیمت روز بفروشند و هزینه زندگی کنند، پس چطور انتظار دارید که یک صاحب فروشگاه، حاضر باشد که محصولی که میداند قیمتش بسرعت در حال افزایش است را با توجه به قیمت خرید بفروشد و سرمایه اش کاملاً نابود شود؟! در چنین شرایطی همانطور که مردم عادی جرأت نمیکنند دارایی شان را حتی به قیمت روز بفروشند و شاهد نابودی سرمایه شان باشند، صاحب فروشگاه هم به سمت نگهداری محصول یا گرانتر فروختن برای پوشش ریسک میرود و در این شرایط اگر محصول را به قیمت روز بفروشد هم کاملاً منصفانه رفتار کرده است.
اصولاً علت اینکه وقتی ارزش پول ملی به سرعت درحال سقوط هست، قیمت اجناس حتی بیشتر از افزایش نرخ دلار در بازه مورد نظر رشد میکند، بدلیل پوشش ریسک مالی متناظر با امکان ناتوانی در خرید همان تعداد محصول بعد از فروش هست. علاوه بر آن، ریسکهای مالی متناظر با کاهش تعداد مشتری و تعداد معاملات و رکود بازار هم به فروشنده تحمیل میشود.
حفظ قدرت خرید مردم عادی، بر عهده فروشندگان یا بر عهده اقشار با درآمد بالاتر و توان مالی و دانش اقتصادی بالاتر نیست. بلکه این وظیفه حاکمیت است که برای حفظ قدرت خرید مردم تلاش کند و میبینید که حاکمیت، این وظیفه را انجام نمیدهد.

خیر! خیر!!! به خدا نه! به پیر نه به پیغمبران دروغین الهی نه!!!! همینه دیگه حرف منو یا نمیفهمید یا خودتون رو به اون راه میزنید!
من کی گفتم بیاد به قیمت خرید بفروشه؟
من میگم گرون کنه! به نسبتی که دلار گرون شده گرون کنه! نه اینکه ۲ برابر یا ۲ برابر و نیم بکنه قیمت رو!

آقا!!! دلار دو برابر نشده از زمستون! میفهمید یا نه؟ به خدا سرم درد گرفت از بس اینو گفتم!

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
چه سردردآور شده نوشته های این تاپیک، دوستان تحلیل یا نظر خاصی در مورد ارز و طلا ندارند؟

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
خیر! خیر!!! به خدا نه! به پیر نه به پیغمبران دروغین الهی نه!!!! همینه دیگه حرف منو یا نمیفهمید یا خودتون رو به اون راه میزنید!
من کی گفتم بیاد به قیمت خرید بفروشه؟
من میگم گرون کنه! به نسبتی که دلار گرون شده گرون کنه! نه اینکه ۲ برابر یا ۲ برابر و نیم بکنه قیمت رو!

آقا!!! دلار دو برابر نشده از زمستون! میفهمید یا نه؟ به خدا سرم درد گرفت از بس اینو گفتم!

شاید بهتر باشد که حداقل یکبار نوشته های خودتان را در تاپیک مرور کنید.
این متن صحبتهای شما هست در مورد اینکه فروشنده تا وقتی که جنس با خرید قبلی را دارد باید حتی اگر دلار گران شد، آن جنس را به همان قیمت قبل بفروشد:
باز دلار گرون شد کانال های تلگرامی فروش شروع کردند به گفتن جملات تکراری!
تا اطلاع ثانوی فروش نداریم!
با توجه به بالا رفتن قیمت ارز از این به بعد قیمت های قبلی کانال فاقد اعتبار می باشد برای قیمت های جدید پیام بدید!
آخه لامصب تو اون جنس رو با دلار ۴۳۰۰ مثلا خریدی آوردی تا موقعی که اون جنس رو داری باید با همون قیمت بفروشی !!! ملت خیلی عوضی شدن بابا
مگه دلار بالا رفته مردم عادی لحظه ای درآمدشون بالاتر میره که اینا گرون میکنن؟

خب بهش با قیمت قبل ندن!
جنس جدید رو با قیمت بالا بخره و با قیمت بالاتر بفروشه! حرف من در مورد جنسی هست که با قیمت قبلی خریده!

ادامه این بحث واقعاً هیچ نتیجه و فایده ای ندارد.

Last edited:

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
این بحث هنوز تموم نشده... من احساس میکنم جناب کاپیتان خودشون رو به خواب زدن و بیدار کردنشون هم کار هر کسی نیست...

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
چه سردردآور شده نوشته های این تاپیک، دوستان تحلیل یا نظر خاصی در مورد ارز و طلا ندارند؟
در مورد ارز باید به دو مسئله مهم توجه کنیم، یکی اینکه اروپا پیشنهاد ویژه ای برای ایران ندارد زیرا منافع مالی اروپا در ارتباط با آمریکا بسیار گسترده تر از ایران هست، بنابراین به سرنوشت برجام با اروپا امیدی نیست و موعد اجرای تحریمهای مهم و موثر مالی برای ایران مثل تحریم نفتی و تحریمهای خودروسازان و غیره هم نزدیک میشود و درنتیجه کمبود منابع ارزی مشکل مهمی خواهد بود. میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید:
آخرین تلاش‌های اروپا وقتی که هویجی نیست/ چرا امید اندکی به حفظ برجام وجود دارد؟
همچنین در مورد وضعیت افت ارزش پول ملی، پارامتر موثر دیگری هم وجود دارد که مربوط به جنگهای گسترده نیابتی ایران در منطقه و هزینه های سنگین انجام شده در سوریه و تصمیم روسیه برای خروج ایران از سوریه هست و همچنان هزینه های کشور در حضور درغزه و غیره هم ادامه دارد، میتوانید برای بررسی وضعیت ایران در سوریه به لینک زیر مراجعه کنید:
روسیه در حال طراحی موازنه جدید در سوریه است/ شوک شام
در این شرایط، ایران، دست پایین را دارد و با گذشت زمان مرتباً تقاضای ارزی که پاسخ داده نشده، انباشته میشود و اگر تغییر مهمی در سیاستهای اصلی کشور صورت نگیرد و نظر آمریکا تأمین نشود، چشم انداز وضعیت ارزش پول ملی، بسیار وخیم خواهد بود.

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
شاید بهتر باشد که حداقل یکبار نوشته های خودتان را در تاپیک مرور کنید.
این متن صحبتهای شما هست در مورد اینکه فروشنده تا وقتی که جنس با خرید قبلی را دارد باید حتی اگر دلار گران شد، آن جنس را به همان قیمت قبل بفروشد:

ادامه این بحث واقعاً هیچ نتیجه و فایده ای ندارد.

منم دیگه هیچ حرفی با شما ندارم هر جور دوس داری تحلیل میکنی و به حرف اصلی منم که بولد میکنم اعتنا نمیکنی چون جوابی نداری براش...
میخوای بفهمی ولی واقعا نمیتونی!

تاریخ پست ها رو هم نگاه کن! این پست اولی که کوت کردی مال خیلی قبله ربطی به این بحث نداره!

بحث ما دقیقا از پستی شروع شد که من در مورد خرید هام در دی جی کالا حرف زدم...و گفتم به مقداری گرون کنن که دلار گرون شده! نه موقعی که گفته بودم باید به قیمت قبلی که خریدن جنس رو بدن! هر چی پست قبلش زدم ربطی به بحث ما نداره و برای قبله و مهم نیست من قبلا چی گفتم!

شما و دوستاتون اینجا دقیقا دارید از نگاه کردن به این جمله دلار دو برابر نشده پس نباید جنس از زمستون که دلار ۴۲۰۰ بوده دو برابر بشه یه جورایی فرار میکنید..همش هم میزنی جاده خاکی!

الانم باز رفتی پست های هفته های قبل من رو آوردی اینجا کوت کردی!

از همون اول دارم داد میزنم : بعد آخر جوابی نداره بده میاد پست های چند هفته قبلش رو کوت میکنه میگه شما قبلا اعتقاد داشتی باید به قیمت خرید قبلی بدن!

busw_11111.jpg

Last edited:

pm2008

Registered User
لایک‌ها
68
منم دیگه هیچ حرفی با شما ندارم هر جور دوس داری تحلیل میکنی و به حرف اصلی منم که بولد میکنم اعتنا نمیکنی چون جوابی نداری براش...

تاریخ پست ها رو هم نگاه کن! این پست اولی که کوت کردی مال خیلی قبله ربطی به این بحث نداره!

بحث ما دقیقا از پستی شروع شد که من در مورد خرید هام در دی جی کالا حرف زدم...و گفتم به مقداری گرون کنن که دلار گرون شده! نه موقعی که گفته بودم باید به قیمت قبلی که خریدن جنس رو بدن! هر چی پست قبلش زدم ربطی به بحث ما نداره و برای قبله و مهم نیست من قبلا چی گفتم!

شما و دوستاتون اینجا دقیقا دارید از نگاه کردن به این جمله دلار دو برابر نشده پس نباید جنس از زمستون که دلار ۴۲۰۰ بوده دو برابر بشه یه جورایی فرار میکنید..همش هم میزنی جاده خاکی!

از همون اول دارم داد میزنم : بعد آخر جوابی نداره بده میاد پست های چند هفته قبلش رو کوت میکنه میگه شما قبلا اعتقاد داشتی باید به قیمت خرید قبلی بدن!

busw_11111.jpg

شما از 1 ماه پیش دارید پست های احساسی میذارید ، اول گفتید فروشنده باید با توجه به قیمت خرید بفروشه و حالا که همه جواب شما رو دادن حرفتون رو عوض می کنید و با فونت 72 پست میذارید که من نگفتم با دلار جدید نفروشه ! گفتم 8 با دلار تومنی نفروشه !
عصبانیت و نبود منطق و عوض کردن حرف چیزیه که در پست های شما دیده میشه و همین باعث شد که دوستان گفتند ارزش پاسخ نداره و راست هم گفتند

در مورد دلار هم نرخ رسمی 3700 به نرخ غیر رسمی 6400 تومن رسیده و تقریبا 2 برابر شده ، پس اگر جنس دو برابر هم فروخته میشه منطقیه ، دلار 3700 تومنی و 4200 تومنی در این مدت به خیلی ها نرسیده و با همون دلار آزاد وارد کردند در حالی که 2 ماه قبل با 3700 تومن وارد می کردند
حجم جنس قاچاق هم در بازار کم شده و به دلیل تعرفه های واردات و هزینه های دیگه قیمت کالا ها باز هم افزایش داشته

حالا شما باز با فونت 72 پست بذارید یه حرف جدید بزنید !

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
جواب این شبهات و اعتراضات در مورد قیمت ها، خیلی ساده است:general406:. هر کی فکر میکنه قیمت جنسی گرونتر از چیزیه که باید باشه، میتونه خودش همون جنس رو ارزونتر بفروشه و بازار رو به دست بگیره:p

از دلار و سکه گرفته تا بستنی و آب هویج:D، همه توی این کشور، حق تولید و واردات و فروش دارند. در همین بازارچه پی تی، اگر کسی 10 درصد زیر قیمت بازار بده، همه مشتریش میشن

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543

busw_11111.jpg
برادر ایشون اون تحلیل رو داشتند و بیان کردند شما هم اگه نظر و تحلیل دارید لطفاً بفرمائید بنویسید بقیه استفاده کنند

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
پیشبینی من صعود لاک پشتی و با شیب ملایم دلار و رسیدن به مرز روانی 7000 تومن در دی و بهمنه. منتها اینبار که به 7 هزار تومن برسه و عبور کنه دیگه برگشتی در کار نخواهد بود

برجام عملا دود شده رفته هوا، فرانسه هم پالس های خروج از برجام ارسال کرده و تحریم های نفتی هم تازه از آبان شروع میشن که مرحله به مرحله و 6 ماه یکبار خریداران نفت ایران رو تحت فشار میذاره.

تا الان اخبار برجام هر اثری روی دلار گذاشته اثر روانی بوده، اولین اثرات اصلی و واقعی به هم خوردن برجام تقریبا اواخر امسال یعنی بهمن و اسفند مشخص میشه.

به نظرم از این به بعد باید خودمون رو برای صعود های هزار تومنی در هر سال آماده کنیم. 97 دلار 7 هزار تومنی، 98 دلار 8 هزار تومنی و ... در نهایت تا 1400 با دلار 10 هزار تومنی به رنگ بفنش;)

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
در سفری هستم
حدود ۱۲۰۰ یورو دارم
برگشتم از سفر بفروشم؟ چند میخرن الان؟
کی بفروشم؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
شما از 1 ماه پیش دارید پست های احساسی میذارید ، اول گفتید فروشنده باید با توجه به قیمت خرید بفروشه و حالا که همه جواب شما رو دادن حرفتون رو عوض می کنید و با فونت 72 پست میذارید که من نگفتم با دلار جدید نفروشه ! گفتم 8 با دلار تومنی نفروشه !
عصبانیت و نبود منطق و عوض کردن حرف چیزیه که در پست های شما دیده میشه و همین باعث شد که دوستان گفتند ارزش پاسخ نداره و راست هم گفتند

در مورد دلار هم نرخ رسمی 3700 به نرخ غیر رسمی 6400 تومن رسیده و تقریبا 2 برابر شده ، پس اگر جنس دو برابر هم فروخته میشه منطقیه ، دلار 3700 تومنی و 4200 تومنی در این مدت به خیلی ها نرسیده و با همون دلار آزاد وارد کردند در حالی که 2 ماه قبل با 3700 تومن وارد می کردند
حجم جنس قاچاق هم در بازار کم شده و به دلیل تعرفه های واردات و هزینه های دیگه قیمت کالا ها باز هم افزایش داشته

حالا شما باز با فونت 72 پست بذارید یه حرف جدید بزنید !

:D
آره نیست که ارزش نداره و اصلا جواب نمیدید و کوت نمیکنید پست ها رو!
یه مشت کاسبید دیگه! همدیگه رو لایک میکنید..بکنید!
من حرف جدید نزدم...جوابی برای حرف آخر نداری!
دلار هم ۳۷۰۰ نبود و ۴۲۰۰ بود...دلاری که توی صرافی و استانبول میدن مهمه! نه دلاری که به وارد کننده میدن! دلاری که به وارد کننده میدن الانش هم دولت میده نه با دلار ۶۰۰۰ تومن!
برفرضم باشه دوتا ۳۷۰۰ از هفت تومن هم بالاتر میزنه میشه ۷۴۰۰....نمیدونم چی میزنی ولی هر چی میزنی جنسش خوب نیست!

Last edited:

arash66_2m

Registered User
لایک‌ها
9
سلام من 1000 دلار خریدم با نرخ 6100 ت یه ماه پیش دقیقا 97/3/15 اینو نگه دارم یا بفروشم ؟ یا بفروشم بخرم هی ؟ ( اینم بگم سخت شده خب خرید و فروش دلار) نظر دوستان چیه ؟

pm2008

Registered User
لایک‌ها
68
سلام من 1000 دلار خریدم با نرخ 6100 ت یه ماه پیش دقیقا 97/3/15 اینو نگه دارم یا بفروشم ؟ یا بفروشم بخرم هی ؟ ( اینم بگم سخت شده خب خرید و فروش دلار) نظر دوستان چیه ؟

نگه دارید فعلا تا شنبه قیمت ها مشخص نیست و احتمالا بالاتر میره

بالا